Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar
Wc sorunum var napcam böyle ilaç kullandım yine tık yok normalde işe yaraması gerekirdi

Günaydın kızlar
Wc sorunum var napcam böyle ilaç kullandım yine tık yok normalde işe yaraması gerekirdi
Günaydın kızlar dün çok kötüydüm halâ halsiz bitkin hissediyorum. Ateşim 39 lara çıktı. Allah herkese sağlık versin. Sağlık olmazsa hiçbişeyin önemi olmuyor. Canım 2-3 kaşık zeytinyağımı içsen acaba. Üstünede bol su

Gecmis olsun canim.

Aa Geçmiş olsun canım çok tehlikleki yüksek ateş . Mevsim geçişi birde dikkat etmek lazım
Tamamdir persembe gunu yapayimda etkili olsun
Süper olur

Selam kızlar
Nasıl gidiyor?
Ben dönemi yarıladım ama baharın yüzünü göstermesiyle içim enerji doldu taştı spor yapasım geliyor yürümekle yetiniyorum bu aralar dersler ve yapılacak işler çok
Staj ve tez projemi ayarlamaya çalışıyorum seneye için
Yine başımı kaşıyacak vaktim yok ama temmuzda dönüyorum

Hoş geldin canım nasılsın .
Halen kilo vermeye çalışıyorum kilo ne durumda yürüyüş yapıyorsan halen fitsindir

Hoş geldin canım nasılsın .
Halen kilo vermeye çalışıyorum kilo ne durumda yürüyüş yapıyorsan halen fitsindir

Aynı kuzuş ya ne olsun ilk dönem biraz işin cıvığını çıkarmıştım abur cubur yemede ama artık alışveriş yaparken kalorilerine bakıyorum her şeyin ve günlük alıyorum abur cubur alacaksam
Yoksa hepsini doldurunca yedikkçe yiyesim geliyor
Bir çeşit bisküvi alıyorum mesela o zaman hepsine saldıramıyorum
Bir de saat aralıklarına dikkat ediyorum işte günde 3 öğünü geçirmeme gibi
Yürüyüş dediğim günde 8000 anca atıyorumdur yani
Zaten okul ev arası da hep yürüyorum 15 dk falan sürüyor ama ben ağır sporu özledim koşmayı özledim, Jillianı özledim
Sen neler yapıyorsun?

Abur cubura başladın mı devamı geliyor zaten . Senden sonra bende pek spor yapamadım mart ayında 2.kez bebeğimi kaybettim yine kilo aldım yine kilo vermeye çalışıyorum 7leri bir türlü kıramıyorum. Yarın başlıyorum spora jilli ya da her zaman yaptığım video ya başlama planım var salı günü de pancar ile protein yapmaya karar verdik . Temmuz da bekleriz seni hedefini düşürürüz .
Baskül.net ten almış olabilirim Google dan aratıyorum
Anladım kuzum sağol bende bakayım bu mevsimde zorlanıyorum yemek konusunda

Ben bı ara 58 e falan düşmüştüm ama çıktığımda kaçtum hatırlamıyorum çok siteye giremiyorum kafam çok yoğun yorgun hissediyorum kendimi biraz toparlanmam gerek kuzum

Naber bebek ozlettinnn kiz kac kilosun ne alemdesin nasil gidiyiiii hayatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…