- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.181
nikah için çok şık döpiyesler var hatta geçen baktım bi tane ben ama nerde giyicem şimdi diye geri bıraktımpudra pembesiydi çok hoşuma gitmişti
geçen ay arkadaşım almıştı dayısının düğünü için bir elbise çokk hoştu gerçekten
önden göğüs kısmından çapraz gelen iki tül boyunda bağlanıyo sırtı çok olmasada açık
belden oturtmalı eteğinin yanlarında tutturulmuş tutturulan yerlerdede boyundan geçen tüllerden vardı..rengi su yeşiliydi ama çokkk hoştu gerçekten
nasıl anlattım bilmiyorum anlarsın inşlh
canım walla süper anlattın
baktığım elbiselerin fot. çekip koyucam zaten özelden msj atarım bkarsın fikir vermiş olursun canım hemm
tamam canım buraya eklersin
hepsiburadaya baktınmı şimdi baktım iki tanesini beğendim
canımm ben çıkıyorum mesaim bitti evime gidip uyumak istiyorumda nerdeeee daha ütü yapıcammmmmmm ufffffff
yarın sabah gelebilirim anca allah izin verirse anneme gidicektim ama yarına kaldı çokk öpüyorummm kalorisiz akşamlar diliyorum balımmmm
bu arada eczanede bi tartılıyım diorum artık evdekine güvenemiyorumm napimm
sonuç inşallah beni çıldırmazz
merhaba hatunlarrr ben geldimmm
akşam yemeğim
bir kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 dilim piliç burger yağsız tost makinesinde pişmiş
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
esoşş edooşşş nabersiniz bacılarr..
iyi akşamlar kızlar,45 dakika sporumu yaptım sonra oğlanı parka götürdüm bişey dikkatimi çekti genelde yusufu parka ya sabah yada akşama doğru götürüyorum ve genelde aynı insanlarla karşılaşıyoruz bazı kadınlar var kurumuş kabuğuna girmiş bazılarıda benim gibi tombiş zayıf olanlar genelde bişeyler yiyorlar ya çekirdek ya ıvır zıvır ama türk insanın mantığı şişman birini görünce yemiş yemiş s..m.ı.ş derler hiç katılmıyorum genetik meselesi yaratılış meselesi .........
siteyi turladık oğlan yoruldu kendini bana taşıttı benim oğlan biraz ağır belim ağrıdı sitenin spor aletleriyle spor yaptım ama sonra ne yaptım bir magnum yedim çok pişmanımama biraz sonra yarım saat daha spor yapıcam şeytana uydum allah affetsin
evde yemeğim vardı ama canım saat tam altıda tarhana çorbası istedi kalktım yaptım akşam yemeğim 2 tabak tarhana çorbası acılı yaptım 5 tane de altınbaşak ama şu magnum işi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?