- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.601
ama mezun olamazsn kuzu cünkü heefinin %80ini tamamlanman gerekiyo68.4 ile basladim hedefim 60 ti cnm
cok sagol vnm tesekkur ederim farkettim senin bu konuda blgli oldgnu ben yaklasik 1 senedir korunmadan deniyorum artik doktir vakti geldi o ne derse yani hangi asamayla baslamam gerekiyorsa ilk kez gdicem
çinkilim o 102 kilo ben 61annen senden dha
cok hazırlanıyo senin düğüne
kaldı aranızda 30 kiloçinkilim o 102 kilo ben 61yanlız annem 91 e düştü
zaten daha gelmicem merak teme alcağımı aldımhee evet metrosu fln hep mükemmel üst üstedutluksa gelme buraya alma o koltukları mobilyaları sokmam seni buraya baaakk
geri gönder aldıklarını o zamanzaten daha gelmicem merak teme alcağımı aldım: bi dk bi dk metromuza laf mı ettin sen he
parol iç sen en iyisine vuruyon ağrıya birebir o
esimde de bnde de bisey yok cnm bakildik strest hic yapmadim bu konuda ama artik odaklanmak istiyorum hayatimin en onemli seyini savsakladimkür denedin mi hiç folik asit olarak ne kullandın ? eşine bakıldı mı hiç sorun var mı diye streste çok engelliyor
62.0 mi olmaliyim cnm o zamanama mezun olamazsn kuzu cünkü heefinin %80ini tamamlanman gerekiyo
he 30 kg ne ki hiçbişikaldı aranızda 30 kilo
he gönderirm beklegeri gönder aldıklarını o zamanhee bi kere bindimde bi daha cokkk zor yani
parol iç sen en iyisi
şimdi hesaplayamadm kuzumda o civar bişey sanırmesimde de bnde de bisey yok cnm bakildik strest hic yapmadim bu konuda ama artik odaklanmak istiyorum hayatimin en onemli seyini savsakladim
62.0 mi olmaliyim cnm o zaman
150 ne yaa alt tarafı süshe 30 kg ne ki hiçbişi
he gönderirm beklenolursun bin nolurrrsun :
bu arada dün senin istediğini cumhuriyet cd gördüm 150 tlydi ama çok pahalı o mağaza
tamam aklımda bulunsun bakcm simdi ben mayıstan sonra hep gitcem gezcem ıvır zıvır almaya ucuz görürsem derim sana150 ne yaa alt tarafı süsben ona kurabiye fln koycm mevlütte o yüzden istiyor m bide su ayaklı sebillerden istiyorm. cumhuriyet caddesinde tabi pahalıdır
bayramda seyranda lazım olur dursuntamam aklımda bulunsun bakcm simdi ben mayıstan sonra hep gitcem gezcem ıvır zıvır almaya ucuz görürsem derim sanabende 2 tane aynalı tepsi var biiri diktörtgen biri yuvarlık napcaksam almışım
bayramda seyranda lazım olur dursunvitrininde ok nereye koycaksan
kullanılmıyo bende 2 tane gümüş tepsi var misafir gelince bile aklıma gelmiyo anca annem cıkart diyoda öyle cıkartıyomkonsoluma koyarımbayram seyran değil be kullanırım
misafirim gelince kullanırım servis tabağı gibi yaparımkullanılmıyo bende 2 tane gümüş tepsi var misafir gelince bile aklıma gelmiyo anca annem cıkart diyoda öyle cıkartıyom
evettt üstüne kurabiyelerrrrrrmisafirim gelince kullanırım servis tabağı gibi yaparım
geri gönder aldıklarını o zamanhee bi kere bindimde bi daha cokkk zor yani
parol iç sen en iyisi
öyle düşünme kuzum harnup pekmezi için sabahları 1er kaşık eşinle yumurta ve sperm kalitesini arttırıyor . mısır ve kepek ekmeği yeme kaliteyi bozuyor . tam tahıllı ekmekleri tercih et mutlaka he öğünde yoğurt ye inofolic combi bunu kullan doktoruna sorarak tabi hem sayı hem kalite artıyoesimde de bnde de bisey yok cnm bakildik strest hic yapmadim bu konuda ama artik odaklanmak istiyorum hayatimin en onemli seyini savsakladim
62.0 mi olmaliyim cnm o zaman
hemende aradı buldu ya nerden buldun bunuevettt üstüne kurabiyelerrrrrr
döndün mü evine peki kuzu1 kg fazlam var kaptinn yarın bi detoks yaparım inşallah. Bugünde dikkat edeceğim.
