Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kv calışıyo işi bırakmaya kalkarsa bosuna bırakma ben bakarım tek basıma sen işinden olma dicem

prems gelcek yağusuklu olcak
Aynen oyle de bence yoksa evden cikmaz sen bakaman der
Kıvırcik olacak ama Allah hayırlı evlat nasip etsin ben bi kizim daha ossun isterdim

Dışarı cikicaz bugun kizimin 23 nisan gosterisi icin elbise almaya ilk gösterisi 23 nisanda diş şarkısı söylicekler ne mana hic anlamadim ahahahahhah 23 nisan şarkısı daha uygun olurdu sankim

Kizartmasi guzel oluyo onunda ya cok kacurmamissin iyi bari
kalori sayınca engel koyuyorum zaten kalorim dolsun diye yemiştim.
Ya ben boğazıma hakim olamıyorum ama söz çok dikkat edicem. Noldu anlamıyorum bütün motivasyonum gitti. Ama kendimi motive edicem söz.
sen buraya uğramadığın sürece motive olamazsın demedi deme ki hepimiz için öyle menü paylaşmıyorsun en azından menü yorumu yap kim ne kadar kilo veriyor onu incele motiven gelir
dünkü menüm

sabah
2 sucuklu yumurta
1.5 dilim tb ekmeği
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğlen
büyük ayran
tavuk şiş dürüm

akşam
şekersiz nescafe

su 3 lt
aiyet olsun
he vazgeçmek istemiyorsan yer durursun . ya benim tüylerle başım dertte duymuştum birinden ama inanmamıştım ilaçlardan ve kistten azdı tüylerim
bugun yogurtla bakla yıcem ama zorunlu detoksuma bugun ara verıyorum
menüne bayıldım çok severim kendilerine arada yemekte ye zaten hep aç kalıyorsun bana göre
Dışarı cikicaz bugun kizimin 23 nisan gosterisi icin elbise almaya ilk gösterisi 23 nisanda diş şarkısı söylicekler ne mana hic anlamadim ahahahahhah 23 nisan şarkısı daha uygun olurdu sankim
o nasıl bir şarkı kız diş şarkısı nedir

Eşinde işe yaradımı peki

Artık gelmeye çalışacaģım. Puff yaa

l carnitie yerine sekersiz kahve iç spor yap aynı etki eşim kullandı
Dur onuda yapayım. Ay kafayı yiyecem yaa üst bedenim inceldi alt taraf kaldı. Göbek şimdi eskisi kadar kötü durmuyor. Ama bu seferde basenlerimle popoma taktım kafayı. Neyse kahvaltımı yapayım ben

olsun sebze yiterekte verebilirsin kilo illa protein almana gerek yok kuzum

yok kız çıkmam hedefim 60 kafamda 64 oldum mu mezun olurum korunuyorum da tedavi de yok artık engelim kalmadı yani

dimi eve alışınca zor oluyor
o zaman tamam anlaştık
zati liste size kaldı yine bana sorck bişeyiniz olursa poncik sorsun whatsaptan

Aynen oyle de bence yoksa evden cikmaz sen bakaman der
Kıvırcik olacak ama Allah hayırlı evlat nasip etsin ben bi kizim daha ossun isterdim
kimselere bırakmam cocugumu tm ilklerde cok gelcekler kendimi buna hazırladım ama sonradan herkes kendi evinde otursn lütfen

Bende yuz tuylerimden şikayetçiyim aslinda epilasyona gitmeyi dusunuyom alınmış tuylere surunce azaltiyo aldigin yerlere sur cildi yeniliyo hem besliyo
Ay dis fircalama sarkisi soyliceklermis ne alakaysa

40 in çıkana kadar karisma gelen gelsin yalniz kalmamis olursun kirkin cikinca herkes evine kaçışsın

70.9 la 71 gıttı geldı gıttı geldı en son 70.9da karar kıldı ama vc sorunum var
bende cok severım kendılerını aslında kafamda 6 gun ısvec dıyetı var ama esım bu sefer ölürsün kesın dıyo

Dur onuda yapayım. Ay kafayı yiyecem yaa üst bedenim inceldi alt taraf kaldı. Göbek şimdi eskisi kadar kötü durmuyor. Ama bu seferde basenlerimle popoma taktım kafayı. Neyse kahvaltımı yapayım ben
herkesın derdı ayrı benımde altım ıncecık kaldı ustum buyuk

13 e kdar bildirim gelmez bildirimde bulunmadı diyebilirmiyiz çok uzun sürüyor öbür türlü çünkü
Bende yuz tuylerimden şikayetçiyim aslinda epilasyona gitmeyi dusunuyom alınmış tuylere surunce azaltiyo aldigin yerlere sur cildi yeniliyo hem besliyo
Ay dis fircalama sarkisi soyliceklermis ne alakaysa
denicem.
o nasıl saçmalık öyle ya bugün 23 nisan neşe doluyor insan
isveç çok zor onun yerine kalori say derim

aynen bugünden haber verelim herkese 1 e kadar bildirim yapmş olsunlar

he bende öyle dedim baya etkili anlattı kızlar sonucta dogal zararda vermez
aynen kuzu vremez zeytinyağı sonucta ne zararı olabilirki

sağol kuzum

kız aksam yemek yemeyı unuttunmu nettın
yoh bilerek yemiyom bugünde yemicem

yani geçen hafta kaçtın ki

kahvaltı yapmaktan gına geldı zor yıyorum turk kahvesınıde cok severım sankı yapabılırım gıbı geldı bı denıyım dıyorum azcık daha dusene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…