Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla nasil vercem.bende bilmiyim ama vermek istiyorum.pancar gibi zigzag kalorimi saysak o cok veriyo baksana

Tahinli pidee
10 kg gitmez canım öyle ramazana kaldı 45 gün
en sevdiğimdennn abdal fırında yedin mi hiç

3 ay dikkat et 60a bile inersin kuzum sonra zaten hamilelikte alıyosun bende 3 ay dikkat etsem uu süper

kaldıralım dimi listeleri?

ben almam ki huyum değil biiyosun
bilirim bilmemi sevmezsin hiç yemeyi de
bakalım ne kadar verebilecem . diyetisyene gideyim diyorum ee herşeyi biliyorum gitsem ne olcak . 60a düşermiyim ki ayda 3 kilo versem düşerim sanırım dimi

hadı 6 kılo gıtsın onada razıyım benımde en sevdıgım olsada yısek yok canım yemedım orda

neguzel sporumada dıkkat edıyorum her aksam leslı yapıyodum bısey olu buara bana ya su 70 ten dussem bı daha ıyı gıdıcek ınanıyorum .

şımarma bak öyle alırsın yoksa benimde kilo almam için 2 öğün sımarmam yetiyo cumartesi bi tane tahinli pide yedim sonra hemen kendime geldim ama ne artıyım ne eksi
Benimde valla hemen kaçırınca geliyo kilo bide ben bisey yedimmo bi bozdummu ardi geliyi yiyom da yiyom
inşallah olursun bebiğim sen şuna bak çocuk doğrudun 53 sün ben daha bekarım sözde gelin olcam 61 kiloyum : hayat beni 61 kenara ::
Bu harika espirinden sonra hic bisi demiyorum sana

hadı 6 kılo gıtsın onada razıyım benımde en sevdıgım olsada yısek yok canım yemedım orda
tüm yediklerini unut ve bigün git orda ya sıcak sıcak tabi zayıflayınca asla şimdi değil en mikemmelini orası yapıyo ya bayılıyorummm

inşallah ya bir güç geldi bana öyle deyince sen

o güç bugün bana da geldi inşallah bu hafta böyle devam ederim de güzel gider regl de oldum wc sorunum da yok yemeğimi de attım sana kahvaltı ve öğle yemeğim güzel

Benimde valla hemen kaçırınca geliyo kilo bide ben bisey yedimmo bi bozdummu ardi geliyi yiyom da yiyom

Bu harika espirinden sonra hic bisi demiyorum sana
aynen aslında bozduktan sonra hemen devam edebilsek böyle olmucak biz battı balık yan gider düşüncesiyle devam ediyoz
ahhahahhaa

Sen bugün iyisin benim menü berbat bugün hele akşam nasıl olcak bilmiyorum evde birşey yok yicek

[QUOTE="SchonerDuft, post: 55503263, member: 370397"
Şekerli şeylerde mi yedin . Bugün toparlarsın dünü ödül olarak gör diyete devam[/QUOTE]

Hayır canım şekerli şeyler yemedim ama ekmek yedim şarküteri ürünü yedim 4 dilim (hiç te sevmem aslında ama yedim işte) 1 kaşık kadar ketçap yedim. Ama bugün dikkatli başladım kalori sayıyorum ve bugün kalorilerimi proteinden tercih edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…