Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydın kısa bir aradan sonra aranızdayım yeni gelenler hosgelmişler

yiyorum yiyorum kilo almıyorum dedim nazar değdim 1 kilo almışım ama olsun bu hafta fazlasıyla veririm ben onu zaten listeyede haftaya dönmüş oluyorum

Napim halen annemdeyim bugün eve geçiyorum yarın dan itibaren sıkı diyete başlıyorum poncik ile de şeker diyeti yapalım dedik bakalım ne kadar yapabilecegiz . Sen naptın kilo ne durumda
Oo seker diyeti demekkkk ayy bende dün başladım tekrar kalori saymaya cogu gitti artimin 1.7 kilo almistim 2 gunde 1.1 kilosu gitti bu sefer 51 olana kadar durmak yok sonra eskisi gibi haftada 1 cok yeme gunu yaparak kilomu korurum

SchonerDuft cnm çorbanın tadına bakmadım ama sabahki karışımı yiyemedim kusacaktım bende elma yedim sut içtim lahanayı da bakıcam öğlen yiyemezsem kalsın o karışımı yiyene helal olsun

yerleşmemiş kilo olduğu için hemen verirsin . bu hafta dikkat et yeter
gnaydın kızlarrr yorucu bi hafta sonu uykulu bi pazartesii
benimde çok uykum var 2 gündür gece uyuyamadım
Oo seker diyeti demekkkk ayy bende dün başladım tekrar kalori saymaya cogu gitti artimin 1.7 kilo almistim 2 gunde 1.1 kilosu gitti bu sefer 51 olana kadar durmak yok sonra eskisi gibi haftada 1 cok yeme gunu yaparak kilomu korurum
nasıl bu kadar almayı başarıyon bence de uzun süre devam et zaten ödül günün var haftada 1 gün . şimdi kaç kilosun.
sende yap bizle biz en fazla 7 gün yaparız gerçi dimi poncikbirgelincik ben uzun yapamıyorum

SchonerDuft cnm çorbanın tadına bakmadım ama sabahki karışımı yiyemedim kusacaktım bende elma yedim sut içtim lahanayı da bakıcam öğlen yiyemezsem kalsın o karışımı yiyene helal olsun
ay o karışım berbat bişi ya lahananın gideri var diyorlardı dene bakalım
Nasılsınız? Hava çok sıcak. Hiç spor yapasım yok.
Akşam çıkayım diyorum.
çok uykum var benim uyumak istiyorum .
burasıda ısınmaya başladı . kaç derece çok sıcak derkene

kızlar ben 30 günlük pşrogram indirdim azar azar başlıyor spor hareketlerine günden güne artıreıyor belki bu şekilde yaparım spor biraz
sadece yürüyüş yapabiliyorum ben diğer türlüsü benim zorlar ancak mayıs başında ypabilirim. aslında kendinde program oluşturabilirsin kendine zorlanır mısın

sadece yürüyüş yapabiliyorum ben diğer türlüsü benim zorlar ancak mayıs başında ypabilirim. aslında kendinde program oluşturabilirsin kendine zorlanır mısın
cnm bunda 30 squat 30sn plank 15 sag bacak 15 sol bacak falan o şeilde ayarlamış artık öyle yapıcam

Hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…