- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.561
tey tey teyBen 70 e düştüm tubi
Wc sıkıntım var düzelse direk 68 i görcem sanki
aç kaldığımda oluyortey tey teysüpersin canım yiyerek zayıflıyosun helal valla
aç kaldığımda oluyorama istediğim herşeyi yiyorum kalori saydığım için cızlar hariç bugün wc çözülürse gelsin 69 lar
sen listeye dönecekmisibu hafta kilo ne durumda
onu bende denedm kuzuum pek faydası olmadı hafifletti sadecekaptinn canim sen bana bi karabiber kolonya tarifi vermistin kk da onu yaptim faydasi olursa sen de yap
kilom bugün sabit yarına gider ama yinede haftaya mı girsem listeye
sen giriyomusun lisyete bu hafta
70 kilo oldum ben listeye dönem mi bu haftaonu bende denedm kuzuum pek faydası olmadı hafifletti sadece
benimkini de hafifletti canımonu bende denedm kuzuum pek faydası olmadı hafifletti sadece
geçmiş olsun kuzu hoş geldin işe dönmek nasıl bir duygugünaydın kızlaarrr ben iyileştim işe döndüm siz napıyosunuzzzz
Buyume agrisi dediler baska bisey bulamadilarGeciyosa iyi bari sebepsiz agri niye olur ki
Sari kantaron sürüyorum canim dün migrenim tuttu gece sürdüm yattim gecirdi yarim saate kalmazakşam süreyim bakalım ağrı hep var geçmiyor hatta krnıma süreyim kist ağrısına da iyi gelir muhtemelen srı kantron mu kırmızı kantron mu sürdün sen .
çok zor ya geçmeyen ağrılar
bşlıyoruz o zaman bugün
mucize gibi bir şey dimiSari kantaron sürüyorum canim dün migrenim tuttu gece sürdüm yattim gecirdi yarim saate kalmaz
Ben niye boyle oldum ya eskiden haftada bir iki yerdim sadece simdi hergunakşam hafif geçse dha iyi ma akşam yemekleride muhteşem oluyor genelde
valla iyi geliyor bana protein hafta sonu yaparım belki . sen abur cubur yiyorsun hep farkındasın dmi
Aynen ya baskasi dese inanmam yani yok kesmez agriyi derim ama basim zonkluyodu resmen kesti hemen Allah in mucizesi gercektenmucize gibi bir şey dimi
zamanla alışacak yapacak bişey yok ben de 8aylıkken öğrenmiştimGunaydin kizlardün bi haber aldim ablam hamile ama 1 tane 4 yaşında kizi ve daha 4 aylik bi bebegi var sok oldu uzuldu biraz nasil bakicam diye bebegi daha cok küçük ama kismet böyleymiş
CIK hergün abur cubur yersen böyle olur canısı kraker yerine az kalorili şeyler yesen açta kalmazsın. birşeyi elime aldığımda önce kalorisine bakıyorum 2 gündür canım portakal istiyordu mesela bugün 1400 kalori olduğu için yarım yedim portakalın kalorisi yüksekmiş bu arada. reglin geçince daha hızlı verirsin ama uy şu kalorilere bak sen yapyon diye başladım kilo vermezsen bende soğurumBen niye boyle oldum ya eskiden haftada bir iki yerdim sadece simdi hergunregl oldum tam gunumde bu guzell 100 gr eksim var dune gore dun 1164 kalori aldim hic guzel kilo veremedim bu hafta kalorilerime de uyamadim dogru duzgun neyse regl haftasiydi bu hafta ondan oldu hi hii
benim elimde yıllardır var o kadar sıkıntı çekiyorum kullanmıyorum cildim çok kötü pütür pütür soyuluyor krem kullandığım haldeAynen ya baskasi dese inanmam yani yok kesmez agriyi derim ama basim zonkluyodu resmen kesti hemen Allah in mucizesi gercekten
yaaa maşallah ama ablanıda çok iyi anlıyorum kaza mı olmuşGunaydin kizlardün bi haber aldim ablam hamile ama 1 tane 4 yaşında kizi ve daha 4 aylik bi bebegi var sok oldu uzuldu biraz nasil bakicam diye bebegi daha cok küçük ama kismet böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?