Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

68.4 ile basladim hedefim 60 ti cnm

cok sagol vnm tesekkur ederim farkettim senin bu konuda blgli oldgnu ben yaklasik 1 senedir korunmadan deniyorum artik doktir vakti geldi o ne derse yani hangi asamayla baslamam gerekiyorsa ilk kez gdicem
ama mezun olamazsn kuzu cünkü heefinin %80ini tamamlanman gerekiyo

kür denedin mi hiç folik asit olarak ne kullandın ? eşine bakıldı mı hiç sorun var mı diye streste çok engelliyor
esimde de bnde de bisey yok cnm bakildik strest hic yapmadim bu konuda ama artik odaklanmak istiyorum hayatimin en onemli seyini savsakladim

ama mezun olamazsn kuzu cünkü heefinin %80ini tamamlanman gerekiyo
62.0 mi olmaliyim cnm o zaman

he 30 kg ne ki hiçbişi

he gönderirm bekle nolursun bin nolurrrsun :
bu arada dün senin istediğini cumhuriyet cd gördüm 150 tlydi ama çok pahalı o mağaza
150 ne yaa alt tarafı süs ben ona kurabiye fln koycm mevlütte o yüzden istiyor m bide su ayaklı sebillerden istiyorm. cumhuriyet caddesinde tabi pahalıdır

150 ne yaa alt tarafı süs ben ona kurabiye fln koycm mevlütte o yüzden istiyor m bide su ayaklı sebillerden istiyorm. cumhuriyet caddesinde tabi pahalıdır
tamam aklımda bulunsun bakcm simdi ben mayıstan sonra hep gitcem gezcem ıvır zıvır almaya ucuz görürsem derim sana bende 2 tane aynalı tepsi var biiri diktörtgen biri yuvarlık napcaksam almışım

tamam aklımda bulunsun bakcm simdi ben mayıstan sonra hep gitcem gezcem ıvır zıvır almaya ucuz görürsem derim sana bende 2 tane aynalı tepsi var biiri diktörtgen biri yuvarlık napcaksam almışım
bayramda seyranda lazım olur dursun vitrininde ok nereye koycaksan

geri gönder aldıklarını o zaman hee bi kere bindimde bi daha cokkk zor yani

parol iç sen en iyisi
yok iğne vurulurum o ağrıyı çekeceğime totom delinsin daha iyi
esimde de bnde de bisey yok cnm bakildik strest hic yapmadim bu konuda ama artik odaklanmak istiyorum hayatimin en onemli seyini savsakladim

62.0 mi olmaliyim cnm o zaman
öyle düşünme kuzum harnup pekmezi için sabahları 1er kaşık eşinle yumurta ve sperm kalitesini arttırıyor . mısır ve kepek ekmeği yeme kaliteyi bozuyor . tam tahıllı ekmekleri tercih et mutlaka he öğünde yoğurt ye inofolic combi bunu kullan doktoruna sorarak tabi hem sayı hem kalite artıyo

Aksam bir sey yemeden duramiyorum canimm
tsk ederim cnm. Ayrica bende cok acıkıyorum. O kadar yememe ragmen.
sag ol canim. Kuzu kilo ala vere ala vere kasmamayi ogrendim
yazdim tarifi. Senin yazdiklarindan var icinde
Allah acil sifalar versin cnm ya.

sen tatli sevmiyor musun ben tatli sevdigim icin kuru meyve baya ekledim

kuzum english home ve karaca da oluyor o sebillerden. Takip et indirime girince aliver. Senin mevlute kadar cok indirime girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…