Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee biliyon hemen alirim kilo cogu gitti aldigimin cuma gunu hedef 53.0 olmak
İyi kiz az yi yeter zaten kaf kilosun

Valla oyle aliyom hemen yiyince saglikda beslensem herseyden yesem de her turlu hizli kilo aliyom ben alıştım artik bir haftam cöp oldu resmen cuma 53,9 dum bu cuma hedefim 53.0 e inmekgecen hafta cok izleyemedim ben ablamla konusuyodum anlamadim pek bugun ozetle beraber izlerim

sohbet girince araya dizi kaçıyor bugün bkrsın bende sonunu izlemedim uyuyakalmıım

Şımardım kilo verince iki gun yidim dün geri başladım
şımarma bak öyle alırsın yoksa benimde kilo almam için 2 öğün sımarmam yetiyo cumartesi bi tane tahinli pide yedim sonra hemen kendime geldim ama ne artıyım ne eksi

Hee biliyon hemen alirim kilo cogu gitti aldigimin cuma gunu hedef 53.0 olmak
İyi kiz az yi yeter zaten kaf kilosun

inşallah olursun bebiğim sen şuna bak çocuk doğrudun 53 sün ben daha bekarım sözde gelin olcam 61 kiloyum : hayat beni 61 kenara ::

65 kilocuk

maşşalaahh de totonu kaşı nazar değircen kendine
65 kilocukkkk

5 gün yaparız baktık devam ediyoruz devam ederiz . ben yrından kalori sayacam yüksek kalori günüm cumaya denk gelsin diye yarına erteledim
ben şartlamıcam öyle kendimi meyve falan yerim bugünde meyve getirdim zaten abur cubur yemesem yetcek cumartesi bitane tahinli pide yedim ama akşam yemek yemedim 6dan sonrada bişey yemedim öyle dengeledim kendimi ne aldım ne verdim

kızlar spor lsitesinde kimse kalmadı kimse girmekte istemiyor. bi munter bide onigirichan yapıyor doğru dürüst yarışacak kimse yok yani giren de yoksa bence kaldıralım listeyi bi anlamı yok çünkü bu şekilde

Valla nasil vercem.bende bilmiyim ama vermek istiyorum.pancar gibi zigzag kalorimi saysak o cok veriyo baksana
Tahinli pidee

Haklisin bosladim biraz bu ara
bayağı boşladın aslında yaz geliyor kilolarımız çok yakın aslında
meyve serbest zaten ben mecburum yicem ay artık tedavi yok ne kadar hoş ne kadar güzel . ama yememe dikkat etmem lazım 3 ay boyunca gebeliğe hazırlık yapcam . sbit olmakta büyük başarı
eet herkes boşladı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…