- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.561
sabah ki tost öğlen ki gözlemeSabah
1 tost (tost ekmegyle)
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Yarım patlıcanlı gözleme
Çay
Akşam
İnegöl köfte 5-6adet
Yoğurt
Salata
Çay
tahmin ediyodum ben senin türkmen yada özbek oldugunuuuuu dogru bilmişiimmAyy bilmiyorum neden böyle oldu
İnşallah canım sen sporunu aksatma
Türkmenistan canım
Geliyorum kuzu burdayim
Nasıl yaptın canım
kuzuuum doktora gittin miSabah
1 kk süzme peynir
1 dilim edecek kadar lavaş
Ara
Nescafe 3 ü1 arada
Wc durumunu denemek için içtim işe de yaradı
Ara
Soğan suyu
Öğlen
1 tabak ıspanak başı çorbası
1 yk kadar biber soğan maydonoz karışımı yemek
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1.5 yemek kaşığı kadar fırında patates
Bugün çok kötüydüm 2 ağrı kesici aldım 1 ağrı kesici iğne vuruldum ama halen ağrım var kesmedi söz de ağrı kesici
Günaydın öğlen gözleme yiycegmi kestirseydim sabah tost yemezdm ama olan oldu artık :)İnegöl hazır aldımsabah ki tost öğlen ki gözlemeinegöl köfteyi nerden buldun nerde oturuyosun sen
bu ne kııızz benim bi öğünüm resmenHemen yazimm
Sabah bir muz
Öglen meshur yogurdum
Aksamda tavuk gögusu kavurma ve ayran
Sen neler yedinccanim
bugn dikkat et o zaman ekmek tüketme cok fazla dün cok olmş çünküGünaydın öğlen gözleme yiycegmi kestirseydim sabah tost yemezdm ama olan oldu artık :)İnegöl hazır aldımAnkarada yaşıyorum
Tamdr dikkat ederim.bugn dikkat et o zaman ekmek tüketme cok fazla dün cok olmş çünkü
bnde inegölde yaşıyorum
İlahitahmin ediyodum ben senin türkmen yada özbek oldugunuuuuu dogru bilmişiimm
nasıl güzel mi sizin oralar kına gecende geleneksel kıyafet gydn mi kafamda deli sorularİlahisorsaydin ya
günaydınnnngünaydın zkızlarrrrr
Sabah
1 tost (tost ekmegyle)
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen
Yarım patlıcanlı gözleme
Çay
Akşam
İnegöl köfte 5-6adet
Yoğurt
Salata
Çay
kuzum şekersiz de içebilirsin nescafeyi o da etki ediyor ben çayı kahveyi hiç sekerli içemem heleki künefenin yanındaSabah
1 kk süzme peynir
1 dilim edecek kadar lavaş
Ara
Nescafe 3 ü1 arada
Wc durumunu denemek için içtim işe de yaradı
Ara
Soğan suyu
Öğlen
1 tabak ıspanak başı çorbası
1 yk kadar biber soğan maydonoz karışımı yemek
Ara
1 avuç fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1.5 yemek kaşığı kadar fırında patates
Bugün çok kötüydüm 2 ağrı kesici aldım 1 ağrı kesici iğne vuruldum ama halen ağrım var kesmedi söz de ağrı kesici
hee ay doğru ya unutmuşum kuzum ben yulaf vanilya kakao falan koymuştum canım ama net hatırlamıyorum neler koyduğumu instagramda bi kız vardı onun tarifinden yapmıştım da yiyemedim döktümat kiz senin havan da ayri guzel
kediler yogun galiba ugramiyirlar
pudink yaptim sevmedim dedinya onu sordum kuzum
afiyet olsun cnm guzel
afiyet olsun 5 kayisi cok olmamis mi bir de hem kisir hem borulce az yemissindir ins.
nasil yapiyorsun canim. Ben bormald3 meyveli yogurt pek sevmem ama denemek isterim
dolu dolu kacamaksiz guzel menu
canim bence sabah kalktiginda ilk isin ilik limonlu su icmek olsun. Sonra ogluna eslik etmek icin bir haslanmis yumurta domates salatalik atistirabilirsi . Tekrar uyuyorsun ya bunlar hafif olur kalorileride cok az. Sonra kalktiginda guzel bir sebze salatasi yapip peynirle zenginlestirebilirsin bal ekmek falan da yersin bu seni tok tutar zaten cok ac uyanacagini sanmiyorum.
