- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.381
yine sıkılacam ama başka birşey yapamam bu ara ağrım olur korkusu var çünkü .ayy hadi ins
olsun kuzumm sen das gibisin hala ben yaglari skilastirincaya kadar beni yetisirsin
ayy sorma kuzum hava da nefistii super oldu
tavuk hormonlu duye mi
ben bu programi yaptim sizlerede demistim ilgilenmemistiniz
bu progrmai sana dmeistim ben yapamam skiliyorum demistinn
Allah kolaylik versin kuzum. masallah sana kosturuyorsunnn sureklii
ısten cıkcam falan demıs yıllardır calısıyo dıye kımse pek bısey demıyo .aglenlerı evden getırıcem artık bugun yogurt meyve falan yıyım dıyorum.Sağlık sorunu olabilir ama böyle karar alması ne kadar doğru iş tanımında geçiyorsa mecbur zaten. öğlen ne yiceksin
ne doydum ne doymadım ıste oyle yedım canım ya ıyı oldu amabende mi indirsem bunu bendede jili mili hakgetire yapmadım
olcak mı değil olcak diceksinbenimde 45 günde hedefim 3,5 kilo fazlası olsa da sevinirim yani
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
öğlen yemek yesen daha iyi olur canım yani doyduysan bilmiyorum ama elma yetersiz geldi
kuzum listeyi kaldırdık bi süreliğine bilgin olsun kimse kalmadı çünkü ama sen yine yazmaya devam et sporlarını puansız bi şekilde
afiyet olsun dolu dolu doyurucu güzel menü olmuş canım
bende görmek istiyorum ama
liste iptal zaten canım kolay gelsin sende Allaha emanet ol kilona dikkat et en azından koru
guzel canım begendım menunudünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta + 1 haşlanmış yumurta beyazı
domates salatalık
3 tane topik peynir
şekersiz çay
ara
yarım elma
4-5 tane çilek
şekersiz türk kahvesi
öğlen
yarım domates
3 parça (200 gram) ızgara tavuk
büyük ayran
ara
yarım elma
4-5 çilek
akşam
1 tabak tam dolu değil tavuklu bezelye yemeği
100 gram yoğurt
3 litreye yakın su
1 saatte yürüyüş
evet aynen iyi olur bencede ama sorunum cok asiri sIk uriyamiyorum ama menü ve sporlarimi paylasmayi basaririm insallah:) ay evet tartildimmenü paylaşmaya da başladı bu sayede çikolata falanda yememiş olursunbugün tartıldın mı peki ?
fevkaladedünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta + 1 haşlanmış yumurta beyazı
domates salatalık
3 tane topik peynir
şekersiz çay
ara
yarım elma
4-5 tane çilek
şekersiz türk kahvesi
öğlen
yarım domates
3 parça (200 gram) ızgara tavuk
büyük ayran
ara
yarım elma
4-5 çilek
akşam
1 tabak tam dolu değil tavuklu bezelye yemeği
100 gram yoğurt
3 litreye yakın su
1 saatte yürüyüş
cnm is cikisi yuruyus yapacak firsatin yok mu esinle cikis saatleriniz uymuyrmu bu hareketlerde yorar seniyine sıkılacam ama başka birşey yapamam bu ara ağrım olur korkusu var çünkü .
bu ara havalar mis gidiyor bende büroya tıkılı kaldım
şakaevet aynen iyi olur bencede ama sorunum cok asiri sIk uriyamiyorum ama menü ve sporlarimi paylasmayi basaririm insallah:) ay evet tartildimcok feci gerci bu kalici degildir diye düsünüyorum kesin bugün dikkat edersem yarina baya gider ama yinede cok kötü bi rakamm ay inanirmisin söylemeye utaniyorummmmm 69,8 baya baya feci yani
keske saka olsa canim ya yok busabah öyle görünce ben sok ben iptalfevkalade
cnm is cikisi yuruyus yapacak firsatin yok mu esinle cikis saatleriniz uymuyrmu bu hareketlerde yorar seni
şaka
evet iyi olur yoğurt meyve yemek ama yetecek mi pekiısten cıkcam falan demıs yıllardır calısıyo dıye kımse pek bısey demıyo .aglenlerı evden getırıcem artık bugun yogurt meyve falan yıyım dıyorum.
