- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.761
sabah ki yulaf iyiki var yoksa hiç ekmek yemiyomşssnSlm kizlar bnde yazayim menuyu
sabah
1 yymurta
1 kasik yulaf
Azcii lor 2 kasik
1 minnak bitter
Anamm ne ka az yemisim
Ara
2 kayisi
3 4 tane badem
Oglen arkadasim.pasta almis gecmis dgum.gnum.icin 3 catal aldim ayip almasin diye ama canim hic cekmiyordu hatta boehhh
Ikimdi
3 kasik yogurt
2 cilek
Aksam
3 kofte
1 domates
yaaa cok güzel duruyo amaaaOoo canım bizim yoresel kiyafet (takılı ) cok pahalı artı çok agir 30-40 kilo bi araştır istersen oradakile bile kiraliyor kirası bile cep yakiyor
ayy bnde evde oldgum.gnler tv karsisinda yayila yayila yapardim senin gbi ama artik evde de olsam mutfakta yiyorum:)Bende yayıla yayıla severim 6.30 gibi kalkıp kahvaltı hazırlardım 3 4 ay öncesine kadar birde şirinleri açar izlerdim 30 dk kadar kahvaltı ederdim yaşlandım sanırım
canm sen meyve bile yemiyordun seker orucunda vallahi bravoSchonerDuft canim iste normal yedigim zaman aksam da doymuyorum bilmiyorum su lahanayi da 5 gun yapip yine bi 21 gun seker oruxu mi yapsam diyorum 2 daha gider belki
Bende de varrrr ayca kayanin 5 gnluk detoksu sanirim.bnde onu yapacagim daha kolau geldiVar mı farklı kür önerisi olanbende bir sasirtayim vücudu diyorum
Sen şeker diyeti yaparken kalori saysana kuzum bence sana çok iyi gecelecek kalori saymak eve geçtiğimde bende saymaya başlıcam
bazen yiyorum kuzum yulafim yoksa mesela:)sabah ki yulaf iyiki var yoksa hiç ekmek yemiyomşssn
kahvaltıda olaymşSchonerDuft
Kizlar bugun egitimdeydim kahvalti yapamadim
Ara kahve
2 kuru pasta
Oglen 2 kasik havuc kabak karisik tarator
2 kasik zeytinyagli pazi
2 kasik marul salatasi
2 kasik roka salatasi
Ara kahve
Ara kahve yine
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 kasik mantar sote
Ara 2 kupa cay
bezelye cok mu olms sanki kalorisine baktın mı kuzu fazla gelmesinSabah
1 omlet zeytinyağlı
30 40 gr kadar kaşar
2 dilim ekmek
2 sürümlük tereyağı üstüne bal
Ara
1 büyük kupa nescafe sütlü şekersiz
1 yeşil elma 50 60 gr kadar ortalama
Öğlen
1 kase bezelye
1 havuç 1 dilim elma
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
100 gr kadar kağıt kebabı
1 kepçe mercimek çorba
3 yk bezelye
15 dakika yürüyüşe zorladım kendimi
Suyu 2lt oldu 3e tamamlicam
sabahları sirinler mi cıkıyoBende yayıla yayıla severim 6.30 gibi kalkıp kahvaltı hazırlardım 3 4 ay öncesine kadar birde şirinleri açar izlerdim 30 dk kadar kahvaltı ederdim yaşlandım sanırım
daha 5 ay var illa denk gelirben yakindan da gormustum cnm karacaninki daha guzeldi istesigin gibi bulursun ins
guzelmis canim.
oysss sen ne tatlisin kuzum masallah tam prenses
sag ol canimmmm nereden bulabilirim bu markayi bilgin var mi
cok begendim cnm afiyet olsun
srlam cnm gozunuz aydin. Rabbim anali babali buyutsum. Mutluluktan ve stres yapmadigindan kilo veriyorsundur cok iyi cnm. masallah
aslında bende yulaf alsam yumurtaya katarım iyi olurda ben onuda ekmekle yerim kesinayy bnde evde oldgum.gnler tv karsisinda yayila yayila yapardim senin gbi ama artik evde de olsam mutfakta yiyorum:)
canm sen meyve bile yemiyordun seker orucunda vallahi bravo
Bende de varrrr ayca kayanin 5 gnluk detoksu sanirim.bnde onu yapacagim daha kolau geldi
bazen yiyorum kuzum yulafim yoksa mesela:)
tugbaFB canim cuma ben de yapicam senin listeyi malzemeleri aldim laktozsuz sut bile aldim insallah basaririm ondan sonra da 21 gun daha seker orucu yapacam insallah ondan sonra baya gitmis olacak
2 gun daha yiyim yaSuper valla canim dikkat et yinede
Evet canim ya buraya girmek bile yememe sebebiymisMotive tavan yaptı desene sende. Haftaya tam gaz devam edersin
Saol canim Allah razı olsunsrlam cnm gozunuz aydin. Rabbim anali babali buyutsum. Mutluluktan ve stres yapmadigindan kilo veriyorsundur cok iyi cnm. masallah
:):):):)aslında bende yulaf alsam yumurtaya katarım iyi olurda ben onuda ekmekle yerim kesin
Kavrulmamıştı tuzsuzdu. Ama azıcık tuzludanda yedim. Eşim kasenin dibine bırakmış biraz sağolsun2 gün akşam çorba salata yapsan 2 gün de salata yoğurt yesen diğer 3 gün 1400 kalori saysan nasıl olur acaba ?