Aksam bir sey yemeden duramiyorum canimmÇok zayıf olmuyor ama tayt, bikini yakışıyor bu kilodayken.. 45 kiloydum zaten en son 8 /9 ay önce tartılmıştım 45tim.
Afiyet olsun.. Yeşil mercimek salatası değil mi :)
Afiyet olsun :) Menünüz gayet iyi.. Bebekleriniz olduğu için hızla kilo verersiniz. Ama problem uyku ile alakalı bence. Bebeklerden dolayı mı geç uyuyorsunuz bilmiyorum ama en az 3 saat önce uyumaya ve daha erken kalkmaya çalışırsanız bu yediklerinizle inanılmaz güzel kilolar verirsiniz diye düşünüyorum :) Ne olursa olsun 8den sonra yememek lazım tabi 11 gibi uyuyanlar için
:) Afiyet olsun. Patlıcanlı gözleme en sevdiğimdir benim. Miktar az olduğu için iki kez ekmek tüketmeniz problem olmaz diye düşünüyorum. 21 gün ekmeksiz detokstan sonra ben de patlıcanlı gözleme yemeliyim ennn sevdiğim..
Uyumadan hemen önce yeşilçay da bağırsakları çalıştırıyor. Bilginiz olsun. Ben şekerli kahveleri sevemiyorum
Bir de çok çok çok geçmiş olsun. Birkaç gündür okuduklarınıza bakarak kronik baş ağrısı çektiğinizi düşünüyorum sanırım sizin bahar alerjiniz var. Japonya'da yaygın bir durum. Baş ağrısı, göz yanması, nefes tıkanıklığı gibi problemlerle kendini gösteriyor ama geçmiyor. Bunun için özel ilaçlar satılıyor ve mutlaka maskeyle dışarı çıkıyorlar. Sabah kalkınca burun spreyi ile rahat nefes almayı sağlıyorlar. Bir de mutlaka bol bol su için..
Soğan suyu ne işe yarıyor acaba?
Kurabiye ve puding sağlıklı bile olsa akşam tüketmeyin. Sabah ve öğlen tüketirseniz yakarsınız. Afiyet olsun.
tsk ederim cnm. Ayrica bende cok acıkıyorum. O kadar yememe ragmen.Canım bu hafta Yen'i bir beslenme düzenine geçmeliyim o kadar yeyip te aç hisseden bir ben varım herhalde 15 kilo fazlam var ve ben hala rutin bir beslenme düzenine geçemedim.
