- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.481
o kadar etkili miymiss o ya. Kiyamam kizina da belki romatizma fln vardir gerci o yasta olur mu bilmiyorm amaAgrilara cok iyi geliyo benim kizimda sebebi bulunamayan bacak ağırısi var eklem agrisi bende de vardi kucukken kac dr götürdük büyüme agrisi bisey yok dediler haftada en az 3 4 kez agri kesici şurup vermek zorunda kalirdim gecmiyodu masaj falan yapiyofum yok ilac almadan gecmiyodu sonra bu yagi kesfettik agrisi oldugunda diz kapaklarina bacaklarina masaj yapiyorum daha yaparken kesiyo ağrısını ve suan ayda bi falan anca agriyo tedavi ederek kesiyo ağrıyıkaptinn
yesene ya ekmekle çok güzel oluyo sevmeye başladım benben ton balıgına karsı nedensız bı tepkı ıcındeyımsevmıyorum kendılerını kac kere yedın dersen sıfır
anladım kuzum bende aramıyorum pilav makarna ekmek tavuğun yanına koyulunca atamıyorum ama yiyorum o zaman akşam hiçbişey yemeyi düşünmüyorum ben sen ne yiyeceksinDOKTORA gitsen yapılacak bir şey vardır belki kuzum
abs yapman lazım o zamanorkide1453 ün söylediği program vardı 30 günde kilo ver sanırım ona başlasana sende bende bugün başlamayı düşünüyorum
ooo süper gitmiş benim yarın 1479 günüm ama bende senin tecrübenden yola çıkarak 1300 alacam . ne yiceksin bugün planladın mı . dizi yoksa sıkıntı olmaz aslında
explorer dan açabildim sanırım chrome da sorun var
regli olunca gidecem ay sonunda canım ama okuduğum kadarı ile tüketmem lazımmış pilav makarna ekmek türlerini . pekte aradığım besinler de değil . akşam ne yiceksin . benim kşam belirsiz ne yesem acaba
explorer açtı chorme açmadı kuzum kazen abiye msj attım dönüş yapar
kantaron mucize bişey yaa benim yanağımda bişey çıkmıştı geçen sene fındık kadar sivilcemsi göz gibi yyara gibi sivilcemsi bişey ne güzel betimledim :kaptinn kantron yağı iyi geliyorsa bende az da olsa var göndereyim sana teyzem ve annem yaptı koruyucu falan yok içinde
anladım kuzum bak kantaronu dene gerçekten çok iyi bişey o ama ağrılara iyi geldiğini bilmiyodumCuma randevum var kuzum onun icin gitcm onzaman sorcam doktora da
Hatirliyorm senin o yarayi doktor kizmisti hatta sanayesene ya ekmekle çok güzel oluyo sevmeye başladım benyağına ekmek bana bana :
anladım kuzum bende aramıyorum pilav makarna ekmek tavuğun yanına koyulunca atamıyorum ama yiyorum o zaman akşam hiçbişey yemeyi düşünmüyorum ben sen ne yiyeceksin
kantaron mucize bişey yaa benim yanağımda bişey çıkmıştı geçen sene fındık kadar sivilcemsi göz gibi yyara gibi sivilcemsi bişey ne güzel betimledim :kantaron geçirdi iz bile kalmadı
anladım kuzum bak kantaronu dene gerçekten çok iyi bişey o ama ağrılara iyi geldiğini bilmiyodumSekerPancarii sen nerden alıyosun kuzum
kız bunca şeyi yicen akşama ne kaldıSabah kendi yaptigim ekmege 2 minik tost yaptim biri peynirli biri kasar sucukluhep karbonhidratim az kaliyo benim biliyo msn yag ve proteini dolduruyorum ama karbonhidrat acik kaliyo diyetkolik almam gereken grlari belirliyo yaği aşıyom hep ama
Aksama pilav salata ve et yicimmmmmmguldur gulduru izlicem bugun biraz krakere yer ayiririm bikuvi yemeyi cok abartiyom ondan vazgecmem lazim sen ne yicen bugun