Iyi yapyorsun var mı sıkıntı. Iyi bende takılmaca
Afiyet olsun canım
1 kase kuru yemiş tuzlu degildi dimi
Kuzu artık seni daha yakın takibe aldım öğle akşam 4 yk yoğurt mutlaka ye günlük çiğ badem ve ceviz fındık ekle 1 ceviz 4 5 badem 4 5 fındık
Sabah olmamış keşke kahvaltı yapıp gitseydin yine kahveni pastanı yeseydin
1 kg-800 gr kadar gidiyor. Kişiye göre değişiyor 1 gün yapılıyorBu yesil cay detoxuypa kac kilo gidiyo kizlar bide bir gunmu yapiliyo
Sağol canım darısı seninkineben yakindan da gormustum cnm karacaninki daha guzeldi istesigin gibi bulursun ins
guzelmis canim.
oysss sen ne tatlisin kuzum masallah tam prenses
sag ol canimmmm nereden bulabilirim bu markayi bilgin var mi
cok begendim cnm afiyet olsun
srlam cnm gozunuz aydin. Rabbim anali babali buyutsum. Mutluluktan ve stres yapmadigindan kilo veriyorsundur cok iyi cnm. masallah
Kasem 1 avuç kadardı kuzum. Küçüktüo aradaki bi kase kuruyemişle badem şekerleri cok fazla olmuuss yaglı tohumlardan günlük 1 avuc öneriyo doktorlarrrrr
o zaman tmKasem 1 avuç kadardı kuzum. Küçüktü
Çok güzelmiş yaa ben çok seviyorum yöresel kıyafetleri. Kınada böyle şeyler giyilmeli bence. Ben önce tuvalet giydim kına yakılacağı zaman yöresel giydim.yaaa cok güzel duruyo amaaa
Ben seviyorum yaa boğazımdan fazla bişeyler geçmesini kâr sayıyorum.o zaman tmbende yiyorm hergn pekte sevmem ama
valla ben bi tuvalet 3 abiye bi bindallı giydmÇok güzelmiş yaa ben çok seviyorum yöresel kıyafetleri. Kınada böyle şeyler giyilmeli bence. Ben önce tuvalet giydim kına yakılacağı zaman yöresel giydim.aslında sadece birini giyme taraftarıydım ama o zamana herşeyi yapmak istedim. Ama herkes bindallıyla daha güzel olduğumu söyledi.
Ben seviyorum yaa boğazımdan fazla bişeyler geçmesini kâr sayıyorum.
canim ya kizim buyudu haliyle emzirirken yazamıyorum. Donup tele bakiyor. Almaya calisiyor falan o yuzden eskisi gibi gun icinde ygrayamiyorum. Gece uyutmaya calisirken anca
ben hep mutfakta yiyorum evde tv yok zaten bizim orjinal bir aileyiz bizayy bnde evde oldgum.gnler tv karsisinda yayila yayila yapardim senin gbi ama artik evde de olsam mutfakta yiyorum:)
canm sen meyve bile yemiyordun seker orucunda vallahi bravo
Bende de varrrr ayca kayanin 5 gnluk detoksu sanirim.bnde onu yapacagim daha kolau geldi
bazen yiyorum kuzum yulafim yoksa mesela:)
100 gr 81 kalori kuzu çok değil . 3 yk dediğim 3 lokma gibi birşeybezelye cok mu olms sanki kalorisine baktın mı kuzu fazla gelmesin
youtubeden izliyorum kız bende tv yok unuttun musabahları sirinler mi cıkıyohangi kanalda
dimi insan mutlu olunca aklına gelmiyor yemekTamam canim sen benden once baslamis olursun bende p.tesi baslarim sonra bende 21 g
2 gun daha yiyim ya
Evet canim ya buraya girmek bile yememe sebebiymis
Saol canim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?