- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.521
ozaman bnm is yatar
internetten nasıl bulcan 2 çeşidi var sarı ver kırmızı kantron çiçek taze olmalı mayıs haziran aylarında çıkıyor çiçek ayrıca
Geciyosa iyi bari sebepsiz agri niye olur kiBaktılar romatizma cikmadi kuzum bende de vardi kucukken ilac almadan gecmiyodu şükür suan cok nadir agriyo o da kantoron yagiyla geciyo hemen
bizde dışardan yiyorduk 2 kişiyiz diye kilo alıyoruk sağlıksız besleniyorduk sonra alıştırdım burayı bazen yenge gönderiyor bazen ben bazen burdaki stajerler yapıyor istisna dışardan yiyoruzne güzel kendiniz yapabiliyosunuz ya
Bencetavuk şiş en sevdiğim bende bugün tavuk dürüm söylücem inşallah ama param yok kimse de yok inşallah gelirler
niternetten çok güvenli olmaz en azından aktardan al kuzu o çiçekten nasıl bulunur bilmiyorumm ya bu sene bende yapmak istiyorum yaralara yanıklara falanda çok iyi geliyo çünkü her evde bulunması gerek bence
fitil geçiriyor mu ağrıyı çok iyiymiş.SchonerDuft cnm girdimi kolay geçmez başağrım ctesi hacamat var bakalım dayancam o zamana kadar kaptinn hamileyklen doktorum fitil vermişti başağrısı için ayda 1den fazla kullanmamıştım ama iğne ilaçtan bile daha çabuk kesmişti
ipi iple atlarsan evet güzel yakarsın ipsiz atladığında iple atladığına oranla etkisi olduğunu düşünmüyorumkızlar sımdı bakıyorumda ıp atlamak cok kalorı yakıyomus ya .
ozaman bnm is yatar
gönderirim de yaylaya gitmem gerek o da çiçeğe denk gelirmiyim bilmiyorum 2 saatlik mesafe teyzeme derim elen varsa gönderir ama kargoyla sizin orya gitmesi çürütürmü çiçeği acaba ?
O zaman kuzu ben burdan sana zeytinyagi gondereym sen onun icine koy gonder olur mu oylee hem bende sana zeytin yagi gonderirim en hasindanfitil geçiriyor mu ağrıyı çok iyiymiş.
ipi iple atlarsan evet güzel yakarsın ipsiz atladığında iple atladığına oranla etkisi olduğunu düşünmüyorum
gönderirim de yaylaya gitmem gerek o da çiçeğe denk gelirmiyim bilmiyorum 2 saatlik mesafe teyzeme derim elen varsa gönderir ama kargoyla sizin orya gitmesi çürütürmü çiçeği acaba ?
dur dur heyecan yapma ben sorayım olandan sana gönderirim . işin halolsun önce çiçek zamanı gelsin konuşuruz yineO zaman kuzu ben burdan sana zeytinyagi gondereym sen onun icine koy gonder olur mu oylee hem bende sana zeytin yagi gonderirim en hasindan
Tm madem o zaman hevesimi kursagimda birakma ama sor ogren haberleselmdur dur heyecan yapma ben sorayım olandan sana gönderirim . işin halolsun önce çiçek zamanı gelsin konuşuruz yine
OK haberleşirizTm madem o zaman hevesimi kursagimda birakma ama sor ogren haberleselm
bulasma canim sen bekle evde yuruyus yap illa hareket etmek istiyorsan. Toprlaninca baslarsin.ilk 10 güne baktım sadece kısa sürüyordu hiç bulaşmayım o zaman öyle diyorsan 1 hafta daha bekleyim
ben hep acimmmmçokkk acıktım bugün ben
ohh miss bir ben yapamadim su sulardan oysa cok severim ama useniyorummAy bende dün oyleydim yaa bugun iyiyim sakinimkendime 2 bucuk litre suya limon salatalik dilimleyip hazirladim ondan iciyom
evet artik bende menü paylasim diyorum ve aday listesindemi olsam belki 63 e inmeme yardimci olur
bugün başlıyorum zorlaşırsa başa alacambulasma canim sen bekle evde yuruyus yap illa hareket etmek istiyorsan. Toprlaninca baslarsin.
ben hep acimmmm
ohh miss bir ben yapamadim su sulardan oysa cok severim ama useniyorumm
seni dirduracalsa paylas ve listeye gir canim. Yaz geliyor nir kilo bile cok fark ediyor biliyorsun
kizlar dun alintiladim yazarken kizim telefona bir vurdu tel dusti oyle laldi daha elime alamadim bugun gelebildim @
yok cnm zararı doktoruna sor istersenAa bende mi istesem gidince bi zarari yoktur herhalde
:) Evet benim menüler kaynıyor. Sabah yazayım. Türkiye'de gece oluyor. 5.30 da kalkıyorum ben :)senin menüler arada kaynıyor erken yazınca .
piknik nasıl geçti yedin mi türk yemeklerinden
menü az geldi bana
uyanınca yazarsan sanırım herkes görür :) neler yedin ki türk yemeği deyince akla dolmalar börekler geliyor:) Evet benim menüler kaynıyor. Sabah yazayım. Türkiye'de gece oluyor. 5.30 da kalkıyorum ben :)
Evet bugün gittim pikniğe çok yedim. Yarına telafi etmem lazım
Evet evet.. Kısır, patlıcan salatası, poğaça, börek, dolma.. Tam Türk günleri gibiydi. herşeyi yedimuyanınca yazarsan sanırım herkes görür :) neler yedin ki türk yemeği deyince akla dolmalar börekler geliyor
Dimi,aynen:)6ları beklemesen 7lerde başlasan daha hızlı verirsin aslında
yemek planı muhteşem bukilik menü tam :)
neler hazırlıcaksın bakim . benim doğum günümde 23 nisanda hızlıca kilo verip güzel bir elbise almak istiorum akşam yemeğine çıkıcaz eşimle fit olmak istiyorum
Sen nerdesin canim? Esin yabancimi?Evet evet.. Kısır, patlıcan salatası, poğaça, börek, dolma.. Tam Türk günleri gibiydi. herşeyi yedim
Bizim evde genelde japon tarzı yemekler pişiyor eşimden dolayı. Görünce gözüm döndü Yarın ve Cuma hafifleteceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?