Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Orkide gömmüş kısırları sen değil ona yazmıştım
Afiyet olsun

Sabah
1 kk süzme peynir
1 dilim edecek kadar lavaş
Ara
Nescafe 3 ü1 arada
Wc durumunu denemek için içtim işe de yaradı
Ara
Soğan suyu
Öğlen
1 tabak ıspanak başı çorbası
1 yk kadar biber soğan maydonoz karışımı yemek
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1.5 yemek kaşığı kadar fırında patates

Bugün çok kötüydüm 2 ağrı kesici aldım 1 ağrı kesici iğne vuruldum ama halen ağrım var kesmedi söz de ağrı kesici

hadi insallah hayirlisyla guzel oocak kac kolari aliyorsun

Ayy senin kilondan istiyorum bnde yaaa
dimi ya resmen ine cika veriliyor vallahi bu kilo denen sey
Aynen kuzum su kilodayim diyorum bakiyorum ertesi gun biraz çıkmış kilom o yüzden haftada 1 soyluyorum kilomu suan cok aciminsallah istedigimiz kilolara geliriz

Ver beğenmediysen kuzum yeni modeler gelir onlardan alırsın . Gittim bugün kist ağrısı ayağıma vuruyormuş kuzum kist eriyene kadar böyle olacakmış iğne bile vuruldum düşün
Ay hadi yaaa sogan kuru falan mi uygulasan kuzum hani o temizliyo ya belki iyi gelir gecmis olsun bebegim ayaklarini sıkı giyin üşütme kedini

Menun cok iyi canim afiyet olsun tamda sogan suyu mu icsen demistim icmissin insallah kiste iyi gelir yok edergecmis olsun tekrardan kuzum dinlen bolca

cok gecmis olsn cnm ama suan hap falan kullaniyorken nescafe ustelik sekerli olmus mu hic aksam da sirf karbon olmus gerci az yemissin

Aynen kuzum su kilodayim diyorum bakiyorum ertesi gun biraz çıkmış kilom o yüzden haftada 1 soyluyorum kilomu suan cok aciminsallah istedigimiz kilolara geliriz
amin insallah cnm valla ayni beni anlattin tarti konusunda

Ay hadi yaaa sogan kuru falan mi uygulasan kuzum hani o temizliyo ya belki iyi gelir gecmis olsun bebegim ayaklarini sıkı giyin üşütme kedini
Bir bardak içtim kanamam kırmızıya döndü birazdan yine içerim eşim yaparsa çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oluyor kaç aydır hastalıktan kurtulamıyorum
Menun cok iyi canim afiyet olsun tamda sogan suyu mu icsen demistim icmissin insallah kiste iyi gelir yok edergecmis olsun tekrardan kuzum dinlen bolca
Anneme geldim zaten annemle gittim doktora eve bırakmadı gideyim. Yerimden kalkmiyroum ama daha kötü oluyor öylede
cok gecmis olsn cnm ama suan hap falan kullaniyorken nescafe ustelik sekerli olmus mu hic aksam da sirf karbon olmus gerci az yemissin

amin insallah cnm valla ayni beni anlattin tarti konusunda
Denemek için aldım sabah wcyr.çıkamadım onu içtim çıktım çok enteresan birşey . Annem e geldim o da ancak bunları yapabildi kendide rahatsız kolay.olsun dedik zaten beni drye.götürdü hasta hali ile

Bittiniz siz geri zayifladim susmam gayri hava atacam
at kiz senin havan da ayri guzel
kediler yogun galiba ugramiyirlar
ne malzemesi karıştırdım ben şuanda

nereye gidiyorsunuz canım

aynen öyle

merahlandırıyon baah ben geldiğimde sen 53 kiloydun
pudink yaptim sevmedim dedinya onu sordum kuzum
afiyet olsun cnm guzel
afiyet olsun 5 kayisi cok olmamis mi bir de hem kisir hem borulce az yemissindir ins.
nasil yapiyorsun canim. Ben bormald3 meyveli yogurt pek sevmem ama denemek isterim
dolu dolu kacamaksiz guzel menu
canim bence sabah kalktiginda ilk isin ilik limonlu su icmek olsun. Sonra ogluna eslik etmek icin bir haslanmis yumurta domates salatalik atistirabilirsi . Tekrar uyuyorsun ya bunlar hafif olur kalorileride cok az. Sonra kalktiginda guzel bir sebze salatasi yapip peynirle zenginlestirebilirsin bal ekmek falan da yersin bu seni tok tutar zaten cok ac uyanacagini sanmiyorum.
Oglen corba ve yemek yersin aralarin zaten guzel alsam yemeginden sonra da kendine rezene yapip yaninda lezzet topu veya saglikli pudink veya hurma ceviz veya yulafli yogurt veya sut vs vs tok tutucu seyler yiyebilirsin.
Sabah
1 tost (tost ekmegyle)
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çay

