- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.261
bebek almıştr o kiloları
ben almam ki huyum değil biiyosun
10 kg gitmez canım öyle ramazana kaldı 45 günValla nasil vercem.bende bilmiyim ama vermek istiyorum.pancar gibi zigzag kalorimi saysak o cok veriyo baksana
Tahinli pidee
bayağı boşladın aslında yaz geliyor kilolarımız çok yakın aslında
meyve serbest zaten ben mecburum yicem ay artık tedavi yok ne kadar hoş ne kadar güzel . ama yememe dikkat etmem lazım 3 ay boyunca gebeliğe hazırlık yapcam. sbit olmakta büyük başarı
eet herkes boşladı iyice
bilirim bilmemi sevmezsin hiç yemeyi deben almam ki huyum değil biiyosun
bakalım ne kadar verebilecem . diyetisyene gideyim diyorum ee herşeyi biliyorum gitsem ne olcak . 60a düşermiyim ki ayda 3 kilo versem düşerim sanırım dimi10 kg gitmez canım öyle ramazana kaldı 45 gün
en sevdiğimdennn abdal fırında yedin mi hiç
3 ay dikkat et 60a bile inersin kuzum sonra zaten hamilelikte alıyosun bende 3 ay dikkat etsem uu süper
kaldıralım dimi listeleri?
düşersin tabiki 10 kg 3 ayda rahat verilirbilirim bilmemi sevmezsin hiç yemeyi de
bakalım ne kadar verebilecem . diyetisyene gideyim diyorum ee herşeyi biliyorum gitsem ne olcak . 60a düşermiyim ki ayda 3 kilo versem düşerim sanırım dimi
hadı 6 kılo gıtsın onada razıyım10 kg gitmez canım öyle ramazana kaldı 45 gün
en sevdiğimdennn abdal fırında yedin mi hiç
3 ay dikkat et 60a bile inersin kuzum sonra zaten hamilelikte alıyosun bende 3 ay dikkat etsem uu süper
kaldıralım dimi listeleri?
neguzel sporumada dıkkat edıyorum her aksam leslı yapıyodum bısey olu buara bana ya su 70 ten dussem bı daha ıyı gıdıcek ınanıyorum .bayağı boşladın aslında yaz geliyor kilolarımız çok yakın aslında
meyve serbest zaten ben mecburum yicem ay artık tedavi yok ne kadar hoş ne kadar güzel . ama yememe dikkat etmem lazım 3 ay boyunca gebeliğe hazırlık yapcam. sbit olmakta büyük başarı
eet herkes boşladı iyice
1 gün saf protein yapmayı deseneneguzel sporumada dıkkat edıyorum her aksam leslı yapıyodum bısey olu buara bana ya su 70 ten dussem bı daha ıyı gıdıcek ınanıyorum .
inşallah ya bir güç geldi bana öyle deyince sendüşersin tabiki 10 kg 3 ayda rahat verilir
Benimde valla hemen kaçırınca geliyo kilo bide ben bisey yedimmo bi bozdummu ardi geliyi yiyom da yiyomşımarma bak öyle alırsın yoksabenimde kilo almam için 2 öğün sımarmam yetiyo cumartesi bi tane tahinli pide yedim sonra hemen kendime geldim ama ne artıyım ne eksi
Bu harika espirinden sonra hic bisi demiyorum sanainşallah olursun bebiğim sen şuna bak çocuk doğrudun 53 sün ben daha bekarım sözde gelin olcam 61 kiloyum: hayat beni 61 kenara ::
işe yararmı dıyosun1 gün saf protein yapmayı desene
bende hep yaradı evde olduğun bir gün deneişe yararmı dıyosun
tüm yediklerini unut ve bigün git orda ya sıcak sıcakhadı 6 kılo gıtsın onada razıyımbenımde en sevdıgım olsada yısek yok canım yemedım orda
inşallah ya bir güç geldi bana öyle deyince sen
aynen aslında bozduktan sonra hemen devam edebilsek böyle olmucak biz battı balık yan gider düşüncesiyle devam ediyozBenimde valla hemen kaçırınca geliyo kilo bide ben bisey yedimmo bi bozdummu ardi geliyi yiyom da yiyom
Bu harika espirinden sonra hic bisi demiyorum sana
Sen bugün iyisintüm yediklerini unut ve bigün git orda ya sıcak sıcaktabi zayıflayınca asla şimdi değil en mikemmelini orası yapıyo ya bayılıyorummm
o güç bugün bana da geldi inşallah bu hafta böyle devam ederim de güzel gider regl de oldum wc sorunum da yok yemeğimi de attım sana kahvaltı ve öğle yemeğim güzel
aynen aslında bozduktan sonra hemen devam edebilsek böyle olmucak biz battı balık yan gider düşüncesiyle devam ediyoz
ahhahahhaa
maşallah deSen bugün iyisinbenim menü berbat bugün hele akşam nasıl olcak bilmiyorum evde birşey yok yicek
aç mı kal diyorsun banamaşallah deakşam yemesen daha iyi bugün geç oluyo çünkü
işten çıkmadan atıştır kuzum evde yeme 8e doğru anca gidiyorsun eveaç mı kal diyorsun banamaşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?