Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar dün bi haber aldim ablam hamile ama 1 tane 4 yaşında kizi ve daha 4 aylik bi bebegi var sok oldu uzuldu biraz nasil bakicam diye bebegi daha cok küçük ama kismet böyleymiş
bakılıyo kuzuuum hayırlısı olsun inşallah saglıklı olsunda
bak ablamında öyleydi simdi birbirlerini yoluyo kızlar büyüdüler gittiler

Günaydın kızlar l-carnitine ve cla kullanan varmı aranızda SekerPancarii sen bilirsin belki ben kullanmak istiyorum. Araştırmalarıma göre yağ yakımını hızlandırıyormuş

Kizartmasi guzel oluyo onunda ya cok kacurmamissin iyi bari

Ya ben boğazıma hakim olamıyorum ama söz çok dikkat edicem. Noldu anlamıyorum bütün motivasyonum gitti. Ama kendimi motive edicem söz.

Teşekkürler kuzum. Biraz uğraşsan sende yaparsın inan. Çok zor değil.
çok zor geliyor bana ya youtube dan izlemiştim video ama cık olmadı

güzel olmuş canım afiyet olsun hele öğlen bittim

afiyet olsun kuzum güzel olmuş

ohhh ne güzel ne doyurucu afiyet olsun

günaydın kızlaarrr ben iyileştim işe döndüm siz napıyosunuzzzz
hoşgeldin kuzummm çayımı yudumluyorum sen

zamanla alışacak yapacak bişey yok ben de 8aylıkken öğrenmiştim
Aynen oyle canim
Ay yiyom az da olsa ya vazgecemiyom aslinda vazgecmek istemiyom sanki kalorime tam anlamiyla gun degistirmeden uyyom artik söz bugun 1230 kalorim var
Ay cildine sür gece yatarsan sabaha farki hissedeceksin cok guzel oluyo cilde bide alınmiş kılları azaltiyo ben kas biyik aldigimda da suruyom inceldi baya baya

hoşbuldk bebegiiim bnde suyumu yudumluyorum

bakılıyo kuzuuum hayırlısı olsun inşallah saglıklı olsunda
bak ablamında öyleydi simdi birbirlerini yoluyo kızlar büyüdüler gittiler
Ayy sok olduk ama daha 2 3 gun once sakasini yapiyoduk hani hamileysen diye regl olmadiydi ablam 1 ay gecikdiydi nerdeyse sen düşün oyle boyle bi gecikme degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…