evet aynen iyi olur bencede ama sorunum cok asiri sIk uriyamiyorum ama menü ve sporlarimi paylasmayi basaririm insallah:) ay evet tartildimcok feci gerci bu kalici degildir diye düsünüyorum kesin bugün dikkat edersem yarina baya gider ama yinede cok kötü bi rakamm ay inanirmisin söylemeye utaniyorummmmm 69,8 baya baya feci yani
evet fena bi rakam dimi bendeki:) ama biliyorum sadece anlik bisey asil Sabit kilom benim 67 eminim yarin Sabah baya inmis olcakda yinede o rakami görmek berbat bisey:)evet iyi olur yoğurt meyve yemek ama yetecek mi peki
senden 1 kilo fazlam var benim
ayy hadi ins
olsun kuzumm sen das gibisin hala ben yaglari skilastirincaya kadar beni yetisirsin
ayy sorma kuzum hava da nefistii super oldu
tavuk hormonlu duye mi
ben bu programi yaptim sizlerede demistim ilgilenmemistiniz
bu progrmai sana dmeistim ben yapamam skiliyorum demistinn
Allah kolaylik versin kuzum. masallah sana kosturuyorsunnn sureklii
evet ya migren kötü bende yok Allaha şükürayy yine mi ne kötü bu migrende
afiyet olsun canım
eşim batıya ben doğuya gidiyorum kuzum iş çıkışı yürüyüş imkanımız sıfır arada ben 15 dk yürüyebilirim oda kısa geliyor bana ancak akşamları yemekten sonra yada hafta sonu kuzum . bir gün denicem bakalım 4 gün yapıp 1 gün dinlenme süresi varmış ztenfevkalade
cnm is cikisi yuruyus yapacak firsatin yok mu esinle cikis saatleriniz uymuyrmu bu hareketlerde yorar seni
şaka
1 günlük yemektense düşer yarına . seni böyle görünce korkuyorum bende 7lerden bir türlü kurtulamadım biliyorsun.evet fena bi rakam dimi bendeki:) ama biliyorum sadece anlik bisey asil Sabit kilom benim 67 eminim yarin Sabah baya inmis olcakda yinede o rakami görmek berbat bisey:)
ben gercekten 63 e Kadar inmem sart yoksa aninda kendimmi 70 e bi adim kalada buluyorum:)
he yazmadın onu ben biliyorum amainşallahh çok amin
bilmiyorum ki kuzum ben burda öğlenleri hep tavuk ızgara söylüyorum genelde çünkü yiyecek sağlıklı bişey yok bazen eve gidiyorm evdede tavuk olduğu denk geliyo artıkbide geçenlerde ayıptır söylemesi kalçamda yara gibi de değil sivilce gibi de değil bişey çıktı sabahlarıda yumurta yiyorum ondanmı acaba dedim onu bıraktım tavukta söylemedim biraz azalttım yani geçti sonra facebokkta denk geldim tavuk hastalığıymış sanırım geçti şuan minicik iz kaldı gibi
evet ya migren kötü bende yok Allaha şükür
sağol kuzum öğlende bi dilim de tb ekmeği yemiştim onu yazmayı unutmuşum
bugun yeterse hergun boyle yaparım daha kolay kılo verırım belkıevet iyi olur yoğurt meyve yemek ama yetecek mi peki
senden 1 kilo fazlam var benim
ne doydum ne doymadım ıste oyle yedım canım ya ıyı oldu ama45 gunde 6 kılo gıdecek okkadarr
guzel canım begendım menunu
1 günlük yemektense düşer yarına . seni böyle görünce korkuyorum bende 7lerden bir türlü kurtulamadım biliyorsun.
evet senin hedef 63 olmalı gerçi güzel duruyor fiziğin böylede
he yazmadın onu ben biliyorum ama
aksam esım noldu bugun sana dedı durdu dısardan pek ıyı durmuyodum galıbaheh işte aferin böyle olacaniyi bari dayanabildiysen
evet yazmadım değil unuttum ama litfen
olabilir aslında ama arada güzel şeylerde ye süreklş olursa vücutta alışırbugun yeterse hergun boyle yaparım daha kolay kılo verırım belkı
heh işte aferin böyle olacaniyi bari dayanabildiysen
evet yazmadım değil unuttum ama litfen
su yemek sorunu cozulene kadar boyle gıdeyım dıyorum sonra yıne yemek olur zatenolabilir aslında ama arada güzel şeylerde ye süreklş olursa vücutta alışır
kısa süreliğine ise evet yoksa akşam yemeklere saldırırsın elinde olmadansu yemek sorunu cozulene kadar boyle gıdeyım dıyorum sonra yıne yemek olur zaten
aksam esım noldu bugun sana dedı durdu dısardan pek ıyı durmuyodum galıba
bir günden azcik fazla:) 2 bucuk günlük yemekden:) evet ya zor su 70lerden kurtulmak...1 günlük yemektense düşer yarına . seni böyle görünce korkuyorum bende 7lerden bir türlü kurtulamadım biliyorsun.
evet senin hedef 63 olmalı gerçi güzel duruyor fiziğin böylede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?