Oglen corba ve yemek yersin aralarin zaten guzel alsam yemeginden sonra da kendine rezene yapip yaninda lezzet topu veya saglikli pudink veya hurma ceviz veya yulafli yogurt veya sut vs vs tok tutucu seyler yiyebilirsin.
guzel cnmm
nescafe ikisi bir arada olsaydi keske. Aksam doydun mu cok az olmus sanki. Agrilarin icin dr bir sey dedimi cnm
sabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 haslanmis yumurta
1 ad. krep
bol domatesli yesillik ve biberli salata
1 kk suzme peynir
1 dilim kasar
1 ck ev yapimi findik ezmesi
1 ck surulebilir cikolata
3 zeytin
ara
3 yk kuymak
cay
aksam
sutlu corba
1 kase saglikki pudink
1 ev kurabiyesi
1 isirik canga
oh maşallah olursun inşallah canım bu hızla maşallah süper gidiyorsunÇok zayıf olmuyor ama tayt, bikini yakışıyor bu kilodayken.. 45 kiloydum zaten en son 8 /9 ay önce tartılmıştım 45tim.
Afiyet olsun.. Yeşil mercimek salatası değil mi :)
Afiyet olsun :) Menünüz gayet iyi.. Bebekleriniz olduğu için hızla kilo verersiniz. Ama problem uyku ile alakalı bence. Bebeklerden dolayı mı geç uyuyorsunuz bilmiyorum ama en az 3 saat önce uyumaya ve daha erken kalkmaya çalışırsanız bu yediklerinizle inanılmaz güzel kilolar verirsiniz diye düşünüyorum :) Ne olursa olsun 8den sonra yememek lazım tabi 11 gibi uyuyanlar için
:) Afiyet olsun. Patlıcanlı gözleme en sevdiğimdir benim. Miktar az olduğu için iki kez ekmek tüketmeniz problem olmaz diye düşünüyorum. 21 gün ekmeksiz detokstan sonra ben de patlıcanlı gözleme yemeliyim ennn sevdiğim..
Uyumadan hemen önce yeşilçay da bağırsakları çalıştırıyor. Bilginiz olsun. Ben şekerli kahveleri sevemiyorum
Bir de çok çok çok geçmiş olsun. Birkaç gündür okuduklarınıza bakarak kronik baş ağrısı çektiğinizi düşünüyorum sanırım sizin bahar alerjiniz var. Japonya'da yaygın bir durum. Baş ağrısı, göz yanması, nefes tıkanıklığı gibi problemlerle kendini gösteriyor ama geçmiyor. Bunun için özel ilaçlar satılıyor ve mutlaka maskeyle dışarı çıkıyorlar. Sabah kalkınca burun spreyi ile rahat nefes almayı sağlıyorlar. Bir de mutlaka bol bol su için..
Soğan suyu ne işe yarıyor acaba?
