- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.221
hadi bakalım hedef kilo belirledin mi kendine . bu arada menülerini ve menülere yorumunu bekliyorumGunaydin kizlarrbol eksili hafTamiz olsun ins bu hafta motivasyonum tam kacamaksiz cumaya kadar gidicem inaniyorum
Ay bilmiyom yaa ben cok cabuk kilo degistiriyom 2 gun bile yemedim cuma gunu aksam ve Cumartesi cok yedim sonuc 1.7 kilo artisyerleşmemiş kilo olduğu için hemen verirsin . bu hafta dikkat et yeter
benimde çok uykum var 2 gündür gece uyuyamadım
nasıl bu kadar almayı başarıyonbence de uzun süre devam et zaten ödül günün var haftada 1 gün . şimdi kaç kilosun.
sende yap bizle biz en fazla 7 gün yaparızgerçi dimi poncikbirgelincik ben uzun yapamıyorum
Ay ben yapamam iyce saldiririm kisitladikca kendimi
Gunaydin poncik napiyon kaloriye devam migünaydınn kızlarrrr
çok güzel afiyet olsuncanımsabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
sutlu corba
1 kurabiye
ara
yarim kase cevizli saglikli pudink
aksam
sutlu corba
1 porsiyon kereviz
(toplam 600 ml sut icmisim)
cayin yaninda bir dilim cikolatali kek misafirim var kizlar baska seylerde yaptim sadece kel yiyecem oda ayip olmasin diye
sen mikemmelsinGunaydin kizlar dün dışardaydım eşim de evdeydi gelemedim kilomu söylim size debu hafta 1.2 kilo verdim 53.9 guncel kilom 55.1 dim gecen cuma
Ay hadi kaçamaksız bitirdim günü. Yatıyorum.. Resmen günümü abur cuburlara 'kedinin ciğere baktığı gibi bakarak' geçirdim. Bu sebepten kahvaltıda kocaman bir portakal yedim ama şeker ihtiyacım gitmedi. Evde de öyle çok abur cubur varmış ki. Hepsini dolaba kaldırdım son çare. Bari gözümün önünde olmasınlar. Ve bugünkü menüm şöyle,
Kahvaltı
kocaman Portakal
Yoğurt tarçınlı ve kavrulmamış fıstık
peynirli omlet
Öğlen
Pilav, Balık, Salata
Akşam
Kocaman bir tabak pırasa yemeği
(Pirinçsiz)
şeker ve ekmeksiz 2. gün de biter. kalan 19 gün! Bu defa başarabilirim
1 saat yürüyüş 12 Puan
Kol egzersizleri (5 dk) 3 puan
Plank 2 dk 8 puan
100 squat 20 puan
Yoga 20 dk 12 puan
Toplam: 55 puanponcikbirgelincik
Sevgiler
Kizlar bugun de guzel bitireim artik menu yazmaktan sıkıldım ama yazayim
Kahvalti melemen 1 dilim tam bugday ekmegi ile söğüş domates salatalik maydonoz sogan 2 ceviz
Aksam
Kofte ve salata yogurt dışarda yedik degisiklik oldu bu 5 gun hem. Diyet kitap ev isi cocuklar filan hem yoruldum hem dinlendim guzeldi arada boyle zamanlara ihtiyacim var sanirim
afiyet olsun canım şu ananası bi ben yemedimsabah
ilik su 2 gun kutusu 1 tk pekmez 4 dilim ananas
1 kk suzme peynir
3 yk suzme yogurt
buyuk boy lase ile marul domates biber sogus
3 isirik tb ekmegi
1 tk tereyag recel
1 tk ev yapimi findik ezmesi
ara
1 su bardagi kefir
yesilcay
yarum avuc findik ceviz
1 yesil elma
(aksam yemegi gec kaldigindan arayi gun icine yaydim)
aksam
bol salata
5 parca izgara tavuk
yarim kase mercimek
bogazimi tutabilirsem baska bir sey yemeyecegim
sporum cuma 100 squat 40
cumartesi 100 squat 40
poncikbirgelincik
afiyet olsun güzel olmuşMenüm
Sabah 12:30
1 kase domatesli salata 1 poşet ton balığı
15:00
Süt nescafe
1 avuç tarçınlı yulaf kepeği kıtırı
Ara
1 yeşil elma 1 avuç yaban mersini
Akşam 19:00
Dışarı çıkmayı planlamıştık ama çok yorgundum hazırlanmaya halim yoktu eşim çocukların yemeğinden yedi bende kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
1 kase yeşil salata üstünde 2 kaşık lor peyniri
1/4 avokado 1 domates 2 kaşık süzme yoğurt
Kapya biber
Çay
canım sanmıyorum squat şekil veriyo güzelleştiriyo bende yapmak istiyorum yaa birlikte yapalım mı spor listesine de giricem bu haftaBenım popom buyuk squat da buyıtır dıye duydum ondan cekınıyorum
nasıl vercen hele di banada benim hedefimde ramazana 58 di amaRamazana kadar en az 10 kilo vermem lazim bile bile yiyorum haftasonu.gun gecincede pismanligini yasiyorum
afiyet olsun öğleyi merak etmedim değilPazar günü biraz kaçamak günü gibi oldu. Yazamamıştım menümü şöyle
Sabah
1 portakal
peynirli omlet
domates, salatalık
2 yk yoğurt
Öğlen
Piknik yaptığım için var olan şeylerden bolca yedim.
