- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.241
Şımardım kilo verincesen mikemmelsin
Ohh masallahgeldi mi pazartesi bildirimleriiiben yine kilo aldım tam 65 im artık
Hee biliyon hemen alirim kilogünaydın kuzum çayımı yudumluyorum sen napıyosunçok güzel kilo vermişsin ama almışsında ben cuma günü unuttum saymayı sonra haftasonuda yoğundum falan gitti benim kalori sayma işi saymıyom bugünde ama az yicem sabah ekmek bile yemedim yanımdada meyve tb ekmeği falan getirdim akşamda jilian yapmak istiyom bakalım inşallah yapabilirim
Valla oyle aliyom hemen yiyince saglikda beslensem herseyden yesem de her turlu hizli kilo aliyom ben alıştım artik1 kilo olsa neyse de 2 kiloya yakınneler yiyond alıyon bu kadar . verdiğini geri almış oluyorsun tüm emeklerin boşa gitmiş oluyor
bende ne kadar yaparsam o kadar iyi diyorum . çekirdekben tekim bugün belki izlemem uyurum erkenden
şeker diyeti konuştuk ya dün akşam unuttun mu yoksa
65 kilocukkaç kilo oldun çok merak ediyorum
he ay karıştırmışım onu yapamayız diye oknuştuk ya o yüzden şeyetmedim
maşşalaahh de totonu kaşı nazar değircen kendinecnm 57ye falan düşeyimn takılma olursa hemen mezun olurum bu ara iyi düşüyor
5 gün yaparızkaç kilo oldun çok merak ediyorum
he ay karıştırmışım onu yapamayız diye oknuştuk ya o yüzden şeyetmedim
ben cocugu iyi besliyorm o yüznden oluyo yoksa ben almıyorm yaniOhh masallah
sohbet girince araya dizi kaçıyor bugün bkrsın bende sonunu izlemedim uyuyakalmıımValla oyle aliyom hemen yiyince saglikda beslensem herseyden yesem de her turlu hizli kilo aliyom ben alıştım artikbir haftam cöp oldu resmen cuma 53,9 dum bu cuma hedefim 53.0 e inmek gecen hafta cok izleyemedim ben ablamla konusuyodum anlamadim pek bugun ozetle beraber izlerim
Hee bende coh iyi besleyip 24 kilo almıştımben cocugu iyi besliyorm o yüznden oluyo yoksa ben almıyorm yani
Ayy bi uykum var bayilip uyucam hava yagmurlu ve kasvetlisohbet girince araya dizi kaçıyor bugün bkrsın bende sonunu izlemedim uyuyakalmıım
Haklisin bosladim biraz bu arahadi bakalım hedef kilo belirledin mi kendine . bu arada menülerini ve menülere yorumunu bekliyorum
benim de uykum var sen ikimiz yerine uyu benceAyy bi uykum var bayilip uyucam hava yagmurlu ve kasvetli
şımarma bak öyle alırsın yoksaŞımardım kilo verinceiki gun yidim dün geri başladım
Hee biliyon hemen alirim kilocogu gitti aldigimin cuma gunu hedef 53.0 olmak
İyi kiz az yi yeter zaten kaf kilosun
65 kilocukkkk65 kilocuk
maşşalaahh de totonu kaşı nazar değircen kendine
ben şartlamıcam öyle kendimi meyve falan yerim bugünde meyve getirdim zaten abur cubur yemesem yetcek5 gün yaparızbaktık devam ediyoruz devam ederiz . ben yrından kalori sayacam yüksek kalori günüm cumaya denk gelsin diye yarına erteledim
Valla nasil vercem.bende bilmiyim ama vermek istiyorum.pancar gibi zigzag kalorimi saysak o cok veriyo baksanaçok güzel afiyet olsuncanım
sen mikemmelsin
inşallah başaracaksın canımafiyet olsun
menü yazmaktan sıkılmak yokkkafiyet olsun canım az gibi geldi ama doyduysan
afiyet olsun canım şu ananası bi ben yemedim
afiyet olsun güzel olmuş
canım sanmıyorum squat şekil veriyo güzelleştiriyo bende yapmak istiyorum yaa birlikte yapalım mı spor listesine de giricem bu hafta
nasıl vercen hele di banada benim hedefimde ramazana 58 di ama
afiyet olsun öğleyi merak etmedim değil
günaydın iyiyiz şükür sen nasılsın canım burda hava ne sıcak ne soğuk en sevdiğim gibi
7 gün mü didinkalori sayma mı
ben sana jilian yapalım birlikte dicektim ölçü alarak
Tahinli pideeşımarma bak öyle alırsın yoksabenimde kilo almam için 2 öğün sımarmam yetiyo cumartesi bi tane tahinli pide yedim sonra hemen kendime geldim ama ne artıyım ne eksi
inşallah olursun bebiğim sen şuna bak çocuk doğrudun 53 sün ben daha bekarım sözde gelin olcam 61 kiloyum: hayat beni 61 kenara ::
65 kilocukkkk
ben şartlamıcam öyle kendimi meyve falan yerim bugünde meyve getirdim zaten abur cubur yemesem yetcekcumartesi bitane tahinli pide yedim ama akşam yemek yemedim 6dan sonrada bişey yemedim öyle dengeledim kendimi ne aldım ne verdim
bebek almıştr o kilolarıHee bende coh iyi besleyip 24 kilo almıştım
Evet kesinlikle 1 bucuk sene de sütüm ağırlık yapmisti yoksa ben 75 kiloyla gezmedimbebek almıştr o kiloları
ne güzel teselliler bunlar yaa cok potifiz bu pozitiflik kaloride yaksa keskeEvet kesinlikle 1 bucuk sene de sütüm ağırlık yapmisti yoksa ben 75 kiloyla gezmedim
bayağı boşladın aslında yaz geliyor kilolarımız çok yakın aslındaHaklisin bosladim biraz bu ara
meyve serbest zaten ben mecburum yicem ay artık tedavi yok ne kadar hoş ne kadar güzel . ama yememe dikkat etmem lazım 3 ay boyunca gebeliğe hazırlık yapcamşımarma bak öyle alırsın yoksabenimde kilo almam için 2 öğün sımarmam yetiyo cumartesi bi tane tahinli pide yedim sonra hemen kendime geldim ama ne artıyım ne eksi
inşallah olursun bebiğim sen şuna bak çocuk doğrudun 53 sün ben daha bekarım sözde gelin olcam 61 kiloyum: hayat beni 61 kenara ::
65 kilocukkkk
ben şartlamıcam öyle kendimi meyve falan yerim bugünde meyve getirdim zaten abur cubur yemesem yetcekcumartesi bitane tahinli pide yedim ama akşam yemek yemedim 6dan sonrada bişey yemedim öyle dengeledim kendimi ne aldım ne verdim
eet herkes boşladı iyicekızlar spor lsitesinde kimse kalmadı kimse girmekte istemiyor. bi munter bide onigirichan yapıyor doğru dürüst yarışacak kimse yok yani giren de yoksa bence kaldıralım listeyi bi anlamı yok çünkü bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?