- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.501
600 gram diyip rahatlama yapıp devam etmeye yemeye sakınyok daha baslamadim:) okadar yemeye sade ve sadece 600gr almisim buda yani resmen 3 hafta boyunca hiiiccc dikat etmeden yedim yedim yedim:) busabah tartildim önüne gecemem bidaha diye ama rahatladim vallah okadarcik olunca onuda bugün yarin veririm zaten yine... ama hedefim biraz daha vermek ki rahatliyayim acik
Ver beğenmediysen kuzum yeni modeler gelir onlardan alırsın . Gittim bugün kist ağrısı ayağıma vuruyormuş kuzum kist eriyene kadar böyle olacakmışGeri vercem lcwdan aldimdi kizima baska bisey alcam onun yerine degisim yapiyolar
Ayaginin agrisi gecmedi mi kiz bi dr git barihic bilmiyom neresi bakar basladin mi diyete
Afiyet olsun canımArkadaşlar bana iyi geceler vakti geliyor..
Bugüne inanılmaz aç başladım. Dün de büyük porsiyonlar yemiştim.. Ne güzel geçmişti oysa ilk üç gün.. Yılmak yok..Biraz depresif olsam da 45i görme yolunda kararlıyım
Şekersiz ve ekmeksiz 5. Gün
Günün menüsü şöyle..
Sabah
2 yumurtalı chia tohumlu ve peynirli omlet
domates ve salatalık
Ara
Muzlu fıstık ezmeli ve yulaflı kendi özel yapımım tatlı
Kahve
Öğlen
Haşlanmış Brokoli ve karnabahar ve yoğurt
Akşam
Soya filizli tavuk
Günün sporu:
1 saat yürüyüş 12 puan
50 squat 10 puan
2 dk plank 8 puan
Toplam: 30 puan @poncikbirgelincik
Sevgiler..
Güne bolsen daha iyi olur kuzum sabah iç kahvaltıdan önce sonra en azından sonra alışırsın yavaş yavaş.Akşamları 4 ten sonra 2 lt su içiyorum yarım lt de gece içiyorum fakat 10:00 -16:00 arası içemediğimi farkettim. Suyu güne doğru yaymak gerek sanırım
ay yok kiz bugünde gayet iyi atlattim simdiye Kadar aksamada tavuk yicem yani gayet iyim:)600 gram diyip rahatlama yapıp devam etmeye yemeye sakın
Menüyü bekliyorum o zaman kuzumay yok kiz bugünde gayet iyi atlattim simdiye Kadar aksamada tavuk yicem yani gayet iyim:)
Afiyet olsun canım şu mercimekli salatayı bende deneyeyimIlk menu bnden gelsin kizlar
Sabah 2 kasik coklekek
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim.hindi fume
1 avuc leblebi
Ara
2 kare bitter
2 kuru kayisi
5 6 adet badem
Bir avuc leblebi
Aksam
Kabak yemegi yagsiz haslama seklinde 5 kasik
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
2 kasik mercimek salatali
Guzel bence deIlk menu bnden gelsin kizlar
Sabah 2 kasik coklekek
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim.hindi fume
1 avuc leblebi
Ara
2 kare bitter
2 kuru kayisi
5 6 adet badem
Bir avuc leblebi
Aksam
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
Afiyet olsun bence menü çok güzel kısır yüzünden mi spora vercen kendiniIyi aksamlar kizlar bgn son ana kadae iyi gidiyordum neyse spor yaparim simdi
Kahvalti
1yumurta peynir domates salatalik
Ara
2 kepekli galeta
Oglen
2 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurtlu lahana salatasi
Ara
5 gun kurusu
Aksam
Borulce salatasi
Kisir yoğurt salata
SchonerDuft
Evet canim ya kisir su tutuyor diye hic aklimda yoktu eve geldim ki annem yapmis bende dayanamam kisira az ip atlayayim uc gun de evdeyim sabahlari leslie yapmayi düşünüyorumAfiyet olsun bence menü çok güzel kısır yüzünden mi spora vercen kendini
cok lezzetli cnm bnceAfiyet olsun canım şu mercimekli salatayı bende deneyeyim
sagol kuzumGuzel bence de
