Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah ki yulaf iyiki var yoksa hiç ekmek yemiyomşssn

Bende yayıla yayıla severim 6.30 gibi kalkıp kahvaltı hazırlardım 3 4 ay öncesine kadar birde şirinleri açar izlerdim 30 dk kadar kahvaltı ederdim yaşlandım sanırım
ayy bnde evde oldgum.gnler tv karsisinda yayila yayila yapardim senin gbi ama artik evde de olsam mutfakta yiyorum:)

SchonerDuft canim iste normal yedigim zaman aksam da doymuyorum bilmiyorum su lahanayi da 5 gun yapip yine bi 21 gun seker oruxu mi yapsam diyorum 2 daha gider belki
canm sen meyve bile yemiyordun seker orucunda vallahi bravo

Var mı farklı kür önerisi olan bende bir sasirtayim vücudu diyorum

Sen şeker diyeti yaparken kalori saysana kuzum bence sana çok iyi gecelecek kalori saymak eve geçtiğimde bende saymaya başlıcam
Bende de varrrr ayca kayanin 5 gnluk detoksu sanirim.bnde onu yapacagim daha kolau geldi
sabah ki yulaf iyiki var yoksa hiç ekmek yemiyomşssn
bazen yiyorum kuzum yulafim yoksa mesela:)

kahvaltıda olaymş ama kahvaltı olmadıgı için o kurabiyeler gözüme batmadı hiç

bezelye cok mu olms sanki kalorisine baktın mı kuzu fazla gelmesin

daha 5 ay var illa denk gelir lohusa serbeti koycam içine

aslında bende yulaf alsam yumurtaya katarım iyi olurda ben onuda ekmekle yerim kesin

tugbaFB canim cuma ben de yapicam senin listeyi malzemeleri aldim laktozsuz sut bile aldim insallah basaririm ondan sonra da 21 gun daha seker orucu yapacam insallah ondan sonra baya gitmis olacak

Tamam canim sen benden once baslamis olursun bende p.tesi baslarim sonra bende 21 g
Super valla canim dikkat et yinede
2 gun daha yiyim ya
Motive tavan yaptı desene sende. Haftaya tam gaz devam edersin
Evet canim ya buraya girmek bile yememe sebebiymis
srlam cnm gozunuz aydin. Rabbim anali babali buyutsum. Mutluluktan ve stres yapmadigindan kilo veriyorsundur cok iyi cnm. masallah
Saol canim Allah razı olsun

Kavrulmamıştı tuzsuzdu. Ama azıcık tuzludanda yedim. Eşim kasenin dibine bırakmış biraz sağolsun

Sağol canım darısı seninkine

yaaa cok güzel duruyo amaaa

Çok güzelmiş yaa ben çok seviyorum yöresel kıyafetleri. Kınada böyle şeyler giyilmeli bence. Ben önce tuvalet giydim kına yakılacağı zaman yöresel giydim. aslında sadece birini giyme taraftarıydım ama o zamana herşeyi yapmak istedim. Ama herkes bindallıyla daha güzel olduğumu söyledi.

valla ben bi tuvalet 3 abiye bi bindallı giydm hep organizasyoncunun işiydi bana kalsa bende bindallı giyerdm sadece

canim ya kizim buyudu haliyle emzirirken yazamıyorum. Donup tele bakiyor. Almaya calisiyor falan o yuzden eskisi gibi gun icinde ygrayamiyorum. Gece uyutmaya calisirken anca
sen bakma anne ben bakarım diyordur sana
ben hep mutfakta yiyorum evde tv yok zaten bizim orjinal bir aileyiz biz telefondan youtubeyi açıyorum keyifle yapıyorum...
ayça kaya diyeti nasıl birşey bana örnek verir misin
bezelye cok mu olms sanki kalorisine baktın mı kuzu fazla gelmesin
100 gr 81 kalori kuzu çok değil . 3 yk dediğim 3 lokma gibi birşey
sabahları sirinler mi cıkıyo hangi kanalda
youtubeden izliyorum kız bende tv yok unuttun mu
Tamam canim sen benden once baslamis olursun bende p.tesi baslarim sonra bende 21 g

2 gun daha yiyim ya

Evet canim ya buraya girmek bile yememe sebebiymis

Saol canim Allah razı olsun
dimi insan mutlu olunca aklına gelmiyor yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…