Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla olmaması büyük avantaj bizim için
ayca kayadan ornek vereyim cnm 5 gnluk bisey bugun sabah ananas 3 kasik yulaf ve yogurt vardi oglen de izgara balik ve cevizli salata ikindide sut meyve ve badem yiyecegim aksam da sebze haslama yogurt 5 gun ayri ayri menu ama evde olan seyler
ızgara balık falan yemem ki ben öğlen nerde bulcam yesemde ben bildiğimi yapayım yine

Tartildin mi yarina baya eksi cikarsin bugun de dikkat edersen

poncikbirgelincik canim bu hafta benim dw oyle gibegim sis degildi o sekilde regl oldum kabak detoksuyla daha cok gitmesi gerekirdi mesela az gitmistu 3 gun sonra regl oldum
reglden demek ki inşallah olunca birden gider çünkü dikkat ettim bu hafta bide geçen hafta oruç etkilemişti wc olayı düzensizdi benim inşallah bugün yarın olurum da haftaya bişeyim kalmaz

reglden demek ki inşallah olunca birden gider çünkü dikkat ettim bu hafta bide geçen hafta oruç etkilemişti wc olayı düzensizdi benim inşallah bugün yarın olurum da haftaya bişeyim kalmaz
Insallah canim ben de bu detokstan sonra kacamaksiz devam edicem birden gitsin diye yarin da detoks sayilir lahanali liste baya motiveyim bugun ramazana kadar vermek.istiyorum çünkü bidw çok bunaldim mayista 2 yil olacak gereksiz uzattim bu isi

canım bu detokstan sonra 200 300 geri gelebilir ama belli de olmaz inşallah öyle devam edelim kaldı ramazana 1,5 ay

kızlar reglinin sökülmesi için soğan suyu dışında ne yapabilirim
maydanoz kürü olur hem kilo vermeyede etkili ıhlamur da iyi geliyor ama 1 fincanı geçirme kuzum baş ağrısı baş dönmesi yapabilir

ben bi soganı bide maydanozu biliyorm kuzum
karıştırayım o zaman ben azcık ikisni
içerde suyun içinde kaynamazsa dogana kadar iyi olur evet bu yaz cok sıcak olcakmışta
ahahaah çok güldüm nbuna
ton baligi var kuzum:)

kiraz sapi ic:)
ton balığı ancak sandviç olcakta yicem başka türlü yiyemiyorum ben yeme konusunda değişiğim çok seçerim herşey yiyemem

karıştırayım o zaman ben azcık ikisni

ahahaah çok güldüm nbuna

ton balığı ancak sandviç olcakta yicem başka türlü yiyemiyorum ben yeme konusunda değişiğim çok seçerim herşey yiyemem
hee karıstır sende böbrek değil su motoru mu takılı kuzum neyine güveniyosn bu kadar

temmuzda dogum yaptım ben davul gıbı sıosmıstım sıcaktan cok zor oluyo valla kıpırdamak ıstemıyo ınsan
aynen canim cok fena sicaklar. Soguk daha iyi
bnmde geçen yegenlerm silmş galerimi bütn fotolarını at bence pc ye insan üzülüyo gidince..
alayım ben madem bu ay internettn de bakaym zaten küçük alırım
ay demeee gitti anilar desene
Al canim ama cok kucuk olmasin orta boy olsun dogumda mevlitte dogum gunude her zaman kullanirsin

Gelsin canim.200 300 farketmez yarin listeden atilmayim da sonra diyete devam obur cumaya da veririm biraz daha

aynen canim cok fena sicaklar. Soguk daha iyi

ay demeee gitti anilar desene
Al canim ama cok kucuk olmasin orta boy olsun dogumda mevlitte dogum gunude her zaman kullanirsin
gitti valla Allahtan eşimle olan fotolar ayrı klasördeydi
sen başka neler kullandn öle bana anlat bunları liste ypaym bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…