Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yinede güzel gitmiş bence tabi katmer olmamış
aynen olmayaydi iyidi:) bakalim bugün nasil gececek planda sunlar var
Sabah kahve,
öglen bi haslanmis yumurta
aksamda nohut yemegi yapcam tek onu yerim yanindada yogurt.

Yarin yine coook zor bi gün olcak cünki abimin esine bebek partisi yapcam pastalar falan hazirlicam buaksam üffff nasil dayancam yaaaa

ahahah kız bi zararı olmasın bari salata ton balığı falan yeseydin

sen kendini daha iyi bilirsin kuzum ne zaman gideceksin doktora

kuzu doktora gitsene burnumda kanıyo yazmışsın cuma niye izin alacaksın
ben ton balıgına karsı nedensız bı tepkı ıcındeyım sevmıyorum kendılerını kac kere yedın dersen sıfır

Burnum kaniyo cok agriyo valla
DOKTORA gitsen yapılacak bir şey vardır belki kuzum
abs yapman lazım o zaman orkide1453 ün söylediği program vardı 30 günde kilo ver sanırım ona başlasana sende bende bugün başlamayı düşünüyorum
Benden de 300 gr gitmis yasasinn dün ben 1400 kusur aldim yani bugun almam gereken kaloriye saycam onu bugun 1100 kalori günüm
ooo süper gitmiş benim yarın 1479 günüm ama bende senin tecrübenden yola çıkarak 1300 alacam . ne yiceksin bugün planladın mı . dizi yoksa sıkıntı olmaz aslında
canım ben acabılıyorum sorun yok

bende senın gıbıydım mıgren atakları yasıyodum ama yınede dayancam dıyodum.esım cok kızıyodu ılac ıcmıyorum dıye annelık duyguları ıste
explorer dan açabildim sanırım chrome da sorun var

regli olunca gidecem ay sonunda canım ama okuduğum kadarı ile tüketmem lazımmış pilav makarna ekmek türlerini . pekte aradığım besinler de değil . akşam ne yiceksin . benim kşam belirsiz ne yesem acaba
yok canim hic basima gelmedi nerden giriyosun internete? explorerdanmi?
explorer açtı chorme açmadı kuzum kazen abiye msj attım dönüş yapar

senın kalorılerını takıp edıyorum canım bu kadar az kıloya bıle cok verıyosun.bende baslıcam bı 60lara duseyımde
Sagol canim bu hafta bozdum aslinda yoksa haftada 1 kilo garanti gidiyo bana az yemek degil duzenli yemek kilo verdiriyo canim boylesi daha guzelll

senın kalorılerını takıp edıyorum canım bu kadar az kıloya bıle cok verıyosun.bende baslıcam bı 60lara duseyımde
6ları beklemesen 7lerde başlasan daha hızlı verirsin aslında
yemek planı muhteşem bukilik menü tam :)
neler hazırlıcaksın bakim . benim doğum günümde 23 nisanda hızlıca kilo verip güzel bir elbise almak istiorum akşam yemeğine çıkıcaz eşimle fit olmak istiyorum

ooo süper gitmiş benim yarın 1479 günüm ama bende senin tecrübenden yola çıkarak 1300 alacam . ne yiceksin bugün planladın mı . dizi yoksa sıkıntı olmaz aslında
Sabah kendi yaptigim ekmege 2 minik tost yaptim biri peynirli biri kasar sucuklu hep karbonhidratim az kaliyo benim biliyo msn yag ve proteini dolduruyorum ama karbonhidrat acik kaliyo diyetkolik almam gereken grlari belirliyo yaği aşıyom hep ama
Aksama pilav salata ve et yicimmmmmm guldur gulduru izlicem bugun biraz krakere yer ayiririm bikuvi yemeyi cok abartiyom ondan vazgecmem lazim sen ne yicen bugun

sankı cok yedıgımde alcakmısım gıbı gelıyo bıde o programı ındıremedım daha ındırıp baslıyım dıyorum

kaptinn kantron yağı iyi geliyorsa bende az da olsa var göndereyim sana teyzem ve annem yaptı koruyucu falan yok içinde
Agrilara cok iyi geliyo benim kizimda sebebi bulunamayan bacak ağırısi var eklem agrisi bende de vardi kucukken kac dr götürdük büyüme agrisi bisey yok dediler haftada en az 3 4 kez agri kesici şurup vermek zorunda kalirdim gecmiyodu masaj falan yapiyofum yok ilac almadan gecmiyodu sonra bu yagi kesfettik agrisi oldugunda diz kapaklarina bacaklarina masaj yapiyorum daha yaparken kesiyo ağrısını ve suan ayda bi falan anca agriyo tedavi ederek kesiyo ağrıyı kaptinn

bende baslıyım barı yoksa kulah gıbı kalcam

Simdi kacsin 2 kilo gidef bence

sabah 68.5 dum 67 olurum gibi cumaya yani inşallah ay sonu hedefimde en az 65
demekki boş çaba baksana herkes boşlamış
şuan güzel gidiyor kilo dün 70,70 düm bugün 70,30 yarın 400 gram gitse daha ne isterim ama kilom durduğunda olabilir belki yani tası korkutuyor beni çünkü
çok iyi ha gayret 69 u görmeye az kaldı tadı evet iyi değil ama içilir yaaa
benimde diyetisyenden aldığım 2 aylık paketim bu hafta son vereceği listeyide yapıp tekrar gitmeyi düşünmüyorum bende o zaman zigzag yöntemini deneyecem

bencede 67 olursun

Cuma randevum var kuzum onun icin gitcm onzaman sorcam doktora da

İlac da alamiyon ozonlastirilmiş sari kantoron yagi agrilara iyi geliyo kuzum aktardan alıp sürsen başına iyi gelir belki
Doktorda parol verck bebegim baska bisey vermiyolar ki
kaptinn kantron yağı iyi geliyorsa bende az da olsa var göndereyim sana teyzem ve annem yaptı koruyucu falan yok içinde
Oy kuzum sagollasinnn düsünmen yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…