Kurabiye ve puding sağlıklı bile olsa akşam tüketmeyin. Sabah ve öğlen tüketirseniz yakarsınız. Afiyet olsun.
sadece orda vardı ya zatensabah ki tost öğlen ki gözlemeinegöl köfteyi nerden buldun nerde oturuyosun sen
sabah 1 kk peynir 1 dilim kadar lavaş öğlen 1 tabak ıspanak çorbası kırmızıbiber soğan maydonozdan yapılma meze 2 yk kadar akşam 1 kepçe çorba 2 yk kdar bile gelmeyen fırında patates birde 23 gibi ilç içecem diye 1 lokma ekmek ve incir reçeli attım ağzıma off çok yemişim. sabah 3ü1 arada içtim wcye çıkarcakmı diye çıkardı da bugünce sade nescafe aldım bakalım aynı etkiyi yapacak mı bendeHemen yazimm
Sabah bir muz
Öglen meshur yogurdum
Aksamda tavuk gögusu kavurma ve ayran
Sen neler yedinccanim
wcye çıkaracak mı diye denedim canım özellikle 3ü1 arada aldım ondan çıktım da bugün sadece nescafe süt ile deniyorum inşallah aynı etki olur yoksa içmem 3ü 1 arada çok şekerli sevmim. kist ağrısı canım kist eriyene kadar böyle çekecem malesef . 3 parol 1 ağrı kesici iğne ile zor geçti inşallah yine başlamaz . puding içine kuru kayısı hurma koymak hoşuma gitmedi benim chia var evde onla denicem değerlendirmiş olurum hem.at kiz senin havan da ayri guzel
kediler yogun galiba ugramiyirlar
pudink yaptim sevmedim dedinya onu sordum kuzum
afiyet olsun cnm guzel
afiyet olsun 5 kayisi cok olmamis mi bir de hem kisir hem borulce az yemissindir ins.
nasil yapiyorsun canim. Ben bormald3 meyveli yogurt pek sevmem ama denemek isterim
dolu dolu kacamaksiz guzel menu
canim bence sabah kalktiginda ilk isin ilik limonlu su icmek olsun. Sonra ogluna eslik etmek icin bir haslanmis yumurta domates salatalik atistirabilirsi . Tekrar uyuyorsun ya bunlar hafif olur kalorileride cok az. Sonra kalktiginda guzel bir sebze salatasi yapip peynirle zenginlestirebilirsin bal ekmek falan da yersin bu seni tok tutar zaten cok ac uyanacagini sanmiyorum.
Oglen corba ve yemek yersin aralarin zaten guzel alsam yemeginden sonra da kendine rezene yapip yaninda lezzet topu veya saglikli pudink veya hurma ceviz veya yulafli yogurt veya sut vs vs tok tutucu seyler yiyebilirsin.
guzel cnmm
nescafe ikisi bir arada olsaydi keske. Aksam doydun mu cok az olmus sanki. Agrilarin icin dr bir sey dedimi cnm
kurabiye yanına + canga eklendi . kaç grm verdin bugünsabah
ilik limonlu su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 haslanmis yumurta
1 ad. krep
bol domatesli yesillik ve biberli salata
1 kk suzme peynir
1 dilim kasar
1 ck ev yapimi findik ezmesi
1 ck surulebilir cikolata
3 zeytin
ara
3 yk kuymak
cay
aksam
sutlu corba
1 kase saglikki pudink
1 ev kurabiyesi
1 isirik canga
kuzum kürtaj oldum birde 4 cm lik kistim var ağrım sızım ondan şükür hafifledi . alerjim var zaten bu dönemde azıyor dediğin gibi burun spreyi kullanıyorum rahatlatıyor birde alerji hapı alıyorum yoksa burnum kanıyor malesef.Çok zayıf olmuyor ama tayt, bikini yakışıyor bu kilodayken.. 45 kiloydum zaten en son 8 /9 ay önce tartılmıştım 45tim.
Afiyet olsun.. Yeşil mercimek salatası değil mi :)
Afiyet olsun :) Menünüz gayet iyi.. Bebekleriniz olduğu için hızla kilo verersiniz. Ama problem uyku ile alakalı bence. Bebeklerden dolayı mı geç uyuyorsunuz bilmiyorum ama en az 3 saat önce uyumaya ve daha erken kalkmaya çalışırsanız bu yediklerinizle inanılmaz güzel kilolar verirsiniz diye düşünüyorum :) Ne olursa olsun 8den sonra yememek lazım tabi 11 gibi uyuyanlar için
:) Afiyet olsun. Patlıcanlı gözleme en sevdiğimdir benim. Miktar az olduğu için iki kez ekmek tüketmeniz problem olmaz diye düşünüyorum. 21 gün ekmeksiz detokstan sonra ben de patlıcanlı gözleme yemeliyim ennn sevdiğim..
