Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok zaten ıdeal kıloma dusunce ekmegı azar azatr koyucam menume oyle verıcem bırazda ıns
hepimizin en büyük yanlışı vücüdumza gerekli yakıtı verememek ekmek yemiş makarna yemiş pilav yemiş abooo nasıl yer diyoruz aslında beyaz ekmek dahil vücudumuzun hepsine ihtiyacı var . kendimizi ekmek yememeye alıştırıyoruz yediğimizde bize + olarak dönüyor çok az yemeye çalışıyoruz öğünleri vücut kendini korumaya alıyor kilo vermemiz duruyor vs vs . ideal kilon kaç

64 65 ıyı oluyo ama 58 duseyım kılo alsamda cabuk toparlarım dıyorum.haklısın aslında dıyetısyene gıttıgım zamanlarda pılavda verıyodu ekmekte verıyodu makarnada olculu olduktan sonra sıkıntı yok bencede.

etiket yapalım oni yi listeye alıyormuyuz alıyorsak nasıl olcaz onu bana özelden de hele aklımdayken sorayım

aparatif şeyler ile yapsana tost ye tam tahıllı ekmek ile yapılandan. ya da kahve meyve ile
yok kuzu haftaya gircek liseye dha 2 haftası dolmadı ki

birde akşam olmazsa daha iyi olur öğlen öğünlerinde olabilir 65 e ne kaldı şurda .
yok kuzu haftaya gircek liseye dha 2 haftası dolmadı ki
ok canım doğru aday listesinde bu haftada

birde akşam olmazsa daha iyi olur öğlen öğünlerinde olabilir 65 e ne kaldı şurda .

ok canım doğru aday listesinde bu haftada
oglendede oyle boyle gecıstırıyorum ıste aslında benım dıyetı hep aksamlar bozuyo yada abur cubur tatlı cok yıyorum arada kacıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…