Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay olsun kiz gunu gunune yiyeydin bende cumartesi basladim gunumun kalorisini aldim ben simdi tavuklu noodle yicem daha kalorim bitmiyir
bende yarın perşembeyi mi yesem napsam ne bileyim öyle yapayım dedim yaaaa 423 kalorilik ne yiyebilirim acaba
Bisey sorcam kahvalti da yok ya acikma mide bulanmasi oluyor mu yapmayi cok istiyorum aslinda da korktum simdi kahvalti yoksa

yok canım olmuyor yani öyle aç acına gezmiyorsn süt doyurucu oluyor ben yapamam demiştim ama defalarca yaptım

Eklentiler

• upload_2018-3-28_17-52-47.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 29
buralardaym bebeğiimm
cok yıprattı beni bu hamilelik sabah beri uyukluyorum bi etiket yaptın mı ses veririm ben sana
Ahahahahahhaha kız kaynanana benden selam söyle öpüyormuş seni de yat yawrum yat nasilsa yediğin hurmalar sonra tırmalayacak bu bebe bir doğsun da ahahahahahha

Kac oldun pancar bi soyle
Soylemem bugun onemli gun kuzum dün kalorim azdi ya bugunku kilomda cikamayabilirim yarin bi degisiklik yaptim bu hafta poncikbirgelincik sende duy sali az kalori aldigimizdan kilo cok gidiyo carsamba asiri bi kalori var sonra sali verdigimiz geri geliyo ben bu sefer carsamba yani bugun 1500 kalorim var ama 1300 alicamyarin tartilip test edicem sonra soylicem kilomu söz

Aksama birakma yarin kalorileri temem mi sonra gitmiyo kilo seni etiketledigim msjimi oku carsamba kalorisiyle alakali

Tmm canim yarin yapıcam allah yardımcımız olsun sanki evde rahat yapilabilirmis gibi geldi insallah basim agrimaz

Sen sanirim 52 53 filan gordun bu gidişle 50 de olursun insallah canim benim de çılgın planlarım var bakalim

Sen sanirim 52 53 filan gordun bu gidişle 50 de olursun insallah canim benim de çılgın planlarım var bakalim
Ayy keskeee o rakamlari gorsem ama 1 kiloyu aşıcak bu hafta verdiklerim galiba şükür iniyorum bu sefer oluyo yaz geldi ramazan gelmeden planlarimizi gerceklestirmemiz lazim dimi

Son düzenleme:
Ayy keskeee o rakamlari gorsem ama 1 kiloyu aşıcak bu hafta verdiklerim galiba şükür iniyorum bu sefer oluyo yaz geldi ramazan gelmeden planlarimizi gerceklestirmemiz lazim dimi
Aynen canim ben de bu yuzden bi.lahana corbasi yapicam vücut harekete geçsin bakalim

:) Güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Canan Karatay tarzı beslenin bebek için çok faydalıymış. Şekersiz ve mümkün olduğunca glutensiz.
evet cnm arkadaslatim da oyle siyor ama meyve yicem bir porsiyon mecbur birde yulaf seviyorum gunde bir kasik karatay yemeyin diyor ama 25 kalori icin beni kirmaz sanirim:)

cok gyzel me u cnm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…