- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.861
valla olmaması büyük avantaj bizim içinaa neguzel tv yok
dun arası bol bı gundu benım ıcınhımm bı gunde 1 kılo ıyımıs haftaya persembe denıyım ben bı
canım bu arada temızlık spordan sayılıyomuydu ben hergun yapıyorumda en az 1 saat
ızgara balık falan yemem ki ben öğlen nerde bulcam yesemde ben bildiğimi yapayım yineayca kayadan ornek vereyim cnm 5 gnluk bisey bugun sabah ananas 3 kasik yulaf ve yogurt vardi oglen de izgara balik ve cevizli salata ikindide sut meyve ve badem yiyecegim aksam da sebze haslama yogurt 5 gun ayri ayri menu ama evde olan seyler
neden stress yapiosun canim ?inşallah canım strese bağlı benimki geçmesi çok zor
Tartildin mi yarina baya eksi cikarsin bugun de dikkat edersenMerhaba arkadaşlar
Umarım herşey yolundadır dün akşamdan bu yana hiç giremedim. Geçmişi okumaya şu an hiç uygun değilim ama ilk fırsatta okuyacağım bişey kaçırmak istemem. Dün menüm genel olarak iyiydi zaten yemek yapmadım mutfağa girecek zamanım olmadı. Ev halkına dışarıdan yemek söyledik. Eşim kahvaltı tercih etti bende ton balığı ve kinoalı chialı bulgur
reglden demek ki inşallah olunca birden gider çünkü dikkat ettim bu hafta bide geçen hafta oruç etkilemişti wc olayı düzensizdi benim inşallah bugün yarın olurum da haftaya bişeyim kalmazponcikbirgelincik canim bu hafta benim dw oyle gibegim sis degildi o sekilde regl oldum kabak detoksuyla daha cok gitmesi gerekirdi mesela az gitmistu 3 gun sonra regl oldum
bnm eylülde olcaktemmuzda dogum yaptım ben davul gıbı sıosmıstım sıcaktan cok zor oluyo valla kıpırdamak ıstemıyo ınsan
ahh buki ahh görüyorsun işte uğursuzluk yakamı bırakmıyor kineden stress yapiosun canim ?
Insallah canim ben de bu detokstan sonra kacamaksiz devam edicem birden gitsin diye yarin da detoks sayilir lahanali liste baya motiveyim bugun ramazana kadar vermek.istiyorum çünkü bidw çok bunaldim mayista 2 yil olacak gereksiz uzattim bu isireglden demek ki inşallah olunca birden gider çünkü dikkat ettim bu hafta bide geçen hafta oruç etkilemişti wc olayı düzensizdi benim inşallah bugün yarın olurum da haftaya bişeyim kalmaz
Iyimis yine azcik serinler aksamlari falan bebis icinde iyi olurbnm eylülde olcak
ben bi soganı bide maydanozu biliyorm kuzumkızlar reglinin sökülmesi için soğan suyu dışında ne yapabilirim
içerde suyun içinde kaynamazsa dogana kadar iyi olur evet bu yaz cok sıcak olcakmıştaIyimis yine azcik serinler aksamlari falan bebis icinde iyi olur
ton baligi var kuzum:)valla olmaması büyük avantaj bizim için
ızgara balık falan yemem ki ben öğlen nerde bulcam yesemde ben bildiğimi yapayım yine
kiraz sapi ic:)kızlar reglinin sökülmesi için soğan suyu dışında ne yapabilirim
canım bu detokstan sonra 200 300 geri gelebilir ama belli de olmaz inşallah öyle devam edelim kaldı ramazana 1,5 ayInsallah canim ben de bu detokstan sonra kacamaksiz devam edicem birden gitsin diye yarin da detoks sayilir lahanali liste baya motiveyim bugun ramazana kadar vermek.istiyorum çünkü bidw çok bunaldim mayista 2 yil olacak gereksiz uzattim bu isi
maydanoz kürü olur hem kilo vermeyede etkili ıhlamur da iyi geliyor ama 1 fincanı geçirme kuzum baş ağrısı baş dönmesi yapabilirkızlar reglinin sökülmesi için soğan suyu dışında ne yapabilirim
karıştırayım o zaman ben azcık ikisniben bi soganı bide maydanozu biliyorm kuzum
ahahaahiçerde suyun içinde kaynamazsa dogana kadar iyi olur evet bu yaz cok sıcak olcakmışta
ton balığı ancak sandviç olcakta yicem başka türlü yiyemiyorum ben yeme konusunda değişiğim çok seçerim herşey yiyememton baligi var kuzum:)
kiraz sapi ic:)
hee karıstır sende böbrek değil su motoru mu takılı kuzum neyine güveniyosn bu kadarkarıştırayım o zaman ben azcık ikisni
ahahaahçok güldüm nbuna
ton balığı ancak sandviç olcakta yicem başka türlü yiyemiyorum ben yeme konusunda değişiğim çok seçerim herşey yiyemem
aynen canim cok fena sicaklar. Soguk daha iyitemmuzda dogum yaptım ben davul gıbı sıosmıstım sıcaktan cok zor oluyo valla kıpırdamak ıstemıyo ınsan
ay demeee gitti anilar desenebnmde geçen yegenlerm silmş galerimibütn fotolarını at bence pc ye insan üzülüyo gidince..
alayım ben madem bu ay internettn de bakaym zaten küçük alırım
Gelsin canim.200 300 farketmez yarin listeden atilmayim da sonra diyete devam obur cumaya da veririm biraz dahacanım bu detokstan sonra 200 300 geri gelebilir ama belli de olmaz inşallah öyle devam edelim kaldı ramazana 1,5 ay
maydanoz kürü olur hem kilo vermeyede etkili ıhlamur da iyi geliyor ama 1 fincanı geçirme kuzum baş ağrısı baş dönmesi yapabilir
gitti valla Allahtan eşimle olan fotolar ayrı klasördeydiaynen canim cok fena sicaklar. Soguk daha iyi
ay demeee gitti anilar desene
Al canim ama cok kucuk olmasin orta boy olsun dogumda mevlitte dogum gunude her zaman kullanirsin
Tartılmadım daha doğrusu uyanır uyanmaz çocuklarla uğraşmaya başladım ama bu yoğunlukla - çıkmalı diye düşünüyorumTartildin mi yarina baya eksi cikarsin bugun de dikkat edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?