- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.521
Olsun önemli olan gitnesi zaten kilo kilo gitmese de olurTartılmadım canım yarın sabah tartılırım ama kendimi kilo vermiş ( gram vermiş) gibi hissediyorum
Kahvaltıya 12 geç madem 8de yap uc ana ogun uc ara ogun yapBen 2 öğün yapamam 3 bile yapamam denedim çok acıkıyorum baş ağrısı yapıyor. 2 de bebiş var emip duruyorlar maşallah
Aslında geç oluyor saat 10:00 da kahvaltı yapıyorum hatta daha geç yapmak istiyorum benim için uyanır uyanmaz yemek oluyor. Şöyle 12:00 de kahvaltı yapsam 16:30da ara öğün akşamda yine 19:00 civarı yesem birde 22:00 de tarçınlı süt saat 02:00 den sonra uyuyorum. Uygun olur mu sizce @munter @kaptinn A aaadddaaaSchonerDuft ve @herkes
Bi kase vardır belki biraz daha fazla2 gündür akşamları ekmek yiyorsun iyi mi geliyor sana yoksa acmi kalıyorsun
Kısır ne kadar yedin ?
Yoğurt 86 kalori canım elma oratalama 20 kalori desek 106 kalori eder .Yaptığım yoğurt kaç kaloridir bilmiyorum
125 grlık kavanozda 1/4 elma ve tarçın var içinde onu yesem diyorumSchonerDuft
evet 7 de kalkıyorum oğlan için sonra geri yatıyorum ve yattığım için yememeye çalışıyorum ama süt içmek iyi fikirBence menülerin güzel. Sabah 7de uyanıyordun dimi oğlun okula gidiyordu o saatte kendine 1 bardak süt ılıt iç 10 da yine kahvaltını yap ama akşam mutlaka birşey ye gerekirse öğünleri böl akşama sakla aç kalınca kilo veremiyoruz malesef
Bir büyük kase diyelim yaklaşık 185 kalori 200 kalori yakacak şekilde spor yap bugün yarın persembe vücut dinlenir cuma tekrar başlarsın limonlu su da deneBi kase vardır belki biraz daha fazla
Canim 500 ip atladim sabah da leslie falan dusunuyorim kaloru olarak cok degil demiBir büyük kase diyelim yaklaşık 185 kalori 200 kalori yakacak şekilde spor yap bugün yarın persembe vücut dinlenir cuma tekrar başlarsın limonlu su da dene
Bir süre öyle dene yediklerinden de 1er kaşık azaltmaya çalış 2 gün boyunca vücut biraz şaşsınevet 7 de kalkıyorum oğlan için sonra geri yatıyorum ve yattığım için yememeye çalışıyorum ama süt içmek iyi fikir
Akşam yemeğinde ne kadar yediğim hiç önemli değil 3 kişilik bile yesem gece acıkıyorum bazen kendimi kaybedip mutfakta bulasım geliyorYoğurt 86 kalori canım elma oratalama 20 kalori desek 106 kalori eder .
