- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.901
Bir iyi bı kötü valla onla aramız .. zaten hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorumKafan toparlanmadan diyete odaklanaman ki zatensınav ne durumda eşinle aran nasıl
Derste çalışamıyorum.. sınav Kasım'da astsubay alımı vardı ona başvurdum hayırlısıyla olur insallahKafan toparlanmadan diyete odaklanaman ki zatensınav ne durumda eşinle aran nasıl
Çok yorucu stresli bir dönem geçirdin ama çok normal böyle hissetmenBir iyi bı kötü valla onla aramız .. zaten hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum
Hadi inşallah hayırlısı olur hakkındaDerste çalışamıyorum.. sınav Kasım'da astsubay alımı vardı ona başvurdum hayırlısıyla olur insallah
Canim ben katilmayi cok isterim ama oglum dus cikariyo bu ara huysuz cok.heraksam duzenli yapamasamda arada yapmak isterim.su gunleri atlatinca daha duzenli olur sporum.onigirichan UMEYYE tugbaFB orkide1453 drdotty segus unuttuğum varsa af ola düzenli olarak jili ya da 40 dk 500 kalori videosuna başlamak istiyorum sizde benimle beraber baslar mısınız ya da beraberce belli hareketleri oluşturan bir liste hazırlayalım hafta da 4 5 gün yapalım ne dersiniz
Zaten amaç bir.yerden başlamak haftada bir gün de olsa yapabilelim sıkılaşalım diyorum sana ne şekilde uyar peki uzun videolar sana zor gelebilir zaman bakımındanCanim ben katilmayi cok isterim ama oglum dus cikariyo bu ara huysuz cok.heraksam duzenli yapamasamda arada yapmak isterim.su gunleri atlatinca daha duzenli olur sporum.
Az geldi menü bana dondurma yediğin için mi kıstın afiyet.olsunBugunku menumSchonerDuft
Kahvalti; 1 yumurta bol yesillik
Zeytin peynir
1 yk kadar tahin pekmez
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara turk kahvesi 2 kare bitter
Aksam: 2 yk zeytinyagli pirasa yemegi
Minik tavuk izgara
Ara 2top dondurma
Yaa varya bende sana yazacaktim yarin 500k ya basliyorum beraber yapalim diyeonigirichan UMEYYE tugbaFB orkide1453 drdotty segus unuttuğum varsa af ola düzenli olarak jili ya da 40 dk 500 kalori videosuna başlamak istiyorum sizde benimle beraber baslar mısınız ya da beraberce belli hareketleri oluşturan bir liste hazırlayalım hafta da 4 5 gün yapalım ne dersiniz
Pazartesi sali carsamba 3 gunluk protein diyeti yapacam bende instagramda paylasimda görmüştüm örnek listede vardı yaa ben çok kilo aldım hiç dikkat edemedim gecen hafta ve hafta sonu ama yarından itibaren 21 gün şeker orucunada giriyorumSalı günü protein diyeti yapmaya karar verdik pancar ile bize katılmak isteyen var mı ?
Yaa çok mutlu oldum şimdi yupiiiYaa varya bende sana yazacaktim yarin 500k ya basliyorum beraber yapalim diye
3 gün mü yapcan net mi ?Pazartesi sali carsamba 3 gunluk protein diyeti yapacam bende instagramda paylasimda görmüştüm örnek listede vardı yaa ben çok kilo aldım hiç dikkat edemedim gecen hafta ve hafta sonu ama yarından itibaren 21 gün şeker orucunada giriyorum
Ben akşamları yapacak zaten geçen haftadan beri günlük 13000 adım atıyorum birde üstüne 500k yaptım mıYaa çok mutlu oldum şimdi yupiii
Belki sabah yaparım uyanabilirsem ilk günler zor olacak
Diyetisyene gittin mi
Fit günlük diye bi sayfa canım 3 gün yapıp sonra diyetisyenin verdiği listeyi yapacam 1.2 kilo yağ artışım olmuş kas kaybetmişim3 gün mü yapcan net mi ?
Hangi sayfadan baktın peki şeker orucunu bende yapmalıyım aslında ama çok zor oluyor 2.ci haftadan itibaren
Öyle kuzum atlarım inşallah bir an önceÇok yorucu stresli bir dönem geçirdin ama çok normal böyle hissetmen
Hadi inşallah hayırlısı olur hakkında
9dan sonra yapabilirim ben genepde 9a kadar uyuyo ufaklik ozaman ben varim baslarim.Zaten amaç bir.yerden başlamak haftada bir gün de olsa yapabilelim sıkılaşalım diyorum sana ne şekilde uyar peki uzun videolar sana zor gelebilir zaman bakımından
Aslinda oglendede yicektim ama temizlikle ugrastim esimle alisverise gittik aksam.oluverdi.aksamda cok kacirmiyim hadi dedim az kaldi menuAz geldi menü bana dondurma yediğin için mi kıstın afiyet.olsun
inşallah canım hangi video olduğunu akşam paylaşırsan bakayımonigirichan UMEYYE tugbaFB orkide1453 drdotty segus unuttuğum varsa af ola düzenli olarak jili ya da 40 dk 500 kalori videosuna başlamak istiyorum sizde benimle beraber baslar mısınız ya da beraberce belli hareketleri oluşturan bir liste hazırlayalım hafta da 4 5 gün yapalım ne dersiniz
çok mu aldın ya 13bin adımı nasıl atıyorsun . bende sabah kalkamadım zatenBen akşamları yapacak zaten geçen haftadan beri günlük 13000 adım atıyorum birde üstüne 500k yaptım mıhakkettim o kadar yemeyecektim
başka bir sayfa buldum 21 gün şeker diyeti bakalım kaç gün yapabilecem meyve de serbestFit günlük diye bi sayfa canım 3 gün yapıp sonra diyetisyenin verdiği listeyi yapacam 1.2 kilo yağ artışım olmuş kas kaybetmişim
günaydın kuzum nasılsınayy kızlar hafta sonu yazıp yazıp kacmıs gibi oldm ama ne zaman siteye girsem hep bi iş cıktı devamını getiremiedim
günaydın herkeseee bol eksili mutu huzurlu bi hafta olsn inşallah
iyi ki yememişsin . ok akşam yapıyoruz zaten hergün mü yapalım yoksa dinlenerek mi bence dinlenme günümüz olsun9dan sonra yapabilirim ben genepde 9a kadar uyuyo ufaklik ozaman ben varim baslarim.
Aslinda oglendede yicektim ama temizlikle ugrastim esimle alisverise gittik aksam.oluverdi.aksamda cok kacirmiyim hadi dedim az kaldi menu
inşallah canım hangi video olduğunu akşam paylaşırsan bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?