Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

poncikbirgelincik yaaaa benim sporlari ben bitürlü puanliyamiyorum yaaa ney kac puan hic göremiyorum önceden negüzel listenin altinda duruyodu yaziodum hep
simdi ben Pazar 45 dakika templ yürüdüm
Pazartesi 30 dakika tempolu ve 30 dakika abs yaptim ve üstüne 250 ip atladim
Sali 35 dakika yürüyüs tempolu
listeye alirmisin?

çok az geldi bana bide yemek namına pek bişey göremedim yetti mi bunlar

kuzum hesaplayabilirmisin gün gnüyazarak

Kizlar araya mo kaynadi sutli yesilcay detoksu yapanlar bi anlatsa

Kizlar siz perşembe gunleri sutlu yesilcay detoksu yapiyordunuz ya nasil oluyir kahvaltidan itibaren bana anlatsaniz yarin yapsam evdeyim malum bi deneyeyim hem de cumayi kurtarayim bu cuma biraz da gec tartilcam bi umut işte
bence sabah bk verdiysen bulaşma detoksa kalorini düşür sadece biraz yeter tabi yinede sen bilirsin
cidden herkese güvenilmiyor malesef umarım istediğin gibi birini bulursun
yo bence cok fazlada yememissin... ücü bir arada hic iyi degil iste ama insallah digeride ayni etkiyi yapar canim
yapmadı hiçbir etki cidden 3ü1 arada işe yarıyormuş ama wc için şekerli şeyler yemek istemiyorum
çok az olmuş ama kahvaltını beüendim bugün
Selam kızlar kaptın kaptan nerelerde acaba gorunmuyor
kaptinn buralarda aslında . nasılsın

poncikbirgelincik kuzum sütlü yeşilçay detoksunu yazsana orkideye
Canim regl varya bugun ayniydim tartida o yuzden gitmesinu istiyorum bikac gündür yesilcay iciyorum dun de gun kurusu yedim aksam da limonlu biberli yogurt yedim vc ye cikartti bunları dene istersen sen de cumaya eksi cikmak ustiyorum o yizden detoks yapmak istiyorum diger cuma ya da cumartesi lahana corbali vardi ya kizlardan birinin listesi onu yapcam 5 gun benim vücut normal yemeyle vermiyor artik ya çok spor yapacam ya da bu sekilde vucudu sasirtacam spora da halim yok havalardan mi bilmiyorum ama

Kizlar araya mo kaynadi sutli yesilcay detoksu yapanlar bi anlatsa
Canım yarım yağlı ya da yağsız sütü bir kupa kadar ölçüp kaynatıyorum ve bir poşet yeşilçayla demliyorum. Her seferinde taze yapıp 2 saatte bir sıcak içiyorum. Ben en geç saat 6 ya kadar yapıyorum. Bol su tüketiyoruz bunun yanında başka bişey yemezsen daha iyi sonuç alırsın. Çok kötü olursan bir domates ye. Bikaç fındık ceviz kuru üzüm ye ama dediğim gibi yemezsen daha iyi sonuç alırsın.

Kahvalti yok mu canim ben yaprak yesilcay aldim goz karari koyarım

Kahvalti yok mu canim ben yaprak yesilcay aldim goz karari koyarım
Kahvaltı yok gün içinde sadece bu sütü içiyorsun. Ertesi güne en az 800 gr gider. Ponciğin tarifi orjinalde olan ister öyle yap ister böyle ben sıcak içtiğim için taze yapıyorum

Sağol tatlım iyiyim sen nasılsın gezintiye çıktım bir asayiş kontrolü yapiyorum

orkide1453
1,5 lt sütü 2 yk yeşilçayla demliyorsun 15 dk sonra süzüp soğutup gün içinde sadece onu içiyorsun ve 3 lt su kuzum
Bisey sorcam kahvalti da yok ya acikma mide bulanmasi oluyor mu yapmayi cok istiyorum aslinda da korktum simdi kahvalti yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…