- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.721
Suyuda bol tükettiğin için tuvalete yakın otur.Insallah canim böyle demeseniz korkuyordum ama bi hevese geldim simdi tuvalete çok mu çıkıyorsunuz içerken
Tmm canimSuyuda bol tükettiğin için tuvalete yakın otur.
Evet pasta harix guzel onu da cok yememissin zatenSlm kizlar bnde yazayim menuyu
sabah
1 yymurta
1 kasik yulaf
Azcii lor 2 kasik
1 minnak bitter
Anamm ne ka az yemisim
Ara
2 kayisi
3 4 tane badem
Oglen arkadasim.pasta almis gecmis dgum.gnum.icin 3 catal aldim ayip almasin diye ama canim hic cekmiyordu hatta boehhh
Ikimdi
3 kasik yogurt
2 cilek
Aksam
3 kofte
1 domates
Güzel olmuş afiyet olsun. Geçmiş doğum günün kutlu olsunSlm kizlar bnde yazayim menuyu
sabah
1 yymurta
1 kasik yulaf
Azcii lor 2 kasik
1 minnak bitter
Anamm ne ka az yemisim
Ara
2 kayisi
3 4 tane badem
Oglen arkadasim.pasta almis gecmis dgum.gnum.icin 3 catal aldim ayip almasin diye ama canim hic cekmiyordu hatta boehhh
Ikimdi
3 kasik yogurt
2 cilek
Aksam
3 kofte
1 domates
Sagol cnm benimGüzel olmuş afiyet olsun. Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Dogum gunun kutli olsin canim kaca girdin pekiSagol cnm benim
Ooo canım bizim yoresel kiyafet (takılı ) cok pahalı artı çok agir 30-40 kilo bi araştır istersen oradakile bile kiraliyor kirası bile cep yakiyoraa keşke getittirseydn bi tane kuzuumm hatıra kalırdıı
2 gün akşam çorba salata yapsan 2 gün de salata yoğurt yesen diğer 3 gün 1400 kalori saysan nasıl olur acaba ?Canim regl varya bugun ayniydim tartida o yuzden gitmesinu istiyorum bikac gündür yesilcay iciyorum dun de gun kurusu yedim aksam da limonlu biberli yogurt yedim vc ye cikartti bunları dene istersen sen de cumaya eksi cikmak ustiyorum o yizden detoks yapmak istiyorum diger cuma ya da cumartesi lahana corbali vardi ya kizlardan birinin listesi onu yapcam 5 gun benim vücut normal yemeyle vermiyor artik ya çok spor yapacam ya da bu sekilde vucudu sasirtacam spora da halim yok havalardan mi bilmiyorum ama
Iyi yapyorsun var mı sıkıntıSağol tatlım iyiyim sen nasılsın gezintiye çıktım bir asayiş kontrolü yapiyorum
Afiyet olsun canımSchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta bi parça tulum peyniri 5 Zeytin domates salatalik ve 2 parca eksi mayali tam bugday ekmeğini pekmezle yedim
Oglen 1 kase kisir
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Cacık
Börülce salatasi
Gun icinde sade kahve ve yesil cay
1 kase kuru yemiş tuzlu degildi dimiMenümSchonerDuft
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Zeytin
Ara
Bir kase kuruyemiş
Kahve 3-4 badem şekeri
Akşam
Yeşil fasulye kavurması
Ara
Yarım elma
Bol su
poncikbirgelincik
45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
1000 ip 50 puan
Toplam 68 puan
Kuzu artık seni daha yakın takibe aldım öğle akşam 4 yk yoğurt mutlaka ye günlük çiğ badem ve ceviz fındık ekle 1 ceviz 4 5 badem 4 5 fındıkSlm kizlar bnde yazayim menuyu
sabah
1 yymurta
1 kasik yulaf
Azcii lor 2 kasik
1 minnak bitter
Anamm ne ka az yemisim
Ara
2 kayisi
3 4 tane badem
Ikimdi
3 kasik yogurt
2 cilek
Aksam
3 kofte
1 domates
Sabah olmamış keşke kahvaltı yapıp gitseydin yine kahveni pastanı yeseydinSchonerDuft
Kizlar bugun egitimdeydim kahvalti yapamadim
Ara kahve
2 kuru pasta
Oglen 2 kasik havuc kabak karisik tarator
2 kasik zeytinyagli pazi
2 kasik marul salatasi
2 kasik roka salatasi
Ara kahve
Ara kahve yine
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 kasik mantar sote
Ara 2 kupa cay
Sabah
1 omlet zeytinyağlı
30 40 gr kadar kaşar
2 dilim ekmek
2 sürümlük tereyağı üstüne bal
Ara
1 büyük kupa nescafe sütlü şekersiz
1 yeşil elma 50 60 gr kadar ortalama
Öğlen
1 kase bezelye
1 havuç 1 dilim elma
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
100 gr kadar kağıt kebabı
1 kepçe mercimek çorba
3 yk bezelye
15 dakika yürüyüşe zorladım kendimi
Suyu 2lt oldu 3e tamamlicam
sagol kuzum 28 oldum valla:)Dogum gunun kutli olsin canim kaca girdin peki
bnce fena degil cnmcim ya sadece kahve fazla o da saglik acisindanSchonerDuft
Kizlar bugun egitimdeydim kahvalti yapamadim
Ara kahve
2 kuru pasta
Oglen 2 kasik havuc kabak karisik tarator
2 kasik zeytinyagli pazi
2 kasik marul salatasi
2 kasik roka salatasi
Ara kahve
Ara kahve yine
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 kasik mantar sote
Ara 2 kupa cay
2 gün akşam çorba salata yapsan 2 gün de salata yoğurt yesen diğer 3 gün 1400 kalori saysan nasıl olur acaba ?
