Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence heppp positiv düsün iyi olsun hersey... bu hayatda hicbirsey aslinda okadarda ciddiye alinmamali... napiyon nasilsin?
iyiyim işte işler bir yoğunlaşıor bir azalıyor öyle gidiyor
Günaydin kizlar bikac gün yoktum giremedim pek... simdi yine aranizdayim ve benim su kilo alma durumum ne olcak bilemedim hemen kendimi 69 küsürlerde buluveriom biraz abartinca
,
düzenli olarak kilo vermeye mi başlasan 64 63 e kadar düşsen nasıl olur yoksa 7leri görceksin

iyiyim işte işler bir yoğunlaşıor bir azalıyor öyle gidiyor
,
düzenli olarak kilo vermeye mi başlasan 64 63 e kadar düşsen nasıl olur yoksa 7leri görceksin

Anladim canim... evet ya bende öyle düsünüyorum hatta acaba listeyemi geri dönsem diye düsünmüo degilim sonucda baslangic kilom 69 küsür olcak ve ben 63 e düsmem icin bi 6 kilo vermem gerekecek... girebiliyomuyumki acaba?

listeye dönemiyorsun canım mezun olduktan 1 sene sonra ancak dönüş hakın var aday listesine dönersin istersen orda da 1 kişi var zaten sen ve oni beraber takılırsınız

ne sorunu var ki bayanın . yanına sütte iç böyle olduğunda ya da yoğurt ye tok tutar
hem saglık sorunu var hem bıraz tartısmalar oldu yemek yapmıyor sadece temızlık yapyor.yanı dun anı karar verdı kendısı oyle.bugun yanımda getırdım bende .oglenı hafıf gecırmek ıyı oldu ama dun .

Sağlık sorunu olabilir ama böyle karar alması ne kadar doğru iş tanımında geçiyorsa mecbur zaten. öğlen ne yiceksin

bende mi indirsem bunu bendede jili mili hakgetire yapmadım

45 gunde 6 kilo hedefim olsun hadi bakalim olcakmi

Guzel aslinda bana pek kacirmissin gibi gelmedi canim ya.
olcak mı değil olcak diceksin benimde 45 günde hedefim 3,5 kilo fazlası olsa da sevinirim yani

SchonerDuft
Kahvalti 1 elma 1 sut
Ara
4 gevrek

Oglen
1 kase lahama corba ve ton baligi

Aksam kuru fasulye salata
Ara
3 gun kurusu
afiyet olsun kuzum güzel olmuş

Kizlar bugunku menum SchonerDuft
Sabah 1yumurta peynir
4 zeytin
Bol yesillik
Oglen 2 yesil elma
Aksam 1 kepce yayla corbasi
5yk barbunya
Az salata
Ara 2 kupa cay

öğlen yemek yesen daha iyi olur canım yani doyduysan bilmiyorum ama elma yetersiz geldi

poncikbirgelincik
1000 ip 50 puan
45 dk tempolu 18 puan
Toplam 68 puan
kuzum listeyi kaldırdık bi süreliğine bilgin olsun kimse kalmadı çünkü ama sen yine yazmaya devam et sporlarını puansız bi şekilde

afiyet olsun dolu dolu doyurucu güzel menü olmuş canım

Kolyelerim nasil kuzum begendinmi @SchonerDuft
bende görmek istiyorum ama

Kuzum ben gelemiyorum listeden çıkar beni yoğunum bahce işleri ve ev tadilatı var İstanbul'da misafirlerim geldi okadar yoğunum şimdi eşimin telinden girdim Allah'a emanet olun:))) opuyorum..
liste iptal zaten canım kolay gelsin sende Allaha emanet ol kilona dikkat et en azından koru

dünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta + 1 haşlanmış yumurta beyazı
domates salatalık
3 tane topik peynir
şekersiz çay

ara
yarım elma
4-5 tane çilek
şekersiz türk kahvesi

öğlen
yarım domates
3 parça (200 gram) ızgara tavuk
büyük ayran

ara
yarım elma
4-5 çilek

akşam
1 tabak tam dolu değil tavuklu bezelye yemeği
100 gram yoğurt

3 litreye yakın su
1 saatte yürüyüş

ayy hadi ins
artık benden zayıfsın
olsun kuzumm sen das gibisin hala ben yaglari skilastirincaya kadar beni yetisirsin
bence de hiç gün bitmedi

olabilir hep tavuk yememiş olursun hem

afiyet olsun piknik ne iyi gelmiştir
ayy sorma kuzum hava da nefistii super oldu
halamında bıyığı olsa amcam olurdu D: niye bunu yazdım bilmiyorum D:

aynen öyle olur çok tavuk yemeninde hastalığı varmış
tavuk hormonlu duye mi
ben bu programi yaptim sizlerede demistim ilgilenmemistiniz
bu progrmai sana dmeistim ben yapamam skiliyorum demistinn
Allah kolaylik versin kuzum. masallah sana kosturuyorsunnn sureklii

kızlar geldim kaptınnin migreni tutmuş bugün gelemeyecek
ayy yine mi ne kötü bu migrende
afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…