- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.621
Aynen oyle de bence yoksa evden cikmaz sen bakaman derkv calışıyo işi bırakmaya kalkarsa bosuna bırakma ben bakarım tek basıma sen işinden olma dicem
prems gelcek yağusuklu olcak
Evet spordan önce kullanılıyormuşcanım benim bildiğim spordan önce alınmıyor mu o ilaç cardiyo ağırlıklı spor yapman lazım sonrasında
kalori sayınca engel koyuyorum zaten kalorim dolsun diye yemiştim.Kizartmasi guzel oluyo onunda ya cok kacurmamissin iyi bari
sen buraya uğramadığın sürece motive olamazsın demedi deme ki hepimiz için öyle menü paylaşmıyorsun en azından menü yorumu yap kim ne kadar kilo veriyor onu incele motiven gelirYa ben boğazıma hakim olamıyorum ama söz çok dikkat edicem. Noldu anlamıyorum bütün motivasyonum gitti. Ama kendimi motive edicem söz.
aiyet olsundünkü menüm
sabah
2 sucuklu yumurta
1.5 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
büyük ayran
tavuk şiş dürüm
akşam
şekersiz nescafe
su 3 lt
he vazgeçmek istemiyorsan yer durursunAynen oyle canim
Ay yiyom az da olsa ya vazgecemiyom aslinda vazgecmek istemiyom sankikalorime tam anlamiyla gun degistirmeden uyyom artik söz bugun 1230 kalorim var
Ay cildine sür gece yatarsan sabaha farki hissedeceksin cok guzel oluyo cilde bide alınmiş kılları azaltiyo ben kas biyik aldigimda da suruyom inceldi baya baya
menüne bayıldım çok severim kendilerine arada yemekte ye zatenbugun yogurtla bakla yıcem amazorunlu detoksuma bugun ara verıyorum
o nasıl bir şarkı kızDışarı cikicaz bugun kizimin 23 nisan gosterisi icin elbise almayailk gösterisi 23 nisanda diş şarkısı söylicekler ne mana hic anlamadim ahahahahhah 23 nisan şarkısı daha uygun olurdu sankim
Eşinde işe yaradımı pekiKuzum eşim eklemleri icin aminoasitli bi ilac almıştı sporcularin da kullandigi onun yaninda 2 tane l carnitin hediye ettiler birini ben birini esim icti enerji verip yorulmamizi engellemesi gerekiyodu ama hic ise yaramadi daha yorgun hissettim kendimi sankiama 1 kere ictim ben yag yakar mi bilmiyorum kuzum spor oncesi ic istersen ama pahali bence yaa
Artık gelmeye çalışacaģım. Puff yaakalori sayınca engel koyuyorum zaten kalorim dolsun diye yemiştim.
sen buraya uğramadığın sürece motive olamazsın demedi deme ki hepimiz için öyle menü paylaşmıyorsun en azından menü yorumu yap kim ne kadar kilo veriyor onu incele motiven gelir
aiyet olsun
he vazgeçmek istemiyorsan yer durursun. ya benim tüylerle başım dertte duymuştum birinden ama inanmamıştım ilaçlardan ve kistten azdı tüylerim
menüne bayıldım çok severim kendilerine arada yemekte ye zatenhep aç kalıyorsun bana göre
o nasıl bir şarkı kızdiş şarkısı nedir
kız aksam yemek yemeyı unuttunmu nettındünkü menüm
sabah
2 sucuklu yumurta
1.5 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen
büyük ayran
tavuk şiş dürüm
akşam
şekersiz nescafe
su 3 lt
Dur onuda yapayım. Ay kafayı yiyecem yaa üst bedenim inceldi alt taraf kaldı. Göbek şimdi eskisi kadar kötü durmuyor. Ama bu seferde basenlerimle popoma taktım kafayı. Neyse kahvaltımı yapayım benl carnitie yerine sekersiz kahve iç spor yap aynı etki eşim kullandı
o zaman tamam anlaştıkolsun sebze yiterekte verebilirsin kilo illa protein almana gerek yok kuzum
yok kız çıkmam hedefim 60 kafamda 64 oldum mu mezun olurumkorunuyorum da tedavi de yok artık engelim kalmadı yani
dimi eve alışınca zor oluyor
kimselere bırakmam cocugumuAynen oyle de bence yoksa evden cikmaz sen bakaman der
Kıvırcik olacak amaAllah hayırlı evlat nasip etsin ben bi kizim daha ossun isterdim
Bende yuz tuylerimden şikayetçiyim aslinda epilasyona gitmeyi dusunuyomkalori sayınca engel koyuyorum zaten kalorim dolsun diye yemiştim.