bana da öyle geliyor ama kalorisi düşük gıdalar yersen kilo almazsın aksine verirsin hem gözünde doyarsankı cok yedıgımde alcakmısım gıbı gelıyo bıde o programı ındıremedım daha ındırıp baslıyım dıyorum
ciddi misin bende diz ağrıları çok oluyor baldırlarım falan doktora gidecektim hatta sanki damarda da sıkıntı var tıkalıda açılıyor gibi kıpırtı oluyor. üzüldüm kızına ya ağrı çok kötü olur onun nasıl dayanacak ki o ağrılaraAgrilara cok iyi geliyo benim kizimda sebebi bulunamayan bacak ağırısi var eklem agrisi bende de vardi kucukken kac dr götürdük büyüme agrisi bisey yok dediler haftada en az 3 4 kez agri kesici şurup vermek zorunda kalirdim gecmiyodu masaj falan yapiyofum yok ilac almadan gecmiyodu sonra bu yagi kesfettik agrisi oldugunda diz kapaklarina bacaklarina masaj yapiyorum daha yaparken kesiyo ağrısını ve suan ayda bi falan anca agriyo tedavi ederek kesiyo ağrıyıkaptinn
başla başla beraber başlayalım istersen hattabende baslıyım barı yoksa kulah gıbı kalcam
evet cumaya kısmetse 69u tekrar görmüş olacamsabah 68.5 dum 67 olurum gibi cumaya yani inşallahay sonu hedefimde en az 65
çok iyi ha gayret 69 u görmeye az kaldıtadı evet iyi değil ama içilir yaaa
benimde diyetisyenden aldığım 2 aylık paketim bu hafta son vereceği listeyide yapıp tekrar gitmeyi düşünmüyorum bende o zaman zigzag yöntemini deneyecem
parol işe yaramıyor mu peki? ciddiyim mevsimi geliyor teyzelerim her sene yapıyor sıkıntı olmazDoktorda parol verck bebegim baska bisey vermiyolar ki
Oy kuzum sagollasinnn düsünmen yeterr
ahahha nasıl hatırladı internetten bakıp krem almıştım geçirmemşiti sonra doktora gittim onun verdiği de geçirmedi kantoron geçirdiHatirliyorm senin o yarayi doktor kizmisti hatta sana
akşam domates salatalık peynir düşünüyordum ama eşim nöbet değiştirmiş arkadaşı ile cenazesi varmış . akşam anneme gideriz belki gitmezsek ne yapacam bilmiyorum . bu mevsimde olan sebzeleri sevmiyoruz. baklayı da eşim sevmiyor fikir versene pratik ne yapayımyesene ya ekmekle çok güzel oluyo sevmeye başladım benyağına ekmek bana bana :
anladım kuzum bende aramıyorum pilav makarna ekmek tavuğun yanına koyulunca atamıyorum ama yiyorum o zaman akşam hiçbişey yemeyi düşünmüyorum ben sen ne yiyeceksin
kantaron mucize bişey yaa benim yanağımda bişey çıkmıştı geçen sene fındık kadar sivilcemsi göz gibi yyara gibi sivilcemsi bişey ne güzel betimledim :kantaron geçirdi iz bile kalmadı
anladım kuzum bak kantaronu dene gerçekten çok iyi bişey o ama ağrılara iyi geldiğini bilmiyodumSekerPancarii sen nerden alıyosun kuzum
Yok kuzu hic işe yaramiyo bende o ilackız bunca şeyi yicen akşama ne kaldıçok geldi bana
ben kontrol etmedim yağ oranını edeyim bari
1 gün protein yapmak istiyorum aslında bana hep iyi geliyor protein
bana da öyle geliyor ama kalorisi düşük gıdalar yersen kilo almazsın aksine verirsin hem gözünde doyar
ciddi misin bende diz ağrıları çok oluyor baldırlarım falan doktora gidecektim hatta sanki damarda da sıkıntı var tıkalıda açılıyor gibi kıpırtı oluyor. üzüldüm kızına ya ağrı çok kötü olur onun nasıl dayanacak ki o ağrılara
başla başla beraber başlayalım istersen hatta
evet cumaya kısmetse 69u tekrar görmüş olacam
ama hızlıca 67 ye inmek istiyorum 7lerden çok yoruldum .
