Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bilmiyom yaa ben cok cabuk kilo degistiriyom 2 gun bile yemedim cuma gunu aksam ve Cumartesi cok yedim sonuc 1.7 kilo artis cok şükür hizli aldigim kadar hizli gidiyo yoksa cinnet gecirirdim yarina 53,9 olurum insallah yeniden kilo aldigimda 55,6 ydim bugun 54.5 im

çok güzel afiyet olsuncanım

Gunaydin kizlar dün dışardaydım eşim de evdeydi gelemedim kilomu söylim size de bu hafta 1.2 kilo verdim 53.9 guncel kilom 55.1 dim gecen cuma
sen mikemmelsin

inşallah başaracaksın canım afiyet olsun

menü yazmaktan sıkılmak yokkk afiyet olsun canım az gibi geldi ama doyduysan

afiyet olsun canım şu ananası bi ben yemedim

afiyet olsun güzel olmuş

Benım popom buyuk squat da buyıtır dıye duydum ondan cekınıyorum
canım sanmıyorum squat şekil veriyo güzelleştiriyo bende yapmak istiyorum yaa birlikte yapalım mı spor listesine de giricem bu hafta

Ramazana kadar en az 10 kilo vermem lazim bile bile yiyorum haftasonu.gun gecincede pismanligini yasiyorum
nasıl vercen hele di banada benim hedefimde ramazana 58 di ama

afiyet olsun öğleyi merak etmedim değil

Nasılsınız? Hava çok sıcak. Hiç spor yapasım yok.
Akşam çıkayım diyorum.
günaydın iyiyiz şükür sen nasılsın canım burda hava ne sıcak ne soğuk en sevdiğim gibi

7 gün mü didin kalori sayma mı

kızlar ben 30 günlük pşrogram indirdim azar azar başlıyor spor hareketlerine günden güne artıreıyor belki bu şekilde yaparım spor biraz
ben sana jilian yapalım birlikte dicektim ölçü alarak

Gunaydin poncik napiyon kaloriye devam mi
günaydın kuzum çayımı yudumluyorum sen napıyosun çok güzel kilo vermişsin ama almışsında ben cuma günü unuttum saymayı sonra haftasonuda yoğundum falan gitti benim kalori sayma işi saymıyom bugünde ama az yicem sabah ekmek bile yemedim yanımdada meyve tb ekmeği falan getirdim akşamda jilian yapmak istiyom bakalım inşallah yapabilirim

kaptin son ay 3 4 kesin geliyor sen kiloya takılma doğum sonrası gider hemen bide karatay yaparsan he sütün kaliteli olur hem cabuk gider
valla kuzu takmıyorm zaten 75 e kadar yolu var dün baya yürüyüş yaptm iyi geldi gibi havalar biraz daha iyi olsa akşam cıkarm yürüyüşe en azından kilo almam yavaslar

1 kilo olsa neyse de 2 kiloya yakın neler yiyond alıyon bu kadar . verdiğini geri almış oluyorsun tüm emeklerin boşa gitmiş oluyor
Ay ben yapamam iyce saldiririm kisitladikca kendimi bugun çukur varcekirdege kalori ayirmam lazim
bende ne kadar yaparsam o kadar iyi diyorum . çekirdek ben tekim bugün belki izlemem uyurum erkenden
şeker diyeti konuştuk ya dün akşam unuttun mu yoksa

valla kuzu takmıyorm zaten 75 e kadar yolu var dün baya yürüyüş yaptm iyi geldi gibi havalar biraz daha iyi olsa akşam cıkarm yürüyüşe en azından kilo almam yavaslar
kaç kilo oldun çok merak ediyorum

he ay karıştırmışım onu yapamayız diye oknuştuk ya o yüzden şeyetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…