Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bunlar çok güzel ya maşallah eline sağlık brezilya nakışı deniyro buna dimi ben uğraştım ama beceremedim bunu

öğlen makarna olmasaymış çok daha iyi olurmuş kuzum afiyet olsun

Kizlar gunaydin dunku menum
Sabah mlet
Bol yesillik az zeytin peynir
Oglen:2 salatalik
Yogurt
Ara:1 yesil elma
1 turk kahvesi
Aksam:bol salata
5yk barbunya
Ara 2 kupa cay
SchonerDuft
öğlen nasıl doydun ben gerçekten inanamööğerrrrüümmmm akşamda çok az sen galiba ramazana kadar 10 kg verirsin bu gidişle

Canim oglen yemek yapan abla grevde resmen yemek yapmama karari aldi bana yaradi bugun yine yogurt salatalik yicem detox gibi oldu butun kotuluklerden ariniyorum rahatliyorum

demekki boş çaba baksana herkes boşlamış
şuan güzel gidiyor kilo dün 70,70 düm bugün 70,30 yarın 400 gram gitse daha ne isterim ama kilom durduğunda olabilir belki yani tası korkutuyor beni çünkü
Kizlar gunaydin dunku menum
Sabah mlet
Bol yesillik az zeytin peynir
Oglen:2 salatalik
Yogurt
Ara:1 yesil elma
1 turk kahvesi
Aksam:bol salata
5yk barbunya
Ara 2 kupa cay
SchonerDuft
kilo durumu nasıl peki az yiyorsun verebiliyormusun peki ?
günaydın kızlar başım çok kötü dün gittim sabaha kadar yattım malesef
geçmiş olsun bugün nasıldın
Gunaydin kızlar
günaydın 400 gram gitmiş bugün 1200 kalori hedefim var
yinede güzel gitmiş bence tabi katmer olmamış
makarna hep olacak menülerimde kuzum herşeyden yemem lazım ma doktora gittiğimde yeme derse yemicem kalite için.
Kizlar gunaydinn ben bas agrisiyla cebellesiyorum 2 gundur kusura bakmayin gelemiyorm
bugün nasıl oldun kuzum

Burnum kaniyo cok agriyo valla

suan haftasonu yedıklerımı verdım.71 edustum cuma gunu kılomdayım.sporuda ekleyebılsem 70 olurum ıns.hergun yuruyorum aslında 1 saat ama cok etkılı olmuyo herlade bolgesel calısmam lazım.squatla bacaklarım cok ınceldı ust bolgem buyuk kaldı

canım ben acabılıyorum sorun yok

bende senın gıbıydım mıgren atakları yasıyodum ama yınede dayancam dıyodum.esım cok kızıyodu ılac ıcmıyorum dıye annelık duyguları ıste
Valla bende icmiyeym diye zorluyorm kendimi neyin inadiysa
Saglik ocagina gitcem birazdan tansiyon fln ölctürcm

Canim oglen yemek yapan abla grevde resmen yemek yapmama karari aldi bana yaradi bugun yine yogurt salatalik yicem detox gibi oldu butun kotuluklerden ariniyorum rahatliyorum

ahahah kız bi zararı olmasın bari salata ton balığı falan yeseydin
sen kendini daha iyi bilirsin kuzum ne zaman gideceksin doktora

Gecmedi bebegim ama yarin mecbur gitcem işe cuma da izin alcam cunku
kuzu doktora gitsene burnumda kanıyo yazmışsın cuma niye izin alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…