- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.501
Aksama et pilav yicem kizkız bunca şeyi yicen akşama ne kaldıçok geldi bana
ben kontrol etmedim yağ oranını edeyim bari
1 gün protein yapmak istiyorum aslında bana hep iyi geliyor protein
Agri olunca bi dene bakalim canim gecirecek mi dr bize bisey yok dedi bir suru tahlil yapti agridiginda agri kesici verin dedi surekli agri kesici vere vere bağışıklık kazandi artik ise yaramiyodu agri kesici bile bazenciddi misin bende diz ağrıları çok oluyor baldırlarım falan doktora gidecektim hatta sanki damarda da sıkıntı var tıkalıda açılıyor gibi kıpırtı oluyor. üzüldüm kızına ya ağrı çok kötü olur onun nasıl dayanacak ki o ağrılara
Ev yapimi daha iyi olabilir belki canim biz oyle okumustuk agrilara ozonlastirilmis olan iyi geliyomus diye yuzume de sürüyom ben sivilce izlerine iyi geliyoozonlaştırılmış ne demek kibizdede var arkadaşımın annesi verdi kendileri yapmıy ama senin dediğin farklı sanırım
Ekmeklemi yagina banarakmibaslayalim canim birlikte tekyesene ya ekmekle çok güzel oluyo sevmeye başladım benyağına ekmek bana bana :
anladım kuzum bende aramıyorum pilav makarna ekmek tavuğun yanına koyulunca atamıyorum ama yiyorum o zaman akşam hiçbişey yemeyi düşünmüyorum ben sen ne yiyeceksin
kantaron mucize bişey yaa benim yanağımda bişey çıkmıştı geçen sene fındık kadar sivilcemsi göz gibi yyara gibi sivilcemsi bişey ne güzel betimledim :kantaron geçirdi iz bile kalmadı
anladım kuzum bak kantaronu dene gerçekten çok iyi bişey o ama ağrılara iyi geldiğini bilmiyodumSekerPancarii sen nerden alıyosun kuzum
yapilmiyo bisey ya biri illa durtcekkız bunca şeyi yicen akşama ne kaldıçok geldi bana
ben kontrol etmedim yağ oranını edeyim bari
1 gün protein yapmak istiyorum aslında bana hep iyi geliyor protein
bana da öyle geliyor ama kalorisi düşük gıdalar yersen kilo almazsın aksine verirsin hem gözünde doyar
ciddi misin bende diz ağrıları çok oluyor baldırlarım falan doktora gidecektim hatta sanki damarda da sıkıntı var tıkalıda açılıyor gibi kıpırtı oluyor. üzüldüm kızına ya ağrı çok kötü olur onun nasıl dayanacak ki o ağrılara
başla başla beraber başlayalım istersen hatta
evet cumaya kısmetse 69u tekrar görmüş olacam
ama hızlıca 67 ye inmek istiyorum 7lerden çok yoruldum .
tavsiye ederim zigzag yöntemi haftada bir canının istediği şeyleri yiyebilirsin abartmamak kaydı ile
parol işe yaramıyor mu peki? ciddiyim mevsimi geliyor teyzelerim her sene yapıyor sıkıntı olmaz
Kusum o tavuk durumun lavasi nolcaktavuk şiş en sevdiğim bende bugün tavuk dürüm söylücem inşallah ama param yok kimse de yok inşallah gelirler
niternetten çok güvenli olmaz en azından aktardan al kuzu o çiçekten nasıl bulunur bilmiyorumm ya bu sene bende yapmak istiyorum yaralara yanıklara falanda çok iyi geliyo çünkü her evde bulunması gerek bence
aaa bizimde çok az bişey kaldı şişenin dibinde her gece sürüyom sivilcelerimin üstüne bitince bende aktardan alayım bariiEv yapimi daha iyi olabilir belki canim biz oyle okumustuk agrilara ozonlastirilmis olan iyi geliyomus diye yuzume de sürüyom ben sivilce izlerine iyi geliyo
napayım kız mecbur hergün ızgara yenmiyoEkmeklemi yagina banarakmibaslayalim canim birlikte tek
yapilmiyo bisey ya biri illa durtcek
Kusum o tavuk durumun lavasi nolcakyakiniz poncik gel yanima bi tavuk durum partisi yapalim
hımm bıgun denıcem dur bakalım ıns severımaaa bizimde çok az bişey kaldı şişenin dibinde her gece sürüyom sivilcelerimin üstüne bitince bende aktardan alayım barii
