Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft kuzum tatli delisi oldum ciktim. Yine de az az yiyorum. Cumaya rksideyim inaniyorum. Tartilmadim bugun.

hemende aradı buldu ya nerden buldun bunu ben böyle güzel masa örtüsü runner arıyorm
Benimde kızımın 2. Yaş günü nisanda parti yapıcaz bi kafede. Gümüş ve pembe konseptimiz. Fotoğraf yollarım ay çok heyecanlıyım. Balonları felan aldık. Masa örtüsünü ben tülden yapıcam.

ben sevemedim onu yaaa

aa gönderirsin canım bizde teyzemin torununa yapmıştık ama evdeydi o kadar büyük bişey değil çok güzel anı oluyor

Aa cok guz3l organizasyon. Nasil ugrasiyorsunuz masallah. Bende s3vuyorum ama ugrasamiyorum

ben sevemedim onu yaaa

aa gönderirsin canım bizde teyzemin torununa yapmıştık ama evdeydi o kadar büyük bişey değil çok güzel anı oluyor
Ben çok seviyorum böyle şeyleri. Baby shower yapmadım ama diş partisi yapmıştım annemlerde. Birinci yaş günüde ablamın evinde oldu. Bu yaptığım ilk büyük organizasyon olacak. Bizim aile geniş evimiz lojman zaten sığmak ne mümkün. En iyisi bir mekanda yapmak dedik.

iyi düşünmüşsünüz resimleri bekliyoruz

Kızlar kuzular fıstıklar tartıldım 79.6

Bu sabah 5 te yattım büyük oğlanı okula yollayamadım küçükler 8:30 da uyandı bakıcının biri dün kaçtı diğeri gece 4 te yattı sabah onu uyandıramadım eski Türk bakıcımız vardı onu çağırdım sabah biraz yardım edecek çok yorgunum perişan durumdayım mutsuzum ama 79,6 yımmmmmm

Maşallah çok iyi.

seviyorum ama eskisi kadar aramıyorum şekerli şeyleri çok nadir istiyor canım . kuru meyvede sevmiyorum zaten
SchonerDuft kuzum tatli delisi oldum ciktim. Yine de az az yiyorum. Cumaya rksideyim inaniyorum. Tartilmadim bugun.
hadi bakalım hissedersin zaten kendini

şimdi baktım kuzum 40 a falan varm baya güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…