Uyumadan hemen önce yeşilçay da bağırsakları çalıştırıyor. Bilginiz olsun. Ben şekerli kahveleri sevemiyorum
Bir de çok çok çok geçmiş olsun. Birkaç gündür okuduklarınıza bakarak kronik baş ağrısı çektiğinizi düşünüyorum sanırım sizin bahar alerjiniz var. Japonya'da yaygın bir durum. Baş ağrısı, göz yanması, nefes tıkanıklığı gibi problemlerle kendini gösteriyor ama geçmiyor. Bunun için özel ilaçlar satılıyor ve mutlaka maskeyle dışarı çıkıyorlar. Sabah kalkınca burun spreyi ile rahat nefes almayı sağlıyorlar. Bir de mutlaka bol bol su için..
Soğan suyu ne işe yarıyor acaba?
Kurabiye ve puding sağlıklı bile olsa akşam tüketmeyin. Sabah ve öğlen tüketirseniz yakarsınız. Afiyet olsun.
türk kahvesi midemi yakıyor onu ancak sütlü içecem ki etki etmiyor wcye bende ilk defa denedim çıktım bugünde sade sütlü içiyorum bakalım inşallah işe yarar .. annelerin hakkı ödenmez benim ona yardımım dokunacağına o bana hep yardım eder sağolsunbak kuzu sabah sade tuek kahvesi de vc ye cikarar aklinda blunsun anneciginin ellerinden operim o zaman hasta haliyle sana bakmis meyve ve sebze koymaya calis cnimcim ki vucidun toplansin
oh kurabikler yine cikolatalar :) afiyet olsun cok seviyyrum senin kasmama huyunu
gittim dayanamadım en son başka doktora gittim annemle kist ağrısı imiş ben amelyat olduğumda bu kadar ağrı çekmedim kürtajda çekmedim yok böyle bir ağrı kist eriyene kadar böyle çekecem inşallah kendiliğinden erir de ilaç almak zorunda kalmamkuzuuum doktora gittin mi
bugün sade nescafe ile deniyorum . bana arkadaş demşti laf arasında çıkamayınca içeyim dedimtost gözleme olmamış söylemeye gerek yok akşam güzel olmuş afiyet olsun canım
kuzum şekersiz de içebilirsin nescafeyi o da etki ediyor ben çayı kahveyi hiç sekerli içemem heleki künefenin yanında
sen nasıl olsun canımsoğan kürünü saba haç karnına içeceksin sanırım öyle iç inşallah etki eder
hee ay doğru ya unutmuşum kuzum ben yulaf vanilya kakao falan koymuştum canım ama net hatırlamıyorum neler koyduğumu instagramda bi kız vardı onun tarifinden yapmıştım da yiyemedim döktüm
afiyet olsun kuzum bol çesitli güzel pudinginin tarifini istiyorum bu kadar övdün
oh maşallah olursun inşallah canım bu hızla maşallah süper gidiyorsun
sadece orda vardı ya zaten
şekerli nescafebugün sade nescafe ile deniyorum . bana arkadaş demşti laf arasında çıkamayınca içeyim dedimtadı da çok şekerli zaten sevmedim özlememişim şekeri .