napayım kız mecbur hergün ızgara yenmiyolightı da var tonbalğının ama hiç yemedim bişey diyemcim o yüzden ben yiynce yaığının yarısın döküp yarısına ekmek banıp yiyom
kız gel valla yapalımburalarda hiç sulu yemek yok mecburum
inşallah ama herkeste sevmeyebilir yanihımm bıgun denıcem dur bakalım ıns severım
inşallah ama herkeste sevmeyebilir yaniçok beklenti içine de girme
akşam hafif geçse dha iyi ma akşam yemekleride muhteşem oluyor geneldeAksama et pilav yicem kizoglen meyve altinbasak falan atiştiriyom daha 270 kalori aldim
Hee protein sana iyi geliyo ben sevmiyom basim cok agriyo yapincaa
akşam süreyim bakalım ağrı hep var geçmiyor hatta krnıma süreyim kist ağrısına da iyi gelir muhtemelen srı kantron mu kırmızı kantron mu sürdün sen .Agri olunca bi dene bakalim canim gecirecek mi dr bize bisey yok dedi bir suru tahlil yapti agridiginda agri kesici verin dedi surekli agri kesici vere vere bağışıklık kazandi artik ise yaramiyodu agri kesici bile bazen
Ay şükür gecti valla cocuk agliyodu agrisindanbende oyleydim kucukken bana agri kesici de fayda etmezdi agridan aglaya aglaya uyurdum buyuyunce gecti
bşlıyoruz o zaman bugünEkmeklemi yagina banarakmibaslayalim canim birlikte tek
yapilmiyo bisey ya biri illa durtcek
Kusum o tavuk durumun lavasi nolcakyakiniz poncik gel yanima bi tavuk durum partisi yapalim
tamam baslıyoruzakşam süreyim bakalım ağrı hep var geçmiyor hatta krnıma süreyim kist ağrısına da iyi gelir muhtemelen srı kantron mu kırmızı kantron mu sürdün sen .
çok zor ya geçmeyen ağrılar
bşlıyoruz o zaman bugün
30 günde kilo vertamam baslıyoruzprogramın adı ne ındıreyım bende
ekmek yemediğin için lavaş yemene ses etmicem . afiyet olsun . belki ekmek yemediğinden wcye çıkamıyorsun olabilir mi ?dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
4 5 adet topik peynir
şekersiz çay
ara
yarım kivi
yarım elma
şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 büyük ayran
yarımdan az domates
200 gram ızgara tavuk
ara
yarım kivi
yarım elma
akşam
1 tabak dolu tavuklu bezelye bitirdim rahatladım
aradan sonra da cok ince 2 lokmalık lavaşın arasında tavuk şiş avukat verdi ye diye reddedemedim
su 3 lt olmuştur
senin menüler arada kaynıyor erken yazınca .Ben yatar.. Bahar çok yoruyor beni. Yarın pikniğe gideceğim. Ekmek yemeyi düşünüyorum çünkü arkadaşım poğaça pişirecek
Sonra tekrar başa döneyim napalım. Çok zor elime geçen bir imkenTürk yemekleri yiyeceğim..
Yulaflı omlet
Peynir
Zeytin ezmesi
Domates, salatalık
Ö: Biber dolması ve yoğurt
Akşam: Salata, köfte
1 saat yürüyüş..
dün çıkamadım bu sabah yedim çıktım öğlende lavaş yicem dürüm söylücem akşam yemem amaekmek yemediğin için lavaş yemene ses etmicem . afiyet olsun . belki ekmek yemediğinden wcye çıkamıyorsun olabilir mi ?
değişik bir şey yemek iyi gelir bizde güveç yapıyoruz tavuklu öğlen için akşam meyve yerim olmzsadün çıkamadım bu sabah yedim çıktım öğlende lavaş yicem dürüm söylücem akşam yemem ama
ne güzel kendiniz yapabiliyosunuz yadeğişik bir şey yemek iyi gelir bizde güveç yapıyoruz tavuklu öğlen için akşam meyve yerim olmzsa
Aa bende mi istesem gidince bi zarari yoktur herhaldeSchonerDuft cnm girdimi kolay geçmez başağrım ctesi hacamat var bakalım dayancam o zamana kadar kaptinn hamileyklen doktorum fitil vermişti başağrısı için ayda 1den fazla kullanmamıştım ama iğne ilaçtan bile daha çabuk kesmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?