- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.681
TeşekkürlerÇok tatlı.. :)
çok az geldi bana bide yemek namına pek bişey göremedim yetti mi bunlarMerhaba.. Size iyi günler bana iyi geceler
Şekersiz ve ekmeksiz 6. gün de biter. Bugün ben de bittim ama. Pazar günü az kaçamak yapıp tekrar 21 e başlama kararı aldım. :) 10 gün de fena değil başlangıç için.. Ben de detoks yapacağım ama ne detoksu bilmiyorum henüz. Bugünkü menüm şöyleydi:
Sabah
yulaflı, peynirli omlet
Domates salatalık
Badem
Öğlen
fıstık ezmeli muz
İkindi
Badem ve kahve
Akşam
Kocaman Kalamarlı salata
Günün sporu da şöyle
2 saat yürüyüş (24 Puan)
50 Squat 10 Puan
Toplam 34 Puan
poncikbirgelincik
poncikbirgelincik yaaaa benim sporlari ben bitürlü puanliyamiyorum yaaa ney kac puan hic göremiyorum önceden negüzel listenin altinda duruyodu yaziodum hep
simdi ben Pazar 45 dakika templ yürüdüm
Pazartesi 30 dakika tempolu ve 30 dakika abs yaptim ve üstüne 250 ip atladim
Sali 35 dakika yürüyüs tempolu
listeye alirmisin?
başlangıc kilondan hedef kilonu cıkartıyosnn cıkan sonucu 0,80le carpıyosunnasıl hesaplanıyor hedefin %80'i (sırf meraktan soruyorum)
bence sabah bk verdiysen bulaşma detoksa kalorini düşür sadece biraz yeter tabi yinede sen bilirsinKizlar siz perşembe gunleri sutlu yesilcay detoksu yapiyordunuz ya nasil oluyir kahvaltidan itibaren bana anlatsaniz yarin yapsam evdeyim malum bi deneyeyim hem de cumayi kurtarayim bu cuma biraz da gec tartilcam bi umut işte
cidden herkese güvenilmiyor malesef umarım istediğin gibi birini bulursunYok canım gelemez o hamile 12. Haftasında. Ajanslar var hemen yolluyorlar ama herkesi de evine alamıyorsun işte vicdanlı olması gerek Allah korkusu olmazsa her yol yürünür. Çocuğuma iyi davransın sinirli olmasın yalancı olmasın
İnşallah düzgün birini getirirler bugün olanlardan eleme yapacaklar yarın artık
yapmadı hiçbir etki cidden 3ü1 arada işe yarıyormuş ama wc için şekerli şeyler yemek istemiyorumyo bence cok fazlada yememissin... ücü bir arada hic iyi degil iste ama insallah digeride ayni etkiyi yapar canim
çok az olmuş ama kahvaltını beüendim bugünMerhaba.. Size iyi günler bana iyi geceler
Şekersiz ve ekmeksiz 6. gün de biter. Bugün ben de bittim ama. Pazar günü az kaçamak yapıp tekrar 21 e başlama kararı aldım. :) 10 gün de fena değil başlangıç için.. Ben de detoks yapacağım ama ne detoksu bilmiyorum henüz. Bugünkü menüm şöyleydi:
Sabah
yulaflı, peynirli omlet
Domates salatalık
Badem
Öğlen
fıstık ezmeli muz
İkindi
Badem ve kahve
Akşam
Kocaman Kalamarlı salata
Günün sporu da şöyle
2 saat yürüyüş (24 Puan)
50 Squat 10 Puan
Toplam 34 Puan
poncikbirgelincik
Selam kızlar kaptın kaptan nerelerde acaba gorunmuyor
Kizlar araya mo kaynadi sutli yesilcay detoksu yapanlar bi anlatsa
