- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.801
Gelemez ahahahahhahajahahh dayanamaz mı bisey dicem şimdi neyseeeyaa yazık dayanamaz hasretine cıkıp geliverir
ıyk ortak dizi izlememek çok kötüeşim bana tv de izletmiyo karadenizi aynı gün diriliş var cünkü bende geçmş bölümlerini izliyorm
bende bugün 1000 kalori alcam yine öyle düşünüyorum yarın cuma çünkü zaten gitmiyo regl olcam sistimSoylemem bugun onemli gunkuzum dün kalorim azdi ya bugunku kilomda cikamayabilirim yarin bi degisiklik yaptim bu hafta poncikbirgelincik sende duy sali az kalori aldigimizdan kilo cok gidiyo carsamba asiri bi kalori var sonra sali verdigimiz geri geliyo ben bu sefer carsamba yani bugun 1500 kalorim var ama 1300 alicam yarin tartilip test edicem sonra soylicem kilomu söz
Aksama birakma yarin kalorileri temem mi sonra gitmiyo kiloseni etiketledigim msjimi oku carsamba kalorisiyle alakali
ben eski işimdeyken yapmıştım kuzum bi tavsiye akşam 8e falan bi bardak süt bırak sonra açlık bastırıyor sanırım bende baş ağrısı yapmıştı ben hiç tamamen yapmadım yani illa bi iki lokma bişeyler atıyodum ağzıma ama yine baya farketmişti yine yapmayı düşünüyorummTmm canim yarin yapıcam allah yardımcımız olsun sanki evde rahat yapilabilirmis gibi geldi insallah basim agrimaz
SchonerDuft
Kahvalti
2 yumurta bi parça tulum peyniri 5 Zeytin domates salatalik ve 2 parca eksi mayali tam bugday ekmeğini pekmezle yedim
Oglen 1 kase kisir
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Cacık
Börülce salatasi
Gun icinde sade kahve ve yesil cay
afiyet olsun canım güzel olmuş beğendimMenümSchonerDuft
Sabah
Haşlanmış 2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
Zeytin
Ara
Bir kase kuruyemiş
Kahve 3-4 badem şekeri
Akşam
Yeşil fasulye kavurması
Ara
Yarım elma
Bol su
poncikbirgelincik
45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
1000 ip 50 puan
Toplam 68 puan
Slm kizlar bnde yazayim menuyu
sabah
1 yymurta
1 kasik yulaf
Azcii lor 2 kasik
1 minnak bitter
Anamm ne ka az yemisim
Ara
2 kayisi
3 4 tane badem
Oglen arkadasim.pasta almis gecmis dgum.gnum.icin 3 catal aldim ayip almasin diye ama canim hic cekmiyordu hatta boehhh
Ikimdi
3 kasik yogurt
2 cilek
Aksam
3 kofte
1 domates
bnmki geliyo valla geçen cumartesi esime sormş kaptinn uyuyo mu kahvaltıya gitcm diye eşimde uyuyo demiş ki normalde uyumam onu işe gönderir işlerimi halleder dısarı cıkarm :Gelemez ahahahahhahajahahh dayanamaz mı bisey dicem şimdi neyseee
valla cok kötü yaaa hiçte sevmiyorm o diziyiiıyk ortak dizi izlememek çok kötü
Aman eksik kalsın gelmesin otursun yerinde açma telefonu uyuyordum debnmki geliyo valla geçen cumartesi esime sormş kaptinn uyuyo mu kahvaltıya gitcm diye eşimde uyuyo demiş ki normalde uyumam onu işe gönderir işlerimi halleder dısarı cıkarm :
coh seviyo beni yapamıyo benden ayrıAman eksik kalsın gelmesin otursun yerinde açma telefonu uyuyordum de
yemekten çok ara gördüm keşke kahvaltı olsaydı canım afiyet olsun kahvaltı olmadığından kuru pastalar görmezden gelindiSchonerDuft
Kizlar bugun egitimdeydim kahvalti yapamadim
Ara kahve
2 kuru pasta