Meyveli yoğurt bende pek sevmem aslında ama son denemem güzel oldu.1 kuru inciri çok minicik parçalara kestim (miktar az olduğu için rondodan geçirmedim ama rondolarsan daha güzel olur) 1 tk Hindistan cevizi ve minik bir parça vanilya ekleyip yoğurt yapma kavanozuna koydum üzerine Sütü ılık hale getirip 1 çay kaşığı yoğurtla mayaladım. Yoğurt makinesinde 7 saat mayalandı. Makine kullanmıyorsan 5 6 saat yeterli olur sanırım. Yoğurdun tatlı olması için mayalanma süresini kısa tutuyoruz. Sonrasında buzdolabında 3-4 saat beklerse Harika olur. Afiyet olsun
sag ol canim. Kuzu kilo ala vere ala vere kasmamayi ogrendimbak kuzu sabah sade tuek kahvesi de vc ye cikarar aklinda blunsun anneciginin ellerinden operim o zaman hasta haliyle sana bakmis meyve ve sebze koymaya calis cnimcim ki vucidun toplansin
oh kurabikler yine cikolatalar :) afiyet olsun cok seviyyrum senin kasmama huyunu
yazdim tarifi. Senin yazdiklarindan var icindetost gözleme olmamış söylemeye gerek yok akşam güzel olmuş afiyet olsun canım
kuzum şekersiz de içebilirsin nescafeyi o da etki ediyor ben çayı kahveyi hiç sekerli içemem heleki künefenin yanında
sen nasıl olsun canımsoğan kürünü saba haç karnına içeceksin sanırım öyle iç inşallah etki eder
hee ay doğru ya unutmuşum kuzum ben yulaf vanilya kakao falan koymuştum canım ama net hatırlamıyorum neler koyduğumu instagramda bi kız vardı onun tarifinden yapmıştım da yiyemedim döktüm
afiyet olsun kuzum bol çesitli güzel pudinginin tarifini istiyorum bu kadar övdün
oh maşallah olursun inşallah canım bu hızla maşallah süper gidiyorsun
sadece orda vardı ya zaten
Allah acil sifalar versin cnm ya.sabah 1 kk peynir 1 dilim kadar lavaş öğlen 1 tabak ıspanak çorbası kırmızıbiber soğan maydonozdan yapılma meze 2 yk kadar akşam 1 kepçe çorba 2 yk kdar bile gelmeyen fırında patates birde 23 gibi ilç içecem diye 1 lokma ekmek ve incir reçeli attım ağzıma off çok yemişim. sabah 3ü1 arada içtim wcye çıkarcakmı diye çıkardı da bugünce sade nescafe aldım bakalım aynı etkiyi yapacak mı bende
wcye çıkaracak mı diye denedim canım özellikle 3ü1 arada aldım ondan çıktım da bugün sadece nescafe süt ile deniyorum inşallah aynı etki olur yoksa içmem 3ü 1 arada çok şekerli sevmim. kist ağrısı canım kist eriyene kadar böyle çekecem malesef . 3 parol 1 ağrı kesici iğne ile zor geçti inşallah yine başlamaz . puding içine kuru kayısı hurma koymak hoşuma gitmedi benim chia var evde onla denicem değerlendirmiş olurum hem.
kurabiye yanına + canga eklendi . kaç grm verdin bugün
kuzum kürtaj oldum birde 4 cm lik kistim var ağrım sızım ondan şükür hafifledi . alerjim var zaten bu dönemde azıyor dediğin gibi burun spreyi kullanıyorum rahatlatıyor birde alerji hapı alıyorum yoksa burnum kanıyor malesef.
soğan suyunu kist erisin diye içiyorum erken regli olcam kistte regli ile ericek
türk kahvesi midemi yakıyor onu ancak sütlü içecem ki etki etmiyor wcye bende ilk defa denedim çıktım bugünde sade sütlü içiyorum bakalım inşallah işe yarar .. annelerin hakkı ödenmez benim ona yardımım dokunacağına o bana hep yardım eder sağolsun
gittim dayanamadım en son başka doktora gittim annemle kist ağrısı imiş ben amelyat olduğumda bu kadar ağrı çekmedim kürtajda çekmedim yok böyle bir ağrı kist eriyene kadar böyle çekecem inşallah kendiliğinden erir de ilaç almak zorunda kalmam
kuzum english home ve karaca da oluyor o sebillerden. Takip et indirime girince aliver. Senin mevlute kadar cok indirime girer.150 ne yaa alt tarafı süsben ona kurabiye fln koycm mevlütte o yüzden istiyor m bide su ayaklı sebillerden istiyorm. cumhuriyet caddesinde tabi pahalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?