Öğlen
Yarım patlıcanlı gözleme
Çay

Akşam
İnegöl köfte 5-6adet
Yoğurt
Salata
Çay
guzel cnmm

nescafe ikisi bir arada olsaydi keske. Aksam doydun mu cok az olmus sanki. Agrilarin icin dr bir sey dedimi cnm

sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez

1 haslanmis yumurta
1 ad. krep
bol domatesli yesillik ve biberli salata
1 kk suzme peynir
1 dilim kasar
1 ck ev yapimi findik ezmesi
1 ck surulebilir cikolata
3 zeytin

ara
3 yk kuymak
cay

aksam
sutlu corba
1 kase saglikki pudink
1 ev kurabiyesi

1 isirik canga

anladım o zaman 45 çok aşırı zayıf olmaz :))

yedim 4 e doğru yedim bilmiyom ne kadar kaldığını öğlenkileri yazamadım şarjım az şarj aletim bozuldu burdaki evde bakacam
Çok zayıf olmuyor ama tayt, bikini yakışıyor bu kilodayken.. 45 kiloydum zaten en son 8 /9 ay önce tartılmıştım 45tim.
Afiyet olsun.. Yeşil mercimek salatası değil mi :)
Afiyet olsun :) Menünüz gayet iyi.. Bebekleriniz olduğu için hızla kilo verersiniz. Ama problem uyku ile alakalı bence. Bebeklerden dolayı mı geç uyuyorsunuz bilmiyorum ama en az 3 saat önce uyumaya ve daha erken kalkmaya çalışırsanız bu yediklerinizle inanılmaz güzel kilolar verirsiniz diye düşünüyorum :) Ne olursa olsun 8den sonra yememek lazım tabi 11 gibi uyuyanlar için
Sabah
1 tost (tost ekmegyle)
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çay

Öğlen
Yarım patlıcanlı gözleme
Çay

Akşam
İnegöl köfte 5-6adet
Yoğurt
Salata
Çay
:) Afiyet olsun. Patlıcanlı gözleme en sevdiğimdir benim. Miktar az olduğu için iki kez ekmek tüketmeniz problem olmaz diye düşünüyorum. 21 gün ekmeksiz detokstan sonra ben de patlıcanlı gözleme yemeliyim ennn sevdiğim..

Uyumadan hemen önce yeşilçay da bağırsakları çalıştırıyor. Bilginiz olsun. Ben şekerli kahveleri sevemiyorum
Bir de çok çok çok geçmiş olsun. Birkaç gündür okuduklarınıza bakarak kronik baş ağrısı çektiğinizi düşünüyorum sanırım sizin bahar alerjiniz var. Japonya'da yaygın bir durum. Baş ağrısı, göz yanması, nefes tıkanıklığı gibi problemlerle kendini gösteriyor ama geçmiyor. Bunun için özel ilaçlar satılıyor ve mutlaka maskeyle dışarı çıkıyorlar. Sabah kalkınca burun spreyi ile rahat nefes almayı sağlıyorlar. Bir de mutlaka bol bol su için..
Soğan suyu ne işe yarıyor acaba?
Kurabiye ve puding sağlıklı bile olsa akşam tüketmeyin. Sabah ve öğlen tüketirseniz yakarsınız. Afiyet olsun.

Zor canim ben bi heves yapiyorum cocuklarim istahli degil hevesim kursağımda kaliyor büyük secici 5 6 cesit var değişik ne yapsam sebzeyi nasil sevdirsem bilmiyorum

Ben sevmedikleri sebzeleri ya çorbalarına yada muffin kalıplarında mücver usulühazırlayıp peynir ve pastırma yada kıyma ile karıştırıp pişiriyorum yiyorlar o şekilde aklında olsun

Canım bu hafta Yen'i bir beslenme düzenine geçmeliyim o kadar yeyip te aç hisseden bir ben varım herhalde 15 kilo fazlam var ve ben hala rutin bir beslenme düzenine geçemedim.
Meyveli yoğurt bende pek sevmem aslında ama son denemem güzel oldu.1 kuru inciri çok minicik parçalara kestim (miktar az olduğu için rondodan geçirmedim ama rondolarsan daha güzel olur) 1 tk Hindistan cevizi ve minik bir parça vanilya ekleyip yoğurt yapma kavanozuna koydum üzerine Sütü ılık hale getirip 1 çay kaşığı yoğurtla mayaladım. Yoğurt makinesinde 7 saat mayalandı. Makine kullanmıyorsan 5 6 saat yeterli olur sanırım. Yoğurdun tatlı olması için mayalanma süresini kısa tutuyoruz. Sonrasında buzdolabında 3-4 saat beklerse Harika olur. Afiyet olsun

bak kuzu sabah sade tuek kahvesi de vc ye cikarar aklinda blunsun anneciginin ellerinden operim o zaman hasta haliyle sana bakmis meyve ve sebze koymaya calis cnimcim ki vucidun toplansin

oh kurabikler yine cikolatalar :) afiyet olsun cok seviyyrum senin kasmama huyunu

akşam yemeği biraz geç saaate kalıyo sanki kuzum ama diğerleri uygundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…