Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kalorini tamamlasaydın. Tavuk 100 kaloriden fazla etmez mi ben mi yanlış biliyorum
Çocukların arkasından koşacak enerjisi olsunda yeter bana.
İnşallah yapabilirim heveslendim yarın başlıyorum
Başla bencede iyi gelecektir sana
Kolyelerim nasil kuzum begendinmi @SchonerDuft
Evet beğendim kuzu ellerine sağlık tepsine bayıldım ama

Kalorini tamamlasaydın. Tavuk 100 kaloriden fazla etmez mi ben mi yanlış biliyorum

Teşekkür ederim kuzum Başka modellerimde vardı ama elimde yok fotoğrafları.

100gr haşlanmış yada ızgara göğüs 100 kalori yazıyordu
Yarın daha planlı yerim ben 1400 olur sanmıştım zaten açım yani yarın bol bol yerim

1bardak süt içsen çok mu olur bu saatte
Bu saatte yanlış olabilir aslında ama içtim 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
Ben geç kahvaltı yapıyorum
Kahvaltı geç olmasına rağmen öğle yemeği yiyorum araları yiyorum sonra akşam yemeği
Yani 10:30 19:00 arasında 3 ana öğünüm 2 yada 3 te ara öğünüm var gün içinde çok yemiş oluyorum ama gece de gerçekten aç oluyorum 3 ten önce uyku yok bize bazı günler 5 i bile buluyor uyumamız

Oooooooo maşallah mezun oldum tebrik
Ederim..kuzu yoğunum geçen cuma değil ondan önceki cuma yatak odası boşaltıldı gardırop takım yukluk yapıldı tadilat vardı buraya girmeye ve haber vermeye bile vaktim takatim olmadi geçen hafta misafirlerim geldi İstanbul'dan gelemedim eee gelemeyincede gelemedim açık teknolojiden uzak iyi geldi radyosundan öyle..şimdi bahce işlerim var çocuklar var dersleri var ben haşat pestilim çıktı..geçen cuma geldiğimde listeden adım silinmiş girmedim madem silinmis ne işim var dedim...

SchonerDuft
Kahvalti 1 elma 1 sut
Ara
4 gevrek

Oglen
1 kase lahama corba ve ton baligi

Aksam kuru fasulye salata
Ara
3 gun kurusu
:) Afiyet olsun güzel görünüyor.
Çok güzel.. Dolu dolu bir menü görünüyor üstelik. 1000 cal. bile değil. Ben de haftaya deneyeceğim.

sen yürüyüş yap bari cnm

saatleri ona göre ayarlasan olmaz mı akşam geç yesen
canım 2 haftadır aday listesinden kimse gelmiyor aday listesini sildik haklı olarak gelen 1 kişi vardı yeni aday o da gelen olsaydı eklenecekti ama kimse gelmedi .
SchonerDuft canım bende izinliyim bu hafta ondan yazmamıştım zaten lahana corbasına başladım bende bu hafta öle devam edecem c.tesi diyetisyen ne diyecek bakalım
ok . kaç kilosun şimdi
sen yürüyüş yap bari cnm
bana en uygunu o görüyor ama aklımda o programa uymak var

Bende çocukları çok iyi besledim maşallah 40 kilo doğdu benimki de
Pancar hanım bende bugün kalori sayıyorum senin zigzag yöntem bana çok yüksek kalori vermiş hoşuma gitti ama umarım kilo alarak bitirmem
İnsallah iyi gelir canim ben guzel kilo verdim vallah ama benim kaloriler cok fazla degildiyinede ben normalde kalori saydigimda 1200 alirdim en fazla simdi 1300 lerde aldigimda kilo verdiğimi gormek guzeldi vallabi hafta bi dene bakalim canim ne kadar verdirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…