- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.741
Ay evet ondan sanırım ama P.tesi tekrar lahana corbasi yapacamMutluluktandir o ailenin yanındasın hala oldun tatilsin birdr vücut kilo vermeye alışık şimdilerde de vücut şaşıyor sastığı için vermeye devam ediyor .
Kistten kurtulursam toparlanacam.kist sancim çok kanama bazen leke bazende normal şekilde gelip gidiyor toparlanmayı dört gözle bekliyorum .
Kilolar benden korksun hiiihhkorkarsan gelir sakin korkma :)
Zamanim olmadi acele cikiverdim evden2 gün akşam çorba salata yapsan 2 gün de salata yoğurt yesen diğer 3 gün 1400 kalori saysan nasıl olur acaba ?
Iyi yapyorsun var mı sıkıntı. Iyi bende takılmaca
Afiyet olsun canım
1 kase kuru yemiş tuzlu degildi dimi
Kuzu artık seni daha yakın takibe aldım öğle akşam 4 yk yoğurt mutlaka ye günlük çiğ badem ve ceviz fındık ekle 1 ceviz 4 5 badem 4 5 fındık
Sabah olmamış keşke kahvaltı yapıp gitseydin yine kahveni pastanı yeseydin
Super valla canim dikkat et yinedeKizlar selam buralari cok ozledim geriye dönük cok bakamadim herkes iyidir insallah p.tesi geri dönüyorum insallah
Buralarda diyet felan olmuyomus onu anladim kilo vermeyi gectim kilo koruyum demistim ama yememe ragmen 300 gram vermisim bile bende anlamadim bu isten
Kahve bagimlisiyim ben az sekerli turk kahvesisagol kuzum 28 oldum valla:)
bnce fena degil cnmcim ya sadece kahve fazla o da saglik acisindan
kiz kahvalti yaptim ya yumurta lor falan yedim peki sana ne dicem sen smdi beni yakindan takip et bnce de ama.doktor sana bir beslenme plani tavsiye etti mi canmcim onerin nedir
kafan rahat oldgundir cnm bnde tatillerde hep veririm:)
Motive tavan yaptı desene sende. Haftaya tam gaz devam edersinAy evet ondan sanırım ama P.tesi tekrar lahana corbasi yapacam
Beni burda gören herkes şok geçiriyor havam binbeşyüz
Sanada gecmis olsun kuzum bi an önce geçsin gitsin
Kilolar benden korksun hiiihh
Arada olur öyle kuzuZamanim olmadi acele cikiverdim evden
Sanırım 1 kilo kadar gidiyor canımBu yesil cay detoxuypa kac kilo gidiyo kizlar bide bir gunmu yapiliyo
Bide ben hafta ici kahvaltiyi pek sevemiyorum ya zorla yapiyorum.yayila yayila yapmasi guzel oluyo hafta sonlariMotive tavan yaptı desene sende. Haftaya tam gaz devam edersin
Arada olur öyle kuzu
Sanırım 1 kilo kadar gidiyor canım
Bende yayıla yayıla severim 6.30 gibi kalkıp kahvaltı hazırlardım 3 4 ay öncesine kadar birde şirinleri açar izlerdim 30 dk kadar kahvaltı ederdim yaşlandım sanırımBide ben hafta ici kahvaltiyi pek sevemiyorum ya zorla yapiyorum.yayila yayila yapmasi guzel oluyo hafta sonlari
Çok şükür yok herkeste cuma kosturmacasi detoks kür muhabbeti ne olsun ahahahhaha2 gün akşam çorba salata yapsan 2 gün de salata yoğurt yesen diğer 3 gün 1400 kalori saysan nasıl olur acaba ?
