Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn canim birsey soyleyecegim ben bu hafta da sanirim 1 kilo civari verecegim yani 63 yada 62.9 u gorurum gbime geliyor mezun olmak istiyorum bebek tedavisine baslayacagiz o yuzden diyet olayini artik strest yaomadan devam etmek istiyorum ve sanirim bu donemde vaktim de olmayacak

1 kg fazlam var kaptinn yarın bi detoks yaparım inşallah. Bugünde dikkat edeceğim.

kaç kiloyla başlamıştn sen yarışmaya canım ? hedef kilon kactı

Bebek tedavisi derken kuzu aşılama tüp mü yaptırcaksın . bende çok tedavi gördüm de geçmişte destek olacağım birşey olursa her zman yanındayım
inşallah nikah elbisesi bakıyorum da teyzemle spora yazılsam mı ya yetisebilir miyim gidebilir miyim düşünüyroum
ben birini bulsam yazılacam arkadaş yürüyüş yapalım dedim ama o bana yetmiyor işte . yazıl istersen annenide kandır ona da iyi gelir
ööö iinegölde bile cakmasını yedim ben dısardakilere güvenir miyim

oo ne güzel kafalaaarrr
valla kafalar güzel bugünde boğma içecem

annem zaten gidiyor 1 aydır ama onun gittiğine ben gidemem kadın erkek karışık gidiyo o da düşünüyorum şimdi zor ya gitmem

boğma ne kuzu bana bi acıklasana

kaç kiloyla başlamıştn sen yarışmaya canım ? hedef kilon kactı
68.4 ile basladim hedefim 60 ti cnm

cok sagol vnm tesekkur ederim farkettim senin bu konuda blgli oldgnu ben yaklasik 1 senedir korunmadan deniyorum artik doktir vakti geldi o ne derse yani hangi asamayla baslamam gerekiyorsa ilk kez gdicem

68.4 ile basladim hedefim 60 ti cnm

cok sagol vnm tesekkur ederim farkettim senin bu konuda blgli oldgnu ben yaklasik 1 senedir korunmadan deniyorum artik doktir vakti geldi o ne derse yani hangi asamayla baslamam gerekiyorsa ilk kez gdicem
kür denedin mi hiç folik asit olarak ne kullandın ? eşine bakıldı mı hiç sorun var mı diye streste çok engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…