Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkürler kuzum. Biraz uğraşsan sende yaparsın inan. Çok zor değil.

Ooo bayağı gömmüşsün sen cumaya eksi çıkabilecek misin peki ?

Dimi,aynen:)
Pasta yapcam ve cupcake yapcam mavis mavis hepsi... bide annemle biberli ekmek hazirlicaz....
Aaa az kalmis ayyy ver vallah negüz lll olurrr
Cupcake bayılıyorum.
Pasta yaparsam senin verdiğin tarif var ya onu yapacam içine bonibon dolduracam

Sabah
Çok tahıllı ekmekte kaşarlı tost
Domates
Salatalık
Ara
186 gr elma
300 ml laktozsuz süt
Öğlen
Tavuklu güveç
4 yk yoğurt
Ara
Çay
Sade soda
Akşam
61 gr içli köfte
Domates
Salatalık
Ara
50 kalorim kaldı ortalama birşey yemeyi düşünmüyorum şimdilik
Su 2 lt içtim yatana kadar 4 bardak daha içerim

Merhaba arkadaşlar bugün 1690 kalori günüydü

Sabah 10:00
  • 1 Adet Yumurta Haşlaması
  • 5 Adet Zeytin
  • Domates
  • Salatalık
  • 2 Dilim Kepek Ekmeği
Ara
  • 1 Bardak Süt
  • 1 Adet Elma
Öğle 15:00

• Bir Porsiyon Tavuk Izgara
  • Domates, salatalık, soğan, nar ekşisi ve maruldan salata
  • 1Dilim Kepek Ekmeği
  • 1 Bardak Ayran
Ara

• 10 Adet Badem
  • 3 Adet Kuru Kayısı
Akşam 20:00

• 1 Porsiyon pırasa
  • 1 Dilim Kepek Ekmeği
  • 1 Kase Çorba (Yağsız havuçlu kabak çorbası
  • Yarım Kase Yoğurt
Gece 22:30-23:00 civarı 1 bardak tarçınlı süt içeceğim bu şekilde 1600 kalori yapıyor listeyi internetten aldım
Öğle 2 dilim ekmek önerisi vardı 1 dilim yedim akşamda 1 dilimden 1-2 parça kopardım çok geldi açıkçası

Bugünlerde çok fazla girip takip edemiyorum düzenli menü paylaşımı da yapamıyorum inşallah 1-2 gün içinde normal standardımıza dönebileceğiz. Geçmiş mesajları henüz okuyamadım ama dün genel olarak menü paylaşımları yorumlar ve paylaşımlardan şikayet vardı haklı şikayetler tabi
Paylaşımlardan kaçınmayın birbirimize destek olalım ben diyet yapamıyordum bir kez yanlış bişey yersem hemen bırakıveriyordum 14. Takım İle beraber 8 kilo verdim şu ana kadar. (45 gün oldu)
Sevgiler

Afiyet olsun canım 1600 bayağı doyurucu olmuştur. Benim de yarın 1400 günüm ama cumaertesi günü yaparım kuzenime gidecem aile toplantısı varmış. Evde mutfak tartın varsa yaklaşık olarak kalori hesaplayabilirsin ben öyle yapıyorum hem istediğim şeyleri de yiyebiliyorum

Geldi mi bakıcı normal standartlara dönecez dedin de . Evet çok şikayetçiyim kendimi boşa çaba veriyorum gibi hissediyorum çünkü

Mutfak tartım yok ama bu diyet bende başarılı olursa haftaya mutlaka alırım. Çok doyurucu haftalardan sonra ilk kez karnım doydu diyebilirim

Afiyet olsun canım menülerin bayağı azaldı cumaya güzel kilo vermiş olurmusun sence
Ins canim ya tekrar motive olmam lazim
Guzel menun canim icli kofte haslamami kizarmismi bide gramlari nasil hesapliyosun ya
Telin hafizasi dolmusta fotolari pcye stip programi indiricem canim 1 saat tempolu yurudum ama

Listeni begendim canim diyetisyememi gitmeye basladin dicektimki sonunu okudum ben diyetisyene giderken ayni boyle liste veriyodu

Zigzag kaloriyle nekadar vericeksin cok merak ediyorum

Mutfak tartım yok ama bu diyet bende başarılı olursa haftaya mutlaka alırım. Çok doyurucu haftalardan sonra ilk kez karnım doydu diyebilirim
Yarın kaç kalori alacaksın sabah tartıl duruma göre 100 kalori düşebilirsin. Bence yarar niye yaramasın ben 1 günde 400 gr verdim listeden ayrılış kilomdayım . Sende daha çok yarar aşırı yağ yakımını yapıyorsun sen de dimi
Hayır canım bakıcı yok daha bulamadık. Haftaya Yen'i bir grup gelecek dediler inşallah onlardan birisi olur
Hadi ya çok zorlaniyorsundur
Ins canim ya tekrar motive olmam lazim

Guzel menun canim icli kofte haslamami kizarmismi bide gramlari nasil hesapliyosun ya

Telin hafizasi dolmusta fotolari pcye stip programi indiricem canim 1 saat tempolu yurudum ama
Kizartma canım annem difrize koymam için vermişti eşim yicem diyince bende 1 tane yedim kalorisi de yetince .
Hm bende yapamadım ayağım çok kötü ağrıyor bizde eşimle avm gezdik peynirim yoktu peynir aldık. 30 dk kadar dolandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…