Oglen 2 kasik havuc kabak karisik tarator
2 kasik zeytinyagli pazi
2 kasik marul salatasi
2 kasik roka salatasi
Ara kahve
Ara kahve yine
Aksam 1 kepce mercimek corbasi
2 kasik mantar sote
Ara 2 kupa cay
Sabah
1 omlet zeytinyağlı
30 40 gr kadar kaşar
2 dilim ekmek
2 sürümlük tereyağı üstüne bal
Ara
1 büyük kupa nescafe sütlü şekersiz
1 yeşil elma 50 60 gr kadar ortalama
Öğlen
1 kase bezelye
1 havuç 1 dilim elma
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
100 gr kadar kağıt kebabı
1 kepçe mercimek çorba
3 yk bezelye
15 dakika yürüyüşe zorladım kendimi
Suyu 2lt oldu 3e tamamlicam
haftada sadece 1 gün ama bence o kadarı bile fazla en fazla bence ayda 1 yapın ben 3 kez yapmıştım bi kere 1400 bi kere 1100 bikere 800 vermiştim ama bünyeye göre değişir tabi buBu yesil cay detoxuypa kac kilo gidiyo kizlar bide bir gunmu yapiliyo
Benim menum de soyle
sabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu ve 1 tk pekmez
3 yk suzme yogurt
3 isirik ev ekmegi beyaz
4 zeytin
bol domates marul biber söğüş
1 kk suzme peynir
ara
1 kase saglikli pudink findik soslu
2 ck ev yapimi findik ezmesi
aksam
2 yk pirasa
4 ad. firinda sebze mucverii
2 yk suzme yogurt
biraz once
yesil cay 1 isirik canga yarim avuc fındık 1 isirik kurabiye
poncikbirgelincik 120 dk tempolu yuruyus 24 puan
150 sumo 60 puan toplam 84 puan
ben onu yanlışıkla eklemşim yaa kaldıramadımay kitaplk cok güzelmişşşşş bayıldıımmmm
evde tv mi yok ay şok ben bilmiyodumsen bakma anne ben bakarım diyordur sana
ben hep mutfakta yiyorum evde tv yok zaten bizim orjinal bir aileyiz biztelefondan youtubeyi açıyorum keyifle yapıyorum...
ayça kaya diyeti nasıl birşey bana örnek verir misin
100 gr 81 kalori kuzu çok değil . 3 yk dediğim 3 lokma gibi birşey
youtubeden izliyorum kız bende tv yok unuttun mu
dimi insan mutlu olunca aklına gelmiyor yemek
yazıyorum şimdiönce menünü yaz sonra niye üzüldüğünü
Ahahahahhaha hazır ol kesin gelircoh seviyo beni yapamıyo benden ayrıbu akşam misafirlerim var inşallah duyupta gelmez
dün kalorimi bile tamamlamadım ama artıdayım regl olcam şişkinlik var sanırım aslında göbeğime bakınca hiç sis değil ama tartıda niye böyleponcikbirgelincik ne oldu kuzum
ne güzel görmüşsün ben artıdayım nasıl olduysa regl olcam belirtlierim başladı ondan sanırım bi kac tane gün kurusu atarsın kuzum ağzına ağrımaz inşallah başınponcikbirgelincik canim ben de cuma kilomu bugun gordum gun kurusu ile yapicam bu kuru yoksa basim agriyabilir yarina baya etkiler diye düşünüyorum
ayy kitaplık temizlemek cok zor diyolaryemekten çok ara gördüm keşke kahvaltı olsaydı canım afiyet olsun kahvaltı olmadığından kuru pastalar görmezden gelindi
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
haftada sadece 1 gün ama bence o kadarı bile fazla en fazla bence ayda 1 yapın ben 3 kez yapmıştım bi kere 1400 bi kere 1100 bikere 800 vermiştim ama bünyeye göre değişir tabi bu
güzel kuzum afiyet olusn keşke o akşamki kurabiye ve canga yerine 2 kaşık puding kaşıklasaydın
ben onu yanlışıkla eklemşim yaa kaldıramadımbizde kitaplık alcaz ya facede gömüştüm nişanlıma atayım diye çekmiştim ikeada çok güzel var ama çok pahalı
