- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.861
Çok çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur. Allah çocuklarımızı kazadan hastalıktan beladan kötüden korusun. SevgilerKizlar kusura bakmayin lutfen bugun oglumun kolu yandi sabah bugun onunla ugrasmakdan ben buraya birsey yazamadim 500 gram vermisim nasil olucak gec kaldim dimi tamamen aklimdan cikti
BaklavaMenüm
Sabah
2 yumurta
1 buçuk domates
1 salatalık
Peynir
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Yarım elma ve armut
1 çilek
Akşam
Domatesli bulgur pilavı
Salata
Biber
Ara
3 dilim baklava
1 kase Yoğurt
200 grOoooo tebrik ederim seni canım
Sen bu hafta kaç gr verdin
Afiyet olsun
Aynen canim bu haftasonu hic bozmycam ins toparlicam.afiyet olsun biraz düzensiz olmuş kumpir börek ama cuma bugün toparlarsın
Senin menuler bendende azbugünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
8 -9 topik peynir
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
öğlen 1 de
1 dilim çikolatalı pasta
3 lt su
Sksama kadar cok guzelde o baklava 1 dilim olsaydi keskeMenüm
Sabah
2 yumurta
1 buçuk domates
1 salatalık
Peynir
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Yarım elma ve armut
1 çilek
Akşam
Domatesli bulgur pilavı
Salata
Biber
Ara
3 dilim baklava
1 kase Yoğurt
Cok guzel canim afiyet olsun.İyi geceler bugün 1400 kalori günümdü
Toplam 1385 kalori aldım
Sabah 165 kal
1 kaşık lor peyniri
1 dilim kepekli ekmek (55 kal
1 haşlanmış yumurta (80 kal
domates ve salatalık (30kal
Öğle 620 kal.
1 kase borş çorbası kaç kalori olduğunu bilmiyorum içinde çok sebze çok et var etin kendi suyuyla pişiyor ( kırmızı pancar lahana pırasa kereviz ve baharatlarla kıpkırmızı bir çorba) ben bunu 500 kalori sayıyorum
1 bardak yoğurt 120 kal.
Ara 50 kal
1 avuç yaban mersini
Ara 80 kal
2 kuru kayısı
2 ceviz
Akşam
3 ızgara köfte 180 kal
Salata 60 kal
Ayran 70 kal
Ara
Tarçınlı süt 120 kal
Yarım Elma 40 kal
Ne desen haklısın. Gitmiş en güzelinden almış gıcık eşimAkşam yemedigin için ses etmiyorum afiyet olsun
Dinlenme günü yaptığında ancak toparlarsın
3 dilim baklava mı1 dilim olsa nefis ister der geçerim ama 3 dilim ya
Ama kalori saydım 1200-1300 arası çıktı. Eşimede kızdım ya neyse. Keşke nefsime daha çok hakim olabilsemBaklava
Evet ama takımda olmak da motivasyon açısından umarım beni daha da aşka getirecek ..stresli de aynı zamandatakım ruhu sonuçt
300 ve altı gram kilo verenler için karbonhidrat ya da 2 günlük şeker diyeti ya da 1 günlük protein diyeti cezalarımız olsun mu 1 kilodan fazla verenlere de sütlü tatlı ödülü olsun ne dersiniz
Ya derisi soyuldu hemen cok derin degil dedi doktorGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oğlun listeyi paylaştık canım şu an oğlun daha önemli zaten
Tesekkur ederim cnm sagol daha kotusu olmasin insallahÇok çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur. Allah çocuklarımızı kazadan hastalıktan beladan kötüden korusun. Sevgiler
Degilmis cnmGeçmiş olsun. İnşallah ileri derece bir yanık değildir.
Cok sagol cnm yaa ciddi degil dedi doktor ama hastaydida ustune tuz biber olducanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasıl oldu oğlun çok ciddi bi yanık mı
ben listeyi düzeltip paylaştım inşallah sorun olmaz sanırım son saat 8 miş inşallah sorun olmaz
Çok şükür canım . Ne kadar almış oldun listeye girmeyi düşünüyor musunİyiler çok şükur yaa
Afiyet olsun canımİyi geceler bugün 1400 kalori günümdü
Toplam 1385 kalori aldım
Sabah 165 kal
1 kaşık lor peyniri
1 dilim kepekli ekmek (55 kal
1 haşlanmış yumurta (80 kal
domates ve salatalık (30kal
Öğle 620 kal.
