Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzuuum doktora gittin mi

Sabah
1 tost (tost ekmegyle)
Zeytin peynir
Domates salatalık
Çay

Öğlen
Yarım patlıcanlı gözleme
Çay

Akşam
İnegöl köfte 5-6adet
Yoğurt
Salata
Çay

tost gözleme olmamış söylemeye gerek yok akşam güzel olmuş afiyet olsun canım

kuzum şekersiz de içebilirsin nescafeyi o da etki ediyor ben çayı kahveyi hiç sekerli içemem heleki künefenin yanında
sen nasıl olsun canım soğan kürünü saba haç karnına içeceksin sanırım öyle iç inşallah etki eder

hee ay doğru ya unutmuşum kuzum ben yulaf vanilya kakao falan koymuştum canım ama net hatırlamıyorum neler koyduğumu instagramda bi kız vardı onun tarifinden yapmıştım da yiyemedim döktüm

afiyet olsun kuzum bol çesitli güzel pudinginin tarifini istiyorum bu kadar övdün

oh maşallah olursun inşallah canım bu hızla maşallah süper gidiyorsun

sabah ki tost öğlen ki gözleme inegöl köfteyi nerden buldun nerde oturuyosun sen
sadece orda vardı ya zaten

Hemen yazimm
Sabah bir muz
Öglen meshur yogurdum
Aksamda tavuk gögusu kavurma ve ayran

Sen neler yedinccanim
sabah 1 kk peynir 1 dilim kadar lavaş öğlen 1 tabak ıspanak çorbası kırmızıbiber soğan maydonozdan yapılma meze 2 yk kadar akşam 1 kepçe çorba 2 yk kdar bile gelmeyen fırında patates birde 23 gibi ilç içecem diye 1 lokma ekmek ve incir reçeli attım ağzıma off çok yemişim. sabah 3ü1 arada içtim wcye çıkarcakmı diye çıkardı da bugünce sade nescafe aldım bakalım aynı etkiyi yapacak mı bende
wcye çıkaracak mı diye denedim canım özellikle 3ü1 arada aldım ondan çıktım da bugün sadece nescafe süt ile deniyorum inşallah aynı etki olur yoksa içmem 3ü 1 arada çok şekerli sevmim. kist ağrısı canım kist eriyene kadar böyle çekecem malesef . 3 parol 1 ağrı kesici iğne ile zor geçti inşallah yine başlamaz . puding içine kuru kayısı hurma koymak hoşuma gitmedi benim chia var evde onla denicem değerlendirmiş olurum hem.
kurabiye yanına + canga eklendi . kaç grm verdin bugün
kuzum kürtaj oldum birde 4 cm lik kistim var ağrım sızım ondan şükür hafifledi . alerjim var zaten bu dönemde azıyor dediğin gibi burun spreyi kullanıyorum rahatlatıyor birde alerji hapı alıyorum yoksa burnum kanıyor malesef.
soğan suyunu kist erisin diye içiyorum erken regli olcam kistte regli ile ericek
türk kahvesi midemi yakıyor onu ancak sütlü içecem ki etki etmiyor wcye bende ilk defa denedim çıktım bugünde sade sütlü içiyorum bakalım inşallah işe yarar .. annelerin hakkı ödenmez benim ona yardımım dokunacağına o bana hep yardım eder sağolsun

kuzuuum doktora gittin mi
gittim dayanamadım en son başka doktora gittim annemle kist ağrısı imiş ben amelyat olduğumda bu kadar ağrı çekmedim kürtajda çekmedim yok böyle bir ağrı kist eriyene kadar böyle çekecem inşallah kendiliğinden erir de ilaç almak zorunda kalmam

bugün sade nescafe ile deniyorum . bana arkadaş demşti laf arasında çıkamayınca içeyim dedim tadı da çok şekerli zaten sevmedim özlememişim şekeri .
aç karnına içmedim valla bitki çayı gibi kaynatım içtim bugün içmedim gözüm korktu biraz künefe deme ya canım çok istiyor ama yemiyorum şekerli diye . sen neler yedin bakim

şekerli nescafe hele 3ü bi arada çok şekerli içseydin ya hafif kokusu var sadece etki ediyomuş çok devam et bence kuzum kistini kaybeder inşallah
saymıcam ben pancar gibi kalori sayıyom ama etki ediyo sanırım onu söyleyebilirm

valla kalori saymak her zaman işe yarar bende ilk başlarda sayıyordum hatırlarsan ilk geldiğim dönemlerde tabi o zaman zigzag yöntemi bilmiyordum hep az alıyordum

ben dısarda da yedim bursadakiler bile orjinali değil kendinizi kandırmayın

agrı kesici verdi mi pekiii insallah cok agrımaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…