Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız bunca şeyi yicen akşama ne kaldı çok geldi bana
ben kontrol etmedim yağ oranını edeyim bari
1 gün protein yapmak istiyorum aslında bana hep iyi geliyor protein
Aksama et pilav yicem kiz oglen meyve altinbasak falan atiştiriyom daha 270 kalori aldim
Hee protein sana iyi geliyo ben sevmiyom basim cok agriyo yapincaa

Agri olunca bi dene bakalim canim gecirecek mi dr bize bisey yok dedi bir suru tahlil yapti agridiginda agri kesici verin dedi surekli agri kesici vere vere bağışıklık kazandi artik ise yaramiyodu agri kesici bile bazen
Ay şükür gecti valla cocuk agliyodu agrisindan bende oyleydim kucukken bana agri kesici de fayda etmezdi agridan aglaya aglaya uyurdumbuyuyunce gecti

ozonlaştırılmış ne demek ki bizdede var arkadaşımın annesi verdi kendileri yapmıy ama senin dediğin farklı sanırım
Ev yapimi daha iyi olabilir belki canim biz oyle okumustuk agrilara ozonlastirilmis olan iyi geliyomus diye yuzume de sürüyom ben sivilce izlerine iyi geliyo

Ekmeklemi yagina banarakmibaslayalim canim birlikte tek
yapilmiyo bisey ya biri illa durtcek
Kusum o tavuk durumun lavasi nolcak yakiniz poncik gel yanima bi tavuk durum partisi yapalim

Ev yapimi daha iyi olabilir belki canim biz oyle okumustuk agrilara ozonlastirilmis olan iyi geliyomus diye yuzume de sürüyom ben sivilce izlerine iyi geliyo
aaa bizimde çok az bişey kaldı şişenin dibinde her gece sürüyom sivilcelerimin üstüne bitince bende aktardan alayım barii

Kusum o tavuk durumun lavasi nolcak yakiniz poncik gel yanima bi tavuk durum partisi yapalim
napayım kız mecbur hergün ızgara yenmiyo lightı da var tonbalğının ama hiç yemedim bişey diyemcim o yüzden ben yiynce yaığının yarısın döküp yarısına ekmek banıp yiyom
kız gel valla yapalım buralarda hiç sulu yemek yok mecburum

hımm bıgun denıcem dur bakalım ıns severım

Aksama et pilav yicem kiz oglen meyve altinbasak falan atiştiriyom daha 270 kalori aldim
Hee protein sana iyi geliyo ben sevmiyom basim cok agriyo yapincaa
akşam hafif geçse dha iyi ma akşam yemekleride muhteşem oluyor genelde
valla iyi geliyor bana protein hafta sonu yaparım belki . sen abur cubur yiyorsun hep farkındasın dmi

akşam süreyim bakalım ağrı hep var geçmiyor hatta krnıma süreyim kist ağrısına da iyi gelir muhtemelen srı kantron mu kırmızı kantron mu sürdün sen .
çok zor ya geçmeyen ağrılar

bşlıyoruz o zaman bugün

tamam baslıyoruz programın adı ne ındıreyım bende

dünkü menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
4 5 adet topik peynir
şekersiz çay

ara
yarım kivi
yarım elma
şekersiz türk kahvesi

öğlen
1 büyük ayran
yarımdan az domates
200 gram ızgara tavuk

ara
yarım kivi
yarım elma

akşam
1 tabak dolu tavuklu bezelye bitirdim rahatladım

aradan sonra da cok ince 2 lokmalık lavaşın arasında tavuk şiş avukat verdi ye diye reddedemedim
su 3 lt olmuştur

ekmek yemediğin için lavaş yemene ses etmicem . afiyet olsun . belki ekmek yemediğinden wcye çıkamıyorsun olabilir mi ?

senin menüler arada kaynıyor erken yazınca .
piknik nasıl geçti yedin mi türk yemeklerinden
menü az geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…