- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.361
bence heppp positiv düsün iyi olsun hersey... bu hayatda hicbirsey aslinda okadarda ciddiye alinmamali... napiyon nasilsin?ahh buki ahh görüyorsun işte uğursuzluk yakamı bırakmıyor ki
listeye hemen döncekmisin ?69 geldim sabah 500 gram artım var
iyiyim işte işler bir yoğunlaşıor bir azalıyor öyle gidiyorbence heppp positiv düsün iyi olsun hersey... bu hayatda hicbirsey aslinda okadarda ciddiye alinmamali... napiyon nasilsin?
,Günaydin kizlar bikac gün yoktum giremedim pek... simdi yine aranizdayim ve benim su kilo alma durumum ne olcak bilemedim hemen kendimi 69 küsürlerde buluveriom biraz abartinca
listeye hemen döncekmisin ?
iyiyim işte işler bir yoğunlaşıor bir azalıyor öyle gidiyor
,
düzenli olarak kilo vermeye mi başlasan 64 63 e kadar düşsen nasıl olur yoksa 7leri görceksin
hngi tarihte gitmiştin sanırım bu hafta dönebiliyorsun bir bakayım döneceksen listeyebu hafta 3. haftam olacak haftaya dönebilecem sanırım kurallar gereği
listeye dönemiyorsun canım mezun olduktan 1 sene sonra ancak dönüş hakın var aday listesine dönersin istersen orda da 1 kişi var zaten sen ve oni beraber takılırsınızAnladim canim... evet ya bende öyle düsünüyorum hatta acaba listeyemi geri dönsem diye düsünmüo degilim sonucda baslangic kilom 69 küsür olcak ve ben 63 e düsmem icin bi 6 kilo vermem gerekecek... girebiliyomuyumki acaba?
hngi tarihte gitmiştin sanırım bu hafta dönebiliyorsun bir bakayım döneceksen listeye
hem saglık sorunu var hem bıraz tartısmalar oldu yemek yapmıyor sadece temızlık yapyor.yanı dun anı karar verdı kendısı oyle.bugun yanımda getırdım bende .oglenı hafıf gecırmek ıyı oldu ama dun .ne sorunu var ki bayanın . yanına sütte iç böyle olduğunda ya da yoğurt ye tok tutar
hmm anladim canim tamam oda olur:)listeye dönemiyorsun canım mezun olduktan 1 sene sonra ancak dönüş hakın var aday listesine dönersin istersen orda da 1 kişi var zaten sen ve oni beraber takılırsınız
Sağlık sorunu olabilir ama böyle karar alması ne kadar doğru iş tanımında geçiyorsa mecbur zaten. öğlen ne yiceksinhem saglık sorunu var hem bıraz tartısmalar oldu yemek yapmıyor sadece temızlık yapyor.yanı dun anı karar verdı kendısı oyle.bugun yanımda getırdım bende .oglenı hafıf gecırmek ıyı oldu ama dun .
menü paylaşmaya da başladı bu sayede çikolata falanda yememiş olursunhmm anladim canim tamam oda olur:)
bende mi indirsem bunu bendede jili mili hakgetire yapmadımSchonerDuft poncikbirgelincik bunu yapicam canim jilian filan bilmiyorim uzun sureli yapamambu da az az olunca yapicam 500 de ip günlük olmali.ama duzenli bu program uyariyir zaten bugun basliyorum
Eki Görüntüle 2132024
olcak mı değil olcak diceksin45 gunde 6 kilo hedefim olsun hadi bakalim olcakmi
Guzel aslinda bana pek kacirmissin gibi gelmedi canim ya.
