- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.161
İyiyim canım sen nasılsıngünaydın kuzu nasılsın
Iyiyim bende ne olsun . Ne zaman gidiyorsunuz belli oldu mu gidişinizİyiyim canım sen nasılsın
Sali günü gidiyoruz insallahIyiyim bende ne olsun . Ne zaman gidiyorsunuz belli oldu mu gidişiniz
Az kalmış :) günler geçmez şimdi sanaSali günü gidiyoruz insallah
Cnm 2 ya da 3 gun lahana yapacam sonrası bakarız bu arada 58.8 ımDetoks hafta içi daha kolay oluyor iyi yapmışsın. Ortalama sayabilirsin ama zor gelecekse diyetten soğursun
Sorma ya bi yandan sevincli bi yandan üzgünüm esimide ozleyecemAz kalmış :) günler geçmez şimdi sana
Ne kadar kalacaksınız canım sen gıdımce aılenle kafanmesgul olur uzulmezsın tadını cıkar bence uzakmıs da memleketinSorma ya bi yandan sevincli bi yandan üzgünüm esimide ozleyecem
Protein yapasım var benim de ya da kalori sayayım diyorum 1 hafta kilo almadan kontrol altına almalıyım. Lahana yap bakalım sen ne kadar vereceksin ona göre cesaret edersem bende yapayımCnm 2 ya da 3 gun lahana yapacam sonrası bakarız bu arada 58.8 ım
Olsun kardeşlerini daha uzun zamandır göremiyorsun çok iyi gelecek sana eşini de az özlemiş olursunSorma ya bi yandan sevincli bi yandan üzgünüm esimide ozleyecem
Valla sporsuz geçmiyor onlar canım plank squat yap günde belli dakikalar 1 haftada fark eder ben 2 3 dk plank yapıyordum 50 100 arası squat yapıyordum hemen belli oluyordu desem yeridirKızlar benim ust bacaklarım ın ıc kısımları selulıt ve sarkma var pantolonda bello degıl tamam ama ben sıkı dursun ıstıyorum nenyapsam sızce spor canım hıc ıstemıyor
Benım popom buyuk squat da buyıtır dıye duydum ondan cekınıyorumProtein yapasım var benim de ya da kalori sayayım diyorum 1 hafta kilo almadan kontrol altına almalıyım. Lahana yap bakalım sen ne kadar vereceksin ona göre cesaret edersem bende yapayım
Olsun kardeşlerini daha uzun zamandır göremiyorsun çok iyi gelecek sana eşini de az özlemiş olursun
Valla sporsuz geçmiyor onlar canım plank squat yap günde belli dakikalar 1 haftada fark eder ben 2 3 dk plank yapıyordum 50 100 arası squat yapıyordum hemen belli oluyordu desem yeridir
Aslında az çeşit amaCanım çok güzel şekeri bırakınca birer birer gidiyor kilolar. Pilav hoş gözükmüyor. Akşam da bana az geldi
Ben senin yediklerinin 3 katını yediğim halde gece hayallerle yatıyorum
Afiyet olsun güzel menünüz.Kizlar bugun de guzel bitireim artik menu yazmaktan sıkıldım ama yazayim
Kahvalti melemen 1 dilim tam bugday ekmegi ile söğüş domates salatalik maydonoz sogan 2 ceviz
Aksam
Kofte ve salata yogurt dışarda yedik degisiklik oldu bu 5 gun hem. Diyet kitap ev isi cocuklar filan hem yoruldum hem dinlendim guzeldi arada boyle zamanlara ihtiyacim var sanirim
Afiyet olsun. Ben de kahvaltı çok seviyorum. Sabah öğle, akşam yiyebilirim :)Menüm
Sabah 12:30
1 kase domatesli salata 1 poşet ton balığı
15:00
Süt nescafe
1 avuç tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Ara
1 yeşil elma 1 avuç yaban mersini
Akşam 19:00
Dışarı çıkmayı planlamıştık ama çok yorgundum hazırlanmaya halim yoktu eşim çocukların yemeğinden yedi bende kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 kase yeşil salata üstünde 2 kaşık lor peyniri
1/4 avokado 1 domates 2 kaşık süzme yoğurt
Kapya biber
Çay
Ama sizin hayatınızın hareketli olduğunu düşünüyorum. Çocuklar olduğu için. Normalde 1500/1600 yeterli. Ama amaç kilo vermek olunca galiba bu kalorinin 300 cal altında almak iyi olur.Arkadaşlar Pazartesi'den itibaren kalori saysam diyorum. Zigzag yapamam bazı günler çok az kalori alınıyor. Boy 176 kilo 79,5 sizce günlük kaç kalori almalıyım. Spor yok diye düşünürsek. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ben de 36. Aynı sayılırız..Yaş: 38sanırım takımın yaşlısı benim
1500 kalorinin altına hiç inmedim ara öğünlere kuruyemiş eklediğim günler 2000 e bile çıkıyor olabilirim
Selülit şeker, ekmek, karbonhidrat yeyince çoğalıyor. Bol miktarda sıvı alınca da nispeten azalıyor. Sporla da şekle giriyor. En önemlisi su oranını artırmak, şekerli ve karbonhidratlı beslenmeyi sıfırlamak vKızlar benim ust bacaklarım ın ıc kısımları selulıt ve sarkma var pantolonda bello degıl tamam ama ben sıkı dursun ıstıyorum nenyapsam sızce spor canım hıc ıstemıyor
Pancara sorsana o bilir kesinBenım popom buyuk squat da buyıtır dıye duydum ondan cekınıyorum
Gün de 3 lt su içiyorum şeker hayatıma arada giriyor ama kilo çok olunca malesef azalmıyor çok fazlaAslında az çeşit ama
Afiyet olsun güzel menünüz.
