Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence SchonerDuft bixe cicegi gondrsin toplayip zeytinyagini gemlktn getirtiriz zatn

fitil geçiriyor mu ağrıyı çok iyiymiş.
kızlar sımdı bakıyorumda ıp atlamak cok kalorı yakıyomus ya .
ipi iple atlarsan evet güzel yakarsın ipsiz atladığında iple atladığına oranla etkisi olduğunu düşünmüyorum
ozaman bnm is yatar

Bence SchonerDuft bixe cicegi gondrsin toplayip zeytinyagini gemlktn getirtiriz zatn
gönderirim de yaylaya gitmem gerek o da çiçeğe denk gelirmiyim bilmiyorum 2 saatlik mesafe teyzeme derim elen varsa gönderir ama kargoyla sizin orya gitmesi çürütürmü çiçeği acaba ?

O zaman kuzu ben burdan sana zeytinyagi gondereym sen onun icine koy gonder olur mu oylee hem bende sana zeytin yagi gonderirim en hasindan

ilk 10 güne baktım sadece kısa sürüyordu hiç bulaşmayım o zaman öyle diyorsan 1 hafta daha bekleyim
bulasma canim sen bekle evde yuruyus yap illa hareket etmek istiyorsan. Toprlaninca baslarsin.

çokkk acıktım bugün ben
ben hep acimmmm

Ay bende dün oyleydim yaa bugun iyiyim sakinim kendime 2 bucuk litre suya limon salatalik dilimleyip hazirladim ondan iciyom
ohh miss bir ben yapamadim su sulardan oysa cok severim ama useniyorumm
evet artik bende menü paylasim diyorum ve aday listesindemi olsam belki 63 e inmeme yardimci olur

seni dirduracalsa paylas ve listeye gir canim. Yaz geliyor nir kilo bile cok fark ediyor biliyorsun

kizlar dun alintiladim yazarken kizim telefona bir vurdu tel dusti oyle laldi daha elime alamadim bugun gelebildim @

kaptinn kuzuum cok gecmis olsunnnnn dikkat et kendine ve bebisee

kizlar nasilsiniz ben cok yoğunum kizin diaiydi ek gidasiydi evin isiydi yemegiydi derken pek giremiyorum Emzirirken kizim izin vermiyor o yuzden hep aksiyor ((

bugün başlıyorum zorlaşırsa başa alacam

kalori saymanın en güzel yanı fazla bir şey yemeye korkuyorsun güzel bir yemek ile karnımın yarısını doyurdum

senin menüler arada kaynıyor erken yazınca .
piknik nasıl geçti yedin mi türk yemeklerinden
menü az geldi bana
:) Evet benim menüler kaynıyor. Sabah yazayım. Türkiye'de gece oluyor. 5.30 da kalkıyorum ben :)
Evet bugün gittim pikniğe çok yedim. Yarına telafi etmem lazım

:) Evet benim menüler kaynıyor. Sabah yazayım. Türkiye'de gece oluyor. 5.30 da kalkıyorum ben :)
Evet bugün gittim pikniğe çok yedim. Yarına telafi etmem lazım
uyanınca yazarsan sanırım herkes görür :) neler yedin ki türk yemeği deyince akla dolmalar börekler geliyor

uyanınca yazarsan sanırım herkes görür :) neler yedin ki türk yemeği deyince akla dolmalar börekler geliyor
Evet evet.. Kısır, patlıcan salatası, poğaça, börek, dolma.. Tam Türk günleri gibiydi. herşeyi yedim
Bizim evde genelde japon tarzı yemekler pişiyor eşimden dolayı. Görünce gözüm döndü Yarın ve Cuma hafifleteceğim...

Dimi,aynen:)
Pasta yapcam ve cupcake yapcam mavis mavis hepsi... bide annemle biberli ekmek hazirlicaz....
Aaa az kalmis ayyy ver vallah negüz lll olurrr

Sen nerdesin canim? Esin yabancimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…