Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen bugünden haber verelim herkese 1 e kadar bildirim yapmş olsunlar
etiket yapalım oni yi listeye alıyormuyuz alıyorsak nasıl olcaz onu bana özelden de hele aklımdayken sorayım
kahvaltı yapmaktan gına geldı zor yıyorum turk kahvesınıde cok severım sankı yapabılırım gıbı geldı bı denıyım dıyorum azcık daha dusene kadar.
aparatif şeyler ile yapsana tost ye tam tahıllı ekmek ile yapılandan. ya da kahve meyve ile

oyle yapcam bugunde hafıf geccek su sorunuda halletsem daha hafıf cıkarımama herkes 70ten az duruyosun dıyo bı tartı farkında degıl
maşallah maşallah demek ki 65 e düşsen 60 duracakın e harika bişey bu boyun kaçtı senin kuzum
wc sorunu için suyu bol iç 2si bi arada yada çayın üstüne su içince çıkıyorum ben sende dene şekersiz tabiki

etiket yapalım oni yi listeye alıyormuyuz alıyorsak nasıl olcaz onu bana özelden de hele aklımdayken sorayım

aparatif şeyler ile yapsana tost ye tam tahıllı ekmek ile yapılandan. ya da kahve meyve ile
ozamanda ekmek yemıs olcam dıye hıc gırmedım o ıslere .

168 benım boyum spor yapınca hızlıdan ınceldım ama ust tarafım az genıs.58 olmak ıstıyorum ya dur denıcem 2sı bıaradayı

duymaz kımse de bakem

kız ben ılk zamanlar sabah menume 2 dılım ekmek yazıyodum herkes aaa ekmek olmamıs dıyodu bende hıc yememeye basladım
beyaz ekmek değildi dimi bence normalde 1 dilim tost yiceksen 2 dilim tüket ama beyaz olmasın

168 benım boyum spor yapınca hızlıdan ınceldım ama ust tarafım az genıs.58 olmak ıstıyorum ya dur denıcem 2sı bıaradayı
ooh tabi ya boy var maşallah simdi dene geçe bırakma yada akşam yemek yem sadece onuiç üstüne bol su çıkarsın hemencik inşallah

duymaz kımse de bakem

kız ben ılk zamanlar sabah menume 2 dılım ekmek yazıyodum herkes aaa ekmek olmamıs dıyodu bende hıc yememeye basladım

sabahları ekmek ye ama tb ekmeği beyaz değil
bu sabah 60,6 ydım

Valla o da yaramadi dedi canim ki onun isi surekli ayakta ve yuruyo devamli ama hic enerji vermedi dedi
ya bi sürü yazı okudum. Aslında yağ yakımını hızlandırmasının yanında enerji verici olması cezbetti. Ben çok yoruluyorum spor yaparken belki siz gençsiniz ondandır. Ben 32 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…