- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.781
Sen özellikle ceviz tüket içindeki omega bebeğin zihinsel gelişimine katkı sağlar. Doktorunda omega takviyesi vermiştir belkio zaman tmbende yiyorm hergn pekte sevmem ama
sayıyla yesen daha sağlıklı olur kuzum dibide olsa say ye . tuzsuz olması çok daha sağlıklıKavrulmamıştı tuzsuzdu. Ama azıcık tuzludanda yedim. Eşim kasenin dibine bırakmış biraz sağolsun
hee tm mantıklı bende yapaym onu hafta sonu ama ben sen anlat karadenizi izliyorm boş alıncasen bakma anne ben bakarım diyordur sana
ben hep mutfakta yiyorum evde tv yok zaten bizim orjinal bir aileyiz biztelefondan youtubeyi açıyorum keyifle yapıyorum...
ayça kaya diyeti nasıl birşey bana örnek verir misin
100 gr 81 kalori kuzu çok değil . 3 yk dediğim 3 lokma gibi birşey
youtubeden izliyorum kız bende tv yok unuttun mu
dimi insan mutlu olunca aklına gelmiyor yemek
Aman iyi etmişiz boşver. Hepsinden hevesini aldın işte. Yalnız sen baya bir b*k unu çıkarmışınvalla ben bi tuvalet 3 abiye bi bindallı giydmhep organizasyoncunun işiydi bana kalsa bende bindallı giyerdm sadece
Ceviz 3 tane yedim. Üzümle fındığı saymadım. Bir daha fındığı sayarım üzümüdemi sayayım.sayıyla yesen daha sağlıklı olur kuzum dibide olsa say ye . tuzsuz olması çok daha sağlıklı
evet güzel oldu herkes begendi ama ben cok yoruldmAman iyi etmişiz boşver. Hepsinden hevesini aldın işte. Yalnız sen baya bir b*k unu çıkarmışınbazı geleneklerde gelin kına boyunca sürekli elbise değiştiriyor.
Ne güzel günlerdi yaa. Sürekli hareket istiyorum hayatımda şimdide kızıma partiler yapıyorum başkalarına yardımcı oluyorum.evet güzel oldu herkes begendi ama ben cok yoruldm
benim favorim çukur ve ufak tefek cinayetler birde jet sosyeteyi keşfettimhee tm mantıklı bende yapaym onu hafta sonu ama ben sen anlat karadenizi izliyorm boş alınca
üzümüde say bence şekerli sonuçtaCeviz 3 tane yedim. Üzümle fındığı saymadım. Bir daha fındığı sayarım üzümüdemi sayayım.
Aynı dizileri izliyoruz kuzum. Çukuru eşimden dolayı izliyorum. Ufak tefek cinayetler favorim. Jet sosyete güzel ama çok beklentimi karşılamadı.benim favorim çukur ve ufak tefek cinayetler birde jet sosyeteyi keşfettimonu hiç izlemedim
üzümüde say bence şekerli sonuçta
valla bende aynı simdi bebek mevlüdüne odaklandmNe güzel günlerdi yaa. Sürekli hareket istiyorum hayatımda şimdide kızıma partiler yapıyorum başkalarına yardımcı oluyorum.
Ama herkesin farklı olur be güzelim senin iç karnın geniş demekki fazla göbeğin çıkmamış kaç haftalık oldun sen şimdicınım kaynanam
ye iç yat modundayım ellemeyin bana eşimde yedriyyo sagolsnn
dün bi haaftalara göre hamilelk fotosu gördk senin göbegn niye bu kadar değil az yiyosn işte dedi gidip döner yaptırmş
eşim bana tv de izletmiyo karadenizi aynı gün diriliş var cünkü bende geçmş bölümlerini izliyormbenim favorim çukur ve ufak tefek cinayetler birde jet sosyeteyi keşfettimonu hiç izlemedim
üzümüde say bence şekerli sonuçta
işte onu anlatamıson niye büyümüyo bu diyip duruyo bakamıyo muyuz yoksa biz bebege diyoAma herkesin farklı olur be güzelim senin iç karnın geniş demekki fazla göbeğin çıkmamış kaç haftalık oldun sen şimdi
Abowwwwww kız daha küçük ya o 20 yi geçsin bir sabret de hahahahahhah evet bakamiyoz karnımdaki bebeye nerelerden biseyler tıksak ağzına de ahahahahahah ay ne evhamlı eşin kizzzzzzzzzişte onu anlatamıson niye büyümüyo bu diyip duruyo bakamıyo muyuz yoksa biz bebege diyo
daha 2 gün sonra 16 haftalık olcak kuzumminnak
ilk olunca böyle oluyo demek ki ses etmiyorm bendeAbowwwwww kız daha küçük ya o 20 yi geçsin bir sabret de hahahahahhah evet bakamiyoz karnımdaki bebeye nerelerden biseyler tıksak ağzına de ahahahahahah ay ne evhamlı eşin kizzzzzzzzz
önce menünü yaz sonra niye üzüldüğünügünaydın kızlar
Valla benimde seni gördüğümde aynı şey aklıma geliyor ahahahhahahaha bilmem haberim yok kendisinden büyük ayrılık yaşadık boşandıkilk olunca böyle oluyo demek ki ses etmiyorm bendesen napıyosun kaynanan napıyo seni görünce direk o geliyo aklıma sebepsiz
jet sosyete bana avrupa yakasını anımsattı azcık pazar günü 4 bölüm arka arkaya izledim .dediğin gibi beklentileri karşılamıyor tam anlamı ileAynı dizileri izliyoruz kuzum. Çukuru eşimden dolayı izliyorum. Ufak tefek cinayetler favorim. Jet sosyete güzel ama çok beklentimi karşılamadı.
yaa yazık dayanamaz hasretine cıkıp geliverirValla benimde seni gördüğümde aynı şey aklıma geliyor ahahahhahahaha bilmem haberim yok kendisinden büyük ayrılık yaşadık boşandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?