aç karnına içmedim valla bitki çayı gibi kaynatım içtim bugün içmedim gözüm korktu birazkünefe deme ya canım çok istiyor ama yemiyorum şekerli diye . sen neler yedin bakim
valla kalori saymak her zaman işe yarar bende ilk başlarda sayıyordum hatırlarsan ilk geldiğim dönemlerde tabi o zaman zigzag yöntemi bilmiyordum hep az alıyordumşekerli nescafehele 3ü bi arada çok şekerli içseydin ya hafif kokusu var sadece etki ediyomuş çok devam et bence kuzum kistini kaybeder inşallah
saymıcam ben pancar gibi kalori sayıyom ama etki ediyo sanırım onu söyleyebilirm
ben ilk kez sayıyorum bakalım nolcak etki edecek mivalla kalori saymak her zaman işe yarar bende ilk başlarda sayıyordum hatırlarsan ilk geldiğim dönemlerde tabi o zaman zigzag yöntemi bilmiyordum hep az alıyordum
ben dısarda da yedim bursadakiler bile orjinali değil kendinizi kandırmayıntost gözleme olmamış söylemeye gerek yok akşam güzel olmuş afiyet olsun canım
kuzum şekersiz de içebilirsin nescafeyi o da etki ediyor ben çayı kahveyi hiç sekerli içemem heleki künefenin yanında
sen nasıl olsun canımsoğan kürünü saba haç karnına içeceksin sanırım öyle iç inşallah etki eder
hee ay doğru ya unutmuşum kuzum ben yulaf vanilya kakao falan koymuştum canım ama net hatırlamıyorum neler koyduğumu instagramda bi kız vardı onun tarifinden yapmıştım da yiyemedim döktüm
afiyet olsun kuzum bol çesitli güzel pudinginin tarifini istiyorum bu kadar övdün
oh maşallah olursun inşallah canım bu hızla maşallah süper gidiyorsun
sadece orda vardı ya zaten
agrı kesici verdi mi pekiii insallah cok agrımaz yaasabah 1 kk peynir 1 dilim kadar lavaş öğlen 1 tabak ıspanak çorbası kırmızıbiber soğan maydonozdan yapılma meze 2 yk kadar akşam 1 kepçe çorba 2 yk kdar bile gelmeyen fırında patates birde 23 gibi ilç içecem diye 1 lokma ekmek ve incir reçeli attım ağzıma off çok yemişim. sabah 3ü1 arada içtim wcye çıkarcakmı diye çıkardı da bugünce sade nescafe aldım bakalım aynı etkiyi yapacak mı bende
wcye çıkaracak mı diye denedim canım özellikle 3ü1 arada aldım ondan çıktım da bugün sadece nescafe süt ile deniyorum inşallah aynı etki olur yoksa içmem 3ü 1 arada çok şekerli sevmim. kist ağrısı canım kist eriyene kadar böyle çekecem malesef . 3 parol 1 ağrı kesici iğne ile zor geçti inşallah yine başlamaz . puding içine kuru kayısı hurma koymak hoşuma gitmedi benim chia var evde onla denicem değerlendirmiş olurum hem.
kurabiye yanına + canga eklendi . kaç grm verdin bugün
kuzum kürtaj oldum birde 4 cm lik kistim var ağrım sızım ondan şükür hafifledi . alerjim var zaten bu dönemde azıyor dediğin gibi burun spreyi kullanıyorum rahatlatıyor birde alerji hapı alıyorum yoksa burnum kanıyor malesef.
soğan suyunu kist erisin diye içiyorum erken regli olcam kistte regli ile ericek
türk kahvesi midemi yakıyor onu ancak sütlü içecem ki etki etmiyor wcye bende ilk defa denedim çıktım bugünde sade sütlü içiyorum bakalım inşallah işe yarar .. annelerin hakkı ödenmez benim ona yardımım dokunacağına o bana hep yardım eder sağolsun
gittim dayanamadım en son başka doktora gittim annemle kist ağrısı imiş ben amelyat olduğumda bu kadar ağrı çekmedim kürtajda çekmedim yok böyle bir ağrı kist eriyene kadar böyle çekecem inşallah kendiliğinden erir de ilaç almak zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?