Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy sok olduk ama daha 2 3 gun once sakasini yapiyoduk hani hamileysen diye regl olmadiydi ablam 1 ay gecikdiydi nerdeyse sen düşün oyle boyle bi gecikme degil
boşuna değilmiş insan bi yandan da üzülüyo ablam bana aglamaklı söylediydi olsn bee dediydm o da büyür digerlerinin arasında

Günaydın kızlar l-carnitine ve cla kullanan varmı aranızda SekerPancarii sen bilirsin belki ben kullanmak istiyorum. Araştırmalarıma göre yağ yakımını hızlandırıyormuş
Kuzum eşim eklemleri icin aminoasitli bi ilac almıştı sporcularin da kullandigi onun yaninda 2 tane l carnitin hediye ettiler birini ben birini esim icti enerji verip yorulmamizi engellemesi gerekiyodu ama hic ise yaramadi daha yorgun hissettim kendimi sanki ama 1 kere ictim ben yag yakar mi bilmiyorum kuzum spor oncesi ic istersen ama pahali bence yaa

bugun yogurtla bakla yıcem ama zorunlu detoksuma bugun ara verıyorum

boşuna değilmiş insan bi yandan da üzülüyo ablam bana aglamaklı söylediydi olsn bee dediydm o da büyür digerlerinin arasında
Her ablamda aglamis nasil bakicam daha küçük 4 aylik diye simdi sabah aradi biraz alışmış kismet boyleymis diyo insallah bu da kiz olur diyo 1 kizi bi oglu var sira bende

geçti şükür ama her ay olmaya basladı sinirim bozuluyo
iyi iyi maşallah ya sen bu kantoronu kullan bence baksana mucize gibi inşallah bidaha tekrarlamaz da tekrarlarsa bide evde bulundur inşallah etki eder sendede

bugun yogurtla bakla yıcem ama zorunlu detoksuma bugun ara verıyorum

ahahha afiyet olsun kuzum kilo durumun ne peki hadi kulağıma fısılda kimsele duymasın

he bende öyle dedim baya etkili anlattı kızlar sonucta dogal zararda vermez

SchonerDuft cnm ben diyet yapamadım bu ara cumartesi de hacamat var hayvansal gıda yemıycem ne bulursam onu yemiş olcam
olsun sebze yiterekte verebilirsin kilo illa protein almana gerek yok kuzum
oluuurrr 65e düşene kadr ne izin avr ne listeden cıkmak kabul müü
yok kız çıkmam hedefim 60 kafamda 64 oldum mu mezun olurum korunuyorum da tedavi de yok artık engelim kalmadı yani
yarın doktorla konuscm bakim bişeyler versin bana

işe dönmek kötüdiiirrr hiç hoojj degildiiirrr
dimi eve alışınca zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…