- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.641
harikasin canim. Sen ne giyeceksinBen seviyorum kuzum. Kızımın diş partisi kostümünü bebek şekerlerini felanda ben yapmıştım.
masallah canimmm harika gidiyorsunnnnKızlar kuzular fıstıklar tartıldım 79.6
Bu sabah 5 te yattım büyük oğlanı okula yollayamadım küçükler 8:30 da uyandı bakıcının biri dün kaçtı diğeri gece 4 te yattı sabah onu uyandıramadım eski Türk bakıcımız vardı onu çağırdım sabah biraz yardım edecek çok yorgunum perişan durumdayım mutsuzum ama 79,6 yımmmmmm
ne guzel ya tatli istememek nasil bir duygudur hic bilmiyorumseviyorum ama eskisi kadar aramıyorum şekerli şeyleri çok nadir istiyor canım . kuru meyvede sevmiyorum zaten
hadi bakalım hissedersin zaten kendini
Kızlar kuzular fıstıklar tartıldım 79.6
Bu sabah 5 te yattım büyük oğlanı okula yollayamadım küçükler 8:30 da uyandı bakıcının biri dün kaçtı diğeri gece 4 te yattı sabah onu uyandıramadım eski Türk bakıcımız vardı onu çağırdım sabah biraz yardım edecek çok yorgunum perişan durumdayım mutsuzum ama 79,6 yımmmmmm
Kızlar kuzular fıstıklar tartıldım 79.6
kpalı çarsıya git onun için ve leke tutmaz kumas al yoksa cok ugrastırır sonra bak
Ne guzel darısı basıma :) sen zaten cok kılolu değildin:)O zaman daha güzel işte kendini frenlersin
Ayy insallah :)
Evet mezun oldum
Kiyamam ya
Benim sıpa da emeklemiyor ama istediği heryere ulaşıyor poposuyla
Cok cabuk büyüyor lar
Çok şükür çok uzak oturmuyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesinuzakta olmak çok zor ama sık sık gidip geliyorsunuz oda çok iyi gelir size
Ben bunu giyeceğimharikasin canim. Sen ne giyeceksin
masallah canimmm harika gidiyorsunnnn
tum olumsuzluklara ragmen bu haber harikaa
ne guzel ya tatli istememek nasil bir duygudur hic bilmiyorum
hissediyorumm canimm cumaya 64.5 hedefim oda en az
şöyle deyim aktif olurum dediğin zaman gel canım biliyorsun aktif olmak çok önemli kopuyorsun diyetten öbür türlüCnm cok yogun oldum gıremedm ya
Böyle olmaz kı
Baslamam lazm artk
amin inşallahÇok şükür çok uzak oturmuyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin
Canım benim annem 78 yaşında gelince bişeyler yapmaya çalışıyor ona da üzülüyorum zaten şehirden şehire onlara da zor oluyorannen fln mı gelse bi süre yardıma kuzum
Bizimki sifahane-i kubra markali %100 dogal canim ben memnunun sacima da suruyorum yiyeceklerde de kullaniyorum tadi ve kokusu cok guzelllSekerPancarii kuzum hindistan cevizi yagi almak istiyorum bana onerebulecegin marka market car mi
Ay ben bunu yerimmmmmm masallah guzelime Allah bağışlasın canimBu da kızımınEki Görüntüle 2129792
Amin cümlemizin evladını. Zorla çektim bunu yerinde durmuyor yaramaz kuzumAy ben bunu yerimmmmmm masallah guzelime Allah bağışlasın canim
Hem uzaktalar hem artık onların yardıma ihtiyacı var. Tek bakıcı ile mümkün değil bende öyle isterim hem daha az masrafım olur ama olmuyor yemek yap yedir emzir başka hiçbirşeye zaman yok. Birde çok geç uyuyorlar. Evde de iş oluyor. 2 yaşındaki zaten hep koşuşturma halinde gündüz uykusu da yok. Yani ortanca oğlana bakan kişi başka hiçbirşey yapamıyor. Walla yemek bile ayak üstü yiyor bakıcı kızlar. Onlara da çok zor. Mecbur 2. Bulcam
SÜPERSİNNNNNN
tek bakıcı zor mu oluyor kuzum ailenden biri yardım etse sana uzaktalar mı ?
Maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versinBu da kızımınEki Görüntüle 2129792
Amin canımMaşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Allah yardımcınız olsun. Çocuk bakmak en zor iş bence. Bedenen ve ruhen bütün enerjini harcıyorsun. Dinlenmek yokHem uzaktalar hem artık onların yardıma ihtiyacı var. Tek bakıcı ile mümkün değil bende öyle isterim hem daha az masrafım olur ama olmuyor yemek yap yedir emzir başka hiçbirşeye zaman yok. Birde çok geç uyuyorlar. Evde de iş oluyor. 2 yaşındaki zaten hep koşuşturma halinde gündüz uykusu da yok. Yani ortanca oğlana bakan kişi başka hiçbirşey yapamıyor. Walla yemek bile ayak üstü yiyor bakıcı kızlar. Onlara da çok zor. Mecbur 2. Bulcam
MAŞALLAH çok tatlı allah bağışlasın canımBu da kızımınEki Görüntüle 2129792
doğru diyorsun kuzum hemen bulur musun bakıcı bu yardıma gelen bakıcı sürekli gelmez mi aramaktan kurtulurdunHem uzaktalar hem artık onların yardıma ihtiyacı var. Tek bakıcı ile mümkün değil bende öyle isterim hem daha az masrafım olur ama olmuyor yemek yap yedir emzir başka hiçbirşeye zaman yok. Birde çok geç uyuyorlar. Evde de iş oluyor. 2 yaşındaki zaten hep koşuşturma halinde gündüz uykusu da yok. Yani ortanca oğlana bakan kişi başka hiçbirşey yapamıyor. Walla yemek bile ayak üstü yiyor bakıcı kızlar. Onlara da çok zor. Mecbur 2. Bulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?