Canim regl varya bugun ayniydim tartida o yuzden gitmesinu istiyorum bikac gündür yesilcay iciyorum dun de gun kurusu yedim aksam da limonlu biberli yogurt yedim vc ye cikartti bunları dene istersen sen de cumaya eksi cikmak ustiyorum o yizden detoks yapmak istiyorum diger cuma ya da cumartesi lahana corbali vardi ya kizlardan birinin listesi onu yapcam 5 gun benim vücut normal yemeyle vermiyor artik ya çok spor yapacam ya da bu sekilde vucudu sasirtacam spora da halim yok havalardan mi bilmiyorum amaponcikbirgelincik kuzum sütlü yeşilçay detoksunu yazsana orkideye
Canım yarım yağlı ya da yağsız sütü bir kupa kadar ölçüp kaynatıyorum ve bir poşet yeşilçayla demliyorum. Her seferinde taze yapıp 2 saatte bir sıcak içiyorum. Ben en geç saat 6 ya kadar yapıyorum. Bol su tüketiyoruz bunun yanında başka bişey yemezsen daha iyi sonuç alırsın. Çok kötü olursan bir domates ye. Bikaç fındık ceviz kuru üzüm ye ama dediğim gibi yemezsen daha iyi sonuç alırsın.Kizlar araya mo kaynadi sutli yesilcay detoksu yapanlar bi anlatsa
Kahvalti yok mu canim ben yaprak yesilcay aldim goz karari koyarımCanım yarım yağlı ya da yağsız sütü bir kupa kadar ölçüp kaynatıyorum ve bir poşet yeşilçayla demliyorum. Her seferinde taze yapıp 2 saatte bir sıcak içiyorum. Ben en geç saat 6 ya kadar yapıyorum. Bol su tüketiyoruz bunun yanında başka bişey yemezsen daha iyi sonuç alırsın. Çok kötü olursan bir domates ye. Bikaç fındık ceviz kuru üzüm ye ama dediğim gibi yemezsen daha iyi sonuç alırsın.
poncikbirgelincik kuzum sütlü yeşilçay detoksunu yazsana orkideye
Ay olsun kiz gunu gunune yiyeydinben bugün salıyı yapıyorum dün başladım çünkü
buralardaym bebeğiimmSelam kızlar kaptın kaptan nerelerde acaba gorunmuyor
Kahvaltı yok gün içinde sadece bu sütü içiyorsun. Ertesi güne en az 800 gr gider. Ponciğin tarifi orjinalde olan ister öyle yap ister böyle ben sıcak içtiğim için taze yapıyorumKahvalti yok mu canim ben yaprak yesilcay aldim goz karari koyarım
Sağol tatlım iyiyim sen nasılsın gezintiye çıktım bir asayiş kontrolü yapiyorumbence sabah bk verdiysen bulaşma detoksa kalorini düşür sadece biraz yeter tabi yinede sen bilirsin
cidden herkese güvenilmiyor malesef umarım istediğin gibi birini bulursun
yapmadı hiçbir etki cidden 3ü1 arada işe yarıyormuş ama wc için şekerli şeyler yemek istemiyorum
çok az olmuş ama kahvaltını beüendim bugün
kaptinn buralarda aslında . nasılsın
Dugun burda oldu bura usulunasıl güzel mi sizin oralar kına gecende geleneksel kıyafet gydn mi kafamda deli sorular
aa keşke getittirseydn bi tane kuzuumm hatıra kalırdııDugun burda oldu bura usulu
Oranin yoresel kiyafetlerini giyemedim
Bisey sorcam kahvalti da yok ya acikma mide bulanmasi oluyor mu yapmayi cok istiyorum aslinda da korktum simdi kahvalti yoksaorkide1453
1,5 lt sütü 2 yk yeşilçayla demliyorsun 15 dk sonra süzüp soğutup gün içinde sadece onu içiyorsun ve 3 lt su kuzum
Kac oldun pancar bi soyleAy olsun kiz gunu gunune yiyeydinbende cumartesi basladim gunumun kalorisini aldim ben simdi tavuklu noodle yicem daha kalorim bitmiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?