- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.541
Teşekkürler kuzum. Biraz uğraşsan sende yaparsın inan. Çok zor değil.ay bunlar çok güzel ya maşallah eline sağlık brezilya nakışı deniyro buna dimi ben uğraştım ama beceremedim bunu
öğlen makarna olmasaymış çok daha iyi olurmuş kuzum afiyet olsun
öğlennasıl doydun ben gerçekten inanamööğerrrrüümmmm akşamda çok az sen galiba ramazana kadar 10 kg verirsin bu gidişle
Ooo bayağı gömmüşsün sen cumaya eksi çıkabilecek misin peki ?Evet evet.. Kısır, patlıcan salatası, poğaça, börek, dolma.. Tam Türk günleri gibiydi. herşeyi yedim
Bizim evde genelde japon tarzı yemekler pişiyor eşimden dolayı. Görünce gözüm döndü Yarın ve Cuma hafifleteceğim...
Cupcake bayılıyorum.Dimi,aynen:)
Pasta yapcam ve cupcake yapcam mavis mavis hepsi... bide annemle biberli ekmek hazirlicaz....
Aaa az kalmis ayyy ver vallah negüz lll olurrr
Afiyet olsun canım menülerin bayağı azaldı cumaya güzel kilo vermiş olurmusun senceBugunku menumSchonerDuft
Sabah 1 yumurta
Yesillik
Zeytin peynir
Oglen yogurt. Ve 2 salatalik
Ara 1 yesil elma
Ara 3 kare bitter
Aksam 2 kepce sehriye corbasi
2 yk taze fasulye
1 yk yogurtlu biber
Afiyet olsun canım 1600 bayağı doyurucu olmuştur. Benim de yarın 1400 günüm ama cumaertesi günü yaparım kuzenime gidecem aile toplantısı varmış. Evde mutfak tartın varsa yaklaşık olarak kalori hesaplayabilirsin ben öyle yapıyorum hem istediğim şeyleri de yiyebiliyorumMerhaba arkadaşlar bugün 1690 kalori günüydü
Sabah 10:00
Ara
- 1 Adet Yumurta Haşlaması
- 5 Adet Zeytin
- Domates
- Salatalık
- 2 Dilim Kepek Ekmeği
Öğle 15:00
- 1 Bardak Süt
- 1 Adet Elma
Ara
- Bir Porsiyon Tavuk Izgara
- Domates, salatalık, soğan, nar ekşisi ve maruldan salata
- 1Dilim Kepek Ekmeği
- 1 Bardak Ayran
Akşam 20:00
- 10 Adet Badem
- 3 Adet Kuru Kayısı
Gece 22:30-23:00 civarı 1 bardak tarçınlı süt içeceğim bu şekilde 1600 kalori yapıyor listeyi internetten aldım
- 1 Porsiyon pırasa
- 1 Dilim Kepek Ekmeği
- 1 Kase Çorba (Yağsız havuçlu kabak çorbası
- Yarım Kase Yoğurt
Öğle 2 dilim ekmek önerisi vardı 1 dilim yedim akşamda 1 dilimden 1-2 parça kopardım çok geldi açıkçası
Geldi mi bakıcı normal standartlara dönecez dedin de . Evet çok şikayetçiyim kendimi boşa çaba veriyorum gibi hissediyorum çünküBugünlerde çok fazla girip takip edemiyorum düzenli menü paylaşımı da yapamıyorum inşallah 1-2 gün içinde normal standardımıza dönebileceğiz. Geçmiş mesajları henüz okuyamadım ama dün genel olarak menü paylaşımları yorumlar ve paylaşımlardan şikayet vardı haklı şikayetler tabi
Paylaşımlardan kaçınmayın birbirimize destek olalım ben diyet yapamıyordum bir kez yanlış bişey yersem hemen bırakıveriyordum 14. Takım İle beraber 8 kilo verdim şu ana kadar. (45 gün oldu)
Sevgiler
Mutfak tartım yok ama bu diyet bende başarılı olursa haftaya mutlaka alırım. Çok doyurucu haftalardan sonra ilk kez karnım doydu diyebilirimAfiyet olsun canım 1600 bayağı doyurucu olmuştur. Benim de yarın 1400 günüm ama cumaertesi günü yaparım kuzenime gidecem aile toplantısı varmış. Evde mutfak tartın varsa yaklaşık olarak kalori hesaplayabilirsin ben öyle yapıyorum hem istediğim şeyleri de yiyebiliyorum