Iyi yapyorsun var mı sıkıntı. Iyi bende takılmaca
Afiyet olsun canım
1 kase kuru yemiş tuzlu degildi dimi
Kuzu artık seni daha yakın takibe aldım öğle akşam 4 yk yoğurt mutlaka ye günlük çiğ badem ve ceviz fındık ekle 1 ceviz 4 5 badem 4 5 fındık
Sabah olmamış keşke kahvaltı yapıp gitseydin yine kahveni pastanı yeseydin
Var mı farklı kür önerisi olanÇok şükür yok herkeste cuma kosturmacasi detoks kür muhabbeti ne olsun ahahahhaha
Sen şeker diyeti yaparken kalori saysana kuzum bence sana çok iyi gecelecek kalori saymak eve geçtiğimde bende saymaya başlıcamSchonerDuft canim iste normal yedigim zaman aksam da doymuyorum bilmiyorum su lahanayi da 5 gun yapip yine bi 21 gun seker oruxu mi yapsam diyorum 2 daha gider belki
Hic sevemedim kalori.saymayi ya onun icin belli seyler yemwm lazim karsiligi olmayan bisey yiyince kaliyom oyleVar mı farklı kür önerisi olanbende bir sasirtayim vücudu diyorum
Sen şeker diyeti yaparken kalori saysana kuzum bence sana çok iyi gecelecek kalori saymak eve geçtiğimde bende saymaya başlıcam
ben yakindan da gormustum cnm karacaninki daha guzeldi istesigin gibi bulursun insşimdi baktım kuzum 40 a falan varm baya güzeller
guzelmis canim.Ben bunu giyeceğim
Eki Görüntüle 2129786
oysss sen ne tatlisin kuzum masallah tam prensesBu da kızımınEki Görüntüle 2129792
sag ol canimmmm nereden bulabilirim bu markayi bilgin var miBizimki sifahane-i kubra markali %100 dogal canim ben memnunun sacima da suruyorum yiyeceklerde de kullaniyorum tadi ve kokusu cok guzelll
cok begendim cnm afiyet olsunSabah
1 omlet zeytinyağlı
30 40 gr kadar kaşar
2 dilim ekmek
2 sürümlük tereyağı üstüne bal
Ara
1 büyük kupa nescafe sütlü şekersiz
1 yeşil elma 50 60 gr kadar ortalama
Öğlen
1 kase bezelye
1 havuç 1 dilim elma
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
100 gr kadar kağıt kebabı
1 kepçe mercimek çorba
3 yk bezelye
15 dakika yürüyüşe zorladım kendimi
Suyu 2lt oldu 3e tamamlicam
srlam cnm gozunuz aydin. Rabbim anali babali buyutsum. Mutluluktan ve stres yapmadigindan kilo veriyorsundur cok iyi cnm. masallahKizlar selam buralari cok ozledim geriye dönük cok bakamadim herkes iyidir insallah p.tesi geri dönüyorum insallah
Buralarda diyet felan olmuyomus onu anladim kilo vermeyi gectim kilo koruyum demistim ama yememe ragmen 300 gram vermisim bile bende anlamadim bu isten
Evde tartı yok mu . Telefona program yükle ordan hepisi çıkıyor. Ben kalori saymak için tartı almıştımHic sevemedim kalori.saymayi ya onun icin belli seyler yemwm lazim karsiligi olmayan bisey yiyince kaliyom oyle
Sen nerlerdesin çok uzaklaştın özletme kendiniben yakindan da gormustum cnm karacaninki daha guzeldi istesigin gibi bulursun ins
guzelmis canim.
oysss sen ne tatlisin kuzum masallah tam prenses
sag ol canimmmm nereden bulabilirim bu markayi bilgin var mi
cok begendim cnm afiyet olsun
srlam cnm gozunuz aydin. Rabbim anali babali buyutsum. Mutluluktan ve stres yapmadigindan kilo veriyorsundur cok iyi cnm. masallah
canim ya kizim buyudu haliyle emzirirken yazamıyorum. Donup tele bakiyor. Almaya calisiyor falan o yuzden eskisi gibi gun icinde ygrayamiyorum. Gece uyutmaya calisirken ancaEvde tartı yok mu . Telefona program yükle ordan hepisi çıkıyor. Ben kalori saymak için tartı almıştım
Sen nerlerdesin çok uzaklaştın özletme kendini
cınım kaynanamAhahahahahhaha kız kaynanana benden selam söyle öpüyormuş seni de yat yawrum yat nasilsa yediğin hurmalar sonra tırmalayacak bu bebe bir doğsun da ahahahahahha
ay kitaplk cok güzelmişşşşş bayıldıımmmmbende yarın perşembeyi mi yesem napsamne bileyim öyle yapayım dedim yaaaa 423 kalorilik ne yiyebilirim acaba
yok canım olmuyor yani öyle aç acına gezmiyorsn süt doyurucu oluyor ben yapamam demiştim ama defalarca yaptım
yine mi kısırSchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta bi parça tulum peyniri 5 Zeytin domates salatalik ve 2 parca eksi mayali tam bugday ekmeğini pekmezle yedim
Oglen 1 kase kisir
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Cacık
Börülce salatasi
Gun icinde sade kahve ve yesil cay
o aradaki bi kase kuruyemişle badem şekerleri cok fazla olmuuss yaglı tohumlardan günlük 1 avuc öneriyo doktorlarrrrrMenümSchonerDuft
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Zeytin
Ara
Bir kase kuruyemiş
Kahve 3-4 badem şekeri
Akşam
Yeşil fasulye kavurması
Ara
Yarım elma
Bol su
poncikbirgelincik
45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
1000 ip 50 puan
Toplam 68 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?