- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.841
az büyük sözü dinle yeme yeme nisana ne kaldı şurda sen protein yapsana bir günlük saf protein + akşam yada öğlen salata ye dicem de sevmiyon zaten yoğurt ve süt tüketirsin bol bolne güzel zaman geçiyor ben akşamları yanlızım gerçi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bende ama keşke yanlız kalmasam
geçen ay stresten oldu dedim ama bu ayda erken anlayamadım
kuzum o makarnanın çoğu sebzeydi ya karbonhidrat fazla almadım sabahki ekmekte unonun 2 ince dilimi fazla yemedim ben dün reglden tamamen buakşam yemek yemmicem
sağol kuzum muhtemelen ondan
anladim canim ay insallah su kabizlik sorunun bi yok olur yaaaRegli şişliğim var şuan sanırım kabızlıkta yapıyor bugün çıkmazsam yarına ilaç alırım yapcak birşey yok .
yemiyorum ki ne yedim kalorimi bile doldurmadım aç kalayım o zaman hiç bişey yemeyeyim zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek yemezsemde wc olayı sıkıntı oluyoaz büyük sözü dinle yeme yeme nisana ne kaldı şurda sen protein yapsana bir günlük saf protein + akşam yada öğlen salata ye dicem de sevmiyon zaten yoğurt ve süt tüketirsin bol bol
Evet canim izinliyim degerlendirmek istedimişyerinde zor oluyo süt çok gaz yapıyoama ben yapmıştım sen izinli misin bugün
Canim ben basagrisi icin ilac kullaniyordum arada icmiyordum uc gundir ixmiyorum ve tuvalets cikiyorum etkilerine bakayim dedim kabizlik var ondan olmus çünkü omrumde kabizlik cekmemistim.diyetisyene giderkeb bile belki kullandigin ilaclar etkiliyordur seni de ama tuvalete çıkmayınca bende kilo eksilmiyor dun çok rahat ciktim sabah da ciktim tartida eksi 700 dum dune goreRegli şişliğim var şuan sanırım kabızlıkta yapıyor bugün çıkmazsam yarına ilaç alırım yapcak birşey yok .
Poncik sen de lahanali listeyi yapsana canim nikah ne zamandi senin hizlandiralim kilo vermeniyemiyorum ki ne yedim kalorimi bile doldurmadım aç kalayım o zaman hiç bişey yemeyeyim zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek yemezsemde wc olayı sıkıntı oluyo
oh ne güzel hafta içi ne izni ki buEvet canim izinliyim degerlendirmek istedim
yiyebilceğimi sanmıyorum ben lahanayı kabağı denemek istedim ama ondan da şüpheliyimPoncik sen de lahanali listeyi yapsana canim nikah ne zamandi senin hizlandiralim kilo vermeni
Canim.annem teyzeme gitti çocuklar icin izin aldım 1 ayda aslinda iyi kilo verirsin 3 kilo bile göbeğini götürür karatau sansin varsa iki ogun yapsan ve meyve dahi yemesen cok iyi gider aslindaoh ne güzel hafta içi ne izni ki bu
yiyebilceğimi sanmıyorum ben lahanayı kabağı denemek istedim ama ondan da şüpheliyim
haftaya bi gün süt detoksu yaparım belki nikah tam belli değil ama nisan sonu olabilir bi ihtimal
aa neguzel tv yoksen bakma anne ben bakarım diyordur sana
ben hep mutfakta yiyorum evde tv yok zaten bizim orjinal bir aileyiz biztelefondan youtubeyi açıyorum keyifle yapıyorum...
ayça kaya diyeti nasıl birşey bana örnek verir misin
100 gr 81 kalori kuzu çok değil . 3 yk dediğim 3 lokma gibi birşey
youtubeden izliyorum kız bende tv yok unuttun mu
dimi insan mutlu olunca aklına gelmiyor yemek
dun arası bol bı gundu benım ıcınyemekten çok ara gördüm keşke kahvaltı olsaydı canım afiyet olsun kahvaltı olmadığından kuru pastalar görmezden gelindi
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
haftada sadece 1 gün ama bence o kadarı bile fazla en fazla bence ayda 1 yapın ben 3 kez yapmıştım bi kere 1400 bi kere 1100 bikere 800 vermiştim ama bünyeye göre değişir tabi bu
güzel kuzum afiyet olusn keşke o akşamki kurabiye ve canga yerine 2 kaşık puding kaşıklasaydın
ben onu yanlışıkla eklemşim yaa kaldıramadımbizde kitaplık alcaz ya facede gömüştüm nişanlıma atayım diye çekmiştim ikeada çok güzel var ama çok pahalı
evde tv mi yok ay şok ben bilmiyodum
yazıyorum şimdi
Canim.annem teyzeme gitti çocuklar icin izin aldım 1 ayda aslinda iyi kilo verirsin 3 kilo bile göbeğini götürür karatau sansin varsa iki ogun yapsan ve meyve dahi yemesen cok iyi gider aslinda
akşamları hafif yiyorum kuzum salata sevmiyorum çorba içtim mesela dün sadece 1 kase bugün hiçbişey yemicem akşam ki yarına biraz olsun eksi göreyim aslında karnım falan hiç sis değil göbeğim inik ama niye böyle fazla çkıyorum hiç anlamadımponcikbirgelincik canim hic bisey yapamam diyorsan aksami salata corbayla kapat bi hafta dene bakalim etkileyeceğini düşünüyorum ama regl haftasi zor oluyor aclik bastırıyor
aa neguzel tv yok
dun arası bol bı gundu benım ıcınhımm bı gunde 1 kılo ıyımıs haftaya persembe denıyım ben bı
canım bu arada temızlık spordan sayılıyomuydu ben hergun yapıyorumda en az 1 saat
ayy bnde cok severim yaNe güzel günlerdi yaa. Sürekli hareket istiyorum hayatımda şimdide kızıma partiler yapıyorum başkalarına yardımcı oluyorum.
