- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.661
Amin Rabbim sanada inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versinMAŞALLAH çok tatlı allah bağışlasın canım
doğru diyorsun kuzum hemen bulur musun bakıcı bu yardıma gelen bakıcı sürekli gelmez mi aramaktan kurtulurdun
Dimik kalori sayyosunkaldı 428 kaloriiim
evet 1074 kalorim varDimik kalori sayyosun
Nasil o kadar az kalorin var ay carsambalari cok kalori gunuevet 1074 kalorim varönümüzdeki haftayenilicez mi bunu klioma göree
Sabah 5e kadar hic yatmadin mi cocuk mu uyumuyor allahtan yardımcın var kilona da sevindim daha 500 filan gider cumaya kadar bu hizla epey gidersin vermeye baslamiskenKızlar kuzular fıstıklar tartıldım 79.6
Bu sabah 5 te yattım büyük oğlanı okula yollayamadım küçükler 8:30 da uyandı bakıcının biri dün kaçtı diğeri gece 4 te yattı sabah onu uyandıramadım eski Türk bakıcımız vardı onu çağırdım sabah biraz yardım edecek çok yorgunum perişan durumdayım mutsuzum ama 79,6 yımmmmmm
Yok canım gelemez o hamile 12. Haftasında. Ajanslar var hemen yolluyorlar ama herkesi de evine alamıyorsun işte vicdanlı olması gerek Allah korkusu olmazsa her yol yürünür. Çocuğuma iyi davransın sinirli olmasın yalancı olmasınMAŞALLAH çok tatlı allah bağışlasın canım
doğru diyorsun kuzum hemen bulur musun bakıcı bu yardıma gelen bakıcı sürekli gelmez mi aramaktan kurtulurdun
İnşallah canım vücut ağır olunca da çocuklara yetişmek daha zor pratik olamıyor insan. Büyük oğlanın ödevleriyle ilgilendim 11 de uyudu sonra 2 numara 11:30 12 gibi uyudu o arada bebeğide uyutmuştu ablası ama odaya çıkarken uyandı bir daha uyutamadık çokta ağladı 7 aylık bebek uykusuda var ama ışık ve oyun istiyor oynadık tabi 4e kadar. Sonra benim hazırlanıp yatmam 5 i bile geçtiSabah 5e kadar hic yatmadin mi cocuk mu uyumuyor allahtan yardımcın var kilona da sevindim daha 500 filan gider cumaya kadar bu hizla epey gidersin vermeye baslamisken
Nasil o kadar az kalorin var ay carsambalari cok kalori gunu
Evet kuzum her hafta yenilicen kilona gore
Canim aksam uyutma bence kucugu iyice yor gece iyusun oyun filan gece alistirma sonra zor olurİnşallah canım vücut ağır olunca da çocuklara yetişmek daha zor pratik olamıyor insan. Büyük oğlanın ödevleriyle ilgilendim 11 de uyudu sonra 2 numara 11:30 12 gibi uyudu o arada bebeğide uyutmuştu ablası ama odaya çıkarken uyandı bir daha uyutamadık çokta ağladı 7 aylık bebek uykusuda var ama ışık ve oyun istiyor oynadık tabi 4e kadar. Sonra benim hazırlanıp yatmam 5 i bile geçti
Aslında bakıcılara bebeği verip istediğin gibi bak dersen zamanlı uyuyan çocuk yapıyorlar. Ama ben kıyamıyorum ikisini de yanımda yatırıyorum ağlayınca biraz gezdirelim oynatalım diyorum. O yüzden nazlı oluyorlar ve benim evde çocukların sözü geçiyor ( yanlış ta olsa çocuklar patron bizde)Sabah 5e kadar hic yatmadin mi cocuk mu uyumuyor allahtan yardımcın var kilona da sevindim daha 500 filan gider cumaya kadar bu hizla epey gidersin vermeye baslamisken
Teşekkür ederim Pazartesi üzülmüştüm ama bugün iyi oldu tartı sonucum. Zaten bi bakıcı daha bulamazsam 1 hafta da 10 kilo veririm
:) Güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Canan Karatay tarzı beslenin bebek için çok faydalıymış. Şekersiz ve mümkün olduğunca glutensiz.@kaptinn canim birsey soyleyecegim ben bu hafta da sanirim 1 kilo civari verecegim yani 63 yada 62.9 u gorurum gbime geliyor mezun olmak istiyorum bebek tedavisine baslayacagiz o yuzden diyet olayini artik strest yaomadan devam etmek istiyorum ve sanirim bu donemde vaktim de olmayacak
nasıl hesaplanıyor hedefin %80'i (sırf meraktan soruyorumama mezun olamazsn kuzu cünkü heefinin %80ini tamamlanman gerekiyo
Oooo çok puanmış.. teşekkür ederim :)poncikbirgelincik cnm dun 50 sumo 20 puan
Çok tatlı.. :)Bu da kızımınEki Görüntüle 2129792
yo bence cok fazlada yememissin... ücü bir arada hic iyi degil iste ama insallah digeride ayni etkiyi yapar canimsabah 1 kk peynir 1 dilim kadar lavaş öğlen 1 tabak ıspanak çorbası kırmızıbiber soğan maydonozdan yapılma meze 2 yk kadar akşam 1 kepçe çorba 2 yk kdar bile gelmeyen fırında patates birde 23 gibi ilç içecem diye 1 lokma ekmek ve incir reçeli attım ağzıma off çok yemişim. sabah 3ü1 arada içtim wcye çıkarcakmı diye çıkardı da bugünce sade nescafe aldım bakalım aynı etkiyi yapacak mı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?