- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.421
Evet maalesef öyle cuma takımlarının amacından şaşıyormuşuz gibi geliyor menü yazan yok cuma günü için takım için 200 gram fazladan vereyim ilk sıralarda olalım hevesi yok halbuki aktif olunsa hem kendimize hemde takimdaki diğer arkadaşlarımıza destegimiz olacak 2 ayda vereceğimiz kiloyu 1 ayda verecez hepimiz fit olcaz mutlu olcaz ama yok herkeste bir boşlama e biz olmayan takım üyelerine nasıl destek olacaz bilmiyorum ki .Grup cok durgunlaştı
Haklisin canim diger gruplar sayfalarca yazisiyorlar bizim bi kac sayfa anca, sayimizda azaldi ondan da cok motive olamiyoruz sanirimEvet maalesef öyle cuma takımlarının amacından şaşıyormuşuz gibi geliyor menü yazan yok cuma günü için takım için 200 gram fazladan vereyim ilk sıralarda olalım hevesi yok halbuki aktif olunsa hem kendimize hemde takimdaki diğer arkadaşlarımıza destegimiz olacak 2 ayda vereceğimiz kiloyu 1 ayda verecez hepimiz fit olcaz mutlu olcaz ama yok herkeste bir boşlama e biz olmayan takım üyelerine nasıl destek olacaz bilmiyorum ki .
Masallah ne yemisin yaaa bende ole bi açım ki menünü okumak bile iyi geldiBugün zigzag kaloriye başladım azcık tutturamadım akşam yemeğimi göz kararı gramladim çünkü
Sabah
62 gr yumurtadan zeytinyağlı omlet
26 gr tam tahıllı ekmek 1 dilim yani
20 gr kırmızı biber
Ara
268 gr kırmızı elma saat 10.30 gibi
200 ml laktozsuz süt 12 gibi
Öğlen
123 gr makarna haşlama
Sade.soda
Ya çiğ köfte yicektim ya da bu şekilde olacaktı
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Köz biber ve soğan
Soğan salatası
Ev yapımı tantuni biftek ortalama 150 gr diyelim o kadar gelmez
2.yk barbunya
Yarım limon suyu ve posası
Ara
Yok
Su 3lt ye yakın içtim
Dipnot: 3 aylık korunma sürecim var o süreçte herşeyden ayırt etmeden yemem lazım pirinç makarna ekmek beyaz ve kepekli ekmek hariç yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor çünkü bu süreç için tavsiyeleriniz varsa tavsiyelere açığım
Yürüyüş : 15 dakika
Acaba günlük iste belirli bi sayıda mesaj yazma sınırımı koyulsa uymayana ceza olsaEvet maalesef öyle cuma takımlarının amacından şaşıyormuşuz gibi geliyor menü yazan yok cuma günü için takım için 200 gram fazladan vereyim ilk sıralarda olalım hevesi yok halbuki aktif olunsa hem kendimize hemde takimdaki diğer arkadaşlarımıza destegimiz olacak 2 ayda vereceğimiz kiloyu 1 ayda verecez hepimiz fit olcaz mutlu olcaz ama yok herkeste bir boşlama e biz olmayan takım üyelerine nasıl destek olacaz bilmiyorum ki .
Ama giren kimse yok ki munter mezun oldu. bir garip mezun oldu .ümeyye izinli sen izinlesin .segus boşladı. orkide ,ben ,kaptin , ,poncik , drdotty kaldık gamze yok selcan 2 3 haftadır yok yeni gelen arkadaş pek aktif değil menü yazıyor ama . Ada gitti başka topikte takılıyor . Açıkçası burya girmek zor geliyor menü yazmak ağır geliyorsa yarışmaya katılmayacak kimseHaklisin canim diger gruplar sayfalarca yazisiyorlar bizim bi kac sayfa anca, sayimizda azaldi ondan da cok motive olamiyoruz sanirim
Bende çok açım 1300 kalori aldım 200 kaloride yakmışımdır . Memleketten döndün ya etkisi vardır alışırsın 2 3 güne tekrarMasallah ne yemisin yaaa bende ole bi açım ki menünü okumak bile iyi geldi
Gecen sefer böyle acıkmamıştım ben ya
Günlük 5 mesaj zorunlu menü paylaşmak menülere yorum yapmak zorunlu zaten ama uyan yok hergün menüleri söylüyorum öyle yazan olursa oluyorAcaba günlük iste belirli bi sayıda mesaj yazma sınırımı koyulsa uymayana ceza olsa
Ama giren kimse yok ki munter mezun oldu. bir garip mezun oldu .ümeyye izinli sen izinlesin .segus boşladı. orkide ,ben ,kaptin , ,poncik , drdotty kaldık gamze yok selcan 2 3 haftadır yok yeni gelen arkadaş pek aktif değil menü yazıyor ama . Ada gitti başka topikte takılıyor . Açıkçası burya girmek zor geliyor menü yazmak ağır geliyorsa yarışmaya katılmayacak kimse
Bende çok açım 1300 kalori aldım 200 kaloride yakmışımdır . Memleketten döndün ya etkisi vardır alışırsın 2 3 güne tekrar
Gunaydin canim lahana corbasima devammi yine.nasil gidiyogünaydın kızlar
Kizlar gunaydin dunku menum
Sabahmlet
Bol yesillik az zeytin peynir
Oglen:2 salatalik
Yogurt
Ara:1 yesil elma
1 turk kahvesi
Aksam:bol salata
5yk barbunya
Ara 2 kupa cay
SchonerDuft
evet canım 4 gün uygulacam bakalım tatilde aldıklarım gitti bileGunaydin canim lahana corbasima devammi yine.nasil gidiyo
Gecmis olsun canim.günaydın kızlar başım çok kötü dün gittim sabaha kadar yattım malesef
Bende merak ediyorum valla canim.aynen kizdik kadina yapmiyo diye ama isime geldi Oglenler hafif geciyoyemek yapan bayanın ayrılması seni zayıflatacak bu gidişle bu hafta merak ediyorum ne kadar vereceksinçok az geldi menün ama doyuyorsan ne güzel
evet canım 4 gün uygulacam bakalım tatilde aldıklarım gitti bile
Super bisey lahana corbasi ya bi gunde bile etkilemisti benim kiloyuyemek yapan bayanın ayrılması seni zayıflatacak bu gidişle bu hafta merak ediyorum ne kadar vereceksinçok az geldi menün ama doyuyorsan ne güzel
evet canım 4 gün uygulacam bakalım tatilde aldıklarım gitti bile
Gunaydin canimGunaydin kızlar
sayfa yüklenmiyomu yoksa hatami gösteriyo?Kızlar pcden foruma giremiyorum bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı
Gecmis olsun canim.
Bende merak ediyorum valla canim.aynen kizdik kadina yapmiyo diye ama isime geldi Oglenler hafif geciyo
Super bisey lahana corbasi ya bi gunde bile etkilemisti benim kiloyu
Gunaydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?