- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.461
senın kalorılerını takıp edıyorum canım bu kadar az kıloya bıle cok verıyosun.bende baslıcam bı 60lara duseyımdeBenden de 300 gr gitmis yasasinndün ben 1400 kusur aldim yani bugun almam gereken kaloriye saycam onu bugun 1100 kalori günüm
aynen olmayaydi iyidi:) bakalim bugün nasil gececek planda sunlar varyinede güzel gitmiş bence tabi katmer olmamış
ben ton balıgına karsı nedensız bı tepkı ıcındeyımahahah kız bi zararı olmasınbari salata ton balığı falan yeseydin
sen kendini daha iyi bilirsin kuzum ne zaman gideceksin doktora
kuzu doktora gitsene burnumda kanıyo yazmışsıncuma niye izin alacaksın
gecmis olsun kuzummKizlar gunaydinn ben bas agrisiyla cebellesiyorum 2 gundur kusura bakmayin gelemiyorm
DOKTORA gitsen yapılacak bir şey vardır belki kuzumBurnum kaniyo cok agriyo valla
abs yapman lazım o zamansuan haftasonu yedıklerımı verdım.71 edustum cuma gunu kılomdayım.sporuda ekleyebılsem 70 olurum ıns.hergun yuruyorum aslında 1 saat ama cok etkılı olmuyo herlade bolgesel calısmam lazım.squatla bacaklarım cok ınceldı ust bolgem buyuk kaldı
ooo süper gitmiş benim yarın 1479 günüm ama bende senin tecrübenden yola çıkarak 1300 alacam . ne yiceksin bugün planladın mı . dizi yoksa sıkıntı olmaz aslındaBenden de 300 gr gitmis yasasinndün ben 1400 kusur aldim yani bugun almam gereken kaloriye saycam onu bugun 1100 kalori günüm
explorer dan açabildim sanırım chrome da sorun varcanım ben acabılıyorum sorun yok
bende senın gıbıydım mıgren atakları yasıyodum ama yınede dayancam dıyodum.esım cok kızıyodu ılac ıcmıyorum dıyeannelık duyguları ıste
regli olunca gidecem ay sonunda canım ama okuduğum kadarı ile tüketmem lazımmış pilav makarna ekmek türlerini . pekte aradığım besinler de değil . akşam ne yiceksin . benim kşam belirsiz ne yesem acabaahahah kız bi zararı olmasınbari salata ton balığı falan yeseydin
explorer açtı chorme açmadı kuzum kazen abiye msj attım dönüş yaparyok canim hic basima gelmedi nerden giriyosun internete? explorerdanmi?
İlac da alamiyonSagol kuzummm gecmiiiýyyy
Sagol canim bu hafta bozdum aslinda yoksa haftada 1 kilo garanti gidiyosenın kalorılerını takıp edıyorum canım bu kadar az kıloya bıle cok verıyosun.bende baslıcam bı 60lara duseyımde
Doktora gitttBurnum kaniyo cok agriyo valla
6ları beklemesen 7lerde başlasan daha hızlı verirsin aslındasenın kalorılerını takıp edıyorum canım bu kadar az kıloya bıle cok verıyosun.bende baslıcam bı 60lara duseyımde
yemek planı muhteşem bukilik menü tam :)aynen olmayaydi iyidi:) bakalim bugün nasil gececek planda sunlar var
Sabah kahve,
öglen bi haslanmis yumurta
aksamda nohut yemegi yapcam tek onu yerim yanindada yogurt.
Yarin yine coook zor bi gün olcak cünki abimin esine bebek partisi yapcam pastalar falan hazirlicam buaksam üffff nasil dayancam yaaaa
Sabah kendi yaptigim ekmege 2 minik tost yaptim biri peynirli biri kasar sucukluooo süper gitmiş benim yarın 1479 günüm ama bende senin tecrübenden yola çıkarak 1300 alacam . ne yiceksin bugün planladın mı . dizi yoksa sıkıntı olmaz aslında
sankı cok yedıgımde alcakmısım gıbı gelıyo bıde o programı ındıremedım daha ındırıp baslıyım dıyorum6ları beklemesen 7lerde başlasan daha hızlı verirsin aslında
yemek planı muhteşem bukilik menü tam :)
neler hazırlıcaksın bakim . benim doğum günümde 23 nisanda hızlıca kilo verip güzel bir elbise almak istiorum akşam yemeğine çıkıcaz eşimle fit olmak istiyorum
Agrilara cok iyi geliyo benim kizimda sebebi bulunamayan bacak ağırısi var eklem agrisi bende de vardi kucukken kac dr götürdük büyüme agrisi bisey yok dediler haftada en az 3 4 kez agri kesici şurup vermek zorunda kalirdim gecmiyodu masaj falan yapiyofum yok ilac almadan gecmiyodu sonra bu yagi kesfettik agrisi oldugunda diz kapaklarina bacaklarina masaj yapiyorum daha yaparken kesiyo ağrısını ve suan ayda bi falan anca agriyo tedavi ederek kesiyo ağrıyıkaptinn kantron yağı iyi geliyorsa bende az da olsa var göndereyim sana teyzem ve annem yaptı koruyucu falan yok içinde
bende baslıyım barı yoksa kulah gıbı kalcamDOKTORA gitsen yapılacak bir şey vardır belki kuzum
abs yapman lazım o zamanorkide1453 ün söylediği program vardı 30 günde kilo ver sanırım ona başlasana sende bende bugün başlamayı düşünüyorum
ooo süper gitmiş benim yarın 1479 günüm ama bende senin tecrübenden yola çıkarak 1300 alacam . ne yiceksin bugün planladın mı . dizi yoksa sıkıntı olmaz aslında
explorer dan açabildim sanırım chrome da sorun var
regli olunca gidecem ay sonunda canım ama okuduğum kadarı ile tüketmem lazımmış pilav makarna ekmek türlerini . pekte aradığım besinler de değil . akşam ne yiceksin . benim kşam belirsiz ne yesem acaba
explorer açtı chorme açmadı kuzum kazen abiye msj attım dönüş yapar
Simdi kacsin 2 kilo gidef bence
çok iyi ha gayret 69 u görmeye az kaldıdemekki boş çaba baksana herkes boşlamış
şuan güzel gidiyor kilo dün 70,70 düm bugün 70,30 yarın 400 gram gitse daha ne isterim ama kilom durduğunda olabilir belki yani tası korkutuyor beni çünkü
bencede 67 olursunsabah 68.5 dum 67 olurum gibi cumaya yani inşallahay sonu hedefimde en az 65
çok iyi ha gayret 69 u görmeye az kaldıtadı evet iyi değil ama içilir yaaa
benimde diyetisyenden aldığım 2 aylık paketim bu hafta son vereceği listeyide yapıp tekrar gitmeyi düşünmüyorum bende o zaman zigzag yöntemini deneyecem
Cuma randevum var kuzum onun icin gitcm onzaman sorcam doktora daahahah kız bi zararı olmasınbari salata ton balığı falan yeseydin
Sagol kuzuummmgecmis olsun kuzumm
DOKTORA gitsen yapılacak bir şey vardır belki kuzum
abs yapman lazım o zamanorkide1453 ün söylediği program vardı 30 günde kilo ver sanırım ona başlasana sende bende bugün başlamayı düşünüyorum
ooo süper gitmiş benim yarın 1479 günüm ama bende senin tecrübenden yola çıkarak 1300 alacam . ne yiceksin bugün planladın mı . dizi yoksa sıkıntı olmaz aslında
explorer dan açabildim sanırım chrome da sorun var
regli olunca gidecem ay sonunda canım ama okuduğum kadarı ile tüketmem lazımmış pilav makarna ekmek türlerini . pekte aradığım besinler de değil . akşam ne yiceksin . benim kşam belirsiz ne yesem acaba
explorer açtı chorme açmadı kuzum kazen abiye msj attım dönüş yapar
Doktorda parol verck bebegim baska bisey vermiyolar kiİlac da alamiyonozonlastirilmiş sari kantoron yagi agrilara iyi geliyo kuzum aktardan alıp sürsen başına iyi gelir belki
Oy kuzum sagollasinnn düsünmen yeterrkaptinn kantron yağı iyi geliyorsa bende az da olsa var göndereyim sana teyzem ve annem yaptı koruyucu falan yok içinde
Sen denedin mi hic kuzuİlac da alamiyonozonlastirilmiş sari kantoron yagi agrilara iyi geliyo kuzum aktardan alıp sürsen başına iyi gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?