Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltıya 12 geç madem 8de yap uc ana ogun uc ara ogun yap

evet 7 de kalkıyorum oğlan için sonra geri yatıyorum ve yattığım için yememeye çalışıyorum ama süt içmek iyi fikir

Yoğurt 86 kalori canım elma oratalama 20 kalori desek 106 kalori eder .
Akşam yemeğinde ne kadar yediğim hiç önemli değil 3 kişilik bile yesem gece acıkıyorum bazen kendimi kaybedip mutfakta bulasım geliyor
O şuursuz noktaya gelmemek için akşam 10 gibi ara öğün yapıyorum

Akşam yemeğinde ne kadar yediğim hiç önemli değil 3 kişilik bile yesem gece acıkıyorum bazen kendimi kaybedip mutfakta bulasım geliyor
O şuursuz noktaya gelmemek için akşam 10 gibi ara öğün yapıyorum
12de de yap ara öğün acıkıp sağa sola saldiracagina sağlıklı şeyler ye sen meyve de yemiyorsun sanki

Kahvaltıya 12 geç madem 8de yap uc ana ogun uc ara ogun yap
Şöyle yapayım hemen Yeni planım SchonerDuft Inda tavsiyeleriyle
7:30
Domates peynir yumurta benim kahvaltım olsun hem oğlanla birlikte yersem o da mutlu olur
10:30 süt nescafe 13:00 öğle yemeği sonra 1 ara öğün daha19:00 civarı akşam yemeği
Not: yediğim miktarları azaltıyorum
Birde arkadaşlar ben evde sürekli mutfaktayım büyük oğlanın yemekleri küçük oğlanın yemekleri bebek oğlanın püreleri sebze çorbaları birde bunların keki kurabiyesi yoğurdu haliyle hep atıştırıyordum. Bunları bırakmak zor oldu

anladım o zaman 45 çok aşırı zayıf olmaz :))

yedim 4 e doğru yedim bilmiyom ne kadar kaldığını öğlenkileri yazamadım şarjım az şarj aletim bozuldu burdaki evde bakacam
Aksama fazla kalori birakma zaten o zaman ya gitmiyo yada az gidiyo benim bugun 999 kalorim var aşmadim tam aldim kahvaltiyi dört gözle bekliyom simdi yarin baya az cikarim carsamba 1300 alcam o zaman birazi geri gelir dengelenir

Azaltıyorum miktarları yarın Yen'i gün beni Yeni bana götürecek
Aynen kuzu :)
Bence çok iyi olur bu şekilde canım

Zor canim ben bi heves yapiyorum cocuklarim istahli degil hevesim kursağımda kaliyor büyük secici 5 6 cesit var değişik ne yapsam sebzeyi nasil sevdirsem bilmiyorum

niye kiz bende taa nezamandir mezun mezun takiliyom ya Burda
Ayy bilmiyorum neden böyle oldu

ahahahahaha Luluuu94 git burdan istemiyoruz seni artık sen bizden değilsin

nazar boncugu koyfum yaa masallah masallah darisi basima ins
İnşallah canım sen sporunu aksatma

ailen nerde canim hangi ülke?
Türkmenistan canım

Niye kiz ben napiyim o zaman neciyim burda sadece sohbete geliyomsende gell
Geliyorum kuzu burdayim

Nasıl yaptın canım

2 gündür akşamları ekmek yiyorsun iyi mi geliyor sana yoksa acmi kalıyorsun

Kısır ne kadar yedin ?
ben kisir yemedim kiz:) bir dilim ekmek yedim de iyi gelmiyor kuzu ya mecbur kaldim actim yulaf ekmegim de pilavim da yoktu spordan gelmistim o yuzden

canim sabah kacta yemek isyiyorsan o zaman ye acikinca ye doyunca birak bnce hic saat koyma kendine 7 den snra biraz sut badem vs atistir ya da leblebi o kadar inanki sen bedenini dinle bnce saat konusunda o bizi yonlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…