sen bakma anne ben bakarım diyordur sana
ben hep mutfakta yiyorum evde tv yok zaten bizim orjinal bir aileyiz biztelefondan youtubeyi açıyorum keyifle yapıyorum...
ayça kaya diyeti nasıl birşey bana örnek verir misin
100 gr 81 kalori kuzu çok değil . 3 yk dediğim 3 lokma gibi birşey
youtubeden izliyorum kız bende tv yok unuttun mu
dimi insan mutlu olunca aklına gelmiyor yemek
ayca kayadan ornek vereyim cnm 5 gnluk bisey bugun sabah ananas 3 kasik yulaf ve yogurt vardi oglen de izgara balik ve cevizli salata ikindide sut meyve ve badem yiyecegim aksam da sebze haslama yogurt 5 gun ayri ayri menu ama evde olan seylerbenim favorim çukur ve ufak tefek cinayetler birde jet sosyeteyi keşfettimonu hiç izlemedim
üzümüde say bence şekerli sonuçta
ay keske sayılsaymıs kız nezamandır sorcak oluyorum unutuyorum temızlık seansım vardır benım ıse yaramadı burda bakonu yapamam çünkü öğle yemeğini baya bi geçe birakmam lazım onun için yani 2. öğünümü burasıda genelde o saatlerde yoğunlaşıyor zor gelir yani zaten ben 58 oldum mu göbeğim baya çekiliyor ben bu haftadan umutluydum baya dikkatlıydım çünkü ama bu seferde regl siskinliği var regl olursam bugün yarın haftaya 59 bile görürüm belki birden gider çünkü
akşamları hafif yiyorum kuzum salata sevmiyorum çorba içtim mesela dün sadece 1 kase bugün hiçbişey yemicem akşam ki yarına biraz olsun eksi göreyim aslında karnım falan hiç sis değil göbeğim inik ama niye böyle fazla çkıyorum hiç anlamadım
oh maşallahyok kuzum malesef sayılmıyor temizlik ve çalışma spordan ah keşke sayılsa
ah canim olmaz mi var ama neredeayy valla mı korkutmaseninki nasıldı masnaın fottosu var mı atsana bana
inşallah canım strese bağlı benimki geçmesi çok zoranladim canim ay insallah su kabizlik sorunun bi yok olur yaaa
yemiyorum ki ne yedim kalorimi bile doldurmadım aç kalayım o zaman hiç bişey yemeyeyim zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek yemezsemde wc olayı sıkıntı oluyo
benim genelde stresten oluyor birde çok ağrı kesici içmeye başladım çok normal bence. bu hafta 1 kilo verirsin muhtemelenCanim ben basagrisi icin ilac kullaniyordum arada icmiyordum uc gundir ixmiyorum ve tuvalets cikiyorum etkilerine bakayim dedim kabizlik var ondan olmus çünkü omrumde kabizlik cekmemistim.diyetisyene giderkeb bile belki kullandigin ilaclar etkiliyordur seni de ama tuvalete çıkmayınca bende kilo eksilmiyor dun çok rahat ciktim sabah da ciktim tartida eksi 700 dum dune gore
temmuzda dogum yaptım ben davul gıbı sıosmıstım sıcaktan cok zor oluyo valla kıpırdamak ıstemıyo ınsanah canim olmaz mi var ama nerede
Kizim olduktan sonra telin hafizasi surekli doluyor resmi videosu derken hafiza yetmiyor surekli pc ye atiyorum duzenleme vaktimde olmadigi icin full karışık
Sen ilk firsatta al derim sonra ugrasmazsin. Bir de son donemlerin yaz a gelecek ya dolasmaya halin olmayabilir. Sicak cok fena yapiyor.
sayılıyo demeyi çok isterdimay keske sayılsaymıs kız nezamandır sorcak oluyorum unutuyorum temızlık seansım vardır benım ıse yaramadı burda bak
bnmde geçen yegenlerm silmş galerimiah canim olmaz mi var ama nerede
Kizim olduktan sonra telin hafizasi surekli doluyor resmi videosu derken hafiza yetmiyor surekli pc ye atiyorum duzenleme vaktimde olmadigi icin full karışık
Sen ilk firsatta al derim sonra ugrasmazsin. Bir de son donemlerin yaz a gelecek ya dolasmaya halin olmayabilir. Sicak cok fena yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?