sen buraya uğramadığın sürece motive olamazsın demedi deme ki hepimiz için öyle menü paylaşmıyorsun en azından menü yorumu yap kim ne kadar kilo veriyor onu incele motiven gelir
aiyet olsun
he vazgeçmek istemiyorsan yer durursun. ya benim tüylerle başım dertte duymuştum birinden ama inanmamıştım ilaçlardan ve kistten azdı tüylerim
menüne bayıldım çok severim kendilerine arada yemekte ye zatenhep aç kalıyorsun bana göre
Valla o da yaramadi dedi canim ki onun isi surekli ayakta ve yuruyo devamli ama hic enerji vermedi dediEşinde işe yaradımı peki
40 in çıkana kadar karisma gelen gelsin yalniz kalmamis olursun kirkin cikinca herkes evine kaçışsıno zaman tamam anlaştık
zati liste size kaldı yinebana sorck bişeyiniz olursa poncik sorsun whatsaptan
kimselere bırakmam cocugumutm ilklerde cok gelcekler kendimi buna hazırladım ama sonradan herkes kendi evinde otursn lütfen
70.9 la 71 gıttı geldı gıttı geldı en son 70.9da karar kıldıiyi iyi maşallahya sen bu kantoronu kullan bence baksana mucize gibi inşallah bidaha tekrarlamaz da tekrarlarsa bide evde bulundur inşallah etki eder sendede
ahahhaafiyet olsun kuzum kilo durumun ne peki hadi kulağıma fısılda kimsele duymasın
bende cok severım kendılerınıkalori sayınca engel koyuyorum zaten kalorim dolsun diye yemiştim.
aiyet olsun
heeaa gündz gelsinler bnce sorun yok nasıl olsa msafire hizmet etck biri lazm40 in çıkana kadar karisma gelen gelsin yalniz kalmamis olursun kirkin cikinca herkes evine kaçışsın
herkesın derdı ayrı benımde altım ıncecık kaldı ustum buyukDur onuda yapayım. Ay kafayı yiyecem yaa üst bedenim inceldi alt taraf kaldı. Göbek şimdi eskisi kadar kötü durmuyor. Ama bu seferde basenlerimle popoma taktım kafayı. Neyse kahvaltımı yapayım ben
13 e kdar bildirim gelmez bildirimde bulunmadı diyebilirmiyiz çok uzun sürüyor öbür türlü çünküo zaman tamam anlaştık
zati liste size kaldı yinebana sorck bişeyiniz olursa poncik sorsun whatsaptan
kimselere bırakmam cocugumutm ilklerde cok gelcekler kendimi buna hazırladım ama sonradan herkes kendi evinde otursn lütfen
denicem.Bende yuz tuylerimden şikayetçiyim aslinda epilasyona gitmeyi dusunuyomalınmış tuylere surunce azaltiyo aldigin yerlere sur cildi yeniliyo hem besliyo
Ay dis fircalama sarkisi soyliceklermis ne alakaysa
isveç çok zor onun yerine kalori say derim70.9 la 71 gıttı geldı gıttı geldı en son 70.9da karar kıldıama vc sorunum var
bende cok severım kendılerınıaslında kafamda 6 gun ısvec dıyetı var ama esım bu sefer ölürsün kesın dıyo
aynen bugünden haber verelim herkese 1 e kadar bildirim yapmş olsunlar13 e kdar bildirim gelmez bildirimde bulunmadı diyebilirmiyiz çok uzun sürüyor öbür türlü çünkü
denicem.
o nasıl saçmalık öyle yabugün 23 nisan neşe doluyor insan
isveç çok zor onun yerine kalori say derim
aynen kuzu vremez zeytinyağı sonucta ne zararı olabilirkihe bende öyle dedim baya etkili anlattı kızlar sonucta dogal zararda vermez
sağol kuzumkalori sayınca engel koyuyorum zaten kalorim dolsun diye yemiştim.
aiyet olsun
yoh bilerek yemiyom bugünde yemicemkız aksam yemek yemeyı unuttunmu nettın
yani geçen hafta kaçtın ki70.9 la 71 gıttı geldı gıttı geldı en son 70.9da karar kıldıama vc sorunum var
bende cok severım kendılerınıaslında kafamda 6 gun ısvec dıyetı var ama esım bu sefer ölürsün kesın dıyo
kahvaltı yapmaktan gına geldı zor yıyorum turk kahvesınıde cok severım sankı yapabılırım gıbı geldı bı denıyım dıyorum azcık daha dusene kadar.13 e kdar bildirim gelmez bildirimde bulunmadı diyebilirmiyiz çok uzun sürüyor öbür türlü çünkü
denicem.
o nasıl saçmalık öyle yabugün 23 nisan neşe doluyor insan
isveç çok zor onun yerine kalori say derim
cuma gunu 71 dım ama pazartesı gunu 72 olmustumaynen kuzu vremez zeytinyağı sonucta ne zararı olabilirki
sağol kuzum
yoh bilerek yemiyom bugünde yemicem
yani geçen hafta kaçtın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?