Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ramazandan once yıcem

drdotty onlar vücudu şaşırtmıştır . tabi yememei tercih ederim . bugün kaç kalori alacaksın bende başlıyorum yarın kalori saymaya . en yüksek kalori gününde 100 kalori eksik al ertesi gün kilo gelmiş oluyor
Bugün sabitim 79,6 şükürler olsun dün yediklerimden sonra
gözün aydın
tamam kuzum öyle yap madem
bana yemek fikri lazım ama bezelye pırasa olmayacak

akşam mı yapacaksın yoksa misafirin mi gelecek

:) munter çok güzel yapıyor sahiden. Ben de ona bakıp yapasım geliyor..

Arkadaşlar Bugün herşeyden çok yedim. Oysaki bu cuma 51 in altına düşmek istiyordum. Haftaya da 49.999 bile olsa 40ları görmek. Neyse herşeyi birkaç porsiyon olarak düşünebilirsiniz
Sabah
Yulaf omlet
Domates, salatalık
Peynirli yeşil salata
Öğlen
Izgara tavuk ve sebzeler
Yeşil salata
Şekersiz bir tatlı varmış
(Eşim getirmiş 2 tane de ondan yedim)
Akşam
Sashimi
Salata
ve Haşlanmış sebzeler
Şekersiz ve ekmeksiz kalan 18 gün

afiyet olsun canım, şekersiz tatlıyı merak ettim nasıl bişey acaba
sen sporlarını yazmaya devam et ama listeye girecek yeni birileri olmadan liste düzenlemeyeyim diyorum çünkü kimse yok gerçekten spor yapacak

bu hafta için akşam markete uğrayacam ne lacam bilmiyorum ne yemek yapacam bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyor
annem tavuk haşlamış sende haşlayabilrisin ıspanak falan yap dicem oda baya meşakkatli

tavuk haşlama yemem ki . ıspanak çok zor patlıcan yada kabak alayım yeşil mericmekli yapayım 1 günü kurtardım eşim bu hafta gececi yarın annesine gideriz o evde yokkende domates biber peynir yerim süt içerim mis gibi olur

oh tamam bugünü yarını kurtardın
ben ne yesem tavuk haşlama bide tavuklu bezelye var

Bilmiyorum ki.. Bunda şeker yok sana aldım dedi. Yedim ben de.. Güzeldi tadı ama içinde ne var bilmiyorum. Okuyamadım. Ama burda sağlıklı atıştırmalıklar var. Kurutulmuş balıklar, çerezler, kurutulmuş meyveler vs. bulabiliyoruz. tatları güzel ve fiyatları makul :)
2 saat yürüyüş 24 Puan
50 squat 10 puan
1 dk plank 4 puan
Kol ve bacak çalışması 5 er dakika 6 puan
Toplam 44 puan poncikbirgelincik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…