- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.821
oy hakket agır gibi duruyo
bence makarnadan olduolsun ben temizlerim ya
hadi ya hiç haberim yoktu ben duramam sanırım tvsiz bağımlı değilim ama evde kimse yokken ses arıyorum genelde yanlızım
sütte yeşil çayda var ama burda yapamam çünkü sütü kaynatmam lazım kyanatacak yer yok burda
suyu 3 litre içtim bol bol içiyorum ama reglden öyle oluyo bürodayım burda soğan kürüde yapamamki
onları bu hafta halledicem ben kuzum geçen hafta bakamadım gamzeyi de çıkarıcam gelince tekrar eklerim
sanmıyorum peynirleri hep yiyorum öyle aşırı tuzlu değil topik peynir işte reglden oldu
Ahahahahha onu da anladimhiç bişeyde yapamıyorm anca lafta
bence makarnadan oldu
İvet 30-35 kg en azoy hakket agır gibi duruyo
bn gelinligi zor tasımışım bide bununla ugrasamazdmİvet 30-35 kg en az
Pazar 16 Pazartesi 42,5Eki Görüntüle 2130102
kızlar bi bakın ben etiketlediklerinizi not alıyorum ama eksik var mı
Buki_89 kuzum sende puanını hesaplayıp söyler misin bana
tamam canım yazdımPazar 16 Pazartesi 42,5
Sali 14 carsamba 14
toplamda 86,5
işyerinde zor oluyo süt çok gaz yapıyoponcikbirgelincik canim ben bunu is yerinde yapamazdim erken kalkınca simdi gec kalktim cabuk aksam olur insallah iyi bi eksi gorurum
telefon var müzik film açabiliyorum sıkılırsam ki sıkılacak vakitte kalmıyor artık banaolsun ben temizlerim ya
hadi ya hiç haberim yoktu ben duramam sanırım tvsiz bağımlı değilim ama evde kimse yokken ses arıyorum genelde yanlızım
sütte yeşil çayda var ama burda yapamam çünkü sütü kaynatmam lazım kyanatacak yer yok burda
suyu 3 litre içtim bol bol içiyorum ama reglden öyle oluyo bürodayım burda soğan kürüde yapamamki
onları bu hafta halledicem ben kuzum geçen hafta bakamadım gamzeyi de çıkarıcam gelince tekrar eklerim
sanmıyorum peynirleri hep yiyorum öyle aşırı tuzlu değil topik peynir işte reglden oldu
mevsimden olur canım stres ypar kilo vermek erkene çekerbide ben 2 aydır erken oluyorum acaba niye şuan daha olmadım ama belirtiler var normalde haftaya cumartesi olmam lazımdıkaptinn SchonerDuft
sabah 2 dilim ekmek + 4 yk makarna yeyince şişersin kuzum bugün karbonhidratı azaltırsan gideryok makarna kepekliydi ve makarnasından çok sebzesi vardı hem saat 1 de yedim onla hiç alakası olduğunu düşünmüyorum
bende oyle dusunmustum sonra etiket fiyati aldimdaha 5 ay var illa denk gelirlohusa serbeti koycam içine
aynen oyle diyorsen bakma anne ben bakarım diyordur sana
ben hep mutfakta yiyorum evde tv yok zaten bizim orjinal bir aileyiz biztelefondan youtubeyi açıyorum keyifle yapıyorum...
ayça kaya diyeti nasıl birşey bana örnek verir misin
100 gr 81 kalori kuzu çok değil . 3 yk dediğim 3 lokma gibi birşey
youtubeden izliyorum kız bende tv yok unuttun mu
dimi insan mutlu olunca aklına gelmiyor yemek
hic birinden vazgecemiyorum kuzum hepsini yemek istiyrumyemekten çok ara gördüm keşke kahvaltı olsaydı canım afiyet olsun kahvaltı olmadığından kuru pastalar görmezden gelindi
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
haftada sadece 1 gün ama bence o kadarı bile fazla en fazla bence ayda 1 yapın ben 3 kez yapmıştım bi kere 1400 bi kere 1100 bikere 800 vermiştim ama bünyeye göre değişir tabi bu
güzel kuzum afiyet olusn keşke o akşamki kurabiye ve canga yerine 2 kaşık puding kaşıklasaydın
ben onu yanlışıkla eklemşim yaa kaldıramadımbizde kitaplık alcaz ya facede gömüştüm nişanlıma atayım diye çekmiştim ikeada çok güzel var ama çok pahalı
evde tv mi yok ay şok ben bilmiyodum
yazıyorum şimdi
menulerin baya duzeldi cnm cok guzel afiyet olsun. Regl den dolayi sis vardirdünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeği
5 tane topik peynir
2 tane az tereyağında yumurta
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
4 yk sebzeli kepekli makarna
1 şiş tavuk
1 yk yoğurt
akşam
1 kase tarhana çorbası
kalorimi bile doldurmadım ama artıdayım
ayy valla mı korkutmabende oyle dusunmustum sonra etiket fiyati aldim
aynen oyle diyor
hic birinden vazgecemiyorum kuzum hepsini yemek istiyrum
menulerin baya duzeldi cnm cok guzel afiyet olsun. Regl den dolayi sis vardir
hay Allah ne yapmayi düsünüyosun canimyapmadı hiçbir etki cidden 3ü1 arada işe yarıyormuş ama wc için şekerli şeyler yemek istemiyorum
Regli şişliğim var şuan sanırım kabızlıkta yapıyor bugün çıkmazsam yarına ilaç alırım yapcak birşey yok .hay Allah ne yapmayi düsünüyosun canim
ne güzel zaman geçiyor ben akşamları yanlızım gerçi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bende ama keşke yanlız kalmasamtelefon var müzik film açabiliyorum sıkılırsam ki sıkılacak vakitte kalmıyor artık bana
mevsimden olur canım stres ypar kilo vermek erkene çeker
sabah 2 dilim ekmek + 4 yk makarna yeyince şişersin kuzum bugün karbonhidratı azaltırsan gider
bende oyle dusunmustum sonra etiket fiyati aldim
aynen oyle diyor
hic birinden vazgecemiyorum kuzum hepsini yemek istiyrum
menulerin baya duzeldi cnm cok guzel afiyet olsun. Regl den dolayi sis vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?