Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee tm mantıklı bende yapaym onu hafta sonu ama ben sen anlat karadenizi izliyorm boş alınca

valla ben bi tuvalet 3 abiye bi bindallı giydm hep organizasyoncunun işiydi bana kalsa bende bindallı giyerdm sadece
Aman iyi etmişiz boşver. Hepsinden hevesini aldın işte. Yalnız sen baya bir b*k unu çıkarmışın bazı geleneklerde gelin kına boyunca sürekli elbise değiştiriyor.

hee tm mantıklı bende yapaym onu hafta sonu ama ben sen anlat karadenizi izliyorm boş alınca
benim favorim çukur ve ufak tefek cinayetler birde jet sosyeteyi keşfettim onu hiç izlemedim
Ceviz 3 tane yedim. Üzümle fındığı saymadım. Bir daha fındığı sayarım üzümüdemi sayayım.
üzümüde say bence şekerli sonuçta

benim favorim çukur ve ufak tefek cinayetler birde jet sosyeteyi keşfettim onu hiç izlemedim

üzümüde say bence şekerli sonuçta
Aynı dizileri izliyoruz kuzum. Çukuru eşimden dolayı izliyorum. Ufak tefek cinayetler favorim. Jet sosyete güzel ama çok beklentimi karşılamadı.

Ne güzel günlerdi yaa. Sürekli hareket istiyorum hayatımda şimdide kızıma partiler yapıyorum başkalarına yardımcı oluyorum.
valla bende aynı simdi bebek mevlüdüne odaklandm düğün olunca da gidiyorm artk yardıma yakınsa eger tecrubeleriden faydalansınlar

cınım kaynanam
ye iç yat modundayım ellemeyin bana eşimde yedriyyo sagolsnn
dün bi haaftalara göre hamilelk fotosu gördk senin göbegn niye bu kadar değil az yiyosn işte dedi gidip döner yaptırmş
Ama herkesin farklı olur be güzelim senin iç karnın geniş demekki fazla göbeğin çıkmamış kaç haftalık oldun sen şimdi

Ama herkesin farklı olur be güzelim senin iç karnın geniş demekki fazla göbeğin çıkmamış kaç haftalık oldun sen şimdi
işte onu anlatamıson niye büyümüyo bu diyip duruyo bakamıyo muyuz yoksa biz bebege diyo
daha 2 gün sonra 16 haftalık olcak kuzum minnak

işte onu anlatamıson niye büyümüyo bu diyip duruyo bakamıyo muyuz yoksa biz bebege diyo
daha 2 gün sonra 16 haftalık olcak kuzum minnak
Abowwwwww kız daha küçük ya o 20 yi geçsin bir sabret de hahahahahhah evet bakamiyoz karnımdaki bebeye nerelerden biseyler tıksak ağzına de ahahahahahah ay ne evhamlı eşin kizzzzzzzzz

Abowwwwww kız daha küçük ya o 20 yi geçsin bir sabret de hahahahahhah evet bakamiyoz karnımdaki bebeye nerelerden biseyler tıksak ağzına de ahahahahahah ay ne evhamlı eşin kizzzzzzzzz
ilk olunca böyle oluyo demek ki ses etmiyorm bende sen napıyosun kaynanan napıyo seni görünce direk o geliyo aklıma sebepsiz

ilk olunca böyle oluyo demek ki ses etmiyorm bende sen napıyosun kaynanan napıyo seni görünce direk o geliyo aklıma sebepsiz
Valla benimde seni gördüğümde aynı şey aklıma geliyor ahahahhahahaha bilmem haberim yok kendisinden büyük ayrılık yaşadık boşandık

Aynı dizileri izliyoruz kuzum. Çukuru eşimden dolayı izliyorum. Ufak tefek cinayetler favorim. Jet sosyete güzel ama çok beklentimi karşılamadı.
jet sosyete bana avrupa yakasını anımsattı azcık pazar günü 4 bölüm arka arkaya izledim .dediğin gibi beklentileri karşılamıyor tam anlamı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…