Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saatleri ona göre ayarlasan olmaz mı akşam geç yesen

Önceleri akşam yemeğini 8 de yiyordum takımdan çok uyarı geldi geç saate kalıyor diye bende 7 ye çektim yemek saatini ama gerçekten çok acıkıyorum. Dün 4:30 dan sonra yattım. Küçük geceyi gündüzü karıştırdı

Dün kalorimi tamamlayamadım plansız oldu günlerim biraz yoğun bu ara. Bugün herşeyden yedirir bu tablo bana. Beni sevindirdi kilo veremesem bile bu hafta tatil yaptım güzel yedim derim

saatleri sen kendine göre ayarlamalısın seni yatış saatini bilemez kimse kuzum ya da gece için bir ara öğün ekle derim böyle olmaz aç kalarak bir süre zayıflarız sadece

gider de dikkat et cnm. kilo cok pis bir sey zor verilip kolay aliniyor

aaa hic duymamistim boyle bir sey gecmesine sevindim cnm
anladim canim. ilk baslarda program cok az suruyor sonra uzuyor dikkat et kendine

gider de dikkat et cnm. kilo cok pis bir sey zor verilip kolay aliniyor

aaa hic duymamistim boyle bir sey gecmesine sevindim cnm

anladim canim. ilk baslarda program cok az suruyor sonra uzuyor dikkat et kendine
ilk 10 güne baktım sadece kısa sürüyordu hiç bulaşmayım o zaman öyle diyorsan 1 hafta daha bekleyim

Ay bende dün oyleydim yaa bugun iyiyim sakinim kendime 2 bucuk litre suya limon salatalik dilimleyip hazirladim ondan iciyom
beni birşey kesmiyor sakız çiğniyorum şimdi biraz ağzım dolu kalmış olur seni kesen limonlu su bende getirdim yanımda ama yapmaya üşeniyorum

benim de migrenim tuttu ctesi hacamat var yine inş geçer tamamen

listeye dönemiyorsun canım mezun olduktan 1 sene sonra ancak dönüş hakın var aday listesine dönersin istersen orda da 1 kişi var zaten sen ve oni beraber takılırsınız
benim de migrenim tuttu ctesi hacamat var yine inş geçer tamamen
Benim de migrenim vardı. Yıllarca çok zorlanmıştım. Son 5 yıldır falan pek krizim olmuyor. Ama yağlı, kızartma vs yemiyordum. Şeker ve un tüketimim de sınırlıydı. 7/8 aydır tekrar şeker ve ekmek tüketimim arttı. Hem kilo aldım, hem de baş ağrılarım arttı. Şimdi onun için ekmek ve şekeri bırakmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun..

kaptne söyleyelim bunları oda dikkat etsin sana da geçmiş olsun

Ben yatar.. Bahar çok yoruyor beni. Yarın pikniğe gideceğim. Ekmek yemeyi düşünüyorum çünkü arkadaşım poğaça pişirecek
Sonra tekrar başa döneyim napalım. Çok zor elime geçen bir imken Türk yemekleri yiyeceğim..
Yulaflı omlet
Peynir
Zeytin ezmesi
Domates, salatalık
Ö: Biber dolması ve yoğurt
Akşam: Salata, köfte
1 saat yürüyüş..

sağolun ben izinli olunca gec yattım geç kalktım işe başlayıca saatler değişti o yordu bi de regl sonrası illaki etkileniyorum

https://www.instagram.com/hilalceisler/?hl=tr
Kolyeler burda kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…