- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.641
iyi yine 70 bu günü de hafif geçir akşam az ve erken yi yarına iyi çıksın olur mu kuzumcuma gunu 71 dım ama pazartesı gunu 72 olmustum
sendemı detoks yapıyon yoksaaynen kuzu vremez zeytinyağı sonucta ne zararı olabilirki
sağol kuzum
yoh bilerek yemiyom bugünde yemicem
yani geçen hafta kaçtın ki
yoh yapmıyom ama yarına bomba gibi geliyom inşallahsendemı detoks yapıyon yoksa
etiket yapalım oni yi listeye alıyormuyuz alıyorsak nasıl olcaz onu bana özelden de hele aklımdayken sorayımaynen bugünden haber verelim herkese 1 e kadar bildirim yapmş olsunlar
aparatif şeyler ile yapsana tost ye tam tahıllı ekmek ile yapılandan. ya da kahve meyve ilekahvaltı yapmaktan gına geldı zor yıyorum turk kahvesınıde cok severım sankı yapabılırım gıbı geldı bı denıyım dıyorum azcık daha dusene kadar.
oyle yapcam bugunde hafıf geccek su sorunuda halletsem daha hafıf cıkarımamaiyi yine 70 bu günü de hafif geçir akşam az ve erken yi yarına iyi çıksın olur mu kuzum
hadı bakalım kac kılo verdın sende bana soyleyoh yapmıyom ama yarına bomba gibi geliyom inşallah
maşallah maşallah demek ki 65 e düşsen 60 duracakın e harika bişey buoyle yapcam bugunde hafıf geccek su sorunuda halletsem daha hafıf cıkarımamaherkes 70ten az duruyosun dıyo bı tartı farkında degıl
yoh ben dimem duyarlarhadı bakalım kac kılo verdın sende bana soyle
ozamanda ekmek yemıs olcam dıye hıc gırmedım o ıslere .etiket yapalım oni yi listeye alıyormuyuz alıyorsak nasıl olcaz onu bana özelden de hele aklımdayken sorayım
aparatif şeyler ile yapsana tost ye tam tahıllı ekmek ile yapılandan. ya da kahve meyve ile
ekmek yemek kilo vermeye enfgel değil ki abartmadığın sürece sabah 1 dilim yada 2 dilim yiyebilirsin gün içinde ona göre yersin yemeğiniozamanda ekmek yemıs olcam dıye hıc gırmedım o ıslere .
168 benım boyum spor yapınca hızlıdan ınceldım ama ust tarafım az genıs.58 olmak ıstıyorum yamaşallah maşallah demek ki 65 e düşsen 60 duracakın e harika bişey buboyun kaçtı senin kuzum
wc sorunu için suyu bol iç 2si bi arada yada çayın üstüne su içince çıkıyorum ben sende dene şekersiz tabiki
duymaz kımse de bakemyoh ben dimem duyarlarçokta değil ya ben abartıyorum
kız ben ılk zamanlar sabah menume 2 dılım ekmek yazıyodum herkes aaa ekmek olmamıs dıyodu bende hıc yememeye basladımekmek yemek kilo vermeye enfgel değil ki abartmadığın sürece sabah 1 dilim yada 2 dilim yiyebilirsin gün içinde ona göre yersin yemeğini
beyaz ekmek değildi dimi bence normalde 1 dilim tost yiceksen 2 dilim tüket ama beyaz olmasınduymaz kımse de bakem
kız ben ılk zamanlar sabah menume 2 dılım ekmek yazıyodum herkes aaa ekmek olmamıs dıyodu bende hıc yememeye basladım
yok hep tam bugday yıyorum yedıgım zamanbeyaz ekmek değildi dimi bence normalde 1 dilim tost yiceksen 2 dilim tüket ama beyaz olmasın
normalde 1 tost yiceksen 2 dilim tost yediğin gün öğle ve akşam menüsünde bulgur olmasın ama ekmeksiz nereye kadar bünyen düşeryok hep tam bugday yıyorum yedıgım zaman
ooh tabi ya boy var maşallah168 benım boyum spor yapınca hızlıdan ınceldım ama ust tarafım az genıs.58 olmak ıstıyorum yadur denıcem 2sı bıaradayı
duymaz kımse de bakem
kız ben ılk zamanlar sabah menume 2 dılım ekmek yazıyodum herkes aaa ekmek olmamıs dıyodu bende hıc yememeye basladım
Valla o da yaramadi dedi canim ki onun isi surekli ayakta ve yuruyo devamli ama hic enerji vermedi dedi
herkesın derdı ayrı benımde altım ıncecık kaldı ustum buyuk
Yok zaten ıdeal kıloma dusunce ekmegı azar azatr koyucam menume oyle verıcem bırazda ınsnormalde 1 tost yiceksen 2 dilim tost yediğin gün öğle ve akşam menüsünde bulgur olmasın ama ekmeksiz nereye kadar bünyen düşer
vuuuu supersın senın boy kacooh tabi ya boy var maşallahsimdi dene geçe bırakma yada akşam yemek yem sadece onuiç üstüne bol su çıkarsın hemencik inşallah
sabahları ekmek ye ama tb ekmeği beyaz değil
bu sabah 60,6 ydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?