- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.541
Orkide gömmüş kısırları sen değil ona yazmıştımben kisir yemedim kiz:) bir dilim ekmek yedim de iyi gelmiyor kuzu ya mecbur kaldim actim yulaf ekmegim de pilavim da yoktu spordan gelmistim o yuzden
canim sabah kacta yemek isyiyorsan o zaman ye acikinca ye doyunca birak bnce hic saat koyma kendine 7 den snra biraz sut badem vs atistir ya da leblebi o kadar inanki sen bedenini dinle bnce saat konusunda o bizi yonlendiriyor
Aynen kuzum su kilodayim diyorum bakiyorum ertesi gun biraz çıkmış kilom o yüzden haftada 1 soyluyorum kilomu suan cok acimhadi insallah hayirlisyla guzel oocak kac kolari aliyorsun
Ayy senin kilondan istiyorum bnde yaaa
dimi ya resmen ine cika veriliyor vallahi bu kilo denen sey
Ay hadi yaaaVer beğenmediysen kuzum yeni modeler gelir onlardan alırsın . Gittim bugün kist ağrısı ayağıma vuruyormuş kuzum kist eriyene kadar böyle olacakmışiğne bile vuruldum düşün
Menun cok iyi canim afiyet olsun tamda sogan suyu mu icsen demistim icmissin insallah kiste iyi gelir yok ederSabah
1 kk süzme peynir
1 dilim edecek kadar lavaş
Ara
Nescafe 3 ü1 arada
Wc durumunu denemek için içtim işe de yaradı
Ara
Soğan suyu
Öğlen
1 tabak ıspanak başı çorbası
1 yk kadar biber soğan maydonoz karışımı yemek
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1.5 yemek kaşığı kadar fırında patates
Bugün çok kötüydüm 2 ağrı kesici aldım 1 ağrı kesici iğne vuruldum ama halen ağrım var kesmedi söz de ağrı kesici
cok gecmis olsn cnm ama suan hap falan kullaniyorken nescafe ustelik sekerli olmus mu hic aksam da sirf karbon olmus gerci az yemissinSabah
1 kk süzme peynir
Ara
Nescafe 3 ü1 arada
Ara
Soğan suyu
Öğlen
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
Bugün çok kötüydüm 2 ağrı kesici aldım 1 ağrı kesici iğne vuruldum ama halen ağrım var kesmedi söz de ağrı kesici
amin insallah cnm valla ayni beni anlattin tarti konusundaAynen kuzum su kilodayim diyorum bakiyorum ertesi gun biraz çıkmış kilom o yüzden haftada 1 soyluyorum kilomu suan cok aciminsallah istedigimiz kilolara geliriz
Bir bardak içtim kanamam kırmızıya döndü birazdan yine içerim eşim yaparsa çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oluyor kaç aydır hastalıktan kurtulamıyorumAy hadi yaaasogan kuru falan mi uygulasan kuzum hani o temizliyo ya belki iyi gelir gecmis olsun bebegim ayaklarini sıkı giyin üşütme kedini
Anneme geldim zaten annemle gittim doktora eve bırakmadı gideyim. Yerimden kalkmiyroum ama daha kötü oluyor öyledeMenun cok iyi canim afiyet olsun tamda sogan suyu mu icsen demistim icmissin insallah kiste iyi gelir yok edergecmis olsun tekrardan kuzum dinlen bolca
Denemek için aldım sabah wcyr.çıkamadım onu içtim çıktım çok enteresan birşey . Annem e geldim o da ancak bunları yapabildi kendide rahatsız kolay.olsun dedik zaten beni drye.götürdü hasta hali ilecok gecmis olsn cnm ama suan hap falan kullaniyorken nescafe ustelik sekerli olmus mu hic aksam da sirf karbon olmus gerci az yemissin
amin insallah cnm valla ayni beni anlattin tarti konusunda
Hemen yazimmMenüyü bekliyorum o zaman kuzum
Anladim canim ay insallah gidersin kuzummmAyy bilmiyorum neden böyle oldu
İnşallah canım sen sporunu aksatma
Türkmenistan canım
Geliyorum kuzu burdayim
Nasıl yaptın canım
at kiz senin havan da ayri guzelBittiniz siz geri zayifladim susmam gayri hava atacam
pudink yaptim sevmedim dedinya onu sordum kuzumne malzemesi karıştırdım ben şuanda
nereye gidiyorsunuz canım
aynen öyle
merahlandırıyon baahben geldiğimde sen 53 kiloydun
afiyet olsun cnm guzelIlk menu bnden gelsin kizlar
Sabah 2 kasik coklekek
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim.hindi fume
1 avuc leblebi
Ara
2 kare bitter
2 kuru kayisi
5 6 adet badem
Bir avuc leblebi
Aksam
Kabak yemegi yagsiz haslama seklinde 5 kasik
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
