- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.581
ben dısarda da yedim bursadakiler bile orjinali değil kendinizi kandırmayın
Eder garanti veririmben ilk kez sayıyorum bakalım nolcak etki edecek mi
parol içiyorum kuzum zaten . yanına ek olarak iğne işte sersem gibiyim amaagrı kesici verdi mi pekiii insallah cok agrımaz yaa
inşallah nikah elbisesi bakıyorum daEder garanti veririm
parol içiyorum kuzum zaten . yanına ek olarak iğne işte sersem gibiyim ama
öööinegölde zaten ankaranın ilçesiiyi bi yerde yememişinidr sen bazıların normal köfteye inegöl şeklini veriyo yallahh bazıları
oo ne güzel kafalaaarrrEder garanti veririm
parol içiyorum kuzum zaten . yanına ek olarak iğne işte sersem gibiyim ama
kaç kiloyla başlamıştn sen yarışmaya canım ? hedef kilon kactıkaptinn canim birsey soyleyecegim ben bu hafta da sanirim 1 kilo civari verecegim yani 63 yada 62.9 u gorurum gbime geliyor mezun olmak istiyorum bebek tedavisine baslayacagiz o yuzden diyet olayini artik strest yaomadan devam etmek istiyorum ve sanirim bu donemde vaktim de olmayacak
iste diyorm ya yediğin yere göre değişir güvenilir güzel bi yerde yersen inegölden bile güzeldir bursa diyoruz ya inegöl ne köy oraöööiinegölde bile cakmasını yedim ben dısardakilere güvenir miyim
oo ne güzel kafalaaarrr
inegölden bile güzel miiste diyorm ya yediğin yere göre değişir güvenilir güzel bi yerde yersen inegölden bile güzeldir bursa diyoruz ya inegöl ne köy ora
ahahhaha işte bunu seviyorum yainegölden bile güzel mişaha yapıyosun dimi ciddi olamazsın
Bebek tedavisi derken kuzu aşılama tüp mü yaptırcaksın . bende çok tedavi gördüm de geçmişte destek olacağım birşey olursa her zman yanındayımkaptinn canim birsey soyleyecegim ben bu hafta da sanirim 1 kilo civari verecegim yani 63 yada 62.9 u gorurum gbime geliyor mezun olmak istiyorum bebek tedavisine baslayacagiz o yuzden diyet olayini artik strest yaomadan devam etmek istiyorum ve sanirim bu donemde vaktim de olmayacak
ben birini bulsam yazılacam arkadaş yürüyüş yapalım dedim ama o bana yetmiyor işte . yazıl istersen annenide kandır ona da iyi gelirinşallah nikah elbisesi bakıyorum dateyzemle spora yazılsam mı ya yetisebilir miyim gidebilir miyim düşünüyroum
valla kafalar güzel bugünde boğma içecemöööiinegölde bile cakmasını yedim ben dısardakilere güvenir miyim
oo ne güzel kafalaaarrr
annem zaten gidiyor 1 aydır ama onun gittiğine ben gidemem kadın erkek karışık gidiyo o da düşünüyorum şimdi zor ya gitmemBebek tedavisi derken kuzu aşılama tüp mü yaptırcaksın . bende çok tedavi gördüm de geçmişte destek olacağım birşey olursa her zman yanındayım
ben birini bulsam yazılacam arkadaş yürüyüş yapalım dedim ama o bana yetmiyor işte . yazıl istersen annenide kandır ona da iyi gelir
valla kafalar güzel bugünde boğma içecem
hee evet metrosu fln hep mükemmel üst üsteahahhaha işte bunu seviyorum yatarla oralar dutluk bursa mikemmel anlatmaya gereh yok gelince görüyorsunuz : D:
boğma ne kuzu bana bi acıklasanaBebek tedavisi derken kuzu aşılama tüp mü yaptırcaksın . bende çok tedavi gördüm de geçmişte destek olacağım birşey olursa her zman yanındayım
ben birini bulsam yazılacam arkadaş yürüyüş yapalım dedim ama o bana yetmiyor işte . yazıl istersen annenide kandır ona da iyi gelir
cok hazırlanıyo senin düğüneannem zaten gidiyor 1 aydır ama onun gittiğine ben gidemem kadın erkek karışık gidiyo o da düşünüyorum şimdi zor ya gitmem
EL Yapımı rakı kuzum anasonsuz organik rakıboğma ne kuzu bana bi acıklasana
68.4 ile basladim hedefim 60 ti cnmkaç kiloyla başlamıştn sen yarışmaya canım ? hedef kilon kactı
cok sagol vnm tesekkur ederim farkettim senin bu konuda blgli oldgnu ben yaklasik 1 senedir korunmadan deniyorum artik doktir vakti geldi o ne derse yani hangi asamayla baslamam gerekiyorsa ilk kez gdicemBebek tedavisi derken kuzu aşılama tüp mü yaptırcaksın . bende çok tedavi gördüm de geçmişte destek olacağım birşey olursa her zman yanındayım
kür denedin mi hiç folik asit olarak ne kullandın ? eşine bakıldı mı hiç sorun var mı diye streste çok engelliyor68.4 ile basladim hedefim 60 ti cnm
cok sagol vnm tesekkur ederim farkettim senin bu konuda blgli oldgnu ben yaklasik 1 senedir korunmadan deniyorum artik doktir vakti geldi o ne derse yani hangi asamayla baslamam gerekiyorsa ilk kez gdicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?