- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #271.881
Tatliyi unuttunmu canimkızlaarr size bi soruuu akşam misafir var yemege menümde eksik avr mı sizce bana söyler misiniiizz
şehriye corbası
bakla yemegi
karnıyarık bulgur pilavı fırında patates(tek tabakta)
gül böreği
yag biberi-yogurtlu
haydari
salata
matdonoz içerim olmazsa kuzum ihlamur sevmiyorum zatencanım bu detokstan sonra 200 300 geri gelebilir ama belli de olmaz inşallah öyle devam edelim kaldı ramazana 1,5 ay
maydanoz kürü olur hem kilo vermeyede etkili ıhlamur da iyi geliyor ama 1 fincanı geçirme kuzum baş ağrısı baş dönmesi yapabilir
hee karıstır sende böbrek değil su motoru mu takılı kuzum neyine güveniyosn bu kadar
1 çeşit daha meze olabilir sanki kaç kişi geleceklerkızlaarr size bi soruuu akşam misafir var yemege menümde eksik avr mı sizce bana söyler misiniiizz
şehriye corbası
bakla yemegi
gül böreği
yag biberi-yogurtlu
haydari
salata
ay evet tatlıyı ablam getiricek o yüzdn pek takmıyorm kuzumTatliyi unuttunmu canim
yürüyüşe cık ılık banyo yap agrı kesicini iç sonra dinlennn hafifler agrın yorma kendisni streste yapmaaamatdonoz içerim olmazsa kuzum ihlamur sevmiyorum zaten
ağrım geçsin derdindeyim ama başka şeyleri düşünmüyorum sanırım
1 çeşit daha meze olabilir sanki kaç kişi gelecekler
benim fiks yemeğin barbunyadır herkeste bayılır barbunyama o olmazsa sanki ofram eksik olur senin menünde de bunun eksikliğini hissettim açıkçası barbunya olmasada bu tarz bişi olabilir ya da pembe sultan yap .yürüyüşe cık ılık banyo yap agrı kesicini iç sonra dinlennn hafifler agrın yorma kendisni streste yapmaaa
toplamda 8 kişi olcaz cocuklar hariç başka meze gelmedi aklıma yaa napsam ki sıcak bişeey mi yapsam
ay iyu barigitti valla Allahtan eşimle olan fotolar ayrı klasördeydi
sen başka neler kullandn öle bana anlat bunları liste ypaym bende
sarimsakli yogurtlu havuc salatasi nasil olurkızlaarr size bi soruuu akşam misafir var yemege menümde eksik avr mı sizce bana söyler misiniiizz
şehriye corbası
bakla yemegi
gül böreği
yag biberi-yogurtlu
haydari
salata
Tursu koysam olmaz mı ya baklayla barbunya aynı sofrada olmaz gibi geldi banabenim fiks yemeğin barbunyadır herkeste bayılır barbunyama o olmazsa sanki ofram eksik olur senin menünde de bunun eksikliğini hissettim açıkçası barbunya olmasada bu tarz bişi olabilir ya da pembe sultan yap .
yürüyemiyorum ki kızbacağım tutulmuş durumda
Insallah canim 7leri hizla bitirirsin sen inanıyorumTartılmadım daha doğrusu uyanır uyanmaz çocuklarla uğraşmaya başladım ama bu yoğunlukla - çıkmalı diye düşünüyorum
Ben tavukli yogurtlu salatasini yapiyorum begeniyorum yemegini hic yemedimKizlar kereviz salatasi mi kerevizin yemegi mi?? Hangisini yapayimmm
kurabiye agacı olabilir evettt sonra bebegin fotolarını asarm ben ona minik minikay iyu bari
Anlatayim kuzuumm
Odayi organizasyoncuya suslettik. Anne yatagi bebek besigi kapi susu balonlar falan filan.
Ikramliklar icin kurabiye agaci aldim, dun remsini attigin ayakli servisliklerden almistim, lohusa serbeti sebil zaten bardaklari falan . Masaya ortu falan da sermistim. Yatagima dantelli pikeceyizimden simdilik allima bunlar geldi geldikce yazarim .
sarimsakli yogurtlu havuc salatasi nasil olur
yemeğiii zentinyaglı havuclu fln bol limonluKizlar kereviz salatasi mi kerevizin yemegi mi?? Hangisini yapayimmm
Havuc ve kabagi az yagda kavurup yoğurt mayonezle dolapta biraz beklesin ben cok severimyürüyüşe cık ılık banyo yap agrı kesicini iç sonra dinlennn hafifler agrın yorma kendisni streste yapmaaa
toplamda 8 kişi olcaz cocuklar hariç başka meze gelmedi aklıma yaa napsam ki sıcak bişeey mi yapsam
kabak yok ki kuzuum bide yagbiberinide yogurtlu yapcm ikisi cok gelir sankiHa
Havuc ve kabagi az yagda kavurup yoğurt mayonezle dolapta biraz beklesin ben cok severim
sart sartkurabiye agacı olabilir evettt sonra bebegin fotolarını asarm ben ona minik minik
jardinyer alcam ben onu kullanırım ikramlıklar için poncik bakcak banadantelli pike sart
sarımsak kokusuna dayanamıyorm ben
oyle mi diyon tamam yemek yapayimm o zaman sag pl cnmyemeğiii zentinyaglı havuclu fln bol limonlu
kokulu tas ablam yapıyo ona yaptırırım artıkınsart sart
kurabiye agacida omurluk canim her organizasyonda kullanirsin
kokulu tas ile kizimin adini da yazdirdim
ayy sen hamissin haklisin kuzuummm
oyle mi diyon tamam yemek yapayimm o zaman sag pl cnm
ay cok hos soylemissin ya:)hee karıstır sende böbrek değil su motoru mu takılı kuzum neyine güveniyosn bu kadar
bnce yeterli cnim isrfa gerek yok herkes doyar sonucta amac doymaksa:)kızlaarr size bi soruuu akşam misafir var yemege menümde eksik avr mı sizce bana söyler misiniiizz
şehriye corbası
bakla yemegi
gül böreği
yag biberi-yogurtlu
haydari
salata
HE barbunya bakla aynı anda olmaz turşu koy gitsinTursu koysam olmaz mı ya baklayla barbunya aynı sofrada olmaz gibi geldi bana
aaa o zaman sen istiyor duuujjj
ikisini de sevmem benKizlar kereviz salatasi mi kerevizin yemegi mi?? Hangisini yapayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?