Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

600 gram diyip rahatlama yapıp devam etmeye yemeye sakın

Geri vercem lcwdan aldimdi kizima baska bisey alcam onun yerine degisim yapiyolar
Ayaginin agrisi gecmedi mi kiz bi dr git bari hic bilmiyom neresi bakar basladin mi diyete
Ver beğenmediysen kuzum yeni modeler gelir onlardan alırsın . Gittim bugün kist ağrısı ayağıma vuruyormuş kuzum kist eriyene kadar böyle olacakmış iğne bile vuruldum düşün
Afiyet olsun canım
Akşamları 4 ten sonra 2 lt su içiyorum yarım lt de gece içiyorum fakat 10:00 -16:00 arası içemediğimi farkettim. Suyu güne doğru yaymak gerek sanırım
Güne bolsen daha iyi olur kuzum sabah iç kahvaltıdan önce sonra en azından sonra alışırsın yavaş yavaş.

Ilk menu bnden gelsin kizlar
Sabah 2 kasik coklekek
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim.hindi fume
1 avuc leblebi
Ara
2 kare bitter
2 kuru kayisi
5 6 adet badem
Bir avuc leblebi
Aksam
Kabak yemegi yagsiz haslama seklinde 5 kasik
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
2 kasik mercimek salatali

Afiyet olsun canım şu mercimekli salatayı bende deneyeyim

Iyi aksamlar kizlar bgn son ana kadae iyi gidiyordum neyse spor yaparim simdi
Kahvalti
1yumurta peynir domates salatalik
Ara
2 kepekli galeta

Oglen
2 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurtlu lahana salatasi
Ara
5 gun kurusu

Aksam
Borulce salatasi
Kisir yoğurt salata
SchonerDuft

Guzel bence de

Slm arkadaşlar dün bebelere yoğurt yaparken kendime de Elmalı tarçınlı ve vanilyalı Hindistan cevizli incirli yoğurtlar yapmıştım sabah makineden çıkarıp dolaba koydum öğleden sonra kuruincir Hindistan cevizi ve vanilya ile yaptığım yoğurdu yedim muhteşem olmuş tatlı seven arkadaşlarıma tavsiye ederim. munter

Afiyet olsun bence menü çok güzel kısır yüzünden mi spora vercen kendini

Afiyet olsun bence menü çok güzel kısır yüzünden mi spora vercen kendini
Evet canim ya kisir su tutuyor diye hic aklimda yoktu eve geldim ki annem yapmis bende dayanamam kisira az ip atlayayim uc gun de evdeyim sabahlari leslie yapmayi düşünüyorum

Benim menümde gelsin bugün dikkatliydim gece açlık krizleriyle dolaba saldırmazsam iyidir
10:00
2 sahanda yumurta
1 küp peynir 1 dilim form etimek ile
Domates biber dereotu
Çay
12:30
İncirli Hindistan cevizli vanilyalı yoğurt
15:00
Sebzeli Mercimek çorba
1 şiş miktarında kırmızı et
17:00
Yeşil çay
6 fındık
1 hurma
19:00
Cevizli karnabahar brokoli salatası
Yoğurt
Izgara mantar kaşarsız

Afiyet olsun canım şu mercimekli salatayı bende deneyeyim
cok lezzetli cnm bnce

sagol kuzum

hmmmm enfes geldi kulagimaaa

bnce gayet guzel

Guzel cnm da kahvaltini erken yapiyorsan ogleni erkene alsan ya da gec yapiyorsan daha sıkı yap saglam bi kahvalti bide aksam tamam iki ogun

2 gündür akşamları ekmek yiyorsun iyi mi geliyor sana yoksa acmi kalıyorsun
Kısır ne kadar yedin ?

Guzel cnm da kahvaltini erken yapiyorsan ogleni erkene alsan ya da gec yapiyorsan daha sıkı yap saglam bi kahvalti bide aksam tamam iki ogun
Ben 2 öğün yapamam 3 bile yapamam denedim çok acıkıyorum baş ağrısı yapıyor. 2 de bebiş var emip duruyorlar maşallah
Aslında geç oluyor saat 10:00 da kahvaltı yapıyorum hatta daha geç yapmak istiyorum benim için uyanır uyanmaz yemek oluyor. Şöyle 12:00 de kahvaltı yapsam 16:30da ara öğün akşamda yine 19:00 civarı yesem birde 22:00 de tarçınlı süt saat 02:00 den sonra uyuyorum. Uygun olur mu sizce munter kaptinn A aaadddaaa SchonerDuft ve H herkes

Akşam süt iç yanına kalorisi düşük birşey ye aç kalma bugün tartıldın mı

Bence menülerin güzel. Sabah 7de uyanıyordun dimi oğlun okula gidiyordu o saatte kendine 1 bardak süt ılıt iç 10 da yine kahvaltını yap ama akşam mutlaka birşey ye gerekirse öğünleri böl akşama sakla aç kalınca kilo veremiyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…