Çok çeşit vardı. Herşeyden yedim
Akşam
Salata ve kırmızı et
Şekersiz ve ekmeksiz 3. gün
Kalan 18
Spor
2 saat yürüyüş: 25 puan
1 dk plank 4 puan
50 suquat 12 puan
Toplam 41 puanponcikbirgelincik
Ve Pazartesi tartısı: 51,200 kg
günaydın iyiyiz şükür sen nasılsın canım burda hava ne sıcak ne soğuk en sevdiğim gibiNasılsınız? Hava çok sıcak. Hiç spor yapasım yok.
Akşam çıkayım diyorum.
yerleşmemiş kilo olduğu için hemen verirsin . bu hafta dikkat et yeter
benimde çok uykum var 2 gündür gece uyuyamadım
nasıl bu kadar almayı başarıyonbence de uzun süre devam et zaten ödül günün var haftada 1 gün . şimdi kaç kilosun.
sende yap bizle biz en fazla 7 gün yaparızgerçi dimi poncikbirgelincik ben uzun yapamıyorum
ben sana jilian yapalım birlikte dicektim ölçü alarakkızlar ben 30 günlük pşrogram indirdim azar azar başlıyor spor hareketlerine günden güne artıreıyor belki bu şekilde yaparım spor biraz
kattım cnm yok ben onu i,çeceğime aç dururum hala midem bulanıyorsüt kattın dimi benimki bayağı sıvı olmuştu ben burnumu tıkayıp içmiştim
günaydın kuzum çayımı yudumluyorum sen napıyosunGunaydin poncik napiyon kaloriye devam mi
kaptin son ay 3 4 kesin geliyor sen kiloya takılma doğum sonrası gider hemen bide karatay yaparsan he sütün kaliteli olur hem cabuk gidergeldi mi pazartesi bildirimleriiiben yine kilo aldım tam 65 im artık
ben dün 58 görmüştüm ama bgn erken tartılınca 59.1 yine de eksi cumaya göregeldi mi pazartesi bildirimleriiiben yine kilo aldım tam 65 im artık
hadi ya çok sevindim bu perşembe bende mi yapsam diye düşünüyorumponcikbirgelincik cnm süt dettoksundan sonra bi iştahsızlık oldu su bile içemedim evde de gç kalkınca az yedim iyi oldu inş bu haftada iyi gidersem iniş başlamışken
kattım cnm yok ben onu i,çeceğime aç dururum hala midem bulanıyor
valla kuzu takmıyorm zaten 75 e kadar yolu varkaptin son ay 3 4 kesin geliyor sen kiloya takılma doğum sonrası gider hemen bide karatay yaparsan he sütün kaliteli olur hem cabuk gider
seni kacta mezun etcez baya gitti kilolar cünküben dün 58 görmüştüm ama bgn erken tartılınca 59.1 yine de eksi cumaya göre
1 kilo olsa neyse de 2 kiloya yakınAy bilmiyom yaa ben cok cabuk kilo degistiriyom 2 gun bile yemedim cuma gunu aksam ve Cumartesi cok yedim sonuc 1.7 kilo artiscok şükür hizli aldigim kadar hizli gidiyo yoksa cinnet gecirirdim yarina 53,9 olurum insallah yeniden kilo aldigimda 55,6 ydim bugun 54.5 im
bende ne kadar yaparsam o kadar iyi diyorum . çekirdekAy ben yapamam iyce saldiririm kisitladikca kendimibugun çukur var cekirdege kalori ayirmam lazim
şeker diyeti konuştuk ya dün akşam unuttun mu yoksaçok güzel afiyet olsuncanım
sen mikemmelsin
inşallah başaracaksın canımafiyet olsun
menü yazmaktan sıkılmak yokkkafiyet olsun canım az gibi geldi ama doyduysan
afiyet olsun canım şu ananası bi ben yemedim
afiyet olsun güzel olmuş
canım sanmıyorum squat şekil veriyo güzelleştiriyo bende yapmak istiyorum yaa birlikte yapalım mı spor listesine de giricem bu hafta
nasıl vercen hele di banada benim hedefimde ramazana 58 di ama
afiyet olsun öğleyi merak etmedim değil
günaydın iyiyiz şükür sen nasılsın canım burda hava ne sıcak ne soğuk en sevdiğim gibi
7 gün mü didinkalori sayma mı
ben sana jilian yapalım birlikte dicektim ölçü alarak
kaç kilo oldun çok merak ediyorumvalla kuzu takmıyorm zaten 75 e kadar yolu vardün baya yürüyüş yaptm iyi geldi gibi havalar biraz daha iyi olsa akşam cıkarm yürüyüşe en azından kilo almam yavaslar
1 kilo olsa neyse de 2 kiloya yakınneler yiyond alıyon bu kadar . verdiğini geri almış oluyorsun tüm emeklerin boşa gitmiş oluyor
bende ne kadar yaparsam o kadar iyi diyorum . çekirdekben tekim bugün belki izlemem uyurum erkenden
şeker diyeti konuştuk ya dün akşam unuttun mu yoksa
cnm 57ye falan düşeyimn takılma olursa hemen mezun olurum bu ara iyi düşüyorseni kacta mezun etcez baya gitti kilolar cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?