Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 5e kadar hic yatmadin mi cocuk mu uyumuyor allahtan yardımcın var kilona da sevindim daha 500 filan gider cumaya kadar bu hizla epey gidersin vermeye baslamisken

Kizlar siz perşembe gunleri sutlu yesilcay detoksu yapiyordunuz ya nasil oluyir kahvaltidan itibaren bana anlatsaniz yarin yapsam evdeyim malum bi deneyeyim hem de cumayi kurtarayim bu cuma biraz da gec tartilcam bi umut işte

MAŞALLAH çok tatlı allah bağışlasın canım

doğru diyorsun kuzum hemen bulur musun bakıcı bu yardıma gelen bakıcı sürekli gelmez mi aramaktan kurtulurdun
Yok canım gelemez o hamile 12. Haftasında. Ajanslar var hemen yolluyorlar ama herkesi de evine alamıyorsun işte vicdanlı olması gerek Allah korkusu olmazsa her yol yürünür. Çocuğuma iyi davransın sinirli olmasın yalancı olmasın
İnşallah düzgün birini getirirler bugün olanlardan eleme yapacaklar yarın artık

Sabah 5e kadar hic yatmadin mi cocuk mu uyumuyor allahtan yardımcın var kilona da sevindim daha 500 filan gider cumaya kadar bu hizla epey gidersin vermeye baslamisken
İnşallah canım vücut ağır olunca da çocuklara yetişmek daha zor pratik olamıyor insan. Büyük oğlanın ödevleriyle ilgilendim 11 de uyudu sonra 2 numara 11:30 12 gibi uyudu o arada bebeğide uyutmuştu ablası ama odaya çıkarken uyandı bir daha uyutamadık çokta ağladı 7 aylık bebek uykusuda var ama ışık ve oyun istiyor oynadık tabi 4e kadar. Sonra benim hazırlanıp yatmam 5 i bile geçti

K
Canim aksam uyutma bence kucugu iyice yor gece iyusun oyun filan gece alistirma sonra zor olur

Aslında bakıcılara bebeği verip istediğin gibi bak dersen zamanlı uyuyan çocuk yapıyorlar. Ama ben kıyamıyorum ikisini de yanımda yatırıyorum ağlayınca biraz gezdirelim oynatalım diyorum. O yüzden nazlı oluyorlar ve benim evde çocukların sözü geçiyor ( yanlış ta olsa çocuklar patron bizde)

:) Güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Canan Karatay tarzı beslenin bebek için çok faydalıymış. Şekersiz ve mümkün olduğunca glutensiz.

yo bence cok fazlada yememissin... ücü bir arada hic iyi degil iste ama insallah digeride ayni etkiyi yapar canim

Merhaba.. Size iyi günler bana iyi geceler
Şekersiz ve ekmeksiz 6. gün de biter. Bugün ben de bittim ama. Pazar günü az kaçamak yapıp tekrar 21 e başlama kararı aldım. :) 10 gün de fena değil başlangıç için.. Ben de detoks yapacağım ama ne detoksu bilmiyorum henüz. Bugünkü menüm şöyleydi:
Sabah
yulaflı, peynirli omlet
Domates salatalık
Badem
Öğlen
fıstık ezmeli muz
İkindi
Badem ve kahve
Akşam
Kocaman Kalamarlı salata
Günün sporu da şöyle
2 saat yürüyüş (24 Puan)
50 Squat 10 Puan
Toplam 34 Puan
poncikbirgelincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…