- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.581
kaptinn onay verirse girecem bu hafta listeye girince hırsım artıyo
oluuurrr70 kilo oldum ben listeye dönem mi bu hafta
yarın doktorla konuscm bakim bişeyler versin banabenimkini de hafifletti canım
işe dönmek kötüdiiirrr hiç hoojj degildiiirrrgeçmiş olsun kuzu hoş geldin işe dönmek nasıl bir duyguufak tefek cinayetlere bakıyorum büro boş kimse yokken
Yok kuzum haftaya inşallah.UMEYYE bu hafta listeye dönecek misin
bakılıyo kuzuuum hayırlısı olsun inşallah saglıklı olsundaGunaydin kizlardün bi haber aldim ablam hamile ama 1 tane 4 yaşında kizi ve daha 4 aylik bi bebegi var sok oldu uzuldu biraz nasil bakicam diye bebegi daha cok küçük ama kismet böyleymiş
nedennnnYok kuzum haftaya inşallah.
Haftaya daha iyi olur.nedennnn
Kizartmasi guzel oluyo onunda ya cok kacurmamissin iyi bariYarın kaç kalori alacaksın sabah tartıl duruma göre 100 kalori düşebilirsin. Bence yarar niye yaramasın ben 1 günde 400 gr verdim listeden ayrılış kilomdayım . Sende daha çok yarar aşırı yağ yakımını yapıyorsun sen de dimi
Hadi ya çok zorlaniyorsundur
Kizartma canım annem difrize koymam için vermişti eşim yicem diyince bende 1 tane yedim kalorisi de yetince .
Hm bende yapamadım ayağım çok kötü ağrıyor bizde eşimle avm gezdik peynirim yoktu peynir aldık. 30 dk kadar dolandık
Günaydın kızlar l-carnitine ve cla kullanan varmı aranızdaSekerPancarii sen bilirsin belki ben kullanmak istiyorum. Araştırmalarıma göre yağ yakımını hızlandırıyormuş
Ya ben boğazıma hakim olamıyorum ama söz çok dikkat edicem. Noldu anlamıyorum bütün motivasyonum gitti. Ama kendimi motive edicem söz.
l carnitie yerine sekersiz kahve iç spor yap aynı etki eşim kullandıGünaydın kızlar l-carnitine ve cla kullanan varmı aranızdaSekerPancarii sen bilirsin belki ben kullanmak istiyorum. Araştırmalarıma göre yağ yakımını hızlandırıyormuş
çok zor geliyor bana ya youtube dan izlemiştim video ama cık olmadıTeşekkürler kuzum. Biraz uğraşsan sende yaparsın inan. Çok zor değil.
güzel olmuş canım afiyet olsun hele öğlen bittimBugunku menum @SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
Yesillik
Zeytin peynir
Oglen yogurt. Ve 2 salatalik
Ara 1 yesil elma
Ara 3 kare bitter
Aksam 2 kepce sehriye corbasi
2 yk taze fasulye
1 yk yogurtlu biber
afiyet olsun kuzum güzel olmuşSabah
Çok tahıllı ekmekte kaşarlı tost
Domates
Salatalık
Ara
186 gr elma
300 ml laktozsuz süt
Öğlen
Tavuklu güveç
4 yk yoğurt
Ara
Çay
Sade soda
Akşam
61 gr içli köfte
Domates
Salatalık
Ara
50 kalorim kaldı ortalama birşey yemeyi düşünmüyorum şimdilik
Su 2 lt içtim yatana kadar 4 bardak daha içerim
Merhaba arkadaşlar bugün 1690 kalori günüydü
Sabah 10:00
Ara
- 1 Adet Yumurta Haşlaması
- 5 Adet Zeytin
- Domates
- Salatalık
- 2 Dilim Kepek Ekmeği
Öğle 15:00
- 1 Bardak Süt
- 1 Adet Elma
Ara
- Bir Porsiyon Tavuk Izgara
- Domates, salatalık, soğan, nar ekşisi ve maruldan salata
- 1Dilim Kepek Ekmeği
- 1 Bardak Ayran
Akşam 20:00
- 10 Adet Badem
- 3 Adet Kuru Kayısı
Gece 22:30-23:00 civarı 1 bardak tarçınlı süt içeceğim bu şekilde 1600 kalori yapıyor listeyi internetten aldım
- 1 Porsiyon pırasa
- 1 Dilim Kepek Ekmeği
- 1 Kase Çorba (Yağsız havuçlu kabak çorbası
- Yarım Kase Yoğurt
Öğle 2 dilim ekmek önerisi vardı 1 dilim yedim akşamda 1 dilimden 1-2 parça kopardım çok geldi açıkçası
hoşgeldin kuzummmgünaydın kızlaarrr ben iyileştim işe döndüm siz napıyosunuzzzz
Aynen oyle canimzamanla alışacak yapacak bişey yok ben de 8aylıkken öğrenmiştim
Ay yiyom az da olsa ya vazgecemiyom aslinda vazgecmek istemiyom sankiCIK hergün abur cubur yersen böyle olur canısı kraker yerine az kalorili şeyler yesen açta kalmazsın. birşeyi elime aldığımda önce kalorisine bakıyorum 2 gündür canım portakal istiyordu mesela bugün 1400 kalori olduğu için yarım yedim portakalın kalorisi yüksekmiş bu arada. reglin geçince daha hızlı verirsin ama uy şu kalorilere bak sen yapyon diye başladım kilo vermezsen bende soğurum
benim elimde yıllardır var o kadar sıkıntı çekiyorum kullanmıyorum cildim çok kötü pütür pütür soyuluyor krem kullandığım halde
yaaa maşallah ama ablanıda çok iyi anlıyorum kaza mı olmuşşu kazalar beni korkutuyor artık herkesten duyar olduk
hoşbuldk bebegiiimçok zor geliyor bana ya youtube dan izlemiştim video ama cık olmadı
güzel olmuş canım afiyet olsun hele öğlen bittim
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
ohhh ne güzel ne doyurucuafiyet olsun
hoşgeldin kuzummmçayımı yudumluyorum sen
Ayy sok olduk ama daha 2 3 gun once sakasini yapiyoduk hani hamileysen diye regl olmadiydi ablam 1 ay gecikdiydi nerdeyse sen düşün oyle boyle bi gecikme degilbakılıyo kuzuuum hayırlısı olsun inşallah saglıklı olsunda
bak ablamında öyleydi simdi birbirlerini yoluyo kızlar büyüdüler gittiler
afiyet olsunhoşbuldk bebegiiimbnde suyumu yudumluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?