- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.481
Akşamları 4 ten sonra 2 lt su içiyorum yarım lt de gece içiyorum fakat 10:00 -16:00 arası içemediğimi farkettim. Suyu güne doğru yaymak gerek sanırımafiyet olsun güzel dolu dolu bir menü suyu ne kadar içiyorsun
Yarın sabah tartılırım ben çok yiyorum yineeee kızlaarr gitii mi artılarınız ne alemdesinizz
Ayyy ben bilirim muhteşem olurponcikbirgelincik cnm patlıcanı dilim dilişm kıyıp yazdan kurutuyoruz kışın da kaynar suya batırıp çıkarıyoruz tozu filan gidiyor sonra da soğanla kavurup bildiğimiz yemek yapıyoruz yoğurtla çok güzel oluyor
süpersin canım aynen devam boyun kaçtı seninArkadaşlar bana iyi geceler vakti geliyor..
Bugüne inanılmaz aç başladım. Dün de büyük porsiyonlar yemiştim.. Ne güzel geçmişti oysa ilk üç gün.. Yılmak yok..Biraz depresif olsam da 45i görme yolunda kararlıyım
Şekersiz ve ekmeksiz 5. Gün
Günün menüsü şöyle..
Sabah
2 yumurtalı chia tohumlu ve peynirli omlet
domates ve salatalık
Ara
Muzlu fıstık ezmeli ve yulaflı kendi özel yapımım tatlı
Kahve
Öğlen
Haşlanmış Brokoli ve karnabahar ve yoğurt
Akşam
Soya filizli tavuk
Günün sporu:
1 saat yürüyüş 12 puan
50 squat 10 puan
2 dk plank 8 puan
Toplam: 30 puanponcikbirgelincik
Sevgiler..
kendini motive edici fotograflara bakabilirsin fit kızlara meselaTeşekkür ederim. Fena değil sanki.. Ama tatlı birşeyler olsa süper olacak :)
Motivasyonum 5. günde.. umarım tüm kilolar gidene kadar korurum bu motivasyonu..
yemeeeeYarın sabah tartılırım ben çok yiyorum yine
157 cm :)süpersin canım aynen devam boyun kaçtı senin
kendini motive edici fotograflara bakabilirsin fit kızlara mesela
yemeeee
kız takımcanak herkes yemeye saldırdı yemeyin
Kac kilosun Allah bilirinşallah kuzu beni gördün hayalelr hayatlar
Ver kuzum yaz geldi kız incecik olakvercem bende:) ooo harikasin canim hadi bakalim belki bende bi cumaya Kadar söyle 65 olurum
VAAAY157 cm :)
Taytımı çıkardım ona bakıyorum
Niye oglen yemedin giz kac kalorin var bugun ben hepsini sonuna aliyon kalorileriminbugün bende öyle yapıyom bakalım nasıl olcam akma öğlen yemeği yiyemedim
gercektn allah bilir tartılmıyorm cünkü ama 64 lerdeymdr tahminimceKac kilosun Allah bilir
Tartilma bence bosa moralini bozma hamilelik bu alinirgercektn allah bilir tartılmıyorm cünkü ama 64 lerdeymdr tahminimce
ya niye prenses diyosn ya erkekseTartilma bence bosa moralini bozma hamilelik bu alinirkac aylik oldu premsesimizzz
anladım o zaman 45 çok aşırı zayıf olmaz :))157 cm :)
Taytımı çıkardım ona bakıyorum
yedim 4 e doğru yedim bilmiyom ne kadar kaldığını öğlenkileri yazamadım şarjım az şarj aletim bozuldu burdaki evde bakacamNiye oglen yemedin giz kac kalorin var bugun ben hepsini sonuna aliyon kalorilerimin
Bence o bir premses turuncu bi premsesss ooooya niye prenses diyosn ya erkekse
haftaya 4 aylık olcak bakalmmm
bide turuncu dyosun yaniBence o bir premses turuncu bi premsesss oooo
ahaah bizim daha bir senemiz kesinlikle var:) senin bebis ilk yasini kutladiginda bizde planlara gecebiliriz ancaeşinin sınvları ne zaman mezun olsa da sende yapsan bi bebek beraber dönsek kuzu
he ya incecik olak bencede:)Ver kuzum yaz geldi kız incecik olak
hadi insallah hayirlisyla guzel oocak kac kolari aliyorsunkalori saymaya başladım buügn bakalım nolcakk
Ayy senin kilondan istiyorum bnde yaaaSoylememhava atacak kadar verdim ama diyim pincircik oldum yani
dimi ya resmen ine cika veriliyor vallahi bu kilo denen seyMerahlanmaya divam etyine senin geldigin kiloda olabilirim ama bu diyet belli olmuyo kiz ine cika ine cika veriyom ondan kilomu haftada söylüyom bi gun daha azken bi gun cogalabiliyo ama haftada 1 kilo garanti
bugün 1305 ama hesaplayamadımhadi insallah hayirlisyla guzel oocak kac kolari aliyorsun
Ayy senin kilondan istiyorum bnde yaaa
dimi ya resmen ine cika veriliyor vallahi bu kilo denen sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?