Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Salı günü protein diyeti yapmaya karar verdik pancar ile bize katılmak isteyen var mı ?

Canim ben katilmayi cok isterim ama oglum dus cikariyo bu ara huysuz cok.heraksam duzenli yapamasamda arada yapmak isterim.su gunleri atlatinca daha duzenli olur sporum.

Canim ben katilmayi cok isterim ama oglum dus cikariyo bu ara huysuz cok.heraksam duzenli yapamasamda arada yapmak isterim.su gunleri atlatinca daha duzenli olur sporum.
Zaten amaç bir.yerden başlamak haftada bir gün de olsa yapabilelim sıkılaşalım diyorum sana ne şekilde uyar peki uzun videolar sana zor gelebilir zaman bakımından

Az geldi menü bana dondurma yediğin için mi kıstın afiyet.olsun

Salı günü protein diyeti yapmaya karar verdik pancar ile bize katılmak isteyen var mı ?
Pazartesi sali carsamba 3 gunluk protein diyeti yapacam bende instagramda paylasimda görmüştüm örnek listede vardı yaa ben çok kilo aldım hiç dikkat edemedim gecen hafta ve hafta sonu ama yarından itibaren 21 gün şeker orucunada giriyorum

3 gün mü yapcan net mi ?
Hangi sayfadan baktın peki şeker orucunu bende yapmalıyım aslında ama çok zor oluyor 2.ci haftadan itibaren

ayy kızlar hafta sonu yazıp yazıp kacmıs gibi oldm ama ne zaman siteye girsem hep bi iş cıktı devamını getiremiedim
günaydın herkeseee bol eksili mutu huzurlu bi hafta olsn inşallah

Zaten amaç bir.yerden başlamak haftada bir gün de olsa yapabilelim sıkılaşalım diyorum sana ne şekilde uyar peki uzun videolar sana zor gelebilir zaman bakımından
9dan sonra yapabilirim ben genepde 9a kadar uyuyo ufaklik ozaman ben varim baslarim.

Az geldi menü bana dondurma yediğin için mi kıstın afiyet.olsun
Aslinda oglendede yicektim ama temizlikle ugrastim esimle alisverise gittik aksam.oluverdi.aksamda cok kacirmiyim hadi dedim az kaldi menu

Ben akşamları yapacak zaten geçen haftadan beri günlük 13000 adım atıyorum birde üstüne 500k yaptım mı hakkettim o kadar yemeyecektim
çok mu aldın ya 13bin adımı nasıl atıyorsun . bende sabah kalkamadım zaten akşam yapacam hergün mü yapıyoruz ara verecek miyiz birden yüklenmeyelim derim ben
Fit günlük diye bi sayfa canım 3 gün yapıp sonra diyetisyenin verdiği listeyi yapacam 1.2 kilo yağ artışım olmuş kas kaybetmişim
başka bir sayfa buldum 21 gün şeker diyeti bakalım kaç gün yapabilecem meyve de serbest
ayy kızlar hafta sonu yazıp yazıp kacmıs gibi oldm ama ne zaman siteye girsem hep bi iş cıktı devamını getiremiedim
günaydın herkeseee bol eksili mutu huzurlu bi hafta olsn inşallah
günaydın kuzum nasılsın
9dan sonra yapabilirim ben genepde 9a kadar uyuyo ufaklik ozaman ben varim baslarim.

Aslinda oglendede yicektim ama temizlikle ugrastim esimle alisverise gittik aksam.oluverdi.aksamda cok kacirmiyim hadi dedim az kaldi menu
iyi ki yememişsin . ok akşam yapıyoruz zaten hergün mü yapalım yoksa dinlenerek mi bence dinlenme günümüz olsun
inşallah canım hangi video olduğunu akşam paylaşırsan bakayım
bu videoyu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…