hmmmm enfes geldi kulagimaaaSlm arkadaşlar dün bebelere yoğurt yaparken kendime de Elmalı tarçınlı ve vanilyalı Hindistan cevizli incirli yoğurtlar yapmıştım sabah makineden çıkarıp dolaba koydum öğleden sonra kuruincir Hindistan cevizi ve vanilya ile yaptığım yoğurdu yedim muhteşem olmuş tatlı seven arkadaşlarıma tavsiye ederim.munter
bnce gayet guzelBenim menümde gelsin bugün dikkatliydim gece açlık krizleriyle dolaba saldırmazsam iyidir
10:00
2 sahanda yumurta
1 küp peynir 1 dilim form etimek ile
Domates biber dereotu
Çay
12:30
İncirli Hindistan cevizli vanilyalı yoğurt
15:00
Sebzeli Mercimek çorba
1 şiş miktarında kırmızı et
17:00
Yeşil çay
6 fındık
1 hurma
19:00
Cevizli karnabahar brokoli salatası
Yoğurt
Izgara mantar kaşarsız
Her eve anne lazımEvet canim ya kisir su tutuyor diye hic aklimda yoktu eve geldim ki annem yapmis bende dayanamam kisira az ip atlayayim uc gun de evdeyim sabahlari leslie yapmayi düşünüyorum
Guzel cnm da kahvaltini erken yapiyorsan ogleni erkene alsan ya da gec yapiyorsan daha sıkı yap saglam bi kahvalti bide aksam tamam iki ogunBenim menümde gelsin bugün dikkatliydim gece açlık krizleriyle dolaba saldırmazsam iyidir
2 sahanda yumurta
Domates biber dereotu
Çay
Sebzeli Mercimek çorba
Yeşil çay
6 fındık
1 hurma
Yoğurt
Izgara mantar kaşarsız
2 gündür akşamları ekmek yiyorsun iyi mi geliyor sana yoksa acmi kalıyorsunIlk menu bnden gelsin kizlar
Sabah 2 kasik coklekek
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim.hindi fume
1 avuc leblebi
Ara
2 kare bitter
2 kuru kayisi
5 6 adet badem
Bir avuc leblebi
Aksam
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
Kısır ne kadar yedin ?Iyi aksamlar kizlar bgn son ana kadae iyi gidiyordum neyse spor yaparim simdi
Kahvalti
1yumurta peynir domates salatalik
Ara
2 kepekli galeta
Oglen
2 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurtlu lahana salatasi
Ara
5 gun kurusu
Aksam
Borulce salatasi
Kisir yoğurt salata
SchonerDuft
Ben 2 öğün yapamam 3 bile yapamam denedim çok acıkıyorum baş ağrısı yapıyor. 2 de bebiş var emip duruyorlar maşallahGuzel cnm da kahvaltini erken yapiyorsan ogleni erkene alsan ya da gec yapiyorsan daha sıkı yap saglam bi kahvalti bide aksam tamam iki ogun
Akşam süt iç yanına kalorisi düşük birşey ye aç kalma bugün tartıldın mıBenim menümde gelsin bugün dikkatliydim gece açlık krizleriyle dolaba saldırmazsam iyidir
2 sahanda yumurta
Domates biber dereotu
Çay
Sebzeli Mercimek çorba
Yeşil çay
6 fındık
1 hurma
Yoğurt
Izgara mantar kaşarsız
Tartılmadım canım yarın sabah tartılırım ama kendimi kilo vermiş ( gram vermiş) gibi hissediyorumAkşam süt iç yanına kalorisi düşük birşey ye aç kalma bugün tartıldın mı
Bence menülerin güzel. Sabah 7de uyanıyordun dimi oğlun okula gidiyordu o saatte kendine 1 bardak süt ılıt iç 10 da yine kahvaltını yap ama akşam mutlaka birşey ye gerekirse öğünleri böl akşama sakla aç kalınca kilo veremiyoruz malesefBen 2 öğün yapamam 3 bile yapamam denedim çok acıkıyorum baş ağrısı yapıyor. 2 de bebiş var emip duruyorlar maşallah
Aslında geç oluyor saat 10:00 da kahvaltı yapıyorum hatta daha geç yapmak istiyorum benim için uyanır uyanmaz yemek oluyor. Şöyle 12:00 de kahvaltı yapsam 16:30da ara öğün akşamda yine 19:00 civarı yesem birde 22:00 de tarçınlı süt saat 02:00 den sonra uyuyorum. Uygun olur mu sizcemunter kaptinn A aaadddaaa SchonerDuft ve H herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?