Hayır canım bakıcı yok daha bulamadık. Haftaya Yen'i bir grup gelecek dediler inşallah onlardan birisi olurGeldi mi bakıcı normal standartlara dönecez dedin de . Evet çok şikayetçiyim kendimi boşa çaba veriyorum gibi hissediyorum çünkü
Ins canim ya tekrar motive olmam lazimAfiyet olsun canım menülerin bayağı azaldı cumaya güzel kilo vermiş olurmusun sence
Guzel menun canim icli kofte haslamami kizarmismi bide gramlari nasil hesapliyosun yaSabah
Çok tahıllı ekmekte kaşarlı tost
Domates
Salatalık
Ara
186 gr elma
300 ml laktozsuz süt
Öğlen
Tavuklu güveç
4 yk yoğurt
Ara
Çay
Sade soda
Akşam
61 gr içli köfte
Domates
Salatalık
Ara
50 kalorim kaldı ortalama birşey yemeyi düşünmüyorum şimdilik
Su 2 lt içtim yatana kadar 4 bardak daha içerim
Telin hafizasi dolmusta fotolari pcye stip programi indiricem canim 1 saat tempolu yurudum amasegus spor yaptın mı
Merhaba arkadaşlar bugün 1690 kalori günüydü
Sabah 10:00
Ara
- 1 Adet Yumurta Haşlaması
- 5 Adet Zeytin
- Domates
- Salatalık
- 2 Dilim Kepek Ekmeği
Öğle 15:00
- 1 Bardak Süt
- 1 Adet Elma
Ara
- Bir Porsiyon Tavuk Izgara
- Domates, salatalık, soğan, nar ekşisi ve maruldan salata
- 1Dilim Kepek Ekmeği
- 1 Bardak Ayran
Akşam 20:00
- 10 Adet Badem
- 3 Adet Kuru Kayısı
Gece 22:30-23:00 civarı 1 bardak tarçınlı süt içeceğim bu şekilde 1600 kalori yapıyor listeyi internetten aldım
- 1 Porsiyon pırasa
- 1 Dilim Kepek Ekmeği
- 1 Kase Çorba (Yağsız havuçlu kabak çorbası
- Yarım Kase Yoğurt
Öğle 2 dilim ekmek önerisi vardı 1 dilim yedim akşamda 1 dilimden 1-2 parça kopardım çok geldi açıkçası
Zigzag kaloriyle nekadar vericeksin cok merak ediyorumBugünlerde çok fazla girip takip edemiyorum düzenli menü paylaşımı da yapamıyorum inşallah 1-2 gün içinde normal standardımıza dönebileceğiz. Geçmiş mesajları henüz okuyamadım ama dün genel olarak menü paylaşımları yorumlar ve paylaşımlardan şikayet vardı haklı şikayetler tabi
Paylaşımlardan kaçınmayın birbirimize destek olalım ben diyet yapamıyordum bir kez yanlış bişey yersem hemen bırakıveriyordum 14. Takım İle beraber 8 kilo verdim şu ana kadar. (45 gün oldu)
Sevgiler
Yarın kaç kalori alacaksın sabah tartıl duruma göre 100 kalori düşebilirsin. Bence yarar niye yaramasın ben 1 günde 400 gr verdim listeden ayrılış kilomdayım . Sende daha çok yarar aşırı yağ yakımını yapıyorsun sen de dimiMutfak tartım yok ama bu diyet bende başarılı olursa haftaya mutlaka alırım. Çok doyurucu haftalardan sonra ilk kez karnım doydu diyebilirim
Hadi ya çok zorlaniyorsundurHayır canım bakıcı yok daha bulamadık. Haftaya Yen'i bir grup gelecek dediler inşallah onlardan birisi olur
Kizartma canım annem difrize koymam için vermişti eşim yicem diyince bende 1 tane yedim kalorisi de yetince .Ins canim ya tekrar motive olmam lazim
Guzel menun canim icli kofte haslamami kizarmismi bide gramlari nasil hesapliyosun ya
Telin hafizasi dolmusta fotolari pcye stip programi indiricem canim 1 saat tempolu yurudum ama
Ben 70 e düştüm tubigünaydınlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?