Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende bugün 1000 kalori alcam yine öyle düşünüyorum yarın cuma çünkü zaten gitmiyo regl olcam sistim

Aksama birakma yarin kalorileri temem mi sonra gitmiyo kilo seni etiketledigim msjimi oku carsamba kalorisiyle alakali

tamam bunuda dikkate alcam dün akşam kaloimdende az aldım canım istemdei toktum çünkü

Tmm canim yarin yapıcam allah yardımcımız olsun sanki evde rahat yapilabilirmis gibi geldi insallah basim agrimaz
ben eski işimdeyken yapmıştım kuzum bi tavsiye akşam 8e falan bi bardak süt bırak sonra açlık bastırıyor sanırım bende baş ağrısı yapmıştı ben hiç tamamen yapmadım yani illa bi iki lokma bişeyler atıyodum ağzıma ama yine baya farketmişti yine yapmayı düşünüyorumm

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım güzel olmuş beğendim

afiyet olsun canım akşam az değil mi doyabildin mi

bnmki geliyo valla geçen cumartesi esime sormş kaptinn uyuyo mu kahvaltıya gitcm diye eşimde uyuyo demiş ki normalde uyumam onu işe gönderir işlerimi halleder dısarı cıkarm :
Aman eksik kalsın gelmesin otursun yerinde açma telefonu uyuyordum de

yemekten çok ara gördüm keşke kahvaltı olsaydı canım afiyet olsun kahvaltı olmadığından kuru pastalar görmezden gelindi

afiyet olsun kuzum güzel olmuş

Bu yesil cay detoxuypa kac kilo gidiyo kizlar bide bir gunmu yapiliyo
haftada sadece 1 gün ama bence o kadarı bile fazla en fazla bence ayda 1 yapın ben 3 kez yapmıştım bi kere 1400 bi kere 1100 bikere 800 vermiştim ama bünyeye göre değişir tabi bu

güzel kuzum afiyet olusn keşke o akşamki kurabiye ve canga yerine 2 kaşık puding kaşıklasaydın

ay kitaplk cok güzelmişşşşş bayıldıımmmm
ben onu yanlışıkla eklemşim yaa kaldıramadım bizde kitaplık alcaz ya facede gömüştüm nişanlıma atayım diye çekmiştim ikeada çok güzel var ama çok pahalı

evde tv mi yok ay şok ben bilmiyodum

önce menünü yaz sonra niye üzüldüğünü
yazıyorum şimdi

dün kalorimi bile tamamlamadım ama artıdayım regl olcam şişkinlik var sanırım aslında göbeğime bakınca hiç sis değil ama tartıda niye böyle bugün akşam yemeği yemicem
poncikbirgelincik canim ben de cuma kilomu bugun gordum gun kurusu ile yapicam bu kuru yoksa basim agriyabilir yarina baya etkiler diye düşünüyorum
ne güzel görmüşsün ben artıdayım nasıl olduysa regl olcam belirtlierim başladı ondan sanırım bi kac tane gün kurusu atarsın kuzum ağzına ağrımaz inşallah başın

dünkü menüm

sabah
2 dilim tb ekmeği
5 tane topik peynir
2 tane az tereyağında yumurta
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
4 yk sebzeli kepekli makarna
1 şiş tavuk
1 yk yoğurt

akşam
1 kase tarhana çorbası

kalorimi bile doldurmadım ama artıdayım

ayy kitaplık temizlemek cok zor diyolar

yüksek gerilimden yandı ya sonrra yaptırmadık

akşama doğru sütlü yeşil çaymı içsen acaba
suyu ne kdar içtin regli olcaksın diye böyledir yeşil çay iç sütlü yapyon ya yada soğan suyu iç şişliği alıyor o
Eki Görüntüle 2130102

kızlar bi bakın ben etiketlediklerinizi not alıyorum ama eksik var mı
Buki_89 kuzum sende puanını hesaplayıp söyler misin bana
swty takıma uğramıyor onu çıkaralım listeden selcan bu hafta gelmezse onu da çıkaralım haksızlık olmasın

makarnadan olabilir mi acaba peynirler tuzlu muu gerci bende alıyorm burgularından normal ama

ayy kitaplık temizlemek cok zor diyolar
olsun ben temizlerim ya

hadi ya hiç haberim yoktu ben duramam sanırım tvsiz bağımlı değilim ama evde kimse yokken ses arıyorum genelde yanlızım

sütte yeşil çayda var ama burda yapamam çünkü sütü kaynatmam lazım kyanatacak yer yok burda
suyu 3 litre içtim bol bol içiyorum ama reglden öyle oluyo bürodayım burda soğan kürüde yapamamki
onları bu hafta halledicem ben kuzum geçen hafta bakamadım gamzeyi de çıkarıcam gelince tekrar eklerim

makarnadan olabilir mi acaba peynirler tuzlu muu gerci bende alıyorm burgularından normal ama
sanmıyorum peynirleri hep yiyorum öyle aşırı tuzlu değil topik peynir işte reglden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…