- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.401
saatleri ona göre ayarlasan olmaz mı akşam geç yesen
Dün kalorimi tamamlayamadım plansız oldu günlerim biraz yoğun bu ara. Bugün herşeyden yedirir bu tablo bana. Beni sevindirdi kilo veremesem bile bu hafta tatil yaptım güzel yedim derimİnsallah iyi gelir canim ben guzel kilo verdim vallah ama benim kaloriler cok fazla degildiyinede ben normalde kalori saydigimda 1200 alirdim en fazla simdi 1300 lerde aldigimda kilo verdiğimi gormek guzeldi valla bi hafta bi dene bakalim canim ne kadar verdirecek
kısa süreliğine ise evet yoksa akşam yemeklere saldırırsın elinde olmadan
elmanın kalorısı yaramadı bana demekelmadandır elmadan
saatleri sen kendine göre ayarlamalısın seni yatış saatini bilemez kimse kuzum ya da gece için bir ara öğün ekle derim böyle olmaz aç kalarak bir süre zayıflarız sadeceÖnceleri akşam yemeğini 8 de yiyordum takımdan çok uyarı geldi geç saate kalıyor diye bende 7 ye çektim yemek saatini ama gerçekten çok acıkıyorum. Dün 4:30 dan sonra yattım. Küçük geceyi gündüzü karıştırdı
böyle gider fren yapsan 7leri göreceksinbir günden azcik fazla:) 2 bucuk günlük yemekden:) evet ya zor su 70lerden kurtulmak...
sagol canim ama yinede söyle biraz daha verirsem kendimi daha iyi hisedecegim
elmanın kalorısı yaramadı bana demek
gider de dikkat et cnm. kilo cok pis bir sey zor verilip kolay aliniyorkeske saka olsa canim ya yok busabah öyle görünce ben sok ben iptalbusabah bol Sudan baska hicbisey yoktu vallah ama ise yaradi gibi üc defa wc ye ciktim bence yarina kesin birkilosundan fazlasi gider diye düsünüyorum yani insallah
aaa hic duymamistim boyle bir sey gecmesine sevindim cnminşallahh çok amin
bilmiyorum ki kuzum ben burda öğlenleri hep tavuk ızgara söylüyorum genelde çünkü yiyecek sağlıklı bişey yok bazen eve gidiyorm evdede tavuk olduğu denk geliyo artıkbide geçenlerde ayıptır söylemesi kalçamda yara gibi de değil sivilce gibi de değil bişey çıktı sabahlarıda yumurta yiyorum ondanmı acaba dedim onu bıraktım tavukta söylemedim biraz azalttım yani geçti sonra facebokkta denk geldim tavuk hastalığıymış sanırım geçti şuan minicik iz kaldı gibi
evet ya migren kötü bende yok Allaha şükür
sağol kuzum öğlende bi dilim de tb ekmeği yemiştim onu yazmayı unutmuşum
anladim canim. ilk baslarda program cok az suruyor sonra uzuyor dikkat et kendineeşim batıya ben doğuya gidiyorum kuzum iş çıkışı yürüyüş imkanımız sıfır arada ben 15 dk yürüyebilirim oda kısa geliyor bana ancak akşamları yemekten sonra yada hafta sonu kuzum . bir gün denicem bakalım 4 gün yapıp 1 gün dinlenme süresi varmış zten
ilk 10 güne baktım sadece kısa sürüyordu hiç bulaşmayım o zaman öyle diyorsan 1 hafta daha bekleyimgider de dikkat et cnm. kilo cok pis bir sey zor verilip kolay aliniyor
aaa hic duymamistim boyle bir sey gecmesine sevindim cnm
anladim canim. ilk baslarda program cok az suruyor sonra uzuyor dikkat et kendine
Ay bende dün oyleydim yaa bugun iyiyim sakinimçokkk acıktım bugün ben
beni birşey kesmiyor sakız çiğniyorum şimdi biraz ağzım dolu kalmış olurAy bende dün oyleydim yaa bugun iyiyim sakinimkendime 2 bucuk litre suya limon salatalik dilimleyip hazirladim ondan iciyom
çokkk acıktım bugün ben
evet canim ya ne kaldiki surda 70 e o yüzden zaten bugünü kendime detox günü ilan ettim herseyi atayim bigüzelböyle gider fren yapsan 7leri göreceksin
evet artik bende menü paylasim diyorum ve aday listesindemi olsam belki 63 e inmeme yardimci olurgider de dikkat et cnm. kilo cok pis bir sey zor verilip kolay aliniyor
listeye dönemiyorsun canım mezun olduktan 1 sene sonra ancak dönüş hakın var aday listesine dönersin istersen orda da 1 kişi var zaten sen ve oni beraber takılırsınız
Benim de migrenim vardı. Yıllarca çok zorlanmıştım. Son 5 yıldır falan pek krizim olmuyor. Ama yağlı, kızartma vs yemiyordum. Şeker ve un tüketimim de sınırlıydı. 7/8 aydır tekrar şeker ve ekmek tüketimim arttı. Hem kilo aldım, hem de baş ağrılarım arttı. Şimdi onun için ekmek ve şekeri bırakmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun..benim de migrenim tuttu ctesi hacamat var yine inş geçer tamamen
kaptne söyleyelim bunları oda dikkat etsin sana da geçmiş olsunBenim de migrenim vardı. Yıllarca çok zorlanmıştım. Son 5 yıldır falan pek krizim olmuyor. Ama yağlı, kızartma vs yemiyordum. Şeker ve un tüketimim de sınırlıydı. 7/8 aydır tekrar şeker ve ekmek tüketimim arttı. Hem kilo aldım, hem de baş ağrılarım arttı. Şimdi onun için ekmek ve şekeri bırakmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun..
sağolun ben izinli olunca gec yattım geç kalktım işe başlayıca saatler değişti o yordu bi de regl sonrası illaki etkileniyorumBenim de migrenim vardı. Yıllarca çok zorlanmıştım. Son 5 yıldır falan pek krizim olmuyor. Ama yağlı, kızartma vs yemiyordum. Şeker ve un tüketimim de sınırlıydı. 7/8 aydır tekrar şeker ve ekmek tüketimim arttı. Hem kilo aldım, hem de baş ağrılarım arttı. Şimdi onun için ekmek ve şekeri bırakmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun..
https://www.instagram.com/hilalceisler/?hl=trbende mi indirsem bunu bendede jili mili hakgetire yapmadım
olcak mı değil olcak diceksinbenimde 45 günde hedefim 3,5 kilo fazlası olsa da sevinirim yani
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
öğlen yemek yesen daha iyi olur canım yani doyduysan bilmiyorum ama elma yetersiz geldi
kuzum listeyi kaldırdık bi süreliğine bilgin olsun kimse kalmadı çünkü ama sen yine yazmaya devam et sporlarını puansız bi şekilde
afiyet olsun dolu dolu doyurucu güzel menü olmuş canım
bende görmek istiyorum ama
liste iptal zaten canım kolay gelsin sende Allaha emanet ol kilona dikkat et en azından koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?