- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.441
Giriş butonu yok üye ol diyo direksayfa yüklenmiyomu yoksa hatami gösteriyo?
ay bunlar çok güzel ya maşallah eline sağlık brezilya nakışı deniyro buna dimi ben uğraştım ama beceremedim bunu
Bugün zigzag kaloriye başladım azcık tutturamadım akşam yemeğimi göz kararı gramladim çünkü
Sabah
62 gr yumurtadan zeytinyağlı omlet
26 gr tam tahıllı ekmek 1 dilim yani
20 gr kırmızı biber
Ara
268 gr kırmızı elma saat 10.30 gibi
200 ml laktozsuz süt 12 gibi
Öğlen
123 gr makarna haşlama
Sade.soda
Ya çiğ köfte yicektim ya da bu şekilde olacaktı
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Köz biber ve soğan
Soğan salatası
Ev yapımı tantuni biftek ortalama 150 gr diyelim o kadar gelmez
2.yk barbunya
Yarım limon suyu ve posası
Ara
Yok
Su 3lt ye yakın içtim
Dipnot: 3 aylık korunma sürecim var o süreçte herşeyden ayırt etmeden yemem lazım pirinç makarna ekmek beyaz ve kepekli ekmek hariç yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor çünkü bu süreç için tavsiyeleriniz varsa tavsiyelere açığım
Yürüyüş : 15 dakika
öğlenKizlar gunaydin dunku menum
Sabahmlet
Bol yesillik az zeytin peynir
Oglen:2 salatalik
Yogurt
Ara:1 yesil elma
1 turk kahvesi
Aksam:bol salata
5yk barbunya
Ara 2 kupa cay
SchonerDuft
Canim oglen yemek yapan abla grevde resmen yemek yapmama karari aldi bana yaradiay bunlar çok güzel ya maşallah eline sağlık brezilya nakışı deniyro buna dimi ben uğraştım ama beceremedim bunu
öğlen makarna olmasaymış çok daha iyi olurmuş kuzum afiyet olsun
öğlennasıl doydun ben gerçekten inanamööğerrrrüümmmm akşamda çok az sen galiba ramazana kadar 10 kg verirsin bu gidişle
Simdi kacsin 2 kilo gidef bencebakalım cumaya ne kadar gidecek benden
Gecmis olsun kuzum ilacta kullanamiyisundur daha kotu oluyo insan.parol icebilirsin cok kotu olunca.Kizlar gunaydinn ben bas agrisiyla cebellesiyorum 2 gundur kusura bakmayin gelemiyorm
demekki boş çaba baksana herkes boşlamışseni ajan senihaklısın canım zaten sen de elinden geleni yapıyosun yaz geliyor , ramazan geliyor şurda 2 ay sıksak çoğu kişi zaten istediği kiloya ulaşacak
bu arada canım şu lahana çorbasını dene bak bi ara , tamam yeni alınan kilo çabuk gider ama tatilde aldığım kilo dün dikkat etmemle gitti
kilo durumu nasıl peki az yiyorsun verebiliyormusun peki ?Kizlar gunaydin dunku menum
Sabahmlet
Bol yesillik az zeytin peynir
Oglen:2 salatalik
Yogurt
Ara:1 yesil elma
1 turk kahvesi
Aksam:bol salata
5yk barbunya
Ara 2 kupa cay
SchonerDuft
geçmiş olsun bugün nasıldıngünaydın kızlar başım çok kötü dün gittim sabaha kadar yattım malesef
günaydın 400 gram gitmişGunaydin kızlar
yinede güzel gitmiş bence tabi katmer olmamışGünaydin kizlarrr herkez nerde bakalim?
ben güne Eksi 1.3 kg la basladim suan 68,1 oldum
Dünki menümü yazayim hemen harika bir detox günü yapmistim negüzel sadece sivi tükettim aksam Saat 8 e Kadar sonra esimle disari ciktik hadi yemekde yiyelim öyle gidelim eve deyince yemege gittik
orda bi Adana yedim ekmeksiz pilavsiz ve izgara tabagindan bi köfte bir parcada tavuk sis yedim
sonrasinda bide katmer tatlisi yedim ama esimin tabagindan bir parca aldim yani kendime siparis vermedim ay iyiki vallah yoksa bitabak yerdim.