tavsiye ederim zigzag yöntemi haftada bir canının istediği şeyleri yiyebilirsin abartmamak kaydı ile
parol işe yaramıyor mu peki? ciddiyim mevsimi geliyor teyzelerim her sene yapıyor sıkıntı olmaz
Cok biliyo doktorlar hihhh biz daha iyi biliyozahahha nasıl hatırladı internetten bakıp krem almıştım geçirmemşiti sonra doktora gittim onun verdiği de geçirmedi kantoron geçirdi
kahvaltılık yeseniz olmaz mı kuzum valla aklıma da bişey gelmiyroakşam domates salatalık peynir düşünüyordum ama eşim nöbet değiştirmiş arkadaşı ile cenazesi varmış . akşam anneme gideriz belki gitmezsek ne yapacam bilmiyorum . bu mevsimde olan sebzeleri sevmiyoruz. baklayı da eşim sevmiyor fikir versene pratik ne yapayım
tabisi ya oda kimmiş en iyi biz bilirizCok biliyo doktorlar hihhh biz daha iyi biliyoz
kontron çiçeğini bulabilcekmisin peki teyzeme sorarım oların yaylasından topluyorduk . zeytinyağına basıyorduk 40 gün 40 gece bekletiyorlardı dışardaYok kuzu hic işe yaramiyo bende o ilac
Ne zaman yapiliyo ki o nasil yapiliyo bende mi yapsam ya
yok canım eşim abartıyor kahvaltıyıkahvaltılık yeseniz olmaz mı kuzum valla aklıma da bişey gelmiyro
Internettn siparis versemkontron çiçeğini bulabilcekmisin peki teyzeme sorarım oların yaylasından topluyorduk . zeytinyağına basıyorduk 40 gün 40 gece bekletiyorlardı dışarda
yok canım eşim abartıyor kahvaltıyıolmazsa dışarda tvuk şiş yerim yanına salata yada köz tavuk alırım evde yeriz
Internettn siparis versemburda yoktur cunku o cicektn zeytinyagi var has i hemde ama cicek bulamam maleseff
Evet canım benimde migrenim var ağrıdığında sürüyorum bazen kesiyo bazen de baya hafifletiyo bayadir da hic agrimiyo basimSen denedin mi hic kuzu
Baktılar romatizma cikmadi kuzum bende de vardi kucukken ilac almadan gecmiyodu şükür suan cok nadir agriyo o da kantoron yagiyla geciyo hemeno kadar etkili miymiss o ya. Kiyamam kizina da belki romatizma fln vardir gerci o yasta olur mu bilmiyorm ama
Aktardan alıyoruz kuzum ozonlastirilmis kantoron yagi cok iyi valla hem geciriyo hem tedavi ediyo agriyiyesene ya ekmekle çok güzel oluyo sevmeye başladım benyağına ekmek bana bana :
kontron çiçeğini bulabilcekmisin peki teyzeme sorarım oların yaylasından topluyorduk . zeytinyağına basıyorduk 40 gün 40 gece bekletiyorlardı dışarda
yok canım eşim abartıyor kahvaltıyıolmazsa dışarda tvuk şiş yerim yanına salata yada köz tavuk alırım evde yeriz
niternetten çok güvenli olmaz en azından aktardan al kuzu o çiçekten nasıl bulunur bilmiyorumm ya bu sene bende yapmak istiyorum yaralara yanıklara falanda çok iyi geliyo çünkü her evde bulunması gerek benceInternettn siparis versemburda yoktur cunku o cicektn zeytinyagi var has i hemde ama cicek bulamam maleseff
ozonlaştırılmış ne demek kiAktardan alıyoruz kuzum ozonlastirilmis kantoron yagi cok iyi valla hem geciriyo hem tedavi ediyo agriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?