- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.621
Benimde kızımın 2. Yaş günü nisanda parti yapıcaz bi kafede. Gümüş ve pembe konseptimiz. Fotoğraf yollarım ay çok heyecanlıyım. Balonları felan aldık. Masa örtüsünü ben tülden yapıcam.hemende aradı buldu ya nerden buldun bunuben böyle güzel masa örtüsü runner arıyorm
Döndüm çok şükür. Annem üzüldü giderken yalnız kaldım diye ama asıl yalnız kalan ben oldum. Anne torunların var kızların var diyorum ümeyyemin yeri ayrı diyor. Canım anamdöndün mü evine peki kuzu
Aksam bir sey yemeden duramiyorum canimm
tsk ederim cnm. Ayrica bende cok acıkıyorum. O kadar yememe ragmen.
sag ol canim. Kuzu kilo ala vere ala vere kasmamayi ogrendim
yazdim tarifi. Senin yazdiklarindan var icinde
Allah acil sifalar versin cnm ya.
sen tatli sevmiyor musun ben tatli sevdigim icin kuru meyve baya ekledim
kuzum english home ve karaca da oluyor o sebillerden. Takip et indirime girince aliver. Senin mevlute kadar cok indirime girer.
Benimde kızımın 2. Yaş günü nisanda parti yapıcaz bi kafede. Gümüş ve pembe konseptimiz. Fotoğraf yollarım ay çok heyecanlıyım. Balonları felan aldık. Masa örtüsünü ben tülden yapıcam.
Aa cok guz3l organizasyon. Nasil ugrasiyorsunuz masallah. Bende s3vuyorum ama ugrasamiyorumBenimde kızımın 2. Yaş günü nisanda parti yapıcaz bi kafede. Gümüş ve pembe konseptimiz. Fotoğraf yollarım ay çok heyecanlıyım. Balonları felan aldık. Masa örtüsünü ben tülden yapıcam.
hm sen yulaf katmadan yapsana canim yulafi sevmedin sanirim chiali yapcakben sevemedim onu yaaa
aa gönderirsin canım bizde teyzemin torununa yapmıştık ama evdeydi o kadar büyük bişey değil çok güzel anı oluyor
onu yiceğime tatlı yemeyeyim daha iyihm sen yulaf katmadan yapsana canim yulafi sevmedin sanirim chiali yapcakSchonerDuft onu denersin
Bilen biri olarak boğma içip sızıp kalmak istedim kafam dinlensin azıcık. Boğmayı bilen arkadaşlarımla kesin özünde hemşehri çıkarızboğma ne kuzu bana bi acıklasana
Ben çok seviyorum böyle şeyleri. Baby shower yapmadım ama diş partisi yapmıştım annemlerde. Birinci yaş günüde ablamın evinde oldu. Bu yaptığım ilk büyük organizasyon olacak. Bizim aile geniş evimiz lojman zaten sığmak ne mümkün. En iyisi bir mekanda yapmak dedik.ben sevemedim onu yaaa
aa gönderirsin canım bizde teyzemin torununa yapmıştık ama evdeydi o kadar büyük bişey değil çok güzel anı oluyor
iyi düşünmüşsünüzBen çok seviyorum böyle şeyleri. Baby shower yapmadım ama diş partisi yapmıştım annemlerde. Birinci yaş günüde ablamın evinde oldu. Bu yaptığım ilk büyük organizasyon olacak. Bizim aile geniş evimiz lojman zaten sığmak ne mümkün. En iyisi bir mekanda yapmak dedik.
Ben seviyorum kuzum. Kızımın diş partisi kostümünü bebek şekerlerini felanda ben yapmıştım.Aa cok guz3l organizasyon. Nasil ugrasiyorsunuz masallah. Bende s3vuyorum ama ugrasamiyorum
Yollarım inşallah bir aksilik çıkmazsa.iyi düşünmüşsünüzresimleri bekliyoruz
Maşallah çok iyi.Kızlar kuzular fıstıklar tartıldım 79.6
Bu sabah 5 te yattım büyük oğlanı okula yollayamadım küçükler 8:30 da uyandı bakıcının biri dün kaçtı diğeri gece 4 te yattı sabah onu uyandıramadım eski Türk bakıcımız vardı onu çağırdım sabah biraz yardım edecek çok yorgunum perişan durumdayım mutsuzum ama 79,6 yımmmmmm
seviyorum ama eskisi kadar aramıyorum şekerli şeyleri çok nadir istiyor canım . kuru meyvede sevmiyorum zatenAksam bir sey yemeden duramiyorum canimm
kuzum english home ve karaca da oluyor o sebillerden. Takip et indirime girince aliver. Senin mevlute kadar cok indirime girer.
hadi bakalım hissedersin zaten kendiniSchonerDuft kuzum tatli delisi oldum ciktim. Yine de az az yiyorum. Cumaya rksideyim inaniyorum. Tartilmadim bugun.
uzakta olmak çok zor ama sık sık gidip geliyorsunuz oda çok iyi gelir sizeDöndüm çok şükür. Annem üzüldü giderken yalnız kaldım diye ama asıl yalnız kalan ben oldum. Anne torunların var kızların var diyorum ümeyyemin yeri ayrı diyor. Canım anam
chialı da müthiş olmuyor ama hiç yokta iyi bencehm sen yulaf katmadan yapsana canim yulafi sevmedin sanirim chiali yapcakSchonerDuft onu denersin
kpalı çarsıya git onun için ve leke tutmaz kumas al yoksa cok ugrastırır sonra bakhemende aradı buldu ya nerden buldun bunuben böyle güzel masa örtüsü runner arıyorm
şimdi baktım kuzum 40 a falan varm baya güzellerAksam bir sey yemeden duramiyorum canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?