Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az büyük sözü dinle yeme yeme nisana ne kaldı şurda sen protein yapsana bir günlük saf protein + akşam yada öğlen salata ye dicem de sevmiyon zaten yoğurt ve süt tüketirsin bol bol

az büyük sözü dinle yeme yeme nisana ne kaldı şurda sen protein yapsana bir günlük saf protein + akşam yada öğlen salata ye dicem de sevmiyon zaten yoğurt ve süt tüketirsin bol bol
yemiyorum ki ne yedim kalorimi bile doldurmadım aç kalayım o zaman hiç bişey yemeyeyim zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek yemezsemde wc olayı sıkıntı oluyo

Regli şişliğim var şuan sanırım kabızlıkta yapıyor bugün çıkmazsam yarına ilaç alırım yapcak birşey yok .
Canim ben basagrisi icin ilac kullaniyordum arada icmiyordum uc gundir ixmiyorum ve tuvalets cikiyorum etkilerine bakayim dedim kabizlik var ondan olmus çünkü omrumde kabizlik cekmemistim.diyetisyene giderkeb bile belki kullandigin ilaclar etkiliyordur seni de ama tuvalete çıkmayınca bende kilo eksilmiyor dun çok rahat ciktim sabah da ciktim tartida eksi 700 dum dune gore

yemiyorum ki ne yedim kalorimi bile doldurmadım aç kalayım o zaman hiç bişey yemeyeyim zaten protein ağırlıklı yiyorum ekmek yemezsemde wc olayı sıkıntı oluyo
Poncik sen de lahanali listeyi yapsana canim nikah ne zamandi senin hizlandiralim kilo vermeni

Evet canim izinliyim degerlendirmek istedim
oh ne güzel hafta içi ne izni ki bu

Poncik sen de lahanali listeyi yapsana canim nikah ne zamandi senin hizlandiralim kilo vermeni
yiyebilceğimi sanmıyorum ben lahanayı kabağı denemek istedim ama ondan da şüpheliyim
haftaya bi gün süt detoksu yaparım belki nikah tam belli değil ama nisan sonu olabilir bi ihtimal

Canim.annem teyzeme gitti çocuklar icin izin aldım 1 ayda aslinda iyi kilo verirsin 3 kilo bile göbeğini götürür karatau sansin varsa iki ogun yapsan ve meyve dahi yemesen cok iyi gider aslinda

aa neguzel tv yok
dun arası bol bı gundu benım ıcın hımm bı gunde 1 kılo ıyımıs haftaya persembe denıyım ben bı
canım bu arada temızlık spordan sayılıyomuydu ben hergun yapıyorumda en az 1 saat

Canim.annem teyzeme gitti çocuklar icin izin aldım 1 ayda aslinda iyi kilo verirsin 3 kilo bile göbeğini götürür karatau sansin varsa iki ogun yapsan ve meyve dahi yemesen cok iyi gider aslinda

onu yapamam çünkü öğle yemeğini baya bi geçe birakmam lazım onun için yani 2. öğünümü burasıda genelde o saatlerde yoğunlaşıyor zor gelir yani zaten ben 58 oldum mu göbeğim baya çekiliyor ben bu haftadan umutluydum baya dikkatlıydım çünkü ama bu seferde regl siskinliği var regl olursam bugün yarın haftaya 59 bile görürüm belki birden gider çünkü

poncikbirgelincik canim hic bisey yapamam diyorsan aksami salata corbayla kapat bi hafta dene bakalim etkileyeceğini düşünüyorum ama regl haftasi zor oluyor aclik bastırıyor
akşamları hafif yiyorum kuzum salata sevmiyorum çorba içtim mesela dün sadece 1 kase bugün hiçbişey yemicem akşam ki yarına biraz olsun eksi göreyim aslında karnım falan hiç sis değil göbeğim inik ama niye böyle fazla çkıyorum hiç anlamadım

oh maşallah yok kuzum malesef sayılmıyor temizlik ve çalışma spordan ah keşke sayılsa

Merhaba arkadaşlar
Umarım herşey yolundadır dün akşamdan bu yana hiç giremedim. Geçmişi okumaya şu an hiç uygun değilim ama ilk fırsatta okuyacağım bişey kaçırmak istemem. Dün menüm genel olarak iyiydi zaten yemek yapmadım mutfağa girecek zamanım olmadı. Ev halkına dışarıdan yemek söyledik. Eşim kahvaltı tercih etti bende ton balığı ve kinoalı chialı bulgur

benim favorim çukur ve ufak tefek cinayetler birde jet sosyeteyi keşfettim onu hiç izlemedim

üzümüde say bence şekerli sonuçta
ayca kayadan ornek vereyim cnm 5 gnluk bisey bugun sabah ananas 3 kasik yulaf ve yogurt vardi oglen de izgara balik ve cevizli salata ikindide sut meyve ve badem yiyecegim aksam da sebze haslama yogurt 5 gun ayri ayri menu ama evde olan seyler

ay keske sayılsaymıs kız nezamandır sorcak oluyorum unutuyorum temızlık seansım vardır benım ıse yaramadı burda bak

ayy valla mı korkutma seninki nasıldı masnaın fottosu var mı atsana bana
ah canim olmaz mi var ama nerede
Kizim olduktan sonra telin hafizasi surekli doluyor resmi videosu derken hafiza yetmiyor surekli pc ye atiyorum duzenleme vaktimde olmadigi icin full karışık

Sen ilk firsatta al derim sonra ugrasmazsin. Bir de son donemlerin yaz a gelecek ya dolasmaya halin olmayabilir. Sicak cok fena yapiyor.

anladim canim ay insallah su kabizlik sorunun bi yok olur yaaa
inşallah canım strese bağlı benimki geçmesi çok zor

benim genelde stresten oluyor birde çok ağrı kesici içmeye başladım çok normal bence. bu hafta 1 kilo verirsin muhtemelen

temmuzda dogum yaptım ben davul gıbı sıosmıstım sıcaktan cok zor oluyo valla kıpırdamak ıstemıyo ınsan

bnmde geçen yegenlerm silmş galerimi bütn fotolarını at bence pc ye insan üzülüyo gidince..
alayım ben madem bu ay internettn de bakaym zaten küçük alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…