1 kase borş çorbası kaç kalori olduğunu bilmiyorum içinde çok sebze çok et var etin kendi suyuyla pişiyor ( kırmızı pancar lahana pırasa kereviz ve baharatlarla kıpkırmızı bir çorba) ben bunu 500 kalori sayıyorum
1 bardak yoğurt 120 kal.
Ara 50 kal
1 avuç yaban mersini
Ara 80 kal
2 kuru kayısı
2 ceviz
Akşam
3 ızgara köfte 180 kal
Salata 60 kal
Ayran 70 kal
Ara
Tarçınlı süt 120 kal
Yarım Elma 40 kal
Hmm bu hafta ceza versek sana faydasını görür müsün200 gr
Aynen canim bu haftasonu hic bozmycam ins toparlicam.
Senin menuler bendende az
Keşke ertesi gün sabah yeseydinNe desen haklısın. Gitmiş en güzelinden almış gıcık eşim
Kalori saysan bile 3 dilim baklava yağ deposu demekAma kalori saydım 1200-1300 arası çıktı. Eşimede kızdım ya neyse. Keşke nefsime daha çok hakim olabilsem
Hadi bakalım biraz daha aktif olsan takım içinde iyi olur senin içinde saat farkı var ama kime denk gelirsen artıkEvet ama takımda olmak da motivasyon açısından umarım beni daha da aşka getirecek ..
Deri soyulması iyi mi pekiYa derisi soyuldu hemen cok derin degil dedi doktor
Yok cnm sicakdan soyuldu yani cok kotu ya icim aciyo gordukceÇok şükür canım . Ne kadar almış oldun listeye girmeyi düşünüyor musun
Afiyet olsun canım
Hmm bu hafta ceza versek sana faydasını görür müsün
Keşke ertesi gün sabah yeseydin
Kalori saysan bile 3 dilim baklava yağ deposu demek
Hadi bakalım biraz daha aktif olsan takım içinde iyi olur senin içinde saat farkı var ama kime denk gelirsen artık
Deri soyulması iyi mi peki
Canim regl oldum indan okadar az vermisim demekkiÇok şükür canım . Ne kadar almış oldun listeye girmeyi düşünüyor musun
Afiyet olsun canım
Hmm bu hafta ceza versek sana faydasını görür müsün
Keşke ertesi gün sabah yeseydin
Kalori saysan bile 3 dilim baklava yağ deposu demek
Hadi bakalım biraz daha aktif olsan takım içinde iyi olur senin içinde saat farkı var ama kime denk gelirsen artık
Deri soyulması iyi mi peki
Oyy kıyamam yaa geçmiş olsun canımYok cnm sicakdan soyuldu yani cok kotu ya icim aciyo gordukce
Sen kendine ne iyi gelecek ise onu yap o zaman 69ları görelimCanim regl oldum indan okadar az vermisim demekkicezama raziyim ben haftaici yaparim
Afiyet olsun canım hangi siteden alıyorsun ben menü bulmakta zorlanıyorumMerhaba arkadaşlar bugün 1550 kalori günüm. Yine internetten 1500 kalorilik bir liste aldım. Menüm şöyle
Sabah
Haşlanmış yumurta ( 1 adet )
2 dilim Kepek ekmeği arası 1 kaşık lor peyniri 1-2 dilim domates ile tost
Zeytin ( 5 adet )
Ara Öğün
Badem ( 10 adet )
Kuru kayısı ( 3 adet )
1 kaşık yoğurt
Öğle
Ton balıklı yeşil mercimekli salata
Ara Öğün
1 avuç yaban mersini
Süt ( 1 bardak )
Akşam
Izgara köfte ( 4 adet )
Ayran ( 1 bardak )
Kepek ekmeği ( 2 dilim ) bunu yemedim
Salata ( 1 kase )
Ara Öğün
Tarçınlı süt ( 1 bardak ) şu an içiyorum
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?