Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay evet ondan sanırım ama P.tesi tekrar lahana corbasi yapacam
Beni burda gören herkes şok geçiriyor havam binbeşyüz

Sanada gecmis olsun kuzum bi an önce geçsin gitsin

korkarsan gelir sakin korkma :)
Kilolar benden korksun hiiihh

tugbaFB canim cuma ben de yapicam senin listeyi malzemeleri aldim laktozsuz sut bile aldim insallah basaririm ondan sonra da 21 gun daha seker orucu yapacam insallah ondan sonra baya gitmis olacak

Zamanim olmadi acele cikiverdim evden

Super valla canim dikkat et yinede
Kahve bagimlisiyim ben az sekerli turk kahvesi haklisin fazlasi zarar bazen abartiyorum

Ay evet ondan sanırım ama P.tesi tekrar lahana corbasi yapacam
Beni burda gören herkes şok geçiriyor havam binbeşyüz

Sanada gecmis olsun kuzum bi an önce geçsin gitsin

Kilolar benden korksun hiiihh
Motive tavan yaptı desene sende. Haftaya tam gaz devam edersin
Zamanim olmadi acele cikiverdim evden
Arada olur öyle kuzu
Bu yesil cay detoxuypa kac kilo gidiyo kizlar bide bir gunmu yapiliyo
Sanırım 1 kilo kadar gidiyor canım

Bide ben hafta ici kahvaltiyi pek sevemiyorum ya zorla yapiyorum.yayila yayila yapmasi guzel oluyo hafta sonlari
Bende yayıla yayıla severim 6.30 gibi kalkıp kahvaltı hazırlardım 3 4 ay öncesine kadar birde şirinleri açar izlerdim 30 dk kadar kahvaltı ederdim yaşlandım sanırım

Çok şükür yok herkeste cuma kosturmacasi detoks kür muhabbeti ne olsun ahahahhaha

SchonerDuft canim iste normal yedigim zaman aksam da doymuyorum bilmiyorum su lahanayi da 5 gun yapip yine bi 21 gun seker oruxu mi yapsam diyorum 2 daha gider belki

Çok şükür yok herkeste cuma kosturmacasi detoks kür muhabbeti ne olsun ahahahhaha
Var mı farklı kür önerisi olan bende bir sasirtayim vücudu diyorum
SchonerDuft canim iste normal yedigim zaman aksam da doymuyorum bilmiyorum su lahanayi da 5 gun yapip yine bi 21 gun seker oruxu mi yapsam diyorum 2 daha gider belki
Sen şeker diyeti yaparken kalori saysana kuzum bence sana çok iyi gecelecek kalori saymak eve geçtiğimde bende saymaya başlıcam

Var mı farklı kür önerisi olan bende bir sasirtayim vücudu diyorum

Sen şeker diyeti yaparken kalori saysana kuzum bence sana çok iyi gecelecek kalori saymak eve geçtiğimde bende saymaya başlıcam
Hic sevemedim kalori.saymayi ya onun icin belli seyler yemwm lazim karsiligi olmayan bisey yiyince kaliyom oyle

şimdi baktım kuzum 40 a falan varm baya güzeller
ben yakindan da gormustum cnm karacaninki daha guzeldi istesigin gibi bulursun ins
guzelmis canim.
oysss sen ne tatlisin kuzum masallah tam prenses
Bizimki sifahane-i kubra markali %100 dogal canim ben memnunun sacima da suruyorum yiyeceklerde de kullaniyorum tadi ve kokusu cok guzelll
sag ol canimmmm nereden bulabilirim bu markayi bilgin var mi
cok begendim cnm afiyet olsun
srlam cnm gozunuz aydin. Rabbim anali babali buyutsum. Mutluluktan ve stres yapmadigindan kilo veriyorsundur cok iyi cnm. masallah

Hic sevemedim kalori.saymayi ya onun icin belli seyler yemwm lazim karsiligi olmayan bisey yiyince kaliyom oyle
Evde tartı yok mu . Telefona program yükle ordan hepisi çıkıyor. Ben kalori saymak için tartı almıştım
Sen nerlerdesin çok uzaklaştın özletme kendini

Benim menum de soyle

sabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu ve 1 tk pekmez
3 yk suzme yogurt
3 isirik ev ekmegi beyaz
4 zeytin
bol domates marul biber söğüş
1 kk suzme peynir

ara
1 kase saglikli pudink findik soslu
2 ck ev yapimi findik ezmesi

aksam
2 yk pirasa
4 ad. firinda sebze mucverii
2 yk suzme yogurt

biraz once
yesil cay 1 isirik canga yarim avuc fındık 1 isirik kurabiye

poncikbirgelincik 120 dk tempolu yuruyus 24 puan
150 sumo 60 puan toplam 84 puan

Evde tartı yok mu . Telefona program yükle ordan hepisi çıkıyor. Ben kalori saymak için tartı almıştım

Sen nerlerdesin çok uzaklaştın özletme kendini
canim ya kizim buyudu haliyle emzirirken yazamıyorum. Donup tele bakiyor. Almaya calisiyor falan o yuzden eskisi gibi gun icinde ygrayamiyorum. Gece uyutmaya calisirken anca

Ahahahahahhaha kız kaynanana benden selam söyle öpüyormuş seni de yat yawrum yat nasilsa yediğin hurmalar sonra tırmalayacak bu bebe bir doğsun da ahahahahahha
cınım kaynanam
ye iç yat modundayım ellemeyin bana eşimde yedriyyo sagolsnn
dün bi haaftalara göre hamilelk fotosu gördk senin göbegn niye bu kadar değil az yiyosn işte dedi gidip döner yaptırmş

ay kitaplk cok güzelmişşşşş bayıldıımmmm

o aradaki bi kase kuruyemişle badem şekerleri cok fazla olmuuss yaglı tohumlardan günlük 1 avuc öneriyo doktorlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…