- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.341
Kalorini tamamlasaydın. Tavuk 100 kaloriden fazla etmez mi ben mi yanlış biliyorumMenüm toplam 987 kalori olmuş ben çok oldu sanmıştım bugün 1400 almam gerekiyordu
Kahvaltı 274 kal
Soğanlı domatesli salata 20+20+40
1 küp peynir 50
1 haşlanmış yumurta 70
1 etimek 34
4 zeytin 40
Ara 1 bardak süt nescafe 80 kal
Öğle toplam 300 kal
Közlenmiş patlıcan biber soğan(90kal)
1 bardak yoğurt (110kal)
100gr tavuk göğsü ızgarada(100 kal)
Ara 55 kal
1/2 elma(25 kal)
1 tam ceviz(30kal)
Akşam 230 kal
Yarım paket Kinoalı chialı bulgur 110 kalori
1 paket light ton balığı (120 kalori
22:00 (48 kal)
2 salatalık 2 bardak su 1 /2 limon 1-2 yaprak nane smothi
Başla bencede iyi gelecektir sanaÇocukların arkasından koşacak enerjisi olsunda yeter bana.
İnşallah yapabilirim heveslendim yarın başlıyorum
Evet beğendim kuzu ellerine sağlık tepsine bayıldım amaKolyelerim nasil kuzum begendinmi@SchonerDuft
Teşekkür ederim kuzum Başka modellerimde vardı ama elimde yok fotoğrafları.Kalorini tamamlasaydın. Tavuk 100 kaloriden fazla etmez mi ben mi yanlış biliyorum
Başla bencede iyi gelecektir sana
Evet beğendim kuzu ellerine sağlık tepsine bayıldım ama
Sen kursuna mı gittin kuzu. Belki kendime birkaç model işlerim . Güzel oluyormuşTeşekkür ederim kuzum Başka modellerimde vardı ama elimde yok fotoğrafları.
100gr haşlanmış yada ızgara göğüs 100 kalori yazıyorduKalorini tamamlasaydın. Tavuk 100 kaloriden fazla etmez mi ben mi yanlış biliyorum
Başla bencede iyi gelecektir sana
Evet beğendim kuzu ellerine sağlık tepsine bayıldım ama
1bardak süt içsen çok mu olur bu saatte100gr haşlanmış yada ızgara göğüs 100 kalori yazıyordu
Yarın daha planlı yerim ben 1400 olur sanmıştım zaten açım yani yarın bol bol yerim
Kuzum ben gelemiyorum listeden çıkar beni yoğunum bahce işleri ve ev tadilatı var İstanbul'da misafirlerim geldi okadar yoğunum şimdi eşimin telinden girdim Allah'a emanet olun:))) opuyorum..BitmeyenUmidim canım spor yapacakmısın listede kalmak istiyormusun
Kursa gittim birkaç ay canım. Devam etseydim tel kırma işini öğrenecektim ama devam edemedim. Panç işide öğrendim. Hepsi çok zevkli.Sen kursuna mı gittin kuzu. Belki kendime birkaç model işlerim . Güzel oluyormuş
Bu saatte yanlış olabilir aslında ama içtim 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim1bardak süt içsen çok mu olur bu saatte
Oooooooo maşallah mezun oldum tebrikBitmeyenUmidim nerelerdesi n senn
:) Afiyet olsun güzel görünüyor.SchonerDuft
Kahvalti 1 elma 1 sut
Ara
4 gevrek
Oglen
1 kase lahama corba ve ton baligi
Aksam kuru fasulye salata
Ara
3 gun kurusu
Çok güzel.. Dolu dolu bir menü görünüyor üstelik. 1000 cal. bile değil. Ben de haftaya deneyeceğim.Menüm toplam 987 kalori olmuş ben çok oldu sanmıştım bugün 1400 almam gerekiyordu
Kahvaltı 274 kal
Soğanlı domatesli salata 20+20+40
1 küp peynir 50
1 haşlanmış yumurta 70
1 etimek 34
4 zeytin 40
Ara 1 bardak süt nescafe 80 kal
Öğle toplam 300 kal
Közlenmiş patlıcan biber soğan(90kal)
1 bardak yoğurt (110kal)
