- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.181
Ne kadar kalacaksınız canım sen gıdımce aılenle kafanmesgul olur uzulmezsın tadını cıkar bence uzakmıs da memleketin
Haklisiniz biraz daha baglaniriz birbirimizeProtein yapasım var benim de ya da kalori sayayım diyorum 1 hafta kilo almadan kontrol altına almalıyım. Lahana yap bakalım sen ne kadar vereceksin ona göre cesaret edersem bende yapayım
Olsun kardeşlerini daha uzun zamandır göremiyorsun çok iyi gelecek sana eşini de az özlemiş olursun
Valla sporsuz geçmiyor onlar canım plank squat yap günde belli dakikalar 1 haftada fark eder ben 2 3 dk plank yapıyordum 50 100 arası squat yapıyordum hemen belli oluyordu desem yeridir
Aynen canim yapmam lazimSpordan başka çözüm yok. Squat yap hatta sumo squat en iyisi
Ay bende öyleyim bacak ince bel göbek çevresi kalınBen gun icinde bos kaldikca 50 50 squat yapiyorum bacaklarim incecik kaldi.belden ustum bana ait degil gibi ama
Hemen bakıyorumAy inşallah veririm almayayımda
İnstagram hesabım var hilalceisler ordan bakabilirsin canım
Bemde de ust ince basen kalin ama omzum da genisAy bende öyleyim bacak ince bel göbek çevresi kalınarada mekikte çek erisin göbekte
Hemen bakıyorum
Sağlıklı yaşlar bebeğimBende 33 olcam
Oldukça iyiymiş kalori miktarları bunu yapabilirim
Canım Web sitesinin adresini paylaşır mısın bana uygun geldi bi denemek istiyorum bu hafta
Alt idare edilir ya seksi bile olabilir aslındaBemde de ust ince basen kalin ama omzum da genis
Evet yapılabilir bir tablo kuzumOldukça iyiymiş kalori miktarları bunu yapabilirim
https://www.freedieting.com/calorie-calculatorCanım Web sitesinin adresini paylaşır mısın bana uygun geldi bi denemek istiyorum bu hafta
Napiyon kuzuAlt idare edilir ya seksi bile olabilir aslında
Evet yapılabilir bir tablo kuzum
https://www.freedieting.com/calorie-calculator
Nedense mekik cekmeye useniyorum yaAy bende öyleyim bacak ince bel göbek çevresi kalınarada mekikte çek erisin göbekte
Hemen bakıyorum
Boyle boyle alisirsin ama ne kadar erken birakirsan kacamagi o kadar iyiNedense mekik cekmeye useniyorum yaben bu ara herseye useniyorum hafta sonu yemeklerim nolucak benim yardim edin bana yine haftasonu gomuldum napcam ben yaa
Ramazana kadar en az 10 kilo vermem lazim bile bile yiyorum haftasonu.gun gecincede pismanligini yasiyorumBoyle boyle alisirsin ama ne kadar erken birakirsan kacamagi o kadar iyi
Afiyet olsun canım çok güzel piknikte yediklerinde şeker içermiyormuş sonuçta hem olur o kadar pazar günleri tekrar afiyet olsunPazar günü biraz kaçamak günü gibi oldu. Yazamamıştım menümü şöyle
Sabah
1 portakal
peynirli omlet
domates, salatalık
2 yk yoğurt
Öğlen
Piknik yaptığım için var olan şeylerden bolca yedim.
Çok çeşit vardı. Herşeyden yedim
Akşam
Salata ve kırmızı et
Şekersiz ve ekmeksiz 3. gün
Kalan 18
Spor
2 saat yürüyüş: 25 puan
1 dk plank 4 puan
50 suquat 12 puan
Toplam 41 puanponcikbirgelincik
Ve Pazartesi tartısı: 51,200 kg
Napim halen annemdeyim bugün eve geçiyorum yarın dan itibaren sıkı diyete başlıyorum poncik ile de şeker diyeti yapalım dedik bakalım ne kadar yapabilecegiz . Sen naptın kilo ne durumdaNapiyon kuzu
Tadı nasıl çorbanın?SchonerDuft canim kalkip lahana cirbasi yapmam lazim canim hic istemiyor ama yapicam basit bi zoru yok
Bende mekik çekmeye üşeniyorum ama plank favorim squat ta.öyle.Nedense mekik cekmeye useniyorum yaben bu ara herseye useniyorum hafta sonu yemeklerim nolucak benim yardim edin bana yine haftasonu gomuldum napcam ben yaa
Şekerli şeylerde mi yedinArkadaşlar bugün menü yazmıyorum çünkü kendimi kaybettim. Biraz asabiydim bugün evde yemekte yoktu en yanlış şeyleri yedim.
Kötü örnek olacağı için yazmıyorum. Yarın Yen'i bir gün ve bende Yen'i bir beslenme düzenine geçeceğim
Herkese iyi geceler
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?