2 kasik mercimek salatali
afiyet olsun 5 kayisi cok olmamis mi bir de hem kisir hem borulce az yemissindir ins.Iyi aksamlar kizlar bgn son ana kadae iyi gidiyordum neyse spor yaparim simdi
Kahvalti
1yumurta peynir domates salatalik
Ara
2 kepekli galeta
Oglen
2 yemek kaşığı taze fasulye
Yoğurtlu lahana salatasi
Ara
5 gun kurusu
Aksam
Borulce salatasi
Kisir yoğurt salata
SchonerDuft
nasil yapiyorsun canim. Ben bormald3 meyveli yogurt pek sevmem ama denemek isterimSlm arkadaşlar dün bebelere yoğurt yaparken kendime de Elmalı tarçınlı ve vanilyalı Hindistan cevizli incirli yoğurtlar yapmıştım sabah makineden çıkarıp dolaba koydum öğleden sonra kuruincir Hindistan cevizi ve vanilya ile yaptığım yoğurdu yedim muhteşem olmuş tatlı seven arkadaşlarıma tavsiye ederim.munter
dolu dolu kacamaksiz guzel menuBenim menümde gelsin bugün dikkatliydim gece açlık krizleriyle dolaba saldırmazsam iyidir
10:00
2 sahanda yumurta
1 küp peynir 1 dilim form etimek ile
Domates biber dereotu
Çay
12:30
İncirli Hindistan cevizli vanilyalı yoğurt
15:00
Sebzeli Mercimek çorba
1 şiş miktarında kırmızı et
17:00
Yeşil çay
6 fındık
1 hurma
19:00
Cevizli karnabahar brokoli salatası
Yoğurt
Izgara mantar kaşarsız
canim bence sabah kalktiginda ilk isin ilik limonlu su icmek olsun. Sonra ogluna eslik etmek icin bir haslanmis yumurta domates salatalik atistirabilirsi . Tekrar uyuyorsun ya bunlar hafif olur kalorileride cok az. Sonra kalktiginda guzel bir sebze salatasi yapip peynirle zenginlestirebilirsin bal ekmek falan da yersin bu seni tok tutar zaten cok ac uyanacagini sanmiyorum.Ben 2 öğün yapamam 3 bile yapamam denedim çok acıkıyorum baş ağrısı yapıyor. 2 de bebiş var emip duruyorlar maşallah
Aslında geç oluyor saat 10:00 da kahvaltı yapıyorum hatta daha geç yapmak istiyorum benim için uyanır uyanmaz yemek oluyor. Şöyle 12:00 de kahvaltı yapsam 16:30da ara öğün akşamda yine 19:00 civarı yesem birde 22:00 de tarçınlı süt saat 02:00 den sonra uyuyorum. Uygun olur mu sizcemunter kaptinn A aaadddaaa SchonerDuft ve @herkes
guzel cnmmSabah
1 tost (tost ekmegyle)
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Yarım patlıcanlı gözleme
Çay
Akşam
İnegöl köfte 5-6adet
Yoğurt
Salata
Çay
nescafe ikisi bir arada olsaydi keske. Aksam doydun mu cok az olmus sanki. Agrilarin icin dr bir sey dedimi cnmSabah
1 kk süzme peynir
Ara
Nescafe 3 ü1 arada
Ara
Soğan suyu
Öğlen
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
İnşallah canımAnladim canim ay insallah gidersin kuzummm
BekliyorumSchonerDuft poncikbirgelincik Luluuu94 kizlar saglikli pudingi cok begendim tarifini hemen paylasacagim. etiketlerim sizleriii
etiketledim canimmmİnşallah canım
Bekliyorum
Çok zayıf olmuyor ama tayt, bikini yakışıyor bu kilodayken.. 45 kiloydum zaten en son 8 /9 ay önce tartılmıştım 45tim.anladım o zaman 45 çok aşırı zayıf olmaz :))
yedim 4 e doğru yedim bilmiyom ne kadar kaldığını öğlenkileri yazamadım şarjım az şarj aletim bozuldu burdaki evde bakacam
Afiyet olsun.. Yeşil mercimek salatası değil mi :)Ilk menu bnden gelsin kizlar
Sabah 2 kasik coklekek
4 zeytin
Domates salatalik
2 dilim.hindi fume
1 avuc leblebi
Ara
2 kare bitter
2 kuru kayisi
5 6 adet badem
Bir avuc leblebi
Aksam
Kabak yemegi yagsiz haslama seklinde 5 kasik
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
2 kasik mercimek salatali
Afiyet olsun :) Menünüz gayet iyi.. Bebekleriniz olduğu için hızla kilo verersiniz. Ama problem uyku ile alakalı bence. Bebeklerden dolayı mı geç uyuyorsunuz bilmiyorum ama en az 3 saat önce uyumaya ve daha erken kalkmaya çalışırsanız bu yediklerinizle inanılmaz güzel kilolar verirsiniz diye düşünüyorum :) Ne olursa olsun 8den sonra yememek lazım tabi 11 gibi uyuyanlar içinBenim menümde gelsin bugün dikkatliydim gece açlık krizleriyle dolaba saldırmazsam iyidir
10:00
2 sahanda yumurta
1 küp peynir 1 dilim form etimek ile
