- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.281
ramazandan once yıcemtüm yediklerini unut ve bigün git orda ya sıcak sıcaktabi zayıflayınca asla şimdi değil en mikemmelini orası yapıyo ya bayılıyorummm
o güç bugün bana da geldi inşallah bu hafta böyle devam ederim de güzel gider regl de oldum wc sorunum da yok yemeğimi de attım sana kahvaltı ve öğle yemeğim güzel
aynen aslında bozduktan sonra hemen devam edebilsek böyle olmucak biz battı balık yan gider düşüncesiyle devam ediyoz
ahhahahhaa
hem 10 kg vercen hem tahinli mi yicenramazandan once yıcem
ne yedin dün bakayımBugün sabitim 79,6 şükürler olsun dün yediklerimden sonra
muzlu süt yaparım olmazsa tok tutuyor beni zatenişten çıkmadan atıştır kuzum evde yeme 8e doğru anca gidiyorsun eve
muzlu süt yaparım olmazsa tok tutuyor beni zaten
ramazandan önce baya kılo verırsem odul olsun oda yaaahem 10 kg vercen hem tahinli mi yicengitcem tembihlicem segusa vermeyin diye
Hayır canım şekerli şeyler yemedim ama ekmek yedim şarküteri ürünü yedim 4 dilim (hiç te sevmem aslında ama yedim işte) 1 kaşık kadar ketçap yedim. Ama bugün dikkatli başladım kalori sayıyorum ve bugün kalorilerimi proteinden tercih edicem
gözün aydınBugün sabitim 79,6 şükürler olsun dün yediklerimden sonra
bana yemek fikri lazım ama bezelye pırasa olmayacaktamam kuzum öyle yap madem
ramazana kadar 10 kilo zor gerçekçi olmak gerekirse ama sıkı sıkı yaparsan 7-8 kg gider kuzumramazandan önce baya kılo verırsem odul olsun oda yaaa10 kılo verdımde tahınlı hayallerıne daldım
akşam mı yapacaksın yoksa misafirin mi gelecekdrdotty onlar vücudu şaşırtmıştır . tabi yememei tercih ederim . bugün kaç kalori alacaksın bende başlıyorum yarın kalori saymaya . en yüksek kalori gününde 100 kalori eksik al ertesi gün kilo gelmiş oluyor
gözün aydın
bana yemek fikri lazım ama bezelye pırasa olmayacak
:)kızlar spor lsitesinde kimse kalmadı kimse girmekte istemiyor. bi munter bide onigirichan yapıyor doğru dürüst yarışacak kimse yok yani giren de yoksa bence kaldıralım listeyi bi anlamı yok çünkü bu şekilde
bu hafta için akşam markete uğrayacam ne lacam bilmiyorum ne yemek yapacam bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyorakşam mı yapacaksın yoksa misafirin mi gelecek
afiyet olsun canım, şekersiz tatlıyı merak ettim nasıl bişey acaba:)munter çok güzel yapıyor sahiden. Ben de ona bakıp yapasım geliyor..
Arkadaşlar Bugün herşeyden çok yedim. Oysaki bu cuma 51 in altına düşmek istiyordum. Haftaya da 49.999 bile olsa 40ları görmek. Neyse herşeyi birkaç porsiyon olarak düşünebilirsiniz
Sabah
Yulaf omlet
Domates, salatalık
Peynirli yeşil salata
Öğlen
Izgara tavuk ve sebzeler
Yeşil salata
Şekersiz bir tatlı varmış
(Eşim getirmiş 2 tane de ondan yedim)
Akşam
Sashimi
Salata
ve Haşlanmış sebzeler
Şekersiz ve ekmeksiz kalan 18 gün
annem tavuk haşlamış sende haşlayabilrisin ıspanak falan yap dicem oda baya meşakkatlibu hafta için akşam markete uğrayacam ne lacam bilmiyorum ne yemek yapacam bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyor
afiyet olsun canım, şekersiz tatlıyı merak ettim nasıl bişey acaba
sen sporlarını yazmaya devam et ama listeye girecek yeni birileri olmadan liste düzenlemeyeyim diyorum çünkü kimse yok gerçekten spor yapacak
annem tavuk haşlamış sende haşlayabilrisin ıspanak falan yap dicem oda baya meşakkatli
oh tamam bugünü yarını kurtardın
tavuk haşlama yemem ki . ıspanak çok zor patlıcan yada kabak alayım yeşil mericmekli yapayım 1 günü kurtardım eşim bu hafta gececi yarın annesine gideriz o evde yokkende domates biber peynir yerim süt içerim mis gibi olur
afiyet olsun canım, şekersiz tatlıyı merak ettim nasıl bişey acaba
sen sporlarını yazmaya devam et ama listeye girecek yeni birileri olmadan liste düzenlemeyeyim diyorum çünkü kimse yok gerçekten spor yapacak
annem tavuk haşlamış sende haşlayabilrisin ıspanak falan yap dicem oda baya meşakkatli
öğlen tavuk ızgara yedin protein ağırlıklı olsun istiyorsan tavuk ye bezelyeyi yarn yersinoh tamam bugünü yarını kurtardın
ben ne yesem tavuk haşlama bide tavuklu bezelye var
Bende çocukları çok iyi besledim maşallah 40 kilo doğdu benimki deHee bende coh iyi besleyip 24 kilo almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?