- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.601
boşuna değilmişAyy sok olduk ama daha 2 3 gun once sakasini yapiyoduk hani hamileysen diye regl olmadiydi ablam 1 ay gecikdiydi nerdeyse sen düşün oyle boyle bi gecikme degil
geçti şükür ama her ay olmaya basladı sinirim bozuluyoafiyet olsuniyisin dimi geçti ağrın
Kuzum eşim eklemleri icin aminoasitli bi ilac almıştı sporcularin da kullandigi onun yaninda 2 tane l carnitin hediye ettiler birini ben birini esim icti enerji verip yorulmamizi engellemesi gerekiyodu ama hic ise yaramadi daha yorgun hissettim kendimi sankiGünaydın kızlar l-carnitine ve cla kullanan varmı aranızdaSekerPancarii sen bilirsin belki ben kullanmak istiyorum. Araştırmalarıma göre yağ yakımını hızlandırıyormuş
bugun yogurtla bakla yıcem amaçok zor geliyor bana ya youtube dan izlemiştim video ama cık olmadı
güzel olmuş canım afiyet olsun hele öğlen bittim
afiyet olsun kuzum güzel olmuş
ohhh ne güzel ne doyurucuafiyet olsun
hoşgeldin kuzummmçayımı yudumluyorum sen
Her ablamda aglamis nasil bakicam daha küçük 4 aylik diyeboşuna değilmişinsan bi yandan da üzülüyo ablam bana aglamaklı söylediydi olsn bee dediydm o da büyür digerlerinin arasında
İyi oldun mugeçti şükür ama her ay olmaya basladı sinirim bozuluyo
iyi iyi maşallahgeçti şükür ama her ay olmaya basladı sinirim bozuluyo
bugun yogurtla bakla yıcem amazorunlu detoksuma bugun ara verıyorum
işte sonradan iyice alışcakHer ablamda aglamis nasil bakicam daha küçük 4 aylik diyesimdi sabah aradi biraz alışmış kismet boyleymis diyo insallah bu da kiz olur diyo 1 kizi bi oglu var sira bende
kilom hala 65İyi oldun mubebikin kiz mi erkek mi ogren gayri cocuh dogacak kac kilosun ay ablam 4 ayda zayiflamis 26 beden pantullarina girmisti simdi tekrar kilo alacam yaaa diyo
Keske sen hamile olaydin diyo o daişte sonradan iyice alışcaksende yap demeye başlıcak
he bende öyle dedim baya etkili anlattı kızlar sonucta dogal zararda vermeziyi iyi maşallahya sen bu kantoronu kullan bence baksana mucize gibi inşallah bidaha tekrarlamaz da tekrarlarsa bide evde bulundur inşallah etki eder sendede
ahahhaafiyet olsun kuzum kilo durumun ne peki hadi kulağıma fısılda kimsele duymasın
Lilililililikilom hala 65yarın gidiyom öğrenmeye hediyeni hazırla
sen beceremedin zaen niye öyle oldu anlamadm cocuk yapmak bu kadar zor değil kendine gelKeske sen hamile olaydin diyo o dabende heralde kizim 10 yasina geldiginde doguracam
prens gelecekLilililililipremses gelecekkkkkkkk ne alsam ki dur ben en iyisi patik örüyüm
Bende sokdadayim olmuyo bacim beceremedim ben acemi de degilim ama niye boyle oldu kisen beceremedin zaen niye öyle oldu anlamadm cocuk yapmak bu kadar zor değil kendine gel
Hee sonra kvdenle beraber bakarsinz iki cocugaprens gelecekkeske ikiz olsa bi kz bi erkek bi dha ugrasmasam bende
he olcan yani o ameliyatıBende sokdadayim olmuyo bacim beceremedim ben acemi de degilim ama niye boyle oldu kionce burun ameliyatı oluyum sonra
kv calışıyo işi bırakmaya kalkarsa bosuna bırakma ben bakarım tek basıma sen işinden olma dicemHee sonra kvdenle beraber bakarsinz iki cocugapremsesim gelecek kivircik premsesss dimedi dime
Hee buldumhe olcan yani o ameliyatıayy iyi dohtor bul öyle ol bari
olsun sebze yiterekte verebilirsin kilo illa protein almana gerek yok kuzumSchonerDuft cnm ben diyet yapamadım bu ara cumartesi de hacamat var hayvansal gıda yemıycem ne bulursam onu yemiş olcam
yok kız çıkmam hedefim 60 kafamda 64 oldum mu mezun olurumoluuurrr65e düşene kadr ne izin avr ne listeden cıkmak kabul müü
dimi eve alışınca zor oluyoryarın doktorla konuscm bakim bişeyler versin bana
işe dönmek kötüdiiirrr hiç hoojj degildiiirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?