Iyi yapyorsun var mı sıkıntı. Iyi bende takılmaca
Afiyet olsun canım
1 kase kuru yemiş tuzlu degildi dimi
Kuzu artık seni daha yakın takibe aldım öğle akşam 4 yk yoğurt mutlaka ye günlük çiğ badem ve ceviz fındık ekle 1 ceviz 4 5 badem 4 5 fındık
Sabah olmamış keşke kahvaltı yapıp gitseydin yine kahveni pastanı yeseydin
kiz kahvalti yaptim ya yumurta lor falan yedim peki sana ne dicem sen smdi beni yakindan takip et bnce de ama.doktor sana bir beslenme plani tavsiye etti mi canmcim onerin nedirSabah
1 omlet zeytinyağlı
30 40 gr kadar kaşar
2 dilim ekmek
Ara
Öğlen
1 kase bezelye
1 havuç 1 dilim elma
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 yk bezelye
kafan rahat oldgundir cnm bnde tatillerde hep veririm:)Kizlar selam buralari cok ozledim geriye dönük cok bakamadim herkes iyidir insallah p.tesi geri dönüyorum insallah
Buralarda diyet felan olmuyomus onu anladim kilo vermeyi gectim kilo koruyum demistim ama yememe ragmen 300 gram vermisim bile bende anlamadim bu isten
Afiyet olsun bebik gayet guzelSabah
1 omlet zeytinyağlı
30 40 gr kadar kaşar
2 dilim ekmek
Ara
Öğlen
1 kase bezelye
1 havuç 1 dilim elma
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 yk bezelye
Yaa valla yediklerim yol su olarak bana geri gelmesinde korkum okafan rahat oldgundir cnm bnde tatillerde hep veririm:)
Mutluluktandir o ailenin yanındasın hala oldun tatilsin birdr vücut kilo vermeye alışık şimdilerde de vücut şaşıyor sastığı için vermeye devam ediyor .Kizlar selam buralari cok ozledim geriye dönük cok bakamadim herkes iyidir insallah p.tesi geri dönüyorum insallah
Buralarda diyet felan olmuyomus onu anladim kilo vermeyi gectim kilo koruyum demistim ama yememe ragmen 300 gram vermisim bile bende anlamadim bu isten
Kistten kurtulursam toparlanacam.kist sancim çok kanama bazen leke bazende normal şekilde gelip gidiyor toparlanmayı dört gözle bekliyorum .Menü cok iyi canim saglik durumun nasil toparlandin mi
Doktor vermedi özel bir şey bende yumurta kalitesizliği varmış tüp yapan doktora göre bende yumurta kalitesi için diyetisyene gittim hatta aşılama dan önce gittim liste yi atarım sana . Ama aklım da olan 4 yk öğlen ve akşam yoğurt yedim kalsiyum yumurta kalitesi ni arttırıyorsagol kuzum 28 oldum valla:)
bnce fena degil cnmcim ya sadece kahve fazla o da saglik acisindan
kiz kahvalti yaptim ya yumurta lor falan yedim peki sana ne dicem sen smdi beni yakindan takip et bnce de ama.doktor sana bir beslenme plani tavsiye etti mi canmcim onerin nedir
kafan rahat oldgundir cnm bnde tatillerde hep veririm:)
Mersi kuzuAfiyet olsun bebik gayet guzel
korkarsan gelir sakin korkma :)Yaa valla yediklerim yol su olarak bana geri gelmesinde korkum o
Tamam cnm bekliyorumMutluluktandir o ailenin yanındasın hala oldun tatilsin birdr vücut kilo vermeye alışık şimdilerde de vücut şaşıyor sastığı için vermeye devam ediyor .
Kistten kurtulursam toparlanacam.kist sancim çok kanama bazen leke bazende normal şekilde gelip gidiyor toparlanmayı dört gözle bekliyorum .
Doktor vermedi özel bir şey bende yumurta kalitesizliği varmış tüp yapan doktora göre bende yumurta kalitesi için diyetisyene gittim hatta aşılama dan önce gittim liste yi atarım sana . Ama aklım da olan 4 yk öğlen ve akşam yoğurt yedim kalsiyum yumurta kalitesi ni arttırıyor
Mersi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?