Domates biber dereotu
Çay
12:30
İncirli Hindistan cevizli vanilyalı yoğurt
15:00
Sebzeli Mercimek çorba
1 şiş miktarında kırmızı et
17:00
Yeşil çay
6 fındık
1 hurma
19:00
Cevizli karnabahar brokoli salatası
Yoğurt
Izgara mantar kaşarsız
:) Afiyet olsun. Patlıcanlı gözleme en sevdiğimdir benim. Miktar az olduğu için iki kez ekmek tüketmeniz problem olmaz diye düşünüyorum. 21 gün ekmeksiz detokstan sonra ben de patlıcanlı gözleme yemeliyim ennn sevdiğim..Sabah
1 tost (tost ekmegyle)
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Yarım patlıcanlı gözleme
Çay
Akşam
İnegöl köfte 5-6adet
Yoğurt
Salata
Çay
Sabah
1 kk süzme peynir
Ara
Nescafe 3 ü1 arada
Ara
Soğan suyu
Öğlen
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
Kurabiye ve puding sağlıklı bile olsa akşam tüketmeyin. Sabah ve öğlen tüketirseniz yakarsınız. Afiyet olsun.sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 haslanmis yumurta
1 ad. krep
bol domatesli yesillik ve biberli salata
1 kk suzme peynir
1 dilim kasar
1 ck ev yapimi findik ezmesi
1 ck surulebilir cikolata
3 zeytin
ara
3 yk kuymak
cay
aksam
sutlu corba
1 kase saglikki pudink
1 ev kurabiyesi
1 isirik canga
Zor canim ben bi heves yapiyorum cocuklarim istahli degil hevesim kursağımda kaliyor büyük secici 5 6 cesit var değişik ne yapsam sebzeyi nasil sevdirsem bilmiyorum
Canım bu hafta Yen'i bir beslenme düzenine geçmeliyim o kadar yeyip te aç hisseden bir ben varım herhalde 15 kilo fazlam var ve ben hala rutin bir beslenme düzenine geçemedim.nasil yapiyorsun canim. Ben bormald3 meyveli yogurt pek sevmem ama denemek isterim
dolu dolu kacamaksiz guzel menu
canim bence sabah kalktiginda ilk isin ilik limonlu su icmek olsun. Sonra ogluna eslik etmek icin bir haslanmis yumurta domates salatalik atistirabilirsi . Tekrar uyuyorsun ya bunlar hafif olur kalorileride cok az. Sonra kalktiginda guzel bir sebze salatasi yapip peynirle zenginlestirebilirsin bal ekmek falan da yersin bu seni tok tutar zaten cok ac uyanacagini sanmiyorum.
Oglen corba ve yemek yersin aralarin zaten guzel alsam yemeginden sonra da kendine rezene yapip yaninda lezzet topu veya saglikli pudink veya hurma ceviz veya yulafli yogurt veya sut vs vs tok tutucu seyler yiyebilirsin
bak kuzu sabah sade tuek kahvesi de vc ye cikarar aklinda blunsun anneciginin ellerinden operim o zaman hasta haliyle sana bakmis meyve ve sebze koymaya calis cnimcim ki vucidun toplansinBir bardak içtim kanamam kırmızıya döndü birazdan yine içerim eşim yaparsa çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oluyor kaç aydır hastalıktan kurtulamıyorum
Anneme geldim zaten annemle gittim doktora eve bırakmadı gideyim. Yerimden kalkmiyroum ama daha kötü oluyor öylede
Denemek için aldım sabah wcyr.çıkamadım onu içtim çıktım çok enteresan birşey . Annem e geldim o da ancak bunları yapabildi kendide rahatsız kolay.olsun dedik zaten beni drye.götürdü hasta hali ile
oh kurabikler yine cikolatalar :) afiyet olsun cok seviyyrum senin kasmama huyunusabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 haslanmis yumurta
1 ad. krep
bol domatesli yesillik ve biberli salata
1 kk suzme peynir
1 dilim kasar
1 ck ev yapimi findik ezmesi
1 ck surulebilir cikolata
3 zeytin
ara
3 yk kuymak
cay
aksam
sutlu corba
1 kase saglikki pudink
1 ev kurabiyesi
1 isirik canga
akşam yemeği biraz geç saaate kalıyo sanki kuzum ama diğerleri uygundurBen 2 öğün yapamam 3 bile yapamam denedim çok acıkıyorum baş ağrısı yapıyor. 2 de bebiş var emip duruyorlar maşallah
Aslında geç oluyor saat 10:00 da kahvaltı yapıyorum hatta daha geç yapmak istiyorum benim için uyanır uyanmaz yemek oluyor. Şöyle 12:00 de kahvaltı yapsam 16:30da ara öğün akşamda yine 19:00 civarı yesem birde 22:00 de tarçınlı süt saat 02:00 den sonra uyuyorum. Uygun olur mu sizcemunter kaptinn A aaadddaaa SchonerDuft ve @herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?