Tüm yediklerine göre hesap etmek gerekli spor yaptıysan erir zatenCanim 500 ip atladim sabah da leslie falan dusunuyorim kaloru olarak cok degil demi
Azaltıyorum miktarları yarın Yen'i gün beni Yeni bana götürecekBir süre öyle dene yediklerinden de 1er kaşık azaltmaya çalış 2 gün boyunca vücut biraz şaşsın
12de de yap ara öğün acıkıp sağa sola saldiracagina sağlıklı şeyler ye sen meyve de yemiyorsun sankiAkşam yemeğinde ne kadar yediğim hiç önemli değil 3 kişilik bile yesem gece acıkıyorum bazen kendimi kaybedip mutfakta bulasım geliyor
O şuursuz noktaya gelmemek için akşam 10 gibi ara öğün yapıyorum
Şöyle yapayım hemen Yeni planımKahvaltıya 12 geç madem 8de yap uc ana ogun uc ara ogun yap
Aksama fazla kalori birakma zaten o zaman ya gitmiyo yada az gidiyoanladım o zaman 45 çok aşırı zayıf olmaz :))
yedim 4 e doğru yedim bilmiyom ne kadar kaldığını öğlenkileri yazamadım şarjım az şarj aletim bozuldu burdaki evde bakacam
Aynen kuzu :)Azaltıyorum miktarları yarın Yen'i gün beni Yeni bana götürecek
Bence çok iyi olur bu şekilde canımŞöyle yapayım hemen Yeni planımSchonerDuft Inda tavsiyeleriyle
7:30
Domates peynir yumurta benim kahvaltım olsun hem oğlanla birlikte yersem o da mutlu olur
10:30 süt nescafe 13:00 öğle yemeği sonra 1 ara öğün daha19:00 civarı akşam yemeği
Not: yediğim miktarları azaltıyorum
Birde arkadaşlar ben evde sürekli mutfaktayım büyük oğlanın yemekleri küçük oğlanın yemekleri bebek oğlanın püreleri sebze çorbaları birde bunların keki kurabiyesi yoğurdu haliyle hep atıştırıyordum. Bunları bırakmak zor oldu
Zor canim ben bi heves yapiyorum cocuklarim istahli degil hevesim kursağımda kaliyor büyük secici 5 6 cesit var değişik ne yapsam sebzeyi nasil sevdirsem bilmiyorumŞöyle yapayım hemen Yeni planımSchonerDuft Inda tavsiyeleriyle
7:30
Domates peynir yumurta benim kahvaltım olsun hem oğlanla birlikte yersem o da mutlu olur
10:30 süt nescafe 13:00 öğle yemeği sonra 1 ara öğün daha19:00 civarı akşam yemeği
Not: yediğim miktarları azaltıyorum
Birde arkadaşlar ben evde sürekli mutfaktayım büyük oğlanın yemekleri küçük oğlanın yemekleri bebek oğlanın püreleri sebze çorbaları birde bunların keki kurabiyesi yoğurdu haliyle hep atıştırıyordum. Bunları bırakmak zor oldu
Ayy bilmiyorum neden böyle olduniye kiz bende taa nezamandir mezun mezun takiliyom ya Burda
İnşallah canım sen sporunu aksatmanazar boncugu koyfum yaamasallah masallah darisi basima ins
Türkmenistan canımailen nerde canim hangi ülke?
Geliyorum kuzu burdayimNiye kiz ben napiyim o zaman neciyim burdasadece sohbete geliyom sende gell
Nasıl yaptın canımSlm arkadaşlar dün bebelere yoğurt yaparken kendime de Elmalı tarçınlı ve vanilyalı Hindistan cevizli incirli yoğurtlar yapmıştım sabah makineden çıkarıp dolaba koydum öğleden sonra kuruincir Hindistan cevizi ve vanilya ile yaptığım yoğurdu yedim muhteşem olmuş tatlı seven arkadaşlarıma tavsiye ederim. @munter
ben kisir yemedim kiz:) bir dilim ekmek yedim de iyi gelmiyor kuzu ya mecbur kaldim actim yulaf ekmegim de pilavim da yoktu spordan gelmistim o yuzden2 gündür akşamları ekmek yiyorsun iyi mi geliyor sana yoksa acmi kalıyorsun
Kısır ne kadar yedin ?
canim sabah kacta yemek isyiyorsan o zaman ye acikinca ye doyunca birak bnce hic saat koyma kendine 7 den snra biraz sut badem vs atistir ya da leblebi o kadar inanki sen bedenini dinle bnce saat konusunda o bizi yonlendiriyorBen 2 öğün yapamam 3 bile yapamam denedim çok acıkıyorum baş ağrısı yapıyor. 2 de bebiş var emip duruyorlar maşallah
Aslında geç oluyor saat 10:00 da kahvaltı yapıyorum hatta daha geç yapmak istiyorum benim için uyanır uyanmaz yemek oluyor. Şöyle 12:00 de kahvaltı yapsam 16:30da ara öğün akşamda yine 19:00 civarı yesem birde 22:00 de tarçınlı süt saat 02:00 den sonra uyuyorum. Uygun olur mu sizce @munter @kaptinn A aaadddaaaSchonerDuft ve @herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?