Ama tabi keske hic yemeseydim sonradan cok pisman oldum, yemeseydim kesin dahada cok giderdi 67 i görürdüm belki
makarna hep olacak menülerimde kuzum herşeyden yemem lazım ma doktora gittiğimde yeme derse yemicem kalite için.ay bunlar çok güzel ya maşallah eline sağlık brezilya nakışı deniyro buna dimi ben uğraştım ama beceremedim bunu
öğlen makarna olmasaymış çok daha iyi olurmuş kuzum afiyet olsun
öğlennasıl doydun ben gerçekten inanamööğerrrrüümmmm akşamda çok az sen galiba ramazana kadar 10 kg verirsin bu gidişle
bugün nasıl oldun kuzumKizlar gunaydinn ben bas agrisiyla cebellesiyorum 2 gundur kusura bakmayin gelemiyorm
Sagol kuzum ilac icsem gecicek zaten de iste icemiyormGecmis olsun kuzum ilacta kullanamiyisundur daha kotu oluyo insan.parol icebilirsin cok kotu olunca.
Burnum kaniyo cok agriyo vallademekki boş çaba baksana herkes boşlamış
şuan güzel gidiyor kilo dün 70,70 düm bugün 70,30 yarın 400 gram gitse daha ne isterim ama kilom durduğunda olabilir belki yani tası korkutuyor beni çünkü
kilo durumu nasıl peki az yiyorsun verebiliyormusun peki ?
geçmiş olsun bugün nasıldın
günaydın 400 gram gitmişbugün 1200 kalori hedefim var
yinede güzel gitmiş bence tabi katmer olmamış
makarna hep olacak menülerimde kuzum herşeyden yemem lazım ma doktora gittiğimde yeme derse yemicem kalite için.
bugün nasıl oldun kuzum
suan haftasonu yedıklerımı verdım.71 edustum cuma gunu kılomdayım.sporuda ekleyebılsem 70 olurum ıns.hergun yuruyorum aslında 1 saat ama cok etkılı olmuyo herlade bolgesel calısmam lazım.squatla bacaklarım cok ınceldı ust bolgem buyuk kaldıdemekki boş çaba baksana herkes boşlamış
şuan güzel gidiyor kilo dün 70,70 düm bugün 70,30 yarın 400 gram gitse daha ne isterim ama kilom durduğunda olabilir belki yani tası korkutuyor beni çünkü
makarna hep olacak menülerimde kuzum herşeyden yemem lazım ma doktora gittiğimde yeme derse yemicem kalite için.
bugün nasıl oldun kuzum
günaydın kuzum geçmiş olsunKizlar gunaydinn ben bas agrisiyla cebellesiyorum 2 gundur kusura bakmayin gelemiyorm
Benden de 300 gr gitmis yasasinngünaydın 400 gram gitmişbugün 1200 kalori hedefim var
Gecmis olsun kuzummmmmmKizlar gunaydinn ben bas agrisiyla cebellesiyorum 2 gundur kusura bakmayin gelemiyorm
canım ben acabılıyorum sorun yokGiriş butonu yok üye ol diyo direk
bende senın gıbıydım mıgren atakları yasıyodum ama yınede dayancam dıyodum.esım cok kızıyodu ılac ıcmıyorum dıyeSagol kuzum ilac icsem gecicek zaten de iste icemiyorm
Gecmedi bebegim ama yarin mecbur gitcem işe cuma da izin alcam cunkugünaydın kuzum geçmiş olsungeçmedi mi hala bugünde izinlisin sanırım
Sagol kuzummm gecmiiiýyyyGecmis olsun kuzummmmmm
Valla bende icmiyeym diye zorluyorm kendimi neyin inadiysacanım ben acabılıyorum sorun yok
bende senın gıbıydım mıgren atakları yasıyodum ama yınede dayancam dıyodum.esım cok kızıyodu ılac ıcmıyorum dıyeannelık duyguları ıste
Canim oglen yemek yapan abla grevde resmen yemek yapmama karari aldi bana yaradibugun yine yogurt salatalik yicem detox gibi oldu butun kotuluklerden ariniyorum rahatliyorum
sen kendini daha iyi bilirsin kuzum ne zaman gideceksin doktorademekki boş çaba baksana herkes boşlamış
bugün nasıl oldun kuzum
kuzu doktora gitsene burnumda kanıyo yazmışsınGecmedi bebegim ama yarin mecbur gitcem işe cuma da izin alcam cunku
yok canim hic basima gelmedi nerden giriyosun internete? explorerdanmi?Giriş butonu yok üye ol diyo direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?