100gr tavuk göğsü ızgarada(100 kal)
Ara 55 kal
1/2 elma(25 kal)
1 tam ceviz(30kal)
Akşam 230 kal
Yarım paket Kinoalı chialı bulgur 110 kalori
1 paket light ton balığı (120 kalori
22:00 (48 kal)
2 salatalık 2 bardak su 1 /2 limon 1-2 yaprak nane smothi
SchonerDuft
Kahvalti 1 elma 1 sut
Ara
4 gevrek
Oglen
1 kase lahama corba ve ton baligi
Aksam kuru fasulye salata
Ara
3 gun kurusu
Kizlar bugunku menumSchonerDuft
Sabah 1yumurta peynir
4 zeytin
Bol yesillik
Oglen 2 yesil elma
Aksam 1 kepce yayla corbasi
5yk barbunya
Az salata
Ara 2 kupa cay
sen yürüyüş yap bari cnmAnladım zaten pek övmediler tadını kalori saymaya başlıcam yarın bende bakalım nasıl ilerlicek araya da protein sıkıştırırım mükemmel olur
Videoyu bende indirdim yorucu değilmiş ama korkuyorum kist olan bölge yine ağrı yapar mı diye yoksa çok basitdrdotty de yapabilir sadece plank zorlayabilir onu . Sence ne yapayım
yok canım yapmıyorum hem ısyerınde sorunlar var yemek yapan bayanla hemde canım bısey ıstemedı elma yıyıverdımÇorbanın tadı nasıl
Niye öğlen yok karatay mı yapıyorsun
saatleri ona göre ayarlasan olmaz mı akşam geç yesenBu saatte yanlış olabilir aslında ama içtim 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
Ben geç kahvaltı yapıyorum
Kahvaltı geç olmasına rağmen öğle yemeği yiyorum araları yiyorum sonra akşam yemeği
Yani 10:30 19:00 arasında 3 ana öğünüm 2 yada 3 te ara öğünüm var gün içinde çok yemiş oluyorum ama gece de gerçekten aç oluyorum 3 ten önce uyku yok bize bazı günler 5 i bile buluyor uyumamız
canım 2 haftadır aday listesinden kimse gelmiyor aday listesini sildik haklı olarak gelen 1 kişi vardı yeni aday o da gelen olsaydı eklenecekti ama kimse gelmedi .Oooooooo maşallah mezun oldum tebrik
Ederim..kuzu yoğunum geçen cuma değil ondan önceki cuma yatak odası boşaltıldı gardırop takım yukluk yapıldı tadilat vardı buraya girmeye ve haber vermeye bile vaktim takatim olmadi geçen hafta misafirlerim geldi İstanbul'dan gelemedim eee gelemeyincede gelemedim açık teknolojiden uzak iyi geldi radyosundan öyle..şimdi bahce işlerim var çocuklar var dersleri var ben haşat pestilim çıktı..geçen cuma geldiğimde listeden adım silinmiş girmedim madem silinmis ne işim var dedim...
ok . kaç kilosun şimdiSchonerDuft canım bende izinliyim bu hafta ondan yazmamıştım zaten lahana corbasına başladım bende bu hafta öle devam edecem c.tesi diyetisyen ne diyecek bakalım
bana en uygunu o görüyor ama aklımda o programa uymak varsen yürüyüş yap bari cnm
ne sorunu var ki bayanın . yanına sütte iç böyle olduğunda ya da yoğurt ye tok tutaryok canım yapmıyorum hem ısyerınde sorunlar var yemek yapan bayanla hemde canım bısey ıstemedı elma yıyıverdım
ok . kaç kilosun şimdi
İnsallah iyi gelir canim ben guzel kilo verdim vallah ama benim kaloriler cok fazla degildiBende çocukları çok iyi besledim maşallah 40 kilo doğdu benimki de
Pancar hanım bende bugün kalori sayıyorum senin zigzag yöntem bana çok yüksek kalori vermiş hoşuma gitti ama umarım kilo alarak bitirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?