Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yine sıkılacam ama başka birşey yapamam bu ara ağrım olur korkusu var çünkü .
bu ara havalar mis gidiyor bende büroya tıkılı kaldım

Sağlık sorunu olabilir ama böyle karar alması ne kadar doğru iş tanımında geçiyorsa mecbur zaten. öğlen ne yiceksin
ısten cıkcam falan demıs yıllardır calısıyo dıye kımse pek bısey demıyo .aglenlerı evden getırıcem artık bugun yogurt meyve falan yıyım dıyorum.

ne doydum ne doymadım ıste oyle yedım canım ya ıyı oldu ama 45 gunde 6 kılo gıdecek okkadarr

guzel canım begendım menunu

menü paylaşmaya da başladı bu sayede çikolata falanda yememiş olursun bugün tartıldın mı peki ?
evet aynen iyi olur bencede ama sorunum cok asiri sIk uriyamiyorum ama menü ve sporlarimi paylasmayi basaririm insallah:) ay evet tartildim cok feci gerci bu kalici degildir diye düsünüyorum kesin bugün dikkat edersem yarina baya gider ama yinede cok kötü bi rakamm ay inanirmisin söylemeye utaniyorummmmm 69,8 baya baya feci yani

fevkalade
yine sıkılacam ama başka birşey yapamam bu ara ağrım olur korkusu var çünkü .
bu ara havalar mis gidiyor bende büroya tıkılı kaldım
cnm is cikisi yuruyus yapacak firsatin yok mu esinle cikis saatleriniz uymuyrmu bu hareketlerde yorar seni
şaka

fevkalade

cnm is cikisi yuruyus yapacak firsatin yok mu esinle cikis saatleriniz uymuyrmu bu hareketlerde yorar seni

şaka
keske saka olsa canim ya yok busabah öyle görünce ben sok ben iptal busabah bol Sudan baska hicbisey yoktu vallah ama ise yaradi gibi üc defa wc ye ciktim bence yarina kesin birkilosundan fazlasi gider diye düsünüyorum yani insallah

ısten cıkcam falan demıs yıllardır calısıyo dıye kımse pek bısey demıyo .aglenlerı evden getırıcem artık bugun yogurt meyve falan yıyım dıyorum.
evet iyi olur yoğurt meyve yemek ama yetecek mi peki

senden 1 kilo fazlam var benim

evet iyi olur yoğurt meyve yemek ama yetecek mi peki

senden 1 kilo fazlam var benim
evet fena bi rakam dimi bendeki:) ama biliyorum sadece anlik bisey asil Sabit kilom benim 67 eminim yarin Sabah baya inmis olcakda yinede o rakami görmek berbat bisey:)
ben gercekten 63 e Kadar inmem sart yoksa aninda kendimmi 70 e bi adim kalada buluyorum:)

inşallahh çok amin
bilmiyorum ki kuzum ben burda öğlenleri hep tavuk ızgara söylüyorum genelde çünkü yiyecek sağlıklı bişey yok bazen eve gidiyorm evdede tavuk olduğu denk geliyo artık bide geçenlerde ayıptır söylemesi kalçamda yara gibi de değil sivilce gibi de değil bişey çıktı sabahlarıda yumurta yiyorum ondanmı acaba dedim onu bıraktım tavukta söylemedim biraz azalttım yani geçti sonra facebokkta denk geldim tavuk hastalığıymış sanırım geçti şuan minicik iz kaldı gibi

ayy yine mi ne kötü bu migrende

afiyet olsun canım
evet ya migren kötü bende yok Allaha şükür
sağol kuzum öğlende bi dilim de tb ekmeği yemiştim onu yazmayı unutmuşum

fevkalade

şaka
eşim batıya ben doğuya gidiyorum kuzum iş çıkışı yürüyüş imkanımız sıfır arada ben 15 dk yürüyebilirim oda kısa geliyor bana ancak akşamları yemekten sonra yada hafta sonu kuzum . bir gün denicem bakalım 4 gün yapıp 1 gün dinlenme süresi varmış zten

1 günlük yemektense düşer yarına . seni böyle görünce korkuyorum bende 7lerden bir türlü kurtulamadım biliyorsun.
evet senin hedef 63 olmalı gerçi güzel duruyor fiziğin böylede
he yazmadın onu ben biliyorum ama

ne doydum ne doymadım ıste oyle yedım canım ya ıyı oldu ama 45 gunde 6 kılo gıdecek okkadarr

heh işte aferin böyle olacan iyi bari dayanabildiysen
guzel canım begendım menunu

evet yazmadım değil unuttum ama litfen

1 günlük yemektense düşer yarına . seni böyle görünce korkuyorum bende 7lerden bir türlü kurtulamadım biliyorsun.
evet senin hedef 63 olmalı gerçi güzel duruyor fiziğin böylede
bir günden azcik fazla:) 2 bucuk günlük yemekden:) evet ya zor su 70lerden kurtulmak...
sagol canim ama yinede söyle biraz daha verirsem kendimi daha iyi hisedecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…