- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.701
bende yarın perşembeyi mi yesem napsamAy olsun kiz gunu gunune yiyeydinbende cumartesi basladim gunumun kalorisini aldim ben simdi tavuklu noodle yicem daha kalorim bitmiyir
Bisey sorcam kahvalti da yok ya acikma mide bulanmasi oluyor mu yapmayi cok istiyorum aslinda da korktum simdi kahvalti yoksa
Ahahahahahhaha kız kaynanana benden selam söyle öpüyormuş seni de yat yawrum yat nasilsa yediğin hurmalar sonra tırmalayacak bu bebe bir doğsun da ahahahahahhaburalardaym bebeğiimm
cok yıprattı beni bu hamilelik sabah beri uyukluyorum bi etiket yaptın mı ses veririm ben sana
Soylemem bugun onemli gunKac oldun pancar bi soyle
Aksama birakma yarin kalorileri temem mi sonra gitmiyo kilobende yarın perşembeyi mi yesem napsamne bileyim öyle yapayım dedim yaaaa 423 kalorilik ne yiyebilirim acaba
yok canım olmuyor yani öyle aç acına gezmiyorsn süt doyurucu oluyor ben yapamam demiştim ama defalarca yaptım
Tmm canim yarin yapıcam allah yardımcımız olsun sanki evde rahat yapilabilirmis gibi geldi insallah basim agrimazbende yarın perşembeyi mi yesem napsamne bileyim öyle yapayım dedim yaaaa 423 kalorilik ne yiyebilirim acaba
yok canım olmuyor yani öyle aç acına gezmiyorsn süt doyurucu oluyor ben yapamam demiştim ama defalarca yaptım
Sen sanirim 52 53 filan gordun bu gidişle 50 de olursun insallah canim benim de çılgın planlarım var bakalimSoylemem bugun onemli gunkuzum dün kalorim azdi ya bugunku kilomda cikamayabilirim yarin bi degisiklik yaptim bu hafta poncikbirgelincik sende duy sali az kalori aldigimizdan kilo cok gidiyo carsamba asiri bi kalori var sonra sali verdigimiz geri geliyo ben bu sefer carsamba yani bugun 1500 kalorim var ama 1300 alicam yarin tartilip test edicem sonra soylicem kilomu söz
Ayy keskeee o rakamlari gorsemSen sanirim 52 53 filan gordun bu gidişle 50 de olursun insallah canim benim de çılgın planlarım var bakalim
Napıyosunuz yine dukan ekspresmiAyy keskeee o rakamlari gorsemama 1 kiloyu aşıcak bu hafta verdiklerim galiba şükür iniyorum bu sefer oluyo yaz geldi ramazan gelmeden planlarimiz gerceklestirmemiz lazim dimi
Yok kuzum kalori sayiyorum tablom var her gune degisik kalori bu ikinci haftam ilk hafta 1 bucuk kilo verdim hemde dolu dolu yiyerek bakalim bu hafta ne kadar gidecekNapıyosunuz yine dukan ekspresmi
Biişey olmaz canım inan bir buçuk litre süt çok bile geliyo banaTmm canim yarin yapıcam allah yardımcımız olsun sanki evde rahat yapilabilirmis gibi geldi insallah basim agrimaz
Yaa ne güzel. Bir buçuk kilo çok iyi. Toplam kaç kalori alıyosun.Yok kuzum kalori sayiyorum tablom var her gune degisik kalori bu ikinci haftam ilk hafta 1 bucuk kilo verdim hemde dolu dolu yiyerek bakalim bu hafta ne kadar gidecek
Tablom bu canim boyuma kiloma gore orta bolumdeki kalorileri aliyorum baya yiyorum yaniYaa ne güzel. Bir buçuk kilo çok iyi. Toplam kaç kalori alıyosun.
Nerden bakıyorum bu kalori ayarlama işine. Bende yapayımTablom bu canim boyuma kiloma gore orta bolumdeki kalorileri aliyorum baya yiyorum yaniEki Görüntüle 2129944
Etiketledim seni topigime canim orda link var bakarsinNerden bakıyorum bu kalori ayarlama işine. Bende yapayım
Aynen canim ben de bu yuzden bi.lahana corbasi yapicam vücut harekete geçsin bakalimAyy keskeee o rakamlari gorsemama 1 kiloyu aşıcak bu hafta verdiklerim galiba şükür iniyorum bu sefer oluyo yaz geldi ramazan gelmeden planlarimizi gerceklestirmemiz lazim dimi
Insallah canim böyle demeseniz korkuyordum ama bi hevese geldim simdi tuvalete çok mu çıkıyorsunuz içerkenBiişey olmaz canım inan bir buçuk litre süt çok bile geliyo bana
evet cnm arkadaslatim da oyle siyor ama meyve yicem bir porsiyon mecbur birde yulaf seviyorum gunde bir kasik karatay yemeyin diyor ama 25 kalori icin beni kirmaz sanirim:):) Güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Canan Karatay tarzı beslenin bebek için çok faydalıymış. Şekersiz ve mümkün olduğunca glutensiz.
cok gyzel me u cnm afiyet olsunSchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta bi parça tulum peyniri 5 Zeytin domates salatalik ve 2 parca eksi mayali tam bugday ekmeğini pekmezle yedim
Oglen 1 kase kisir
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Cacık
Börülce salatasi
Gun icinde sade kahve ve yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?