- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.201
Oo seker diyeti demekkkkNapim halen annemdeyim bugün eve geçiyorum yarın dan itibaren sıkı diyete başlıyorum poncik ile de şeker diyeti yapalım dedik bakalım ne kadar yapabilecegiz . Sen naptın kilo ne durumda
Gunaydin kuzumgnaydın kızlarrryorucu bi hafta sonu uykulu bi pazartesii
SchonerDuft cnm çorbanın tadına bakmadım ama sabahki karışımı yiyemedim kusacaktım bende elma yedim sut içtim lahanayı da bakıcam öğlen yiyemezsem kalsın o karışımı yiyene helal olsun
yerleşmemiş kilo olduğu için hemen verirsin . bu hafta dikkat et yeterkızlar günaydın kısa bir aradan sonra aranızdayım yeni gelenler hosgelmişler
yiyorum yiyorum kilo almıyorum dedim nazar değdim 1 kilo almışımama olsun bu hafta fazlasıyla veririm ben onu zaten listeyede haftaya dönmüş oluyorum
benimde çok uykum var 2 gündür gece uyuyamadımgnaydın kızlarrryorucu bi hafta sonu uykulu bi pazartesii
nasıl bu kadar almayı başarıyonOo seker diyeti demekkkkayy bende dün başladım tekrar kalori saymaya cogu gitti artimin 1.7 kilo almistim 2 gunde 1.1 kilosu gitti bu sefer 51 olana kadar durmak yok sonra eskisi gibi haftada 1 cok yeme gunu yaparak kilomu korurum
ıspanak elma muz yok cnm o bana göre değil iki üç kaşık zorla yedim lahana da öyleyse ne yaparım bilmiyırumhangi karışımı yapmıştın canım ıspanaklı olanımı
ay o karışım berbat bişi yaSchonerDuft cnm çorbanın tadına bakmadım ama sabahki karışımı yiyemedim kusacaktım bende elma yedim sut içtim lahanayı da bakıcam öğlen yiyemezsem kalsın o karışımı yiyene helal olsun
çok uykum var benim uyumak istiyorum .Nasılsınız? Hava çok sıcak. Hiç spor yapasım yok.
Akşam çıkayım diyorum.
sadece yürüyüş yapabiliyorum ben diğer türlüsü benim zorlar ancak mayıs başında ypabilirim. aslında kendinde program oluşturabilirsin kendine zorlanır mısınkızlar ben 30 günlük pşrogram indirdim azar azar başlıyor spor hareketlerine günden güne artıreıyor belki bu şekilde yaparım spor biraz
cnm bunda 30 squat 30sn plank 15 sag bacak 15 sol bacak falan o şeilde ayarlamış artık öyle yapıcamsadece yürüyüş yapabiliyorum ben diğer türlüsü benim zorlar ancak mayıs başında ypabilirim. aslında kendinde program oluşturabilirsin kendine zorlanır mısın
hangi program merak ettim şimdi içeriğini söyleyincecnm bunda 30 squat 30sn plank 15 sag bacak 15 sol bacak falan o şeilde ayarlamış artık öyle yapıcam
kızlar günaydın kısa bir aradan sonra aranızdayım yeni gelenler hosgelmişler
yiyorum yiyorum kilo almıyorum dedim nazar değdim 1 kilo almışımama olsun bu hafta fazlasıyla veririm ben onu zaten listeyede haftaya dönmüş oluyorum
ıspanak elma muz yok cnm o bana göre değil iki üç kaşık zorla yedim lahana da öyleyse ne yaparım bilmiyırum
cnm bunda 30 squat 30sn plank 15 sag bacak 15 sol bacak falan o şeilde ayarlamış artık öyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?