evde tv mi yok ay şok ben bilmiyodum
yazıyorum şimdi
yüksek gerilimden yandı ya sonrra yaptırmadıkyemekten çok ara gördüm keşke kahvaltı olsaydı canım afiyet olsun kahvaltı olmadığından kuru pastalar görmezden gelindi
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
haftada sadece 1 gün ama bence o kadarı bile fazla en fazla bence ayda 1 yapın ben 3 kez yapmıştım bi kere 1400 bi kere 1100 bikere 800 vermiştim ama bünyeye göre değişir tabi bu
güzel kuzum afiyet olusn keşke o akşamki kurabiye ve canga yerine 2 kaşık puding kaşıklasaydın
ben onu yanlışıkla eklemşim yaa kaldıramadımbizde kitaplık alcaz ya facede gömüştüm nişanlıma atayım diye çekmiştim ikeada çok güzel var ama çok pahalı
evde tv mi yok ay şok ben bilmiyodum
yazıyorum şimdi
dün kalorimi bile tamamlamadım ama artıdayım regl olcam şişkinlik var sanırım aslında göbeğime bakınca hiç sis değil ama tartıda niye böylebugün akşam yemeği yemicem
ne güzel görmüşsün ben artıdayım nasıl olduysa regl olcam belirtlierim başladı ondan sanırım bi kac tane gün kurusu atarsın kuzum ağzına ağrımaz inşallah başın
suyu ne kdar içtin regli olcaksın diye böyledir yeşil çay iç sütlü yapyon ya yada soğan suyu iç şişliği alıyor odünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeği
5 tane topik peynir
2 tane az tereyağında yumurta
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
4 yk sebzeli kepekli makarna
1 şiş tavuk
1 yk yoğurt
akşam
1 kase tarhana çorbası
kalorimi bile doldurmadım ama artıdayım
swty takıma uğramıyor onu çıkaralım listeden selcan bu hafta gelmezse onu da çıkaralım haksızlık olmasınEki Görüntüle 2130102
kızlar bi bakın ben etiketlediklerinizi not alıyorum ama eksik var mı
Buki_89 kuzum sende puanını hesaplayıp söyler misin bana
makarnadan olabilir mi acabadünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeği
5 tane topik peynir
2 tane az tereyağında yumurta
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
4 yk sebzeli kepekli makarna
1 şiş tavuk
1 yk yoğurt
akşam
1 kase tarhana çorbası
kalorimi bile doldurmadım ama artıdayım
cınım kaynanam
ye iç yat modundayım ellemeyin bana eşimde yedriyyo sagolsnn
dün bi haaftalara göre hamilelk fotosu gördk senin göbegn niye bu kadar değil az yiyosn işte dedi gidip döner yaptırmş
Bu biraz eski kızyaaa cok güzel duruyo amaaa
olsun ben temizlerim yaayy kitaplık temizlemek cok zor diyolar
hadi ya hiç haberim yoktu ben duramam sanırım tvsiz bağımlı değilim ama evde kimse yokken ses arıyorum genelde yanlızımyüksek gerilimden yandı ya sonrra yaptırmadık
akşama doğru sütlü yeşil çaymı içsen acaba
suyu ne kdar içtin regli olcaksın diye böyledir yeşil çay iç sütlü yapyon ya yada soğan suyu iç şişliği alıyor o
swty takıma uğramıyor onu çıkaralım listeden selcan bu hafta gelmezse onu da çıkaralım haksızlık olmasın
sanmıyorum peynirleri hep yiyorum öyle aşırı tuzlu değil topik peynir işte reglden oldumakarnadan olabilir mi acabapeynirler tuzlu muu gerci bende alıyorm burgularından normal ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?