Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şu ana kadar 800 kalori hesapladım ama yanlışlık olursa diye 100 kalori geride kalmayı düşünüyorum zaten bana çok vermiş bugün 1400 kalori

Ortadakini değil canım en sağdakini yapıyorum aşırı yağ kaybı diyor
Ortadaki 2000li kalorilerden söz ediyor onu yaparsam kilo alırım
Bende kilo korumami dedim bi an aşırı yağ yakımı iyidir bakalım ne kadar gidecek
SchonerDuft benim boy biraz uzun sanırım
Sanırım benim boy 160 kilo muhtemelen 71 aşırı yağ yakiminda 1250 kalori diyor bakalım yarın 1250 kalori denicem nasıl olacak merak ediyorum
Şu ana kadar 800 kalori hesapladım ama yanlışlık olursa diye 100 kalori geride kalmayı düşünüyorum zaten bana çok vermiş bugün 1400 kalori
Telefona program indir ordan takip et irda karşılığı oluyor genelde. Net tutar gibime geliyor
Acaba ben spor yapsam zararı olur mu toparladım bayağı aslında . Ya da sadece yürüyüş mu yapayım . Bu programa bakacam şimdi
Bu programı bende indirdim telefonuma ama yapamadım belki 5 kg daha verdikten sonra başlarım
Brnce de sen 5 kilo daha ver öyle başla dizlerin zorlanmasin ama yer hareketleri olabilir kolaylarından haftada 2 gün 10 dk kadar .
Bakıcı durumu ne oldu buldun mu

ramazana kadar 10 kilo zor gerçekçi olmak gerekirse ama sıkı sıkı yaparsan 7-8 kg gider kuzum sonra yersin ramazandan önce bitane
45 gunde 6 kilo hedefim olsun hadi bakalim olcakmi
Guzel aslinda bana pek kacirmissin gibi gelmedi canim ya.

Fena degil ama ben yapamam bu ara midem karisti bide üşüttüm yapmicam yarin
Anladım zaten pek övmediler tadını kalori saymaya başlıcam yarın bende bakalım nasıl ilerlicek araya da protein sıkıştırırım mükemmel olur
Egzersizi yaptim 100 de ip atladim egzersiiz hergun yapicam kizlar sikmadan bitiyor ilerleye ilerleye artıracak
Videoyu bende indirdim yorucu değilmiş ama korkuyorum kist olan bölge yine ağrı yapar mı diye yoksa çok basit drdotty de yapabilir sadece plank zorlayabilir onu . Sence ne yapayım

Bir bakıcı adayımız var yarın akşam üzeri gelecek o da 48 yaşında bizim evin hareketine uyum sağlayabilir mi bilmiyorum deneyeceğiz
Çok yorgunum çok
Birazdan menümü gönderiyorum

Yarın deneyeyim bişeyler yapmak istiyorum artık

Bir bakıcı adayımız var yarın akşam üzeri gelecek o da 48 yaşında bizim evin hareketine uyum sağlayabilir mi bilmiyorum deneyeceğiz
Çok yorgunum çok
Birazdan menümü gönderiyorum
Inşallah uyar kafanıza da rahat edersin ya. Yaş önemli değil aslında tecrübe önemli .
Yarın deneyeyim bişeyler yapmak istiyorum artık
Bence rahat yaparsın zorlanızsan plankta zorlanirsin onu da 10 sn yaparsın zamanla artırırsın

Menüm toplam 987 kalori olmuş ben çok oldu sanmıştım bugün 1400 almam gerekiyordu

Kahvaltı 274 kal
Soğanlı domatesli salata 20+20+40
1 küp peynir 50
1 haşlanmış yumurta 70
1 etimek 34
4 zeytin 40

Ara 1 bardak süt nescafe 80 kal

Öğle toplam 300 kal

Közlenmiş patlıcan biber soğan(90kal)
1 bardak yoğurt (110kal)
100gr tavuk göğsü ızgarada(100 kal)

Ara 55 kal
1/2 elma(25 kal)
1 tam ceviz(30kal)

Akşam 230 kal
Yarım paket Kinoalı chialı bulgur 110 kalori
1 paket light ton balığı (120 kalori

22:00 (48 kal)
2 salatalık 2 bardak su 1 /2 limon 1-2 yaprak nane smothi

Inşallah uyar kafanıza da rahat edersin ya. Yaş önemli değil aslında tecrübe önemli .

Bence rahat yaparsın zorlanızsan plankta zorlanirsin onu da 10 sn yaparsın zamanla artırırsın
Çocukların arkasından koşacak enerjisi olsunda yeter bana.
İnşallah yapabilirim heveslendim yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…