afiyet olsun kuzum güzel olmuşSchonerDuft
Kahvalti 1 elma 1 sut
Ara
4 gevrek
Oglen
1 kase lahama corba ve ton baligi
Aksam kuru fasulye salata
Ara
3 gun kurusu
Kizlar bugunku menumSchonerDuft
Sabah 1yumurta peynir
4 zeytin
Bol yesillik
Oglen 2 yesil elma
Aksam 1 kepce yayla corbasi
5yk barbunya
Az salata
Ara 2 kupa cay
kuzum listeyi kaldırdık bi süreliğine bilgin olsun kimse kalmadı çünkü ama sen yine yazmaya devam et sporlarını puansız bi şekilde
afiyet olsun dolu dolu doyurucu güzel menü olmuş canımMenüm toplam 987 kalori olmuş ben çok oldu sanmıştım bugün 1400 almam gerekiyordu
Kahvaltı 274 kal
Soğanlı domatesli salata 20+20+40
1 küp peynir 50
1 haşlanmış yumurta 70
1 etimek 34
4 zeytin 40
Ara 1 bardak süt nescafe 80 kal
Öğle toplam 300 kal
Közlenmiş patlıcan biber soğan(90kal)
1 bardak yoğurt (110kal)
100gr tavuk göğsü ızgarada(100 kal)
Ara 55 kal
1/2 elma(25 kal)
1 tam ceviz(30kal)
Akşam 230 kal
Yarım paket Kinoalı chialı bulgur 110 kalori
1 paket light ton balığı (120 kalori
22:00 (48 kal)
2 salatalık 2 bardak su 1 /2 limon 1-2 yaprak nane smothi
bende görmek istiyorum amaKolyelerim nasil kuzum begendinmi@SchonerDuft
liste iptal zaten canım kolay gelsin sende Allaha emanet ol kilona dikkat et en azından koruKuzum ben gelemiyorum listeden çıkar beni yoğunum bahce işleri ve ev tadilatı var İstanbul'da misafirlerim geldi okadar yoğunum şimdi eşimin telinden girdim Allah'a emanet olun:))) opuyorum..
ayy hadi insben ramazana 58
olsun kuzumm sen das gibisin hala ben yaglari skilastirincaya kadar beni yetisirsinartık benden zayıfsın
ayy sorma kuzum hava da nefistii super oldubence de hiç gün bitmedi
olabilir hep tavuk yememiş olursun hem
afiyet olsun piknik ne iyi gelmiştir
tavuk hormonlu duye mihalamında bıyığı olsa amcam olurdu D: niye bunu yazdım bilmiyorum D :
aynen öyle olur çok tavuk yemeninde hastalığı varmış
ben bu programi yaptim sizlerede demistim ilgilenmemistinizSchonerDuft poncikbirgelincik bunu yapicam canim jilian filan bilmiyorim uzun sureli yapamambu da az az olunca yapicam 500 de ip günlük olmali.ama duzenli bu program uyariyir zaten bugun basliyorum
Eki Görüntüle 2132024
bu progrmai sana dmeistim ben yapamam skiliyorum demistinnBende kilo korumami dedim bi anaşırı yağ yakımı iyidir bakalım ne kadar gidecek
Sanırım benim boy 160 kilo muhtemelen 71 aşırı yağ yakiminda 1250 kalori diyor bakalım yarın 1250 kalori denicem nasıl olacak merak ediyorum
Telefona program indir ordan takip et irda karşılığı oluyor genelde. Net tutar gibime geliyor
Acaba ben spor yapsam zararı olur mu toparladım bayağı aslında . Ya da sadece yürüyüş mu yapayım . Bu programa bakacam şimdi
Brnce de sen 5 kilo daha ver öyle başla dizlerin zorlanmasin ama yer hareketleri olabilir kolaylarından haftada 2 gün 10 dk kadar .
Bakıcı durumu ne oldu buldun mu
Allah kolaylik versin kuzum. masallah sana kosturuyorsunnn surekliiOooooooo maşallah mezun oldum tebrik
Ederim..kuzu yoğunum geçen cuma değil ondan önceki cuma yatak odası boşaltıldı gardırop takım yukluk yapıldı tadilat vardı buraya girmeye ve haber vermeye bile vaktim takatim olmadi geçen hafta misafirlerim geldi İstanbul'dan gelemedim eee gelemeyincede gelemedim açık teknolojiden uzak iyi geldi radyosundan öyle..şimdi bahce işlerim var çocuklar var dersleri var ben haşat pestilim çıktı..geçen cuma geldiğimde listeden adım silinmiş girmedim madem silinmis ne işim var dedim...
ayy yine mi ne kötü bu migrendekızlar geldim kaptınnin migreni tutmuş bugün gelemeyecek
afiyet olsun canımdünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta + 1 haşlanmış yumurta beyazı
domates salatalık
3 tane topik peynir
şekersiz çay
ara
yarım elma
4-5 tane çilek
şekersiz türk kahvesi
öğlen
yarım domates
3 parça (200 gram) ızgara tavuk
büyük ayran
ara
yarım elma
4-5 çilek
akşam
1 tabak tam dolu değil tavuklu bezelye yemeği
100 gram yoğurt
3 litreye yakın su
1 saatte yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?