- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.661
keske yıyıp yıyıp kılo almasakaaaah bacım ah bitmedi kilo derdimiz
hepimizin en büyük yanlışı vücüdumza gerekli yakıtı verememek ekmek yemiş makarna yemiş pilav yemiş abooo nasıl yer diyoruz aslında beyaz ekmek dahil vücudumuzun hepsine ihtiyacı var . kendimizi ekmek yememeye alıştırıyoruz yediğimizde bize + olarak dönüyor çok az yemeye çalışıyoruz öğünleri vücut kendini korumaya alıyor kilo vermemiz duruyor vs vs . ideal kilon kaçYok zaten ıdeal kıloma dusunce ekmegı azar azatr koyucam menume oyle verıcem bırazda ıns
64 65 ıyı oluyo ama 58 duseyım kılo alsamda cabuk toparlarım dıyorum.haklısın aslında dıyetısyene gıttıgım zamanlarda pılavda verıyodu ekmekte verıyodu makarnada olculu olduktan sonra sıkıntı yok bencede.hepimizin en büyük yanlışı vücüdumza gerekli yakıtı verememek ekmek yemiş makarna yemiş pilav yemiş abooo nasıl yer diyoruz aslında beyaz ekmek dahil vücudumuzun hepsine ihtiyacı var . kendimizi ekmek yememeye alıştırıyoruz yediğimizde bize + olarak dönüyor çok az yemeye çalışıyoruz öğünleri vücut kendini korumaya alıyor kilo vermemiz duruyor vs vs . ideal kilon kaç
yok kuzu haftaya gircek liseye dha 2 haftası dolmadı kietiket yapalım oni yi listeye alıyormuyuz alıyorsak nasıl olcaz onu bana özelden de hele aklımdayken sorayım
aparatif şeyler ile yapsana tost ye tam tahıllı ekmek ile yapılandan. ya da kahve meyve ile
birde akşam olmazsa daha iyi olur öğlen öğünlerinde olabilir 65 e ne kaldı şurda .64 65 ıyı oluyo ama 58 duseyım kılo alsamda cabuk toparlarım dıyorum.haklısın aslında dıyetısyene gıttıgım zamanlarda pılavda verıyodu ekmekte verıyodu makarnada olculu olduktan sonra sıkıntı yok bencede.
ok canım doğru aday listesinde bu haftadayok kuzu haftaya gircek liseye dha 2 haftası dolmadı ki
oglendede oyle boyle gecıstırıyorum ıste aslında benım dıyetı hep aksamlar bozuyo yada abur cubur tatlı cok yıyorum arada kacıyobirde akşam olmazsa daha iyi olur öğlen öğünlerinde olabilir 65 e ne kaldı şurda .
ok canım doğru aday listesinde bu haftada
Peki anlasildidrdotty segus Mavi boncukkk orkide1453 poncikbirgelincik GamzeK17
cuma bildirimlerinizi en geç saat 13 e kadar yapmanız gerekiyor bilginiz olsun
1,63 sanırım emin değilim ölçtürcem sağlık ocağına yanına geliyim de ölçvuuuu supersın senın boy kac
beni niye etiketliyon ben sabah yapıyorumdrdotty segus Mavi boncukkk orkide1453 poncikbirgelincik GamzeK17
cuma bildirimlerinizi en geç saat 13 e kadar yapmanız gerekiyor bilginiz olsun
gel bı boyunun olcusunu alayım1,63 sanırım emin değilim ölçtürcem sağlık ocağına yanına geliyim de ölç
beni niye etiketliyon ben sabah yapıyorum
1,63 sanırım emin değilim ölçtürcem sağlık ocağına yanına geliyim de ölç
beni niye etiketliyon ben sabah yapıyorum
tugbaFB sen haftaya girebiliyorsun listeye canım şimdi kontrol ettik kaptinn ve poncikbirgelincik ile
hadi bakalım o zamansaol canım daha iyi oldu sanki
gözün aydın canım darısı kuağına almana olsun prensesiKizlar nasilsiniz nasil gidiyor diyetleriniz umarim cookkk guzel gitmistir kilolarr... ve %90 kizim oluyor...sizlere de soyleyim dedim
Sagol canim rabbim isteyen herkese masip eder insallahgözün aydın canım darısı kuağına almana olsun prensesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?