Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tey tey tey süpersin canım yiyerek zayıflıyosun helal valla
aç kaldığımda oluyor ama istediğim herşeyi yiyorum kalori saydığım için cızlar hariç bugün wc çözülürse gelsin 69 lar
sen listeye dönecekmisibu hafta kilo ne durumda

Sari kantaron sürüyorum canim dün migrenim tuttu gece sürdüm yattim gecirdi yarim saate kalmaz

akşam hafif geçse dha iyi ma akşam yemekleride muhteşem oluyor genelde
valla iyi geliyor bana protein hafta sonu yaparım belki . sen abur cubur yiyorsun hep farkındasın dmi
Ben niye boyle oldum ya eskiden haftada bir iki yerdim sadece simdi hergun regl oldum tam gunumde bu guzell 100 gr eksim var dune gore dun 1164 kalori aldim hic guzel kilo veremedim bu hafta kalorilerime de uyamadim dogru duzgun neyse regl haftasiydi bu hafta ondan oldu hi hii

Gunaydin kizlar dün bi haber aldim ablam hamile ama 1 tane 4 yaşında kizi ve daha 4 aylik bi bebegi var sok oldu uzuldu biraz nasil bakicam diye bebegi daha cok küçük ama kismet böyleymiş
zamanla alışacak yapacak bişey yok ben de 8aylıkken öğrenmiştim

CIK hergün abur cubur yersen böyle olur canısı kraker yerine az kalorili şeyler yesen açta kalmazsın. birşeyi elime aldığımda önce kalorisine bakıyorum 2 gündür canım portakal istiyordu mesela bugün 1400 kalori olduğu için yarım yedim portakalın kalorisi yüksekmiş bu arada. reglin geçince daha hızlı verirsin ama uy şu kalorilere bak sen yapyon diye başladım kilo vermezsen bende soğurum
Aynen ya baskasi dese inanmam yani yok kesmez agriyi derim ama basim zonkluyodu resmen kesti hemen Allah in mucizesi gercekten
benim elimde yıllardır var o kadar sıkıntı çekiyorum kullanmıyorum cildim çok kötü pütür pütür soyuluyor krem kullandığım halde
Gunaydin kizlar dün bi haber aldim ablam hamile ama 1 tane 4 yaşında kizi ve daha 4 aylik bi bebegi var sok oldu uzuldu biraz nasil bakicam diye bebegi daha cok küçük ama kismet böyleymiş
yaaa maşallah ama ablanıda çok iyi anlıyorum kaza mı olmuş şu kazalar beni korkutuyor artık herkesten duyar olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…