Afiyet olsun. Ben de kahvaltı çok seviyorum. Sabah öğle, akşam yiyebilirim :)
Ama sizin hayatınızın hareketli olduğunu düşünüyorum. Çocuklar olduğu için. Normalde 1500/1600 yeterli. Ama amaç kilo vermek olunca galiba bu kalorinin 300 cal altında almak iyi olur.
Ben de 36. Aynı sayılırız..
Selülit şeker, ekmek, karbonhidrat yeyince çoğalıyor. Bol miktarda sıvı alınca da nispeten azalıyor. Sporla da şekle giriyor. En önemlisi su oranını artırmak, şekerli ve karbonhidratlı beslenmeyi sıfırlamak v
Büyütmez canim buyuk ağırlıklarla yapmazsan sadece toparlar kaldirir sekle sokar ic bacak icin en iyisi sumo squatSekerPancarii canim squat popoyi buyuturmu basen ve bacaklarin ic kismini eritmek icin hangi egzersizleri yapabilirim
Agirlikla yapmam zaten o zaman az ip az squat gunluk yapayim duzenli ise yarasinBüyütmez canim buyuk ağırlıklarla yapmazsan sadece toparlar kaldirir sekle sokar ic bacak icin en iyisi sumo squat
Aylardir eimek seker ayda 1 felan hayatimda aniden kilonalip ustune hamile kaldim simdi guzel gidiyor kilom ama o bacagin görüntüsü gozume batiyor bakalim sporla ne kadar duzelecekAslında az çeşit ama
Afiyet olsun güzel menünüz.
Afiyet olsun. Ben de kahvaltı çok seviyorum. Sabah öğle, akşam yiyebilirim :)
Ama sizin hayatınızın hareketli olduğunu düşünüyorum. Çocuklar olduğu için. Normalde 1500/1600 yeterli. Ama amaç kilo vermek olunca galiba bu kalorinin 300 cal altında almak iyi olur.
Ben de 36. Aynı sayılırız..
Selülit şeker, ekmek, karbonhidrat yeyince çoğalıyor. Bol miktarda sıvı alınca da nispeten azalıyor. Sporla da şekle giriyor. En önemlisi su oranını artırmak, şekerli ve karbonhidratlı beslenmeyi sıfırlamak v
Ben gun icinde bos kaldikca 50 50 squat yapiyorum bacaklarim incecik kaldi.belden ustum bana ait degil gibi amaProtein yapasım var benim de ya da kalori sayayım diyorum 1 hafta kilo almadan kontrol altına almalıyım. Lahana yap bakalım sen ne kadar vereceksin ona göre cesaret edersem bende yapayım
Olsun kardeşlerini daha uzun zamandır göremiyorsun çok iyi gelecek sana eşini de az özlemiş olursun
Valla sporsuz geçmiyor onlar canım plank squat yap günde belli dakikalar 1 haftada fark eder ben 2 3 dk plank yapıyordum 50 100 arası squat yapıyordum hemen belli oluyordu desem yeridir
Ay inşallah veririm almayayımdaDetoks arada işe yarıyor ama dimi. Kalori saysana sende zor mu geliyor sana
Evet hem kurdale hem ip ile şimdi ip ile başladık kurdale boncuk ekleyerek gidecez ben unutmuşum tekrar öğreniyorum. Kolye de çok güzel oluyordur var mı elinde model atabilir misin kolye için..
Regli olunca zaten kafadan 500 gr gidiyor listeye dönene kadar ne kadar verirsin
Spordan başka çözüm yok. Squat yap hatta sumo squat en iyisiKızlar benim ust bacaklarım ın ıc kısımları selulıt ve sarkma var pantolonda bello degıl tamam ama ben sıkı dursun ıstıyorum nenyapsam sızce spor canım hıc ıstemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?