Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o kadar etkili miymiss o ya. Kiyamam kizina da belki romatizma fln vardir gerci o yasta olur mu bilmiyorm ama

ben ton balıgına karsı nedensız bı tepkı ıcındeyım sevmıyorum kendılerını kac kere yedın dersen sıfır
yesene ya ekmekle çok güzel oluyo sevmeye başladım ben yağına ekmek bana bana :

anladım kuzum bende aramıyorum pilav makarna ekmek tavuğun yanına koyulunca atamıyorum ama yiyorum o zaman akşam hiçbişey yemeyi düşünmüyorum ben sen ne yiyeceksin

kaptinn kantron yağı iyi geliyorsa bende az da olsa var göndereyim sana teyzem ve annem yaptı koruyucu falan yok içinde
kantaron mucize bişey yaa benim yanağımda bişey çıkmıştı geçen sene fındık kadar sivilcemsi göz gibi yyara gibi sivilcemsi bişey ne güzel betimledim : kantaron geçirdi iz bile kalmadı

Cuma randevum var kuzum onun icin gitcm onzaman sorcam doktora da
anladım kuzum bak kantaronu dene gerçekten çok iyi bişey o ama ağrılara iyi geldiğini bilmiyodum SekerPancarii sen nerden alıyosun kuzum

Hatirliyorm senin o yarayi doktor kizmisti hatta sana

kız bunca şeyi yicen akşama ne kaldı çok geldi bana
ben kontrol etmedim yağ oranını edeyim bari
1 gün protein yapmak istiyorum aslında bana hep iyi geliyor protein
sankı cok yedıgımde alcakmısım gıbı gelıyo bıde o programı ındıremedım daha ındırıp baslıyım dıyorum
bana da öyle geliyor ama kalorisi düşük gıdalar yersen kilo almazsın aksine verirsin hem gözünde doyar
ciddi misin bende diz ağrıları çok oluyor baldırlarım falan doktora gidecektim hatta sanki damarda da sıkıntı var tıkalıda açılıyor gibi kıpırtı oluyor. üzüldüm kızına ya ağrı çok kötü olur onun nasıl dayanacak ki o ağrılara
bende baslıyım barı yoksa kulah gıbı kalcam
başla başla beraber başlayalım istersen hatta
evet cumaya kısmetse 69u tekrar görmüş olacam
ama hızlıca 67 ye inmek istiyorum 7lerden çok yoruldum .
tavsiye ederim zigzag yöntemi haftada bir canının istediği şeyleri yiyebilirsin abartmamak kaydı ile
Doktorda parol verck bebegim baska bisey vermiyolar ki

Oy kuzum sagollasinnn düsünmen yeterr
parol işe yaramıyor mu peki? ciddiyim mevsimi geliyor teyzelerim her sene yapıyor sıkıntı olmaz

akşam domates salatalık peynir düşünüyordum ama eşim nöbet değiştirmiş arkadaşı ile cenazesi varmış . akşam anneme gideriz belki gitmezsek ne yapacam bilmiyorum . bu mevsimde olan sebzeleri sevmiyoruz. baklayı da eşim sevmiyor fikir versene pratik ne yapayım

Yok kuzu hic işe yaramiyo bende o ilac
Ne zaman yapiliyo ki o nasil yapiliyo bende mi yapsam ya

kahvaltılık yeseniz olmaz mı kuzum valla aklıma da bişey gelmiyro

Yok kuzu hic işe yaramiyo bende o ilac
Ne zaman yapiliyo ki o nasil yapiliyo bende mi yapsam ya
kontron çiçeğini bulabilcekmisin peki teyzeme sorarım oların yaylasından topluyorduk . zeytinyağına basıyorduk 40 gün 40 gece bekletiyorlardı dışarda
kahvaltılık yeseniz olmaz mı kuzum valla aklıma da bişey gelmiyro
yok canım eşim abartıyor kahvaltıyı olmazsa dışarda tvuk şiş yerim yanına salata yada köz tavuk alırım evde yeriz

Internettn siparis versem burda yoktur cunku o cicektn zeytinyagi var has i hemde ama cicek bulamam maleseff

SchonerDuft cnm girdimi kolay geçmez başağrım ctesi hacamat var bakalım dayancam o zamana kadar kaptinn hamileyklen doktorum fitil vermişti başağrısı için ayda 1den fazla kullanmamıştım ama iğne ilaçtan bile daha çabuk kesmişti

o kadar etkili miymiss o ya. Kiyamam kizina da belki romatizma fln vardir gerci o yasta olur mu bilmiyorm ama
Baktılar romatizma cikmadi kuzum bende de vardi kucukken ilac almadan gecmiyodu şükür suan cok nadir agriyo o da kantoron yagiyla geciyo hemen

Aktardan alıyoruz kuzum ozonlastirilmis kantoron yagi cok iyi valla hem geciriyo hem tedavi ediyo agriyi

tavuk şiş en sevdiğim bende bugün tavuk dürüm söylücem inşallah ama param yok kimse de yok inşallah gelirler

Internettn siparis versem burda yoktur cunku o cicektn zeytinyagi var has i hemde ama cicek bulamam maleseff
niternetten çok güvenli olmaz en azından aktardan al kuzu o çiçekten nasıl bulunur bilmiyorumm ya bu sene bende yapmak istiyorum yaralara yanıklara falanda